Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienwohnung Ostseeblick

Rügen

Max.  6   gasten
149m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
149m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 28.04 tot 30.04.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 28.04 tot 30.04.2024

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De flat Ostseeblick is met zijn ca. 148 m² een grote en moderne vakantiewoning die ideaal is voor 4-6 personen. Als je boekt voor 4 personen, kun je gebruik maken van de 2 slaapkamers op de bovenverdieping van het appartement, en als je boekt voor 5 of meer personen, kun je ook gebruik maken van de kamers op de begane grond.

De flat heeft tal van uitzonderlijke voorzieningen die je verblijf onvergetelijk zullen maken. Slim comfort en een ontspannen vakantie - hier heb je beide met ons Loxone smart home systeem, audio/radio in alle kamers en toegang via een codeklavier.

Een hoogtepunt is de privé wellnessruimte op de begane grond met grote, gelijkvloerse douche/gastentoilet met haardroger, elektrische handdoekradiator, privésauna met moderne bediening en slimme verlichting, ontspanningsruimte met 4 ligstoelen en toegang tot het terras met groot tuingedeelte. Je kunt genieten van het geluid van de Baltische Zee op de achtergrond terwijl je een goed boek leest op het terras.

De grote panoramische ramen in de woonkamer op de 1e verdieping bieden een adembenemend uitzicht op de uitgestrektheid van de Oostzee.

Er is een tv in de woonkamer en in de slaapkamers op de bovenverdieping en natuurlijk WiFi in het hele huis, zodat je altijd online kunt zijn als dat nodig is. Online toegang via de kabel is ook mogelijk op de bureaus in alle slaapkamers.

In de woonkamer zorgen de ruime hoekbank en de draaibare open haard voor extra gezellige warmte als dat nodig is. Bij aankomst zorgen we voor voldoende beukenhout voor 3-4 vuren. Je vindt er ook een grote eettafel met zes comfortabele stoelen en een gezellige leeshoek met fauteuil en kruk.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een boxspringbed (1.80 x 2.00 m) met een gel topper voor een goede nachtrust. Decentrale ventilatie zorgt ervoor dat de lucht altijd fris en schoon is. De ramen zijn voorzien van plisségordijnen voor meer privacy en verduisterings- en vliegenhorren in de zomer.

Er is ook een volledig uitgeruste keuken om je eigen maaltijden te bereiden. Je kunt een open keuken verwachten met vaatwasser, magnetron en oven met grillfunctie, een inductiekookplaat met meerzoneregeling en afzuigkap, een koelkast met vriesvak, een Nespresso- en standaard koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster met broodjesopzet, een uitgebreide WMF kookpannenset, servies en bestek voor 6 personen en afvalbakken voor afvalscheiding.

Voor extra gemak is er een wasmachine en wasdroger op de begane grond, evenals een stofzuiger en een strijkijzer met strijkplank.

Het appartement heeft een groot hoekterras met comfortabel tuinmeubilair en een groot grasveld met een bank. Hier kun je op elk moment ontspannen en genieten van het uitzicht. Een Weber gasbarbecue met gasfles is beschikbaar voor je barbecueplezier.

Buiten kun je gratis gebruik maken van twee parkeerplaatsen op het terrein en een afsluitbare, eigen garage voor je fietsen en andere spullen die je veilig wilt opbergen. Aan de garage is een wallbox (11kw) bevestigd voor je elektrische auto met afrekening tegen eerlijke tarieven naar verbruik. Vloerverwarming en -koeling met een warmtepomp zorgen het hele jaar door voor aangename temperaturen in huis.

Samengevat is het Ostseeblick appartement een perfecte keuze voor 4-6 personen die een rustige en ontspannen vakantie willen doorbrengen in een zeer comfortabele en moderne omgeving. Wij bieden beide: slim comfort met onze Loxone - Smart Home en een ontspannen vakantie. Je kunt in alle kamers muziek afspelen met ons audiosysteem. Met een codeklavier kun je gemakkelijk de flat binnenkomen zonder sleutel.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x199 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 187 km Rostock-Laage

187 km

Station 33 km Lietzow

33 km

Snelweg-afrit 94 km Stralsund

94 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dranske is een waar paradijs voor watersporters en natuurliefhebbers - met twee stranden.

De stranden van Dranske liggen in het noorden van Rügen. Aan de ene kant ligt het deels ongerepte Boddenlandschap en aan de andere kant de ongerepte, soms rustige en soms ruige Oostzee.
De stranden aan de Bodden-kant zijn erg populair bij surfers. Een surfschool biedt vele leuke programma's. Je kunt een ontspannende wandeling maken langs het wilde natuurlijke Oostzeestrand en genieten van de rust. Een bijzonder hoogtepunt hier zijn de mooiste zonsondergangen van het eiland, zelfs met uitzicht op Hiddensee.
Het ongerepte zwemparadijs "Die Schaabe", met zijn prachtige zandstrand dat op sommige plaatsen wel 40 meter breed is, ligt direct voor de dennenbossen en is ideaal voor wie de drukte van de badplaatsen achter zich wil laten. Het water in de baai is vrij kalm en ondiep.
In het uiterste noorden, bij Noonevitz en Fernlüttkevitz, ligt het strand Sonnenstrand. Over een lengte van 7 km en op sommige stukken tot 30 meter breed is er een mooi, rustig en helemaal niet druk zandstrand. Omdat het strand direct aan de Oostzee ligt en niet in een baai zoals de Schaabe of Prora, heb je hier waarschijnlijk het schoonste zwemwater, ook al is het er meestal wat koeler.

Reizen met de veerboot - een eerste hoogtepunt

Rijd van Stralsund over de B96 naar Samtens; volg vanaf Samtens de L30 via Gingst en Trent naar de Wittow veerboot. Na een korte overtocht met de veerboot volg je de L30 naar Wiek; ongeveer 2 km na Wieck sla je linksaf richting Dranske; daarna sla je rechtsaf richting Kreptitz naar Lancken.

Als je niet van veerboten houdt - wat dacht je van een omweg naar de Schaabe?

Vanaf Stralsund volg je de B96 via Bergen naar Sagard; vanaf Sagard volg je de L30 via Glowe - langs de Schaabe - naar Juliusruh naar Altenkirchen; ca. 2 km na Altenkirchen sla je rechtsaf richting Dranske; vervolgens sla je rechtsaf richting Kreptitz naar Lancken.

Je kunt hier ook prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld door het sprookjesbos bij Schwarbe Siedlung met fantastisch uitzicht op zee en langs de nabijgelegen kliffen van Lancken naar Dranske of naar Bakenberg. Vooral na stormachtige dagen kun je aan de kust met succes naar barnsteen zoeken. Er worden begeleide wandelingen aangeboden op de Südbug, die deel uitmaakt van het nationale park Vorpommersche Boddenlandschaft.

Er zijn ook veel mogelijkheden om te fietsen door het landschap van Noord-Rügen op fietspaden en kleine wegen.

Bezoek het noordelijkste punt van Rügen, Kaap Arkona met zijn vuurtorens. In de directe omgeving van de vuurtorens steken tientallen ventilatiepijpen uit de grond. De geschiedenis van de bunkers op Kaap Arkona is lang. Het begint in 1915 met de bouw van de eerste bunker, die niet is gerenoveerd en om veiligheidsredenen niet toegankelijk is voor het publiek. De andere twee bunkers kunnen wel worden bezocht.

Er zijn talloze restaurants, winkels, artsen en apotheken binnen een straal van 3-8 kilometer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 45 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornobedingungen bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises später als 14 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie B. Elkner

Familie B. Elkner

De "Inseltraum" met de vakantiewoningen Windspiel en Ostseeblick werd voltooid en geopend in 2024. Het heeft alles wat belangrijk is voor ons en wat ons na aan het hart ligt als we op vakantie gaan. Het mag chique en enigszins luxueus zijn. Ons motto tijdens de bouw en inrichting was altijd: vakantiehuis betekent geen beperking maar ervaring. Deze ervaring willen we graag met je delen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 465914

Laatst bijgewerkt: 21.04.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/465914.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 28.04 tot 30.04.2024

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven