Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Blick auf die Algarve

Ayamonte

Max.  4   gasten
98m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
98m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Ontdek het prachtige vakantiehuis "Zicht op de Algarve" in Ayamonte/ Costa Esuri, dat plaats biedt aan maximaal vier gasten in 98 vierkante meter woonruimte. Elk van de drie vrijstaande huizen (allemaal 100% gelijk) heeft twee slaapkamers en twee badkamers, ideaal voor gezinnen of kleine groepen.

De drie huizen zijn gebouwd volgens Duitse normen in 2019 en worden omringd door een goed onderhouden tuin waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van de Algarve. Een BBQ-grill is beschikbaar voor barbecueliefhebbers, perfect voor gezellige avonden in de buitenlucht. Een hoogtepunt van de huizen is het privézwembad, dat zorgt voor een verfrissende duik op warme dagen. Er is een parkeerplaats voor je auto direct naast het huis.

Binnen in het huis vind je een modern interieur met een volledig uitgeruste keuken, inclusief magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Elke kamer heeft zijn eigen airconditioning. De slaapkamers zijn gezellig ingericht en bieden beddengoed van hoge kwaliteit voor een goede nachtrust. In de woonkamer staat een tv voor gezellige filmavonden. Een wasmachine, strijkijzer en haardroger zijn ook beschikbaar om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Een kinderbedje en kinderstoel zijn beschikbaar voor gezinnen met kleine kinderen. Het huis is uitgerust met airconditioning om zelfs in de hete zomermaanden een aangenaam binnenklimaat te garanderen. Dankzij de gratis wifi kun je altijd online zijn en je vakantieervaringen delen met vrienden en familie.

Houd er rekening mee dat het huis rookvrij is. Je kunt natuurlijk wel roken op het terras.

De drie vakantiehuizen "Zicht op de Algarve" liggen in de golf urbanisatie Costa Esuri, op een kleine heuvel. Daardoor goed afgeschermd van de buren, erg rustig en toch is het maar 500 stappen naar de dichtstbijzijnde supermarkt, apotheek en restaurant. Het is daarom de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie. Geniet van het adembenemende uitzicht op het platteland, het moderne interieur en de vele voorzieningen die dit huis te bieden heeft. Boek vandaag nog je droomvakantie in Ayamonte!
Licentie- of registratienummer: 58158055035D

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 14 km

14 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 60 km Faro

60 km

Station 13 km Villa Real santo Antonio

13 km

Snelweg-afrit 4 km Ayamonte Norte Nr 131

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ayamonte is een charmant kustplaatsje in de provincie Huelva, Spanje, waar je kunt genieten van de Andalusische en Portugese cultuur en gastvrijheid. De fijne zandstranden zijn lang en breed. Watersportliefhebbers, zoals kitesurfers, kunnen er het hele jaar door van genieten. Het nabijgelegen en levendige stadje Ayamonte biedt alles wat een vakantieganger zich kan wensen. Talrijke golfbanen (12 binnen een straal van 30 minuten)
nodigen je uit om te genieten van een goed spel. De golfbaan Costa Esuri ligt aan je voeten en je hebt uitzicht op de golfbaan.
Het uitzicht vanuit het huis gaat verder over de grensrivier Guadiana naar Portugal. De stranden van de Algarve bereik je in 20 minuten.
De Portugese keuken en het landschap zijn gewoonweg fantastisch. De dichtstbijzijnde steden zijn Vila Real de Santo Antonio en Tavira.
Watersporten, surfen, kiten, wandelen, golfen of gewoon lange strandwandelingen, er is genoeg te doen.
Je bent van harte welkom om hier van je vakantie te genieten of zelfs te overwinteren. Een langer verblijf in de winter kan individueel worden geregeld. De luchthaven van Faro ligt op 60 km afstand en die van Sevilla op 140 km. In het nabijgelegen en levendige stadje Ayamonte vind je alle winkelmogelijkheden (Mercadona, Lidl etc.), evenals talloze restaurants, bars en een gevarieerd cultureel programma.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Es wird eine Anzahlung von 20% bei Buchung fällig. Der Rest in Bar bei Ankunft. Sollten Sie die Buchung stornieren ist die Anzahlung = die Stornungsgebühr

meer informatie:

Op 15 maart 2024 hebben we besloten om ook op Traumhausmiete.de te adverteren. In het verleden waren we alleen te vinden op het portaal Fewo-direkt. We zijn echter van mening dat 14-18% bemiddelingstoeslag (Fewo-direkt, net als vele andere portals) niet per se eerlijk is voor onze gasten. Aangezien we nog steeds te vinden zijn op Fewo-direkt onder de boekingsnummers HAAT 5007964 + 5007974, kunt u een kijkje nemen naar de beoordelingen van onze gasten daar, waar we erg trots op zijn en bijna altijd 5 sterren bevatten. Hartelijk dank


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2024

T. R. uit Hamburg

4,6
4 5 5 4 5
Toon Duits

Graag weer....

We verbleven van 1 tot 8 april bij Saini en Erich. Het was allemaal perfect, onze verwachtingen werden overtroffen. Echt alles was aanwezig, we hadden misschien nog een vaatwasser gewenst. Het uitzicht en de rust waren onbetaalbaar. Als we vragen hadden, waren ze altijd beschikbaar en gaven ze ons zeer goede tips. Kortom, we hebben hele mooie dagen doorgebracht in Ayamonte.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. E. Kochmann

Dhr. E. Kochmann

Vroeger hadden we twee hotels in Worpswede en nu vinden we het nog steeds leuk om gasten om ons heen te hebben. We weten ook precies wat onze gasten van ons verwachten.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 4666285

Laatst bijgewerkt: 07.04.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4666285.htm


«Blick auf die Algarve» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven