Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Finca Vivaldi in Tenerife

Vrijstaande Ferienhaus- Finca Vivaldi, vaatwasser, zwembad, SAT / TV, Wifi, uitzicht op zee voor 8 p

Max.  8   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

51 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

51 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Hier op de finca is drukte een vreemd woord. Rust en ontspanning staan ​​voorop. En genieten van het prachtige zeegezicht in het comfort.

Het perceel is ongeveer 1250 vierkante meter, de terrassen in de voorkant van het huis en het zwembad hebben ongeveer 200 vierkante meter.

De grootte van het zwembad is moeilijk nauwkeurig te meten vanwege nier vorm en is naar verluidt ongeveer 10 x 4 m en een diepte van ongeveer 1,00-1,30 m bedragen. Het terras is uitgerust met tuinmeubilair, ligbedden en een barbecue. Nog een douche en toilet zijn op het terras bij het zwembad.


De woonkamer van het vakantiehuis is op een niveau en heeft een grootte van ca. 150 m². Het huis is modern en comfortabel ingericht en verdeeld in twee gebieden. In het hoofdgebouw bevinden zich een woonkamer, keuken, drie slaapkamers en twee badkamers. Dan is er een kleiner appartement met een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. De Finca Vivaldi is zo z. B. ideaal voor grotere gezinnen, maar samen op vakantie willen, maar waar elk heeft zijn eigen omgeving.

Natuurlijk zijn deze twee gebieden alleen samen gehuurd en onze gasten gebruik maken van het hele landgoed met de twee appartementen, de terrassen en het zwembad alleen.

Elke woonkamer heeft een flatscreen TV, radio, DVD en CD-speler. Over een satellietantenne, bijna alle Duitse televisie-en radioprogramma's kunnen worden ontvangen in digitale kwaliteit.


In de grote keuken is er een gasfornuis met vier branders. Ook verkrijgbaar: vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, fruitpers, koelkast / vriezer, strijkplank en strijkijzer, oven, wasmachine en alle keukengerei die je nodig hebt op vakantie. De eettafel acht stoelen. De tweede keuken is volledig uitgerust en heeft een elektrisch fornuis (Ceramik).

De slaapkamers in het hoofdgebouw zijn uitgerust met de volgende bedden: een tweepersoonsbed in het formaat 180 x 190 cm (2 matrassen elk 90 x 190 cm), een tweepersoonsbed 135 x 180 cm, elk twee eenpersoonsbedden 90 x 190 cm. In de kleinere appartementen in de slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden 90 x 190 cm. Alle eenpersoonsbedden kunnen aan elkaar worden geschoven.

De drie badkamers hebben een douche, wastafel en toilet. Een haardroger is klaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 40 km Teneriffa Süd Reina Sofia

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vooral willen we wijzen op de goede visrestaurants die bestaan ​​in Playa de San Juan. Het restaurant eigenaren neem wat 's nachts vissen op zee en op slechts terug te keren in de ochtend. Vissen is dan gekookt diner in het restaurant. Vers als het krijgt. De kleine vissershaven wordt beschermd door een golfbreker. Op andere kuststrook langs een promenade loopt, en bizarre lava rotsen vormen de kust. In het zonnige zuiden van Tenerife, net boven Playa San Juan, het huisje "Finca Vivaldi" tot ongeveer 330 meter. Het uitzicht op de Atlantische Oceaan, de eilanden La Gomera en La Palma is geweldig.

Vanaf hier kunt u kijken uit over de natuurlijke villa's tot aan de vissershaven van Playa de San Juan, op ongeveer 12 minuten rijden met de auto. Of je kan tot Guia de Isora, 8 minuten.

Playa de San Juan is met succes verdedigd tegen de 'zegeningen' van het massatoerisme. Het is een klein vissersdorp met een prachtig zandstrand, die ook geschikt is voor kinderen. Er waren tal van goede restaurants met nationale en internationale gerechten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

11:01. - 17:12. = € 120,00 voor 2 personen
18:12. - 10:01. = € 150,00 voor 2 personen

Elke extra persoon vanaf 13 jaar kost € 20,00 inclusief € 10,00 per dag.

Als de aangesloten Holiday co-gebruikt, vallen nog eens € 50 voor 1-2 personen op.
In de hierboven genoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed en. De Wi-Fi is gratis.

Voor een kind jonger dan 2 jaar niets wordt berekend. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn gratis beschikbaar klaar In het bovenstaande dagtarief is inclusief alle nutsvoorzieningen inbegrepen, zoals internet, beddengoed, handdoeken en de Endeinigung.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

Afstanden met de auto:

Supermarkten en restaurants in Guia de Isora ongeveer 3 km
South Airport ongeveer 45 minuten
North Airport ongeveer 90 minuten
Playa San Juan ongeveer 12 minuten
Playa de Las Americas ongeveer 25 minuten

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft door de vulkanische berg Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje. Daarom presenteert veelzijdig het landschap waarin we alle vegetatie niveaus volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een wandelparadijs.

Ver weg van het toerisme openbaren zich te voet fascinerende landschappen tussen woestijnen en dichte bossen. Natuurlijke schoonheden, want ze bieden waarschijnlijk geen ander eiland in dergelijke diversiteit. De botanische rijkdom van Tenerife is te overzien voor de bezoekers nauwelijks. Op de Canarische eilanden zijn er ongeveer 2200 wilde planten en 800 culturele en sierplanten.

Tenerife biedt duikers en Schnochlern unieke kans in Afrikaanse wateren om te duiken onder Europese omstandigheden en bij de rest van de dag door te brengen in Spaanse sfeer.

De vulkanische oorsprong van het eiland maakt, natuurlijk, zelfs onder water merkbaar, de wilde, ruige lava landschap en de grote overvloed aan vis van de Atlantische Oceaan te maken, altijd een onvergetelijke duiken mogelijk.

Het onderwater landschap is zeer gevarieerd en wordt afgewisseld met steile wanden, overhangen, grotten en zandgronden.

De riffen op een diepte van 35-40 meter, worden bewoond door murenen, anemonen, gorgonen, tandbaarzen en roggen.

De combinatie van de ervaring van de natuur, sportieve oefening en rust is waarschijnlijk de reden dat golf wordt steeds populairder.

Aangename temperaturen, kunnen spelers ervoor kiezen om Tenerife, die de meest uiteenlopende wensen van de zeven golfbanen. Daarnaast heeft men van de golfbanen van prachtig uitzicht op de bergen van het eiland en natuurlijk de Atlantische Oceaan.

De prachtig en individueel ontworpen cursussen zijn meestal in het zuiden. Maar golfers die de voorkeur geven het groene noorden van Tenerife zijn niet van nature doen zonder hun sport. Alle golfbanen op Tenerife toveren door de lokale flora en fauna een Canarisch flair en worden beschouwd als zeer goed onderhouden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.6 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2019

Sven-Dirk S. uit 04347 Leipzig

3,8
4 4 4 3

Finca in den Bergen (und max. Wortzahl erreicht)

Ich kann die 5-Sterne-Rezensionen nicht so ganz teilen. Die Finca, die bei google übrigens unter FINCA BATISTA zu finden ist, liegt wirklich sehr sehr abgeschieden. Die Anfahrt von Guia de Isora ist sehr kurvenreich auf sehr schmalen z.T. einspurigen Strassen, nix für Leute mit schwachen Nerven. Aber Ruhe hat man wirklich, abgesehen von ein paar vereinzelten durch geknallten Motorradfahrern, die da irgendwie ihre Super-Kurven-Route hatten und ein paar Einheimischen, die Autorennen fuhren (bei mir am Ankunftstag =Freitag ein paar Stunden für ordentlich Krach sorgten). Und den vielen Vögeln und nachts den Kröten oder Fröschen. Es gibt in Guia de Isora 2 kleinere Supermärkte mit eingeschränktem Sortiment. An Restaurants habe ich auch nur 2 gesehen, und die waren jetzt nicht so, dass ich rein bin. Bis zum nächsten Strand sind es minimal 15 km, also auch nicht so wahnsinnig toll - auch wieder sehr kurvenreiche Strassen, bergig. Es ist mehr Bergurlaub als Meerurlaub. Auch der Blick wird getrübt von vielen grossen Gewächshäusern, wo ab und an auch mal der Geruch von Gülle herüber wehte. Man schaut auf weitere Villen, auf Felder, auf die Autobahn und dann aufs Meer. Mehrere Gewächshäuser sind direkt neben der Finca. Letztere ist mit ihrem Inventar etwas in die Jahre gekommen, einige Sachen sind deutlich abgenutzt 2 Korbstühle z.B. kaputt. Durch die Berglage und den Wind da oben ist es oft recht frisch und wenn die Sonne nicht scheint doch etwas kühl. Streng genommen handelt es sich um eine Doppelhaushalte, wo immer nur die eine Hälfte vermietet wird. Für das komplette Haus wären dann 8 Personen o.k. Es gibt zwar 3 Schlafzimmer, aber wenn die alle belegt sind, wird es wohl etwas eng. Ich war allein da und habe mich nicht verlaufen. Der Gastgeber ist nett, brachte auch ein Gebäck aus der Region, aber offensichtlich sparsam: Klopapier 2 Rollen für 2 Wochen abgezählt, keine Tabs für die Spülmaschine. Das sind so kleine Dinge, die aber nicht zum Preis/Nacht passen, finde ich.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Romantische vakantie

Maart 2019

Heidi S. uit Aßlar

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droom vakantiehuis

We hebben 2 heerlijke weken doorgebracht in Finca Vivaldi.
Met een zeer liefdevolle huisbaas die ons voorzag van zijn eigen aardappelen en fruit. Op mijn verjaardag kwam hij met een enorme bos bloemen, wat me erg blij maakte. Het uitzicht, het geweldige zwembad en de rust maakten alles nog perfecter. Het is ons zo goed bevallen dat we voor september weer geboekt hebben.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2018

Sibylle uit München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie op Tenerife

Hallo aan het Tenerife2000 team,

we zijn net terug van een fantastische vakantie van 2 weken op Tenerife. Alles is uitstekend verlopen!
Finca Vivaldi is prachtig - we hadden er zeer ontspannen en rustige dagen en genoten van de finca, het zwembad, het terras en het uitzicht!

De eigenaar controleerde heel onopvallend of alles in orde was en was heel erg aardig.

Het was zeker niet onze laatste vakantie op Tenerife en ik weet zeker dat we weer een van uw finca's zullen boeken! De standaard is gewoon super!
Vriendelijke groeten

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2016

Jürgen uit Duisburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooie accommodatie

Hartelijk dank voor het regelen van deze werkelijk prachtige accommodatie. We hebben er allemaal erg van genoten. Wij kunnen de vakantiewoning zonder voorbehoud aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2016

Anita uit Schechen

5,0
5 5 5 5

Eine sehr schöen Lage

Die Finca Vivaldi hat uns gut gefallen, die Lage ist sehr schön.
Es war alles ordentlich und sauber, der Vermieter war sehr nett.

Das Haus kann man gerne weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Objectnummer: 4647

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4647.htm


«Finca Vivaldi in Tenerife» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven