Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  2   gasten
62m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
62m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij uw thuis weg van huis in de rustige badplaats Sukošan, Dalmatië! Onze vakantiewoning, "Earth", is een gezellig en comfortabel onderkomen dat plaats biedt aan maximaal twee gasten in de 62 vierkante meter goed ontworpen leefruimte.

De flat heeft een ruime slaapkamer en een schone, moderne badkamer. Het is de perfecte ruimte voor een stel dat op zoek is naar een rustig uitje. De slaapkamer is voorzien van comfortabel beddengoed voor een goede nachtrust na een dag de prachtige Dalmatische kust te hebben verkend.

De woonkamer is een warme en uitnodigende ruimte met een flatscreentelevisie voor je vermaak. Het beschikt over een comfortabele bank, een hardhouten tafel en smaakvolle interieurelementen die een huiselijke sfeer creëren.

De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur zoals een vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Je kunt van je maaltijden genieten aan de stijlvolle eettafel of op het balkon, dat een prachtig uitzicht op de omgeving biedt.

De woning beschikt ook over een wasmachine, een wieg voor degenen die met een kleintje reizen en strijkfaciliteiten. Het appartement is voorzien van airconditioning, zodat je verzekerd bent van comfort tijdens de warme zomermaanden. Het heeft ook WiFi, dus je kunt verbonden blijven tijdens je verblijf.

Maar daar houden de voorzieningen niet op. Buiten vind je een sprankelend zwembad waar je kunt afkoelen op warme dagen. Er is ook een parkeerplaats beschikbaar voor je gemak. Voor degenen die graag op ontdekkingstocht gaan, bieden we fietsen die je tijdens je verblijf kunt gebruiken.

In overeenstemming met ons streven om onze gasten een serene omgeving te bieden, is ons pand strikt rookvrij. We bieden ook de mogelijkheid tot lange termijn verhuur voor degenen die langer willen blijven.

De landschappen rond Sukošan zijn adembenemend, met prachtige kustlandschappen, rijke historische plaatsen en schilderachtige stranden.

Of je nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord of een avontuurlijk uitje, onze vakantiewoning in Sukošan is de perfecte keuze. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons kleine stukje paradijs.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 1.4 km

1.4 km

Luchthaven 13 km Zadar Airport

13 km

Snelweg-afrit 16 km Zadar istok

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Sukošan, een charmant kustplaatsje in Dalmatië, is een Kroatisch juweeltje. Het ligt op slechts 10 km van Zadar in een baai genaamd Zlatna Luka, wat "Gouden Haven" betekent.

Sukošan is ook erg bekend en populair bij watersporters. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het een waar paradijs voor watersporters is, want het is de thuisbasis van D-Marin Dalmacija. Dit is de grootste jachthaven van Kroatië. D-Marin Dalmacija biedt een fenomenale gastronomie en gastenservice.

De baai van Sukošan, Zlatna Luka, behoort tot het natuurlijke complex van Tustica, dat bekend staat om de kristalheldere zee en Sukošan staat eigenlijk bekend om een aantal geweldige stranden, waarvan vele ideaal zijn voor gezinnen. Sukošan biedt je zand-, steen- en kiezelstranden.

"Dječji Raj Beach" (Paradijs voor kinderen) met zijn ondiepe water en zandbodem biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke dag. Je kunt hier ook waterfietsen en ligbedden huren, en langs het hele strand zijn houten parasols beschikbaar. Als je een verfrissing nodig hebt van de hitte, kun je jezelf trakteren op een drankje in het café ernaast of een jetski huren voor wat extra plezier. Maak je geen zorgen, hoewel dit eigenlijk een zandstrand is, omdat het een zandbodem heeft, is het grootste deel van het kustgedeelte bedekt met keien zodat je niet overal plakkerig zand krijgt.

Direct aan het strand (300m van het appartement) ligt de Cuisine & Lounge Barbir - een geweldige moderne bar. Het bestaat volledig uit enorme glazen deuren, zodat je op elk moment kunt genieten van het uitzicht op de sprankelende zee. Hier kun je een groot aanbod aan moderne gerechten verwachten, zoals hamburgers of andere heerlijke specialiteiten. De desserts zijn een waar kunstwerk, dus mis de kans niet om ze te proberen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Waterskiën
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

ZADAR
Zadar, een prachtige stad van 3000 jaar oud, was eeuwenlang de hoofdstad van Dalmatië. Het handelsmerk van de stad is de preromaanse kerk Sv. Donat uit de 9e eeuw, in de omgeving waarvan zich ook de mooiste voorbeelden van Romaanse architectuur in Kroatië bevinden: de kathedraal Sv. Stošija uit de 13e eeuw, de kerk Sv. Ruïnekerk en klokkentoren Sv. Maria uit de 12e eeuw. De stad met de mooiste zonsondergang, in een unieke combinatie van de schoonheid van het verleden en het heden, wordt gesierd door het Zeeorgel, dat voortdurend mystieke tonen creëert met de energie van de zee en de golven, en de stedelijke installatie Groet aan de Zon, die een uiterst indrukwekkend lichtspel produceert met behulp van zonne-energie. Natuurlijke schoonheid, baaien en stranden, talrijke culturele en historische monumenten, een verscheidenheid aan horecamogelijkheden... dit alles maakt Zadar en omgeving tot een van de aantrekkelijkste gebieden in Kroatië.

NP KORNATI
Helder blauwe zee die in de diepte ontdekt een magische onderwaterwereld rijke mariene systemen, de wilde schoonheid van de steen in contrast met de zachte verborgen baaien meer dan 114 eilandjes en rotsen ongeveer 300 km2 in de stilte van de ongerepte natuur vertegenwoordigt een paradijs voor watersporters en duikers, en we zijn ervan overtuigd dat het een dagtocht onvergetelijke herinneringen Kornati zijn uit de buurt van Sukošan 11 nm, is er een mogelijkheid van dagelijkse uitstapjes naar de eilanden ...

NP KRKA
Van de pittoreske bronnen bij Knin, tot de monding van de Adriatische zee bij Sibenik, slechts 75 km, Krka is een waar natuurverschijnsel wordt terecht genoemd ''Karst schoonheid''. Omdat op verschillende plaatsen de hoge kloven moesten worden doorbroken, en het grootste deel van zijn loop door het rotsplateau gaat, op weg naar de zee, benemen we altijd onze adem. Hoewel de natuurliefhebbers een echte ervaring om de rivier te volgen in zijn loop, vergeet dan niet om Skradinski Buk laatste en mooiste waterval te bezoeken, en Visovac eiland waarop de Franciscaner klooster met een rijke bibliotheek. Er zijn ook Krka klooster en de pittoreske oude stad Skradin. Het Nationaal Park Krka ligt op ongeveer 60 km van Sukosan en je kunt het individueel of georganiseerd bezoeken. Je kunt het park bereiken vanuit Sibenik en Skradin.

NP PAKLENICA
Als je van bergen houdt, zul je dit nationale park zeker bezoeken. Op de plek waar de bergen in zee overgaan in een botsing tussen het mediterrane klimaat en het bergklimaat, ontstaan de monumentale canyons van Groot en Klein Paklenica. Hun kliffen van meer dan 400 meter hebben Paklenica tot een wereldberoemde bestemming voor bergbeklimmen gemaakt. Inheemse planten en een groot aantal diersoorten verrijken deze ongerepte omgeving.
Dit is een uitdaging voor alle natuurliefhebbers: wandelaars, bergbeklimmers, avonturiers... als ze zelf willen overtuigen Paklenica ligt op ongeveer 50 km en je kunt met de auto of georganiseerd gaan.

NP PLITVICE MEREN
Het beroemdste nationale park van Kroatië en ook een van de mooiste bezienswaardigheden van Europa.
Voor kleine veranderingen in het oppervlak plaatsvinden spectaculaire 16 meren en vele watervallen in hun onovertroffen schoonheid ontstaan uit de hoofdstroom van de Witte en Zwarte rivieren, en de rivieren Nuts gegenereerd hun fusie, beken rivieren, en de Plitvice meren, en tal van kleinere zijrivieren. In de meeste watergebieden van het park is er een proces van het grootste belang voor het behoud van het hele systeem, het proces van verkalking, waarom werd toegevoegd aan de lijst van cultureel en natuurlijk erfgoed door UNESCO. Voor dit proces is onder andere zuiver water nodig, waardoor de Plitvice Meren trots kunnen zijn op schoon water in een grotere mate die het stedelijke leven van de 21e eeuw niet heeft aangetast, en een onuitputtelijke bron van schoonheid en kracht is gebleven die het water is!

NATUURPARK TELAŠČICA
Prachtige natuurlijke baai in het zuidoosten van het eiland, op 9NM afstand van Sukošan. Het wordt beschermd tegen de wind uit de open zee door hoge kliffen en heuvels Grpašćak en Muravjak en de noordoostelijke kust is beschut tegen de wind. Dankzij zijn uitzonderlijke schoonheid, rijkdom en belang is deze baai omringd door 13 eilanden en eilandjes, waaronder zes eilanden in de baai. In 1988 werd het uitgeroepen tot natuurpark.
Dit natuurpark is een gebied dat rijk is aan contrasten, rustige en vredige stranden en een vaste kustlijn aan de ene kant en wilde kliffen aan de andere kant, het gebied van Aleppo dennen en eiken aan de ene kant en kale rotsen aan de andere kant, het gebied van gecultiveerde velden met wijngaarden en olijfbomen, maar het gebied van aangetaste vormen van vegetatie die droge habitats bedekken. De onderzeese wereld heeft meer dan 250 planten- en 300 diersoorten, en de weinige aantrekkelijke plekken in de kliffen om te duiken. Speciale attracties zijn de zogenaamde ''rots'', die oplopen tot 200 meter boven de zeespiegel en afdalen naar een diepte tot 90 zoutmeer ''Peace'' met helende eigenschappen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. M. Nenadic

Mevr. M. Nenadic

Hy, ik ben Melita. Geboren in de jaren 80, woonachtig in Zadar. Liefhebber van zonsondergangen, natuur en dieren. Ik zal mijn best doen om je verblijf in onze appartementen zo aangenaam mogelijk te maken. Welkom!


Andere accommodaties van Mevr. M. Nenadic


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4667180

Laatst bijgewerkt: 26.03.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4667180.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven