Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ostseebad Boltenhagen

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 250

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 29th day before the start of the rental 100% of the tour price


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


28 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Sven S.

5,0
5 5 5 5 5

Toller Service, Toller Gesamteindruck entsprach dem Profil der angegeben worden ist. Auf jeden Fall eine Empfehlung ohne ein unangenehmes Gefühl dabei zu haben...

Nicole T.

5,0
5 5 5 5 5

Ganz tolles Haus in super Lage mit bester Ausstattung!

Thomas H.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Unterkunft, sehr schöne Anlage, Alles zur besten Zufriedenheit...

Berthold S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut gepflegte Anlage und Unterkunft. Zentrale Lage um Ausflüge zu unternehmen und die Gegend zu erkunden. Wiederholungsbedürftig.

Hans-Jürgen P.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Anlage, sehr schönes Haus gut eingerichtet bestens ausgestattet. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt. Gerne wieder.

Luis H.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut ausgestattet und schön. Nähe zum tsrans ist super, gut geeignet für Kinder.

Toralf H.

4,0
4 4 4 4 4

Wir denken die Buchung im Ressort Mariannenweg 47 kann man bedenkenlos weiterempfehlen.

Rainer M.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns vom ersten Moment total wohl gefühlt und unseren Urlaub in vollen Zügen genossen. Ausstattung, Mobilar, Außenanlagen etc. alles super!!!

Birgit Heer

5,0
5 5 5 5 5

Wir verlebten eine tolle Woche in einem Haus, dass keine Wünsche offen ließ. Ausstattung, Sauberkeit und Lage sind die Pluspunkte, die für dieses Haus sprechen.

Andre Gerdes

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wir waren mit einem befreundeten Paar dort. Insgesamt wirklich alles sehr schön. Ein einziges Manko : die Häuser sind für bis zu 6 Personen ..es sollte dann auch so sein, dass man 2 Parkplätze zur Verfügung hat...einer ist dann doch zu wenig. Deshalb einen Punkt weniger in der Ausstattung . Mir persönlich hätte es auch besser gefallen wenn beide Bäder eine Dusche gehabt hätten. Badewanne ist m.e. Nicht nötig , oder es sollte das duschen in der Wanne möglich sein. Mit freundlichen Grüßen André Gerdes

Katrin Pajewski

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Tolles Feriehaus mit einer super Ausstattung.

Bjoern Wengh

5,0
5 5 5 5 5

Der Aufenthalt in dem Haus war super ist bestimmt nicht das letzte Mal

Julia Springborg

5,0
5 5 5 5 5

Alles sauber und ordentlich und zum Rundumwohlfühlen

Peter Brühl

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Es ist alles in hochwertiger Ausstattung vorhanden was für einen angenehmen Aufenthalt benötigt wird.Das Ortszentrum ist fußläufig mit Kindern allerdings schlecht zu erreichen.

René Turtschan

5,0
5 5 5 5 5

Sehr modernes Haus mit Vollausstattungvoll und gute Lage zum Strand

Ottmar Bode

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Alles ist in einem sehr guten Zustand. Die Ausstattung ist ausreichend, der Abstellraum draußen ist sehr von Vorteil. Der ständige Betrieb des Abluftlüfters in den Bädern ist gewöhnungsbedürftig.

Dietmar R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zowel de locatie van het vakantiehuis binnen het vakantiedorp als de uitrusting en smaakvolle inrichting hebben ons vanaf de eerste dag volledig overtuigd. Bij de keuze van de accommodatie was voor ons ook de uitgebreide beschrijving van het vakantiehuis, inclusief organisatorische informatie, van cruciaal belang. Het is verheugend om te constateren dat de verklaringen exact overeenkwamen en zeer nuttig waren voor ons verblijf. Conclusie: Absoluut een aanrader!

Monika K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles was je nodig hebt was aanwezig. Van bestek, snijplanken, borden, pannen, een mixer, koffiezetapparaat, wasmachine en nog veel meer, tot aan theedoeken. Dat is niet overal het geval wanneer je een vakantiewoning huurt. Bedden zeer comfortabel, genoeg ruimte om je eigen spullen op te bergen. Speeltuinen en winkels op slechts een steenworp afstand - Edeka is ook op loopafstand bereikbaar, en het strand is slechts een keer om de hoek en over de straat. Onze vakantie was pure ontspanning. Graag weer.

Dorita G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis is erg mooi. Het is stijlvol ingericht. Alles was super schoon. Alles wat je nodig had was aanwezig. We hebben een fijne vakantie gehad. We zullen het vakantiehuis graag aanbevelen.

Elke S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven 5 dagen in het ruime rieten huis en voelden ons zeer comfortabel. De voorzieningen waren voldoende en vooral de boekenkast beviel ons. Het is niet ver naar de Oostzee en de restaurants in Boltenhagen waren erg goed.

Silke S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis in een rustige omgeving. Het strand is te voet bereikbaar in 15 minuten en is erg mooi. Ook een supermarkt is goed te voet te bereiken. We hadden fietsen bij ons, erg handig, omdat de weg naar het centrum te ver is om te lopen met kinderen.

Andre Mrosk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We hebben de optie beddengoed niet gekozen, omdat het beddengoed niet direct wordt opgemaakt. Misschien moet dit ook worden aangeboden, zodat deze optie vaker wordt geboekt. We hadden geen informatie gekregen dat we ook handdoeken moesten meebrengen. We vonden dit een beetje ongelukkig, omdat we het ook hadden ingepakt als we het hadden geweten. Traphekjes voor kleine kinderen (tenminste op de middelste verdieping naar boven en beneden) zouden handig zijn, omdat onze jongste dochter van 10 maanden erg actief was met kruipen. Het was geweldig om een bolderwagen beschikbaar te hebben (die helaas een beetje kapot is bij de koppeling van de dissel, omdat de pen niet is bevestigd en na een bepaalde gebruikstijd eruit kan glijden), we hebben er dagelijks gebruik van gemaakt.

Robert Daniel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben een mooie tijd gehad met drie generaties. Het huis is liefdevol ingericht en ook de keukeninrichting laat niets te wensen over. We zouden echter graag willen dat auto's daadwerkelijk ALLEEN door het vakantiepark reden om uit te laden en te laden, wat helaas niet het geval was in onze week. We hebben dit ook op de dag van vertrek bekritiseerd. We komen hoe dan ook graag weer terug.

M. Grob

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De 20a is top uitgerust, beter dan gebruikelijk, en net als de andere huizen goed doordacht gebouwd en ingericht. Het heeft ook een schuur met een elektrische grill en een handige bolderkar en plaats voor fietsen. De locatie is uitstekend, vrij dichtbij het strand en redelijk "in het midden" tussen het stadscentrum en de jachthaven Weiße Wiek.

Ilka Lesch

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer modern ingericht huis, zeer schoon, er ontbrak echt niets! Zelfs een wasmachine, zeepdispenser en een kinderbed waren er! De locatie is ook geweldig, omdat het niet ver van het strand is! Het huis had nog een klein tuinhuisje, daar kon je fietsen stallen en er was zelfs een elektrische grill en een wasrekje in opgeborgen! Het is echt een aanrader, zoals op de foto's te zien is, zo is het ook, heel erg mooi :-)

Monika K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was alles wat je nodig hebt. Van bestek, snijplanken, borden, potten, een mixer, koffiezetapparaat, wasmachine en nog veel meer.. tot aan theedoeken. Dit is niet overal zo als je een vakantiehuis huurt.
Bedden erg comfortabel, genoeg ruimte om je eigen spullen op te bergen. Speeltuinen en winkels op slechts een steenworp afstand - Edeka is ook op loopafstand bereikbaar, en het strand is maar één keer om de hoek en over de weg. Onze vakantie was puur ontspanning. Graag weer.

Dorita G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis is erg mooi. Het is stijlvol ingericht. Alles was super schoon. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. We hebben een fijne vakantie gehad. We zullen het vakantiehuis graag aanbevelen.

Sylke Schröder

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiepark is centraal gelegen. Het vakantiehuis is perfect ingericht. De keuken is van alle gemakken voorzien. Ik was meteen enthousiast vanaf de eerste minuut. We waren zeker niet voor de laatste keer in het vakantiepark.


Contactpersoon

Bedrijf Nordic GmbH


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 465987

Laatst bijgewerkt: 21.05.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/465987.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ostseebad Boltenhagen» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 28 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat