Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Princess Korina

Podstrana

Max.  10   gasten
356m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 10  gasten
356m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Princess Korina biedt exclusief voor jou:
* De buitenruimte (kelder) biedt een verwarmd privézwembad van 40,5 m² (9 m x 4,5 m) met hydromassage en volautomatisch zoutelektrolyse systeem, 8 ligstoelen, een buitendouche en een paar treden hoger een overdekte eethoek voor 8 personen met zeer comfortabele stoelen, loungehoek en open uitzicht op zee. Achter de stijlvolle en comfortabele loungehoek bereik je het zonneterras met traditionele barbecuehoek voor je barbecuekunsten.
*Het buitendakterras (kan worden overdekt) biedt een prachtig uitzicht op zee en op de stad Split, evenals een jacuzzi, twee loungestoelen en twee ligstoelen. Een stap binnen achter de glazen deuren is een Finse sauna, een badkamer met douche, een kookeiland met 4 barkrukken en airconditioning. Dit is bereikbaar via een interne trap.
* Het woongedeelte (53 m²) biedt een stijlvolle woonkamer met flatscreen tv, airconditioning, open haard, banken en directe toegang tot de overdekte eethoek buiten en het zwembad. Een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf (magnetron, koffiezetapparaat, wijnkoeler, broodrooster, waterkoker...) en een eettafel met spectaculair uitzicht op zee. Een apart toilet.
*In de kelder, toegankelijk vanuit de woonkamer, vind je een FUN ZONE van 55 m² met een pooltafel, sofa's, een flatscreen tv, een PS5 en een Play seat, gratis Wi-Fi, airconditioning en een zomerkeuken met een ijsmachine en een kookeiland. Er is ook een familiebadkamer met een douche. Een paar treden hoger - op de middelste verdieping - vind je de wasruimte met een wasmachine, wasdroger en strijkbenodigdheden.
*De slaapkamerindeling is als volgt over halve verdiepingen verdeeld:
Slaapkamer nr. 1 (17,5 m²) bevindt zich op de 1e verdieping en biedt een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), tv, airconditioning, en-suite badkamer met douche (6 m²) en uitzicht op zee.
Slaapkamer nr. 2 (17,5 m²) bevindt zich op de 1e verdieping en biedt een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), tv, airconditioning, en-suite badkamer met douche (6 m²) en uitzicht op zee.
Slaapkamer nr. 3 (12 m²) bevindt zich op de 1.5e verdieping en heeft een tweepersoonsbed (160 cm x 200 cm), tv, airconditioning en een eigen badkamer met douche (5 m²).
Slaapkamer nr. 4 (12 m²) bevindt zich op de bovenste begane grond en heeft twee eenpersoonsbedden (90 cm x 200 cm), tv, airconditioning en een eigen badkamer met douche (5 m²).
Slaapkamer 5 (12 m²) bevindt zich op de begane grond/middenverdieping en heeft een tweepersoonsbed (160 cm x 200 cm), tv en airconditioning. (Deze slaapkamer maakt gebruik van de familiebadkamer naast de funzone)

Er is een beveiligde parkeerplaats voor 4 auto's op een privéterrein. Eén auto wordt aanbevolen. Er is videobewaking bij de ingang.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 5
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Skilift 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 23 km SPU SPLIT

23 km

Station 23 km Split

23 km

Snelweg-afrit 24 km Dugopolje

24 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Princess Korina ligt op slechts 8 km van het centrum van de beroemde stad Split, met vele restaurants, een open markt, prachtige historische bezienswaardigheden en het paleis van Diocletianus. Binnen de witte stenen muren en achter de binnenplaatsen vind je een kathedraal en talloze winkels, bars en cafés. De villa ligt op slechts 15 km van het kleine mediterrane stadje Omiš en de rivier de Cetina. Hier vind je talloze activiteiten zoals raften, ziplinen, kanoën, canyoning, individuele of groepsboottochten op de rivier of naar de eilanden Brač, Hvar of Vis. Omringd door mediterrane planten en olijfbomen kun je genieten van de wandelpaden met de schone lucht die dit ongerepte gebied te bieden heeft. Villa Princess Korina is de ideale accommodatie voor groepen die samen tijd willen doorbrengen. Hier kun je een rustige vakantie doorbrengen op deze ongerepte locatie en de beroemde Podstrana Riviera verkennen.
Door de ligging van de villa en de interessante geografische kenmerken van Podstrana worden toeristen verschillende recreatieve activiteiten in de natuur aangeboden: Wandel-, fiets- en klimroutes. Je kunt een verblijf in Stara Podstrana plannen of andere culturele en historische plaatsen bezoeken. Op het strand kun je ook verschillende sporten beoefenen: Windsurfen, zeilen, sportcatamarans, waterskiën.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 1000
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Aanbetaling 40% bij boeking, restant te betalen bij aankomst of 4 weken voor aankomst per bank.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

De villa biedt een stijlvol interieur, een goed georganiseerde funzone met een pooltafel en een mediaruimte. Het biedt ook 5 slaapkamers en een panoramisch uitzicht op de zee en het eiland. De villa biedt plaats aan maximaal 10 personen en is perfect voor gezinnen, vrienden en stelletjes.
Deze prachtig ingerichte accommodatie wordt gekenmerkt door eigentijdse architectuur en meubilair van hoge kwaliteit. Het is volledig uitgerust voor een zeer comfortabel verblijf om aan de moderne behoeften van de gasten te voldoen. De villa biedt volledige privacy, zeer comfortabel meubilair met meerdere zithoeken. De villa is een perfect toevluchtsoord in een zeer rustige buurt van verschillende villa's.
Gelegen in het bovenste deel van het kustdorp Podstrana, brengt deze plek je in een ontspannen Dalmatische mindset waar je alleen krekels hoort. Dit is omgeven door groene en blauwe tinten. De villa ligt op slechts 8 km van de beroemde stad Split met vele historische bezienswaardigheden, op slechts 1,3 km van het kristalheldere kiezelstrand in Podstrana, op 650 m van een minimarkt en op 1,5 km van restaurants. Als je wilt genieten van je privacy in het pand, heb je de mogelijkheid om extra diensten te boeken, zoals een privékok, masseuse en boodschappenbezorgservice (niet bij de prijs inbegrepen, extra diensten kunnen voor of tijdens je verblijf worden geregeld).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Curak

Bedrijf M. Curak

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden u een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is geweldig. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren we persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, dus de beste huurprijs is gegarandeerd!


Andere accommodaties van Bedrijf M. Curak

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Curak

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 465182

Laatst bijgewerkt: 24.03.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/465182.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven