Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

House Villa Apolonia

Prachtige villa in het zuiden van Tenerife met uitzicht op zee, zwembad, SAT / TV voor 4 personen

Max.  4   gasten
315m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
315m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

De luxe landgoed "Villa Apolonia" is gelegen in een rustige woonwijk, aan een doodlopende weg, met een fantastisch uitzicht over Las Americas, de Atlantische Oceaan en de tegenoverliggende eiland La Gomera.

Op een ongeveer 625 vierkante meter woning is een geweldige vakantie van de extra klasse. Eigenlijk is het bijna onmogelijk om alles, dit object te wonen. Bijna geen enkele andere huis is zo comfortabel en royaal ingericht.

De villa heeft een woonoppervlakte van 315 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Op het lagere niveau, zodat het vloeroppervlak grond is er een woonkamer, een keuken en een gastentoilet. De drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Alles is ontworpen met veel aandacht. Alle kleuren, stoffen en meubels zijn harmonieus op elkaar afgestemd.

De woonkamer is ingericht met een comfortabele bank en fauteuil en een televisie met satelliet-antenne voor de ontvangst van diverse televisie- en radioprogramma's in digitale kwaliteit. Er is een dvd-speler met ongeveer 200 films. Het eetgedeelte heeft een tafel met zes stoelen.

De luxe keuken is volledig uitgerust. Alles is er: keramische kookplaat, oven, magnetron, koelkast / vriezer, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, fruitpers en nog veel meer. Natuurlijk is er ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

De slaapkamers zijn erg groot. De 'master bedroom' is ongeveer 30 vierkante meter. Hier is een dubbel bed met een comfortabele matras en een eenpersoonsbed. Behorend tot deze slaapkamer badkamer heeft een rond bad, wastafel, bidet en toilet. willen we van het uitzicht te markeren vanuit deze slaapkamer, vooral 's avonds of' s nachts, als je uit kunt kijken op de lichten van Las Americas: die lang blijven na de vakantie ter nagedachtenis ...

In de tweede slaapkamer is er ook een tweepersoonsbed en de derde slaapkamer heeft een eenpersoonsbed. De 2e badkamer heeft een bad, bidet, wastafel en toilet.

Het apparaat beschikt over een zwembad (ca. x m en m diep), een zonneterras met ligstoelen, parasols en andere tuinmeubelen. Voordat de woonkamer is er een gedeeltelijk overdekt terras, die schaduw biedt. De zonaanbidders onder ons hebben daarom de keuze of ze willen genieten van de zon of zich terugtrekken in de schaduw. De huurauto is geparkeerd in de garage.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.2 km

2.2 km

Luchthaven 20 km Reine Sofia- Teneriffa Süd

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Zonaanbidders zullen waarderen het mooie weer van Zuid te waarderen, want het is meestal constant gedurende de jaren 25 tot 30 graden. Grote zandstranden zijn ideaal om te zonnebaden. Sportieve activiteiten zoals duiken, zwemmen of wandelen zijn erg belangrijk in Playa de la Americas. Tennisbanen en de prachtige Costa Adeje golfbaan met 27 holes zijn te vinden in de directe omgeving. Gelegen op het zonnige zuid-west Tenerife is ontstaan ​​in een ondiep, ongeveer 10 km lang kustgebied van de belangrijkste toeristische "Playa de las Americas". Tot in de jaren '60 in deze regio was een puur zand en stenen woestijn. Vandaag is het beeld van de hotels, bungalows en appartementen complexen gedomineerd.

Op diverse, veelal zandstranden en talloze bars, pubs en restaurants, de vakantie het leven vindt plaats met een internationaal publiek. De wandelwagen zelf zorgt voor een continue, bijna 15 km lange promenade, die zich uitstrekt van Los Cristianos en Playa de Las Americas naar La Caleta. Hier Tenerife is niet alleen het eiland van de eeuwige lente, maar ook het eiland van de eeuwige zomer. En bijna 365 dagen per jaar ...


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs van dit droomhuis is een dag voor:
2 volwassenen

11:01. - 18:12. = € 130
19:12. - 10:01. = € 160

Elke extra persoon vanaf 2 jaar oud kost € 22 bovengenoemd dagelijkse prijzen zijn inclusief alle nutsvoorzieningen, handdoeken, beddengoed en.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

De combinatie van de ervaring van de natuur, sportieve oefening en rust is waarschijnlijk de reden dat golf wordt steeds populairder.

Aangename temperaturen, kunnen spelers ervoor kiezen om Tenerife, die de meest uiteenlopende wensen van de zeven golfbanen. Daarnaast heeft men van de golfbanen van prachtig uitzicht op de bergen van het eiland en natuurlijk de Atlantische Oceaan.

De prachtig en individueel ontworpen cursussen zijn meestal in het zuiden. Maar golfers die de voorkeur geven het groene noorden van Tenerife zijn niet van nature doen zonder hun sport. Alle golfbanen op Tenerife toveren door de lokale flora en fauna een Canarisch flair en worden beschouwd als zeer goed onderhouden.

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft door de vulkanische berg Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje. Daarom presenteert veelzijdig het landschap waarin we alle vegetatie niveaus volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een wandelparadijs.

De vulkanische oorsprong van het eiland maakt, natuurlijk, zelfs onder water merkbaar, de wilde, ruige lava landschap en de grote overvloed aan vis van de Atlantische Oceaan te maken, altijd een onvergetelijke duiken mogelijk.

Het onderwater landschap is zeer gevarieerd en wordt afgewisseld met steile wanden, overhangen, grotten en zandgronden.

De riffen op een diepte van 35-40 meter, worden bewoond door murenen, anemonen, gorgonen, tandbaarzen en roggen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2016

Bernd uit Schöningen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Alles was zoals we verwacht hadden, ook de reclame.

Wij uit Nedersaksen waren met 4 personen in de villa en een dame uit de USA New York was bij ons

We waren verrast door de vrijgevigheid van het huis. Alles was zoals we van de advertentie hadden verwacht en we kunnen het met een gerust hart aanbevelen

Zelfs het zwembad werd wekelijks schoongemaakt door professionals en perfect afgesteld. De overdrachten verliepen zonder problemen. Een klein minpuntje was dat het wifi-netwerk vanaf dag 4 erg traag was. Dit lijkt een algemeen probleem te zijn op Tenerife. Het zou leuk zijn als de zwembadverlichting 's avonds aan was.

Juli 2016

Dennis uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Wonderlijke vakantie

Ik wilde u alleen maar laten weten dat we een geweldige vakantie hebben gehad en zeer tevreden waren met uw accommodatie :) alles is perfect verlopen en we zullen het zeker aanbevelen.

Bedankt en vriendelijke groeten

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2016

Rene uit Schweiz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantie - ons verblijf in Villa Apolonia.

We (2 people) have now been to Villa Apolonia for the second time and have felt very comfortable again. The villa is quiet, a little outside the center, in a beautiful residential area with a fantastic view over Playa de las Americas.

The rooms are very spacious, nicely furnished, and equipped with everything you need during a vacation stay.

We made good use of the garden (especially the new, very comfortable sun loungers).

+ very clean, well-maintained, and cared for
+ peace and generosity
+ enough towels, bath towels, kitchen towels, etc.
+ stock of toilet paper, water, etc. (very pleasant, when arriving late)
+ Nan is a very charming, warm-hearted hostess and always available if you have any questions

- The lighting in the living room could be better - a bit sparse for reading on rainy days.

We have already booked our next stay.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Objectnummer: 5050

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/5050.htm


«House Villa Apolonia» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven