Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxury family flat beachfront

Max.  4   gasten
67m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
67m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 1 day voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het appartement is georiënteerd op het zuidwesten, zodat de zon tot zonsondergang door de ramen kan schijnen. In de winter schijnt de zon vooral in de namiddag en is het meestal erg warm door de zonsondergang.

Het ligt ongeveer 50 meter van de haven waar u de boot naar het eiland Cabanas kunt nemen en het ligt in een zeer rustige omgeving waar geen verkeer is omdat alle straten voetgangersstraten zijn, en alle eenheden bevinden zich op de begane grond zodat het niet nodig is om een trap te gebruiken om van de buitenkant naar binnen te gaan. In de winter zijn er veel gepensioneerden uit Portugal en ook uit Noord-Europese landen die het dorp "Cabanas de Tavira" kiezen om te ontspannen voor langere periodes omdat het een mooie plaats is, zeer traditioneel, met prachtige restaurants waar het mogelijk is om de Portugese gastronomie te proeven (voornamelijk visgerechten omdat het een vissersdorp is) en om fietsen te huren of wandelingen te maken in de velden rondom.

Vlakbij vindt u een aantal van de meest populaire restaurants van het dorp en het is gemakkelijk om er heen te gaan, want er is een oprit naar de hoofdweg die toegang geeft tot de restaurants, bars en winkels van het gebied, maar binnen de urbanisatie waar uw appartement zich bevindt, is de rust koning, want er zijn geen winkels, geen bars, geen restaurants, stilte heerst gedurende de dag en nacht, en vooral 's nachts kunt u het geluid van de golven horen slaan op het zand ....

Het appartement is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en 3 van de eenheden zijn gelijk ingericht (dezelfde meubels, dezelfde apparatuur, dezelfde kleur op de muren, dus binnen kun je niet onderscheiden in welke eenheid je bent. Ze hebben een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en een extra kamer (naast de woonkamer) met een slaapbank (200x140), die plaats biedt aan nog twee tieners of kinderen. Op verzoek kunnen we ook een babybedje inclusief lakens voor kleine kinderen leveren. De woonkamer heeft twee aparte ruimtes. In het woongedeelte zelf is een vaste bank (geen bed) en een slaapbank van IKEA waarmee een bed (200x80) kan worden gemaakt voor een vijfde persoon.

De keuken is goed uitgerust, met nieuw bestek en servies (voor 12 personen), toverstaf, vaatwasser, broodrooster, elektrische grill, elektrische waterkoker, koffiezetapparaat, alle apparatuur die we normaal in onze huizen hebben en die vakanties blijven ontbreken. Nog in de keuken zorgen we voor alle nodige afwasmiddelen voor vaatwassers, nieuwe schuursponsjes, keukendoekjes, enz.

Het heeft een plaats in de ondergrondse garage met toegang via afstandsbediening. Inbegrepen in de prijs is het vruchtgebruik van de parkeerplaats die bij het appartement hoort. Deze plaats bevindt zich op de 1e verdieping, precies onder het appartement, en de toegang is via een binnentrap die zichtbaar is op een van de foto's die ik als bijlage bij de e-mail stuur. De garage opdracht zal worden geleverd samen met de sleutels van het appartement.
Ook al kiest u voor een ander appartement, ik raad u ten zeerste aan om naar "Cabanas de Tavira" te gaan. Ik weet niet of u al in "Cabanas de Tavira" bent geweest. Het is een prachtige plek en normaal gesproken is het weer in de winter goed. Kijk eens naar deze korte film die volgens mij weergeeft wat "Cabanas de Tavira" is:
Aanvullende informatie over het appartement:
- Het is een niet roken appartement, maar als u rookt, kunt u dat buiten op het terras doen;
- Het appartement is niet geschikt voor huisdieren, daarom verhuren wij het niet aan families met huisdieren;
- Het appartement heeft een eigen kabel-tv met meer dan 100 kanalen in verschillende talen (BBC, CNN, ...);
- In de woonkamer is er een CD-speler, zodat u uw favoriete CD's kunt meenemen
Licentie- of registratienummer: 84046/AL

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Luchthaven 40 km Faro

40 km

Station 1 km Conceicao

1 km

Snelweg-afrit 10 km A22

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Pedro en Ana, met kleine kinderen, houden van Portugal. Wanneer ze maar kunnen, trekken ze het land in op zoek naar onontdekte plekjes, of aan de Atlantische kust of in de noordelijke bergen of op de vlakten van het binnenland van de Alentejo. Aanhangers van de zee, de stranden en de gastronomie op basis van vis, werden zij natuurlijk verliefd op een van de mooiste van de Algarve, het dorp Cabanas de Tavira. Na vele jaren huizen te hebben gehuurd in die regio, als uitvalsbasis om te genieten van de buitengewone stranden en het klimaat, besloten zij onlangs hun eigen huis te kopen en het te verhuren aan andere families die, net als zij, willen genieten van ontspannende dagen in één van de meest pittoreske vissersdorpjes van de Algarve. Ingericht in een praktische stijl, warm en comfortabel voor gezinnen met kleine kinderen of tieners of gepensioneerde koppels die willen ontspannen voor langere perioden in een comfortabel huis in de voorkant van een van de zeven natuurlijke wonderen van Portugal, "Ria Formosa". Het appartement is ideaal gelegen, op 50 meter van de pier van de veerboot naar het strand op het eiland Cabanas. Het is een T1 +1 slaapkamer, met een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en een andere kleine kamer naast de extra woonkamer met een stapelbed voor twee tieners. Het is uitgerust met TV, DVD en airconditioning in de slaapkamer en de woonkamer en de aparte keuken is volledig uitgerust. Smaakvol ingericht, bieden om een langer verblijf mogelijk te maken. Hiermee kunnen gezinnen tot 5 volwassenen plus een klein kind (babybed) herbergen, zonder de comfortvereisten te verbleken. Ons appartement ligt in Cabanas de Tavira. Het kleine en mooie vissersdorp Cabanas de Tavira in het oosten van de Algarve ligt in het natuurreservaat, Ria Formosa. Ons appartement ligt aan het strand van het eiland Cabanas, en heel dicht bij het appartement is het vertrekpunt voor de boot die u van en naar het strand brengt. Cabanas heeft rustige en lange zandstranden. Op het strand kunt u relaxen, zeilen, kite surfen, wandelen en fantastische strandwandelingen maken. Cabanas de Tavira en speciaal ons appartement, zijn een waar paradijs. In de zomer is er een strandbar waar u bedjes en parasols kunt huren. In het hoogseizoen kunt u er ook waterscooters en waterfietsen huren en een watertaxi nemen naar Tavira, het eiland Tavira en andere plaatsen. Cabanas de Tavira heeft supermarkten, en een dagelijkse vis- en verse groentemarkt, postkantoor, apotheek, en veel restaurants en bars met typisch Portugees eten.

Als u nog niet besloten bent, geven wij u 6 goede redenen om de Oost-Algarve te bezoeken:

i) Zon en zee
Ontdek het goud van de 19 stranden van de Oost Algarve. Naar het strand gaan in de Oost-Algarve is altijd een genot. Het water is kalm, de stranden strekken zich uit zover het oog reikt en de milde temperaturen zorgen ervoor dat je er het hele jaar door van kunt genieten. De stranden in Oost-Algarve hebben alle rust die u nodig heeft voor een gezinsvakantie, maar ze hebben ook ideale omstandigheden voor verschillende soorten sport.

ii) Golf
Geniet van de nabijheid van de natuur op de greens van de Oost-Algarve. Golfen met het landschap van de Oost-Algarve als achtergrond kan niet meer ontspannen zijn. Het natuurpark Ria Formosa, de rivier Guadiana, de pijnboombossen en de prachtige uitzichten over zee zijn enkele van de natuurlijke kenmerken die een perfecte omgeving vormen voor een partijtje golf.

iii) Cultuur en traditie
Maak een uitstapje om de tradities en smaken van de Oost-Algarve te leren kennen. Het ontdekken van de tradities van de Oost-Algarve betekent het ontdekken van een essentieel deel van onze geschiedenis en cultuur. De kloostergangen van kerken, de muren van kastelen, kronkelige wegen en versierde schoorstenen zijn slechts enkele van de duidelijkere tekenen van het feit dat de regio zijn deel aan geschiedenis heeft gekend en dat enkele illustere culturen deze kant op zijn gekomen.

iv) Sport en Avontuur
Uitdagende natuur. Op zoek gaan naar avontuur in de Oost-Algarve is de beste manier om een natuurlijke omgeving te ontdekken die inspirerend is en vol verrassingen zit. In de heuvels van de Serra of aan zee zijn de omstandigheden ideaal voor een hele reeks sporten. Er is genoeg om uit te kiezen.

v) Natuur en welzijn
Harmonie vinden. Genieten van het platteland, uw longen vullen met frisse lucht, de ontspannende kracht voelen van de groene, natuurlijke omgeving... in de Oost-Algarve vindt u perfecte plaatsen om te wandelen, paard te rijden of op een interessante safari te gaan. De hoger gelegen gebieden van de Serra met hun vruchtbare bodem en uitstekende klimaat zijn, niet verrassend, de uitverkoren habitat voor talloze soorten fauna en flora. Gun uzelf een wat langer verblijf en geef ze de tijd om zich te openbaren.

vi) Romantiek
Herbeleef een verhaal van liefde. In de Algarve heeft het oosten een reputatie van passie, verleiding en romantiek. De warmte, de aroma's, de sterrennachten en de prachtige zonsondergangen bedwelmen de zintuigen. De openheid van de mensen laat hun exotische aard doorschijnen, in de warmte van hun taal, hun sterke persoonlijkheden en de individualiteit van elke blik.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor een verblijf van twee weken of meer, is inbegrepen in de prijs van het appartement wekelijkse schoonmaak en vervanging van handdoeken en het beddengoed na een week (dag / uur te regelen). Eindschoonmaak na het beëindigen van het verblijf (en het verlaten van het appartement) is ook inbegrepen in de prijs.

Voor een verblijf van twee of meer opeenvolgende weken, kunt u ervoor kiezen om af te zien van de schoonmaak en de vervanging van linnen en handdoeken (aan het einde van de eerste week), in welk geval er een korting is op de prijs van de tweede week (weken):

i) vermindering van 100 euro in de tweede week tijdens de maanden juni, juli, augustus en september
ii) korting van 65 euro in de tweede week tijdens de overige maanden

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 1 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Offertes:
De minimale periode dat wij het appartement verhuren is 7 nachten.
Voor een verblijf van twee weken of meer, is in de prijs van het appartement inbegrepen de wekelijkse schoonmaak en de vervanging van de handdoeken en het beddengoed na een week (dag/uur af te spreken). De eindschoonmaak na afloop van het verblijf (en het verlaten van het appartement) is ook inbegrepen in de prijs.
Optioneel, voor een verblijf van twee of meer opeenvolgende weken, kunt u ervoor kiezen om af te zien van de schoonmaak en vervanging van het linnengoed en de handdoeken (aan het einde van de eerste week), in welk geval er een vermindering is in de prijs van de tweede(n) week(en).

De tarieven van juni tot eind september variëren afhankelijk van de zomermaanden:
-In de eerste helft van juni is het 395 euro per week (7 nachten).
-In de tweede helft van juni is het 475 euro per week (7 nachten).
-In de eerste helft van juli is het 575 euro per week (7 nachten).
-In de tweede helft van juli en tijdens de maand augustus is het 695 euro per week (7 nachten).
-In de eerste twee weken van september is het 575 euro per week (7 nachten).
-In de tweede helft van september is het 475 euro per week (7 nachten).

Van juni tot september als u ervoor kiest om af te zien van de schoonmaak en vervanging van linnen en handdoeken (aan het einde van de eerste week) kunnen we 100 euro korting op de prijs voor de 2e week, en dezelfde korting voor de 3e week voor 3 opeenvolgende, voor de 4e opeenvolgende week, enz, enz.

Van oktober tot mei is het tarief per week 325 euro (7 nigts) en zijn onze prijzen en kortingen iets anders. Wij kunnen meer kortingen bieden voor langere verblijven als u ervoor kiest af te zien van de schoonmaak en vervanging van linnen en handdoeken aan het eind van elke week (elke 7 dagen).
Enkele voorbeelden INCLUSIEF de schoonmaak van het appartement en de vervanging van linnen en handdoeken na 7 nachten:
- Prijs voor 1 week (7 nachten) = 325 euro
- Prijs voor 2 weken (14 nachten) = 325 x 2 = 650 euro
- Prijs voor 3 weken (21 nachten) = 325 x 3 = 975 euro

Zoals gezegd kunnen wij van oktober tot mei kortingen aanbieden voor langere verblijven als u afziet van de schoonmaak en de vervanging van het beddengoed en de handdoeken aan het eind van elke week (elke 7 dagen). Wij kunnen progressieve kortingen geven naargelang het aantal opeenvolgende weken.
- Prijs voor 1 week (7 nachten) = 325 euro
- Korting voor de 2e week (totaal van 14 opeenvolgende nachten) = 100 euro
- Korting voor de 3e week (totaal van 21 nachten) = 190 euro
- Korting voor de 4e week (totaal van 28 nachten) = 250 euro
- Voor meer dan 4 opeenvolgende weken berekenen wij het tarief naar rato van het aantal weken (nachten) op basis van het tarief voor 4 weken.

Enkele voorbeelden van onze prijzen van oktober tot mei EXCLUSIEF de schoonmaak van het appartement en de vervanging van linnen en handdoeken na 7 nachten:
- Offerte voor 2 opeenvolgende weken (14 nachten) = 550 euro (325 + 325 - 100 = 550).
- Offerte voor 3 opeenvolgende weken (21 nachten) = 665 euro (325 + 325 - 100 + 325 - 190 = 685).
- Offerte voor 4 opeenvolgende weken (28 nachten) = 760 euro (325 + 325 - 100 + 325 - 190 + 325 - 250 = 760).
- Offerte voor 6 opeenvolgende weken (42 nachten) = 1140 euro (760 + 760 / 2 weken = 1140).

In deze offerte is inbegrepen:
- 2 sets lakens (100% katoen) voor het bed;
- 2 complete sets handdoeken (100% katoen) per persoon;
- De eindschoonmaak na afloop van het verblijf (en het verlaten van het appartement)
- Wasmiddelen voor de keuken;
- Energieverbruik (water, elektriciteit);
- Toegang tot de garage;
- Er zijn dus geen extra kosten;

LET OP #1: De prijzen zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg 5 euro per nacht toe, per extra gast.
OPMERKING #2: Deze offerte is exclusief WIFI internet. Indien u dit wenst installeren wij in het appartement een WIFI internet router en rekenen deze apart aan. De extra kosten hiervoor bedragen 25 euro voor elke periode van 2 weken.

Data en tijden voor de check-in en check-out:
Check-in en check-out data moeten altijd met ons worden gevalideerd.

Het appartement reserveren:
U hoeft niet vooraf een overschrijving te doen om het appartement te reserveren. Wij stellen het gewoon op prijs dat u mij per e-mail of telefoon laat weten dat u het appartement wilt reserveren en wij zullen het appartement voor u reserveren. We vragen u alleen om te betalen op de dag van aankomst nadat we u de sleutels van het appartement en het bevel voor de garage hebben gegeven.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ana and Pedro
Familie A. Oliveira Soares

Familie A. Oliveira Soares

Pedro en Ana hebben besloten het huis te verhuren aan gezinnen die, net als zij, willen genieten van dagen van rust in een van de meest pittoreske vissersdorpjes van de Algarve. Ingericht in een praktische stijl, warm en comfortabel voor gezinnen met kleine kinderen of tieners, of gepensioneerde koppels die willen ontspannen voor langere periodes in een comfortabel huis in de voorkant van een van de zeven natuurlijke wonderen van Portugal, Ria Formosa.


meer informatie

Objectnummer: 46584

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/46584.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 1 day voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven