Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

De Huiszwaluw

Midden-Drenthe vlakbij Assen en Westerbork

Max.  6   gasten
60m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
60m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 31 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de rust in ons vakantiehuis De Huiszwaluw, gelegen nabij het pittoreske dorpje Westerbork. Deze ruime vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 6 gasten met 3 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond naast de badkamer en het separaat toilet.
Beneden is er een tuingerichte woonkamer met een smart-tv en lichte woonruimte. Aansluitend is de open keuken voorzien van een combimagnetron, gaskookplaat, afzuiger, vaatwasser en koelkast met vriesvak. In de keuken is een waterkoker, koffiezetapparaat en Nespresso aanwezig. U vindt er ook alle benodigde serviesgoed voor het bereiden en serveren van maaltijden. Het genieten van de maaltijd kan aan de eettafel of buiten op het semi-overdekte terras.

Het huis is voorzien van alle comfort en gemak. Begin uw dag met een kopje koffie op het balkon, terwijl u geniet van het panoramische uitzicht over het recreatiepark. Iedere dag kunt u genieten in het verwarmde binnenzwembad, kunnen kinderen zich vermaken in een van de speeltuinen of lekker spelen in de omheinde tuin rondom de woning. Het terras grenzend aan de woonkamer is bereikbaar via de openslaande deuren en daarmee de perfecte plek voor een zomerse barbecue of een gezellige avond met vrienden en familie.

Voor gezinnen met jonge kinderen is er een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar. Het huis beschikt ook over een wasmachine, strijkijzer en haardroger voor uw gemak. U kunt gratis gebruik maken van onze wifi.

De Huiszwaluw is een niet-rokers accommodatie en we streven ernaar om een ​​allergeenarme omgeving te bieden. De badkamer is uitgerust met moderne sanitaire voorzieningen uitgevoerd in neutrale kleurstelling met een wastafelmeubel, handdoekradiator en een inloopdouche met rainshower en deur. Optioneel kunnen er handdoeken worden gehuurd. De slaapkamers zijn ingericht met comfortabele boxspring bedden, afzonderlijk bedienbare bedlampjes en optioneel er is beddengoed beschikbaar. In de ladenkasten en de garderobe op de overloop op de 1e etage kan kleding worden opgeborgen tijdens het verblijf.

We nodigen u uit om te genieten van de rust en schoonheid van de natuur bij onze vakantiewoning De Huiszwaluw. Het is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie, weg van de drukte van het stadsleven. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in Zwiggelte!

Gedurende het verblijf mogen gasten gebruik maken van het zwembad, de speeltuinen, de laadpaal en andere voorzieningen op het park. Bij de receptie is een kleine winkel met lokale producten en klein assortiment levensmiddelen en speelgoed. Ook hier is de Tuinkamer waar u kunt genieten van een ontbijtje, drankje en kleine versnapering. Tijdens het zomerseizoen en schoolvakanties heeft de receptie met Tuinkamer langere openingstijden en is er geregeld een kleinschalig animatieprogramma.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Babybedje
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 5 km

5 km

Luchthaven 35 km Groningen-Eelde

35 km

Station 15 km Assen

15 km

Snelweg-afrit 8 km A28 afslag 31 Westerbork

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis is gelegen op recreatiepark Het Hart van Drenthe in Zwiggelte vlakbij het gezellige dorp Westerbork en op korte afstand van Assen, gelegen in de provincie Drenthe. Zwiggelte valt onder de gemeente Midden-Drenthe en het huisje is gelegen op het recreatiepark Het Hart van Drenthe naast het bos Het Hart van Drenthe.
De stad Groningen is met een half uur aan te rijden en ook Emmen met Wildlands is eenvoudig met de auto te bereiken.
Voor het recreatiepark is het kanaal met een eigen vissteiger.

Gaat u graag de natuur in, dan kunt u dit gebruiken als basisplaats voor het wandelen van het Drenthepad of een deel van het Pieterpad. Ook Dwingelo met het Dwingelderveld zijn valkbij. Liever wat meer spanning dan is het TT-circuit op steenworpafstand evenals meerdere goede horecagelegenheden voor de momenten dat u geen zin heeft om te koken. 's Ochtends kunt u bij de receptie verse broodjes kopen (op bestelling) om de dag lekker te beginnen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Tafeltennis
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 125
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
PayPal

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 31 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bij verblijf van minder dan 28 dagen krijg je de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 30 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 14 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert, krijg je de 25% van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed. Bij een verblijf van 28 dagen of langer krijg je de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 30 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 14 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert, krijg je de 25% van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

De woning is gelegen op vakantiepark Het Hart van Drenthe, gedurende het verblijf mag er gebruik gemaakt worden van de faciliteiten op het park. Het park is een ideale uitvalsbasis voor gasten die graag musea en steden bezoeken in de omgeving, de actieve natuurgenieter die graag met de mountainbike of de gewone (elektrische) fiets ritten gaat maken of wandelingen door natuurgebieden en de rustzoeker die af en toe iets wil ondernemen maar het ook heerlijk vind om in de tuin te zitten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. C. Drijfholt

Mevr. C. Drijfholt

Ik ben Corina en in het dagelijks leven actief als makelaar en moeder van 2 kinderen. In mijn vrije tijd geniet ik graag samen met mijn man en kinderen in ons vakantiehuis in Drenthe. Een heerlijke plek om tot rust te komen en ideale uitvalsbasis voor leuke uitjes. Lekker wandelen door het bos en de heidevelden, gezellig naar de steden Assen en Groningen of genieten in een van de leuke dorpen in de directe omgeving. Van dierentuin tot museum of (natuur)zwembad voor jong en oud is er genoeg te beleven.


Andere accommodaties van Mevr. C. Drijfholt


meer informatie

Objectnummer: 465670

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/465670.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 31 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven