Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

4**** Ferienhaus am Jungfernberg mit Kamin u. riesigem Garten

Baltische Zee

Max.  4   gasten
86m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
86m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek je eigen persoonlijke paradijs op het betoverende eiland Usedom! Welkom in het vakantiehuis "Am Jungfernberg" - een 86m² groot toevluchtsoord, bekroond met 4**** sterren en schilderachtig gelegen aan de westkant van het eiland Usedom. Genesteld in een natuurreservaat tussen de rivier de Peene en het Achterwasser, ligt het aan de voet van de legendarische 18 meter hoge Jungfernberg. Er wacht je een plek vol magie en schoonheid.

Je ruime en lichtovergoten vakantiehuis strekt zich uit over twee verdiepingen en biedt plaats aan in totaal 4 volwassenen en een extra klein kind. Geniet van absolute rust en ontspanning in een sfeer die comfort en stijl perfect combineert. De 2 slaapkamers zijn een oase van ontspanning: een is ingericht met twee eenpersoonsbedden, die ook kunnen worden samengevoegd tot een gezellig tweepersoonsbed, terwijl de andere kamer je verwent met een prachtig Hästens Natrually boxspringbed - een garantie voor een vorstelijke nachtrust. De bedden zijn 210 cm lang en bieden een individueel instelbare hardheid voor jouw persoonlijke slaapcomfort. Perfect voor mensen met allergieën, Hästens gebruikt alleen natuurlijke materialen om een comfortabele slaapomgeving en een gezonde slaaphouding te garanderen.

In je nieuwe tijdelijke woning vind je niet alleen een stijlvol interieur, maar ook een goed uitgeruste open keuken die naadloos overloopt in de woonkamer. Hier kun je culinaire hoogstandjes op tafel toveren en genieten van een gezellige avond voor de open haard, die in elk jaargetijde voor een uitnodigende sfeer en behaaglijke warmte zorgt. De grote woonkamer heeft ook een comfortabele slaapbank met slaapfunctie voor extra gasten en een Smart HD flatscreen tv klaar voor ontspannen filmavonden - neem gewoon je Netflix en/of Amazon Prime account mee.

Je persoonlijke wellnessruimte bevindt zich op de bovenverdieping en beschikt over een inloopdouche (90x140 cm) en een groot hoekbad dat pure ontspanning belooft. De vloer met aangename vloerverwarming zorgt altijd voor warme voeten en een gezellige sfeer.

De tuin op het zuiden nodigt je uit om de hele dag van de zon te genieten. Neem plaats op het gezellige tuinmeubilair, waaronder comfortabele tuinstoelen, en laat je gedachten de vrije loop. Het aangrenzende gazon is perfect voor kinderen om op te spelen en wordt afgeschermd door een hek, terwijl een zandbak voor extra speelplezier zorgt. In de zomermaanden, van begin juni tot half september, is er ook een tuinzwembad, dat verfrissing en zwemplezier biedt direct op het terrein, naast de vele zwemmogelijkheden.

Welkom in het vakantiehuis "Am Jungfernberg" - uw privé-retraite op Usedom, waar dromen uitkomen en onvergetelijke herinneringen worden gecreëerd. Boek nu en beleef een vakantie die al uw zintuigen raakt!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x210 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 1.7 km

1.7 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 18.5 km Flughafen Heringsdorf

18.5 km

Station 20.5 km Bahnhof Heringsdorf

20.5 km

Snelweg-afrit 55 km A20

55 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Rankwitz is een charmant dorpje op het eiland Usedom in Duitsland en de Lieper Winkel nodigt uit tot lange wandelingen, fietstochten, zeilen, golfen (op slechts 9 km afstand) en feesten in de nabijgelegen restaurants en pubs - zoals de Rankwitzer Hafer. De zonsondergangen van het eiland zijn hier aan de rivier de Peene op hun mooist.

De badplaatsen en brede zandstranden liggen op slechts een klein eindje rijden. Naast de Oostzeestranden vind je talrijke zwemplekken aan de rivier de Peene (op minder dan 1 km en op loopafstand) en het Achterwasser - hier worden ook begeleide kano- en SUP-tochten aangeboden. Aan zwemplezier geen gebrek!

We kunnen ook eiland safari's voor je organiseren in een Land Rover Jeep direct vanuit je vakantiehuis (op voorwaarde dat je van tevoren boekt). Op deze manier kun je een dag lang het eiland leren kennen van een kant die voor de meeste toeristen verborgen blijft - inclusief korte wandelingen, eten en een kampvuur - een avontuur voor jong en oud.

Rankwitz is een rustig oud vissersdorpje in de Lieper Winkel. Er zijn een handvol verspreid liggende minidorpjes met in totaal minder dan 700 inwoners, verspreid over 33 vierkante kilometer. Waar vissershuisjes en bakstenen schuren de idylle uit een prentenboek completeren, wil je hier voor altijd blijven hangen.

De kleine haven van Rankwitz is een idylle. De restaurants in de haven en in Rankwitz zelf zijn beroemd om hun vis. Een "dorpswinkel" met fietsverhuur in de haven van Rankwitz voorziet je van (boven)regionale lekkernijen, zoals verse broodjes, drankjes, enz. Grote inkopen kun je doen in de nabijgelegen stad Usedom. De discountmarkten op het eiland zijn ook op zondag geopend.

De waterburcht van Mellenthin - het centrum van het eiland Usedom - ligt niet ver van het vakantiehuis, is gemakkelijk bereikbaar met de auto of de fiets en nodigt het hele jaar door alle gasten - groot, klein en viervoeters - uit. De lekkernijen uit onze eigen brouwerij en koffiebranderij zijn niet te missen. Jongere gasten kunnen de tijd doorbrengen op de speelplaatsen of door rond te rennen in de slotgracht.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Loving Holidays UG (haftungsbeschränkt)
Dhr. A. Witt

Dhr. A. Witt

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 465410

Laatst bijgewerkt: 29.01.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/465410.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven