Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  10   gasten
175m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 10  gasten
175m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in Villa Amanda, jouw perfecte vakantiehuis in het prachtige Moraira aan de Costa Blanca. Deze ruime villa van 175 vierkante meter is geschikt voor maximaal 10 gasten en beschikt over 5 comfortabele slaapkamers en een badkamer met bad, spiegel en wastafel.

De villa is uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. De keuken is volledig uitgerust met apparaten zoals een vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Voor jouw gemak zijn beddengoed, een wasmachine en een televisie ook inbegrepen.

De airconditioning zorgt voor een aangename sfeer op warme zomerdagen, terwijl de garage een veilige plek biedt voor je auto. De villa is ook ideaal voor overwinteraars tussen november en eind maart.

Villa Amanda is een paradijs voor buitenliefhebbers. De goed onderhouden tuin is perfect om te ontspannen en te genieten van het zonnige klimaat van de Costa Blanca. Het privézwembad is de perfecte plek om af te koelen, en het terras is ideaal om buiten te eten of gewoon te ontspannen met een boek.

De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, waardoor een lichte en vrolijke sfeer ontstaat.

Let op: Villa Amanda is een rookvrije woning. We nodigen je uit om de foto's te bekijken om een duidelijker beeld te krijgen van wat Villa Amanda te bieden heeft. We zijn er zeker van dat je er net zoveel van zult houden als wij, we kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (150x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x190 cm)
Eenpersoonsbed (90x190 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x190 cm)
Eenpersoonsbed (90x190 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed (150x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Moraira is een klein kustplaatsje in het prachtige bergachtige noordoostelijke puntje van de Costa Blanca. De badplaats is gunstig gelegen tussen de luchthavens van Alicante en Valencia (ongeveer 90 km van elk).

De omliggende regio heeft een rustige en ontspannen sfeer, met een prachtig en ongerept landschap en vele kleine dorpjes om te verkennen.

De stad zelf is op aangename wijze uitgegroeid van een klein vissersdorp tot een aantrekkelijk vakantie- en bejaardenoord, met behoud van haar aanzienlijke charme die bezoekers uit heel Europa aantrekt. Het is ook bijzonder populair bij Spaanse vakantiegangers uit Madrid en Valencia.

Moraira heeft een indrukwekkende jachthaven, een uitstekende variëteit aan plaatselijke winkels, markten, visrestaurants en bars aan de haven en het beste van alles is dat het nog steeds zijn Spaanse karakter heeft weten te behouden.

Stranden
De twee belangrijkste plaatselijke zandstranden lopen langzaam af in de Middellandse Zee; beide zijn bekroond met de prestigieuze EEG Blauwe Vlaggen voor reinheid en zijn goed onderhouden en zeer veilig om met het hele gezin te zwemmen.

Vrije tijd en recreatie
Tennis, voetbal, squash, alle watersporten, bootverhuur en excursies, paardrijden, kartbanen voor zowel volwassenen als kinderen, een kleine kermis en drie goede nachtclubs voor alle leeftijden zijn allemaal beschikbaar in Moraira.

Golf
Drie grote golfbanen liggen op een paar minuten rijden van Moraira.

Uit eten
Moraira biedt tal van restaurants van goede kwaliteit,

Uitstapjes
Gemakkelijk bereikbaar met de auto zijn enkele grotere plaatsen die een bezoek waard zijn: Javea, Calpe, Denia en Altea liggen allemaal binnen 15 km, terwijl Benidorm op ongeveer 30 km ligt. er zijn veel bezienswaardigheden te zien tijdens dagexcursies, naast de andere badplaatsen is er ook het spectaculaire binnenland en de bergachtige omgeving te ontdekken, waaronder het prachtige fort op de top van de berg Guadalest.

De lokale bevolking van Moraira is uiterst vriendelijk en geduldig met buitenlandse bezoekers, wat niet verwonderlijk is, want naast de landbouw zijn ze voor hun levensonderhoud afhankelijk van het toerisme.

Er woont een grote Europese gemeenschap, waardoor het gebied een aangename internationale sfeer heeft. De meeste mensen zijn blij om Engels met je te praten en nog blijer als je een kleine poging doet om Spaans te spreken.

Klimaat
Moraira heeft een typisch mediterraan klimaat, met koele zeebries in de zomer en bescherming door de omringende bergen tegen de koude noordenwinden in de winter. Het gebied heeft gemiddeld bijna 3000 zonuren per jaar en de gemiddelde temperatuur ligt gemakkelijk boven de 20 graden.

In 1986 beval de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat van het gebied aan als een van de meest rechtvaardige ter wereld - niet te heet in de zomer en niet te koud in de winter. Gemiddeld heeft het 325 dagen zon per jaar, waardoor het het hele jaar door een ideale bestemming is.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 04-05-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERRANDO GSI SL
Familie M. FERRANDO

Familie M. FERRANDO

Julián en Marisa Ferrando, broer en zus, hebben sinds 1988 een makelaarskantoor, Ferrando inmobiliaria in Moraira. Als je op zoek bent naar een huis om te kopen, te verkopen of als je een week of langer op vakantie wilt komen, hebben we huuraccommodaties van één slaapkamer tot luxe villa's met 5 bedden. We bieden speciale prijzen voor de winter. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of kom voor een praatje naar kantoor. Ons kantoor is gevestigd in Avenida del Portet 36.


Andere accommodaties van Familie M. FERRANDO


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4671912

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4671912.htm

Familie MARISA/JULIÁN FERRANDO

Avenida del Portet, 36

03724 Moraira

0034(0) 619000818

ESB53190575

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven