Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienwohnung Strandpieper

Damp

Max.  3   gasten
44m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
44m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de vakantiewoning Strandpieper in Damp aan de Oostzee, een heerlijke vakantiebestemming die plaats biedt aan maximaal 3 gasten in 44 vierkante meter woonruimte. Het appartement heeft een slaapkamer en een badkamer, die zijn ingericht met hoogwaardige materialen en modern design.

De vakantiewoning heeft een balkon waar je kunt genieten van de frisse zeebries. Er is een parkeerplaats beschikbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het parkeren van je auto. In de keuken vind je een vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat om je verblijf comfortabel en praktisch te maken. Entertainment wordt geboden door een tv en dankzij Wi-Fi kun je verbonden blijven met de buitenwereld.

De badkamer is uitgerust met een douche en WC. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur. De woonkamer is gezellig, met comfortabele meubels die een warme sfeer creëren.

De eethoek is uitgerust met een tafel en comfortabele stoelen.

Een hal en berging bieden opbergruimte.

De vakantiewoning Strandpieper is een niet-roken accommodatie. De flat is uitgerust met hoogwaardige verlichting, gordijnen en meubels die de kamer licht en uitnodigend maken.

De omgeving van de vakantiewoning is ook indrukwekkend. Je kunt een glimp opvangen van de Eckernförde Baai en de hemel, omgeven door een prachtig landschap. Je kunt ook de schoonheid van de plaatselijke flora bewonderen.

De vakantiewoning Strandpieper in Damp aan de Oostzee biedt je een onvergetelijke vakantie-ervaring. Boek je verblijf vandaag nog!

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Station 20 km Eckernförde

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In Damp aan de Baltische Zee, een schilderachtige plek om te ontspannen en te genieten.

De ideale flat voor koppels en prijsbewuste gezinnen:
De tweekamerappartementen van het type 2a zijn ongeveer 44 vierkante meter groot. Met een woonkamer en een slaapkamer bieden ze ruimte voor maximaal vier personen. In de aparte keuken kun je ongestoord koken. De badkamer heeft een douche en WC. Het appartement heeft ook een loggia, waar je kunt ontspannen in de frisse lucht. Een hal en een berging bieden opbergruimte.

De gemeente Damp ligt in het oosten van het schiereiland Schwansen, ten noorden van Eckernförde, in de vakantieregio Sleeswijk-Holstein. Damp is een vakantiepareltje met een breed aanbod aan recreatieve en avontuurlijke activiteiten voor jong en oud, singles, stellen en gezinnen.

Het uitgestrekte strand met fijn zand en de overwegend rustige Oostzee nodigen uit om te ontspannen. Hier kun je het jezelf gemakkelijk maken in een strandstoel of op een strandlaken terwijl je kinderen prachtige zandkastelen bouwen. Neem een duik in zee of - als het regent - ga naar het ontdekkingszwembad. Over regen gesproken: als het slecht weer is, hoef je je niet te vervelen. Bevrijd jezelf in de Escape Room op de Albatros, laat de kinderen uit hun dak gaan in het Funhalla indoor funpark of ontspan in het Mare Mara saunalandschap of in het Värmland zweethutdorp.

Damp is ook perfect voor watersportliefhebbers. Er is een grote jachthaven, een waterskifaciliteit en ook zeilers en surfers komen hier aan hun trekken. De Viking golfbaan is ook een bezoek waard en biedt jou en je gezin plezier in de frisse lucht.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Waterskiën
Kitesurfen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Wagner Immobilien
Mevr. C. Jaschul

Mevr. C. Jaschul

Vakantie ligt ons na aan het hart Wij zijn een jong en regionaal team dat particuliere vakantiehuizen en -appartementen in de Oostzeebadplaats Damp en het prachtige Schwansen op de markt brengt en verhuurt. Als centraal aanspreekpunt ter plaatse zorgen wij voor gasten en huiseigenaren. We bieden eigenaren van vakantiewoningen allround ondersteuning en zorgen ervoor dat de vakantiewoning vakantie blijft en geen werk wordt. We zijn nu de grootste aanbieder van particuliere vakantiewoningen in Damp en omgeving. Dat Wagner Immobilien in de loop der jaren is blijven groeien, is te danken aan zowel eigenaren als klanten. Ondanks deze groei is één ding altijd hetzelfde gebleven: het directe, persoonlijke contact met zowel vakantiegasten als eigenaren. Vakantiegangers laten genieten van een droomvakantie bij uitstek en een lokaal aanspreekpunt zijn in Damp is altijd het succesrecept van Wagner Immobilien geweest. Wagner Immobilien is al sinds jaar en dag een vaste waarde in Damp. caroline en Raphael Jaschul nemen het bedrijf in 2017 over. Samen met hun jonge team runnen de behendige bazen het bedrijf sindsdien met succes, in de geest van de oprichter van het bedrijf. Onder het motto "Vakantie is onze passie" laten ze hun vakantiegasten genieten van onvergetelijke droomvakanties. Ze bieden eigenaren van vakantieaccommodaties het complete aanbod voor kopen, verkopen, verhuren en beheren. Dat Wagner Immobilien in de loop der jaren is blijven groeien, is te danken aan zowel eigenaren als klanten. Vandaag de dag is Wagner Immobilien de grootste aanbieder van particuliere vakantiewoningen in Damp. Ondanks deze groei is één ding altijd hetzelfde gebleven: het directe, persoonlijke contact met zowel vakantiegasten als eigenaren.


Andere accommodaties van Mevr. C. Jaschul


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 465802

Laatst bijgewerkt: 22.02.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/465802.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven