Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Willa – mini kompleks LAGONISI RESIDENCE dla 18 osób.

Athene

Max.  18   gasten
230m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers (+3)
4  Badkamer
Max. 18  gasten
230m²
5 Slaapkamers (+3)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa - minicomplex LAGONISI RESIDENCE met privézwembad en grote omheinde tuin met gazon en speelruimte voor de kinderen. Het complex bestaat uit 4 volledig gescheiden appartementen, elk met een eigen ingang vanaf de binnenplaats. Elke flat heeft zijn eigen badkamer en keuken. Het hele complex heeft 5 slaapkamers, drie woonkamers en 4 badkamers. De ideale indeling voor een grote groep vrienden, tot 18 personen, 3-4 families van vrienden of familieleden. De speciale charme van ons complex is de enorme groene tuin met gazon, stenen paden, olijf- en sierbomen, ligstoelen en ligstoelen bij het zwembad, dat 's avonds prachtig verlicht is en een rustige sfeer, frisheid en comfort aan je vakantie zal geven. Het complex is modern ingericht en voorzien van alle nieuwe apparatuur. Het dichtstbijzijnde mooie zandstrand ligt op 1,2 km. van het complex. Er is een bushalte bij het strand die naar Athene rijdt.
De woonoppervlakte van het complex is 230 m² en bestaat uit twee gebouwen, het hoofdgebouw van 150 m² waarin Lagonissi Residence 1 en 2 appartementen zijn gelegen en het tweede gebouw van 80 m² waarin Lagonissi Residence 3 en 4 appartementen zijn gelegen. Alle appartementen liggen op slechts een steenworp afstand van het zwembad en bieden een prachtig uitzicht op de tuin van het complex. De tuin heeft een oppervlakte van 1500 m².
Het complex is modern ingericht en van alle gemakken voorzien om onze gasten van elke minuut van hun vakantie te laten genieten.
Er is goede WI_FI in de appartementen en in het hele complex, evenals parkeergelegenheid voor 5 auto's. Op de binnenplaats staan ligstoelen bij het zwembad, tafels met stoelen bij elke flat en een houtskoolbarbecue.
Er is ook een kleine speeltuin met schommels en kinderspeelgoed voor de kleintjes.
De aparte wasruimte heeft een wasmachine, wasdroger, 2 strijkplanken, 2 strijkijzers en een stofzuiger.
Onze appartementen:
Beschrijving van elke flat afzonderlijk.
VIP flat - Lagonissi Residence 1 van 75 m² bestaat uit twee slaapkamers, een woonkamer - keuken en een badkamer en is geschikt voor maximaal 6 personen. De flat beslaat de gehele bovenste verdieping van het centrale gebouw van het complex en heeft een grote veranda aan de voorkant met een grote tafel en een panoramisch uitzicht op het zwembad en de tuin. De slaapgelegenheid voor onze gasten bestaat uit een groot tweepersoonsbed in een slaapkamer en twee eenpersoonsbedden in de tweede slaapkamer, evenals een slaapbank voor twee personen in de woonkamer. Het appartement is uitgerust met alle benodigde huishoudelijke apparaten: - 3 airconditioners, haardroger, 2 tv's, keramische kookplaat met oven, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Ook alle keukenbenodigdheden.

Het 75 m2 grote appartement Lagonissi Residence 2 bestaat uit een slaapkamer, een grote woonkamer, keuken en badkamer en is geschikt voor maximaal 6 personen. Deze flat beslaat de gehele onderste verdieping van het centrale gebouw van het complex en biedt uitzicht op het zwembad. De patio aan de voorkant van de flat heeft een eettafel met fauteuils en kijkt uit over de tuin en het zwembad. De slaapgelegenheid voor onze gasten bestaat uit een groot tweepersoonsbed in de slaapkamer, een eenpersoonsbed op de gang, een eenpersoonsbed en een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. Faciliteiten: - 2 airconditioners, haardroger, 2 tv's, keramische kookplaat met oven, magnetron, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Alle kookgerei.

Het appartement Lagonissi Residence 3 is 52 m2 groot en bestaat uit een slaapkamer, een woonkeuken en een badkamer en is geschikt voor maximaal 4 personen. Deze flat is gelegen in het tweede gebouw van het complex en heeft een gezellige binnenplaats met eettafel en uitzicht op het zwembad en de tuin. De slaapgelegenheid voor onze gasten bestaat uit een groot tweepersoonsbed in de slaapkamer en een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. Faciliteiten: - 2 airconditioners, haardroger, TV, keramische kookplaat met oven, magnetron, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Alle kookgerei.

Appartement - studio Lagonissi Residence 4 is een appartement met één slaapkamer, kitchenette en badkamer, ontworpen voor 2 personen. Deze flat is ook gelegen in het tweede gebouw van het complex en heeft een gezellige binnenplaats met eettafel en uitzicht op de tuin.
Er is een groot tweepersoonsbed in de woonkamer. Voorzieningen: airconditioning, haardroger, TV, keramische kookplaat, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Alle kookgerei.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x195 cm)
Eenpersoonsbed (90x195 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (160x200 cm)
Slaapkamers 5
Kingsize bed (160x200 cm)
Woonkamer 1
Slaapbank (140x200 cm)
Woonkamer 2
Slaapbank (150x200 cm)
Eenpersoonsbed (100x200 cm)
Woonkamer 3
Slaapbank (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.2 km

1.2 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 1.2 km

1.2 km

Luchthaven 23 km Lotnisko w Atenach

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het complex Lagonissi Residence ligt in de populaire badplaats Lagonisi - Kalivya Toriku in Attica, op slechts 20 minuten rijden van de luchthaven van Athene en 40 minuten rijden van het centrum van Athene en de Akropolis.
Het dichtstbijzijnde mooie zandstrand ligt op 1,2 km van het complex. Een zandstrand met een zachte opgang naar de zee, ideaal voor gezinnen met kinderen. Vlakbij het strand ligt het elitehotel Lagonisi Resort en twee restaurants, een met visgerechten en de andere met pannenkoeken en pizza.
De dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel ligt op 700 meter van het complex en het dichtstbijzijnde pizzarestaurant op 600 meter.
Voor grote boodschappen en avondwandelingen raden we de centrale laan van de badplaats Lagonisi aan, op 1,5 km. van het complex. Daar vind je verschillende supermarkten, slager, groente- en viswinkels, kledingwinkels, apotheken, een groot kindercomplex met opblaasbare glijbanen en animatie. Er zijn ook veel restaurants en cafés voor een avondwandeling.
Het complex biedt uitstekende vervoersverbindingen naar Athene. De bushalte vanwaar je Athene kunt bereiken ligt op 1,2 km. van het strandcomplex. Bus 122 gaat naar het dichtstbijzijnde metrostation in Athene, Eliniko, en daar met de metro 10 min. en je bent in het centrum van Athene.

Als je in ons complex woont, kun je bovendien vele andere prachtige stranden van de Saronische kust van Attica bezoeken, die op 5-15 minuten rijden liggen. Zoals het strand van Varkiza met veel strandbars en watersporten en entertainment, het strand van Saronida, het strand van Anavissos, Mauro Litari enz. En vele gezellige rustige baaien langs de hele kust die wachten om ontdekt te worden. We raden je aan een bezoek te brengen aan de Tempel van Poseidon bij Kaap Sunion op 25 min. rijden van het complex en het Vulyagmenis meer op 17 min. rijden van het complex.


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-01-2024


De Hotel heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Your Summer Home in Greece
Mevr. O. Chaykivska

Mevr. O. Chaykivska

Andere accommodaties van Mevr. O. Chaykivska

Alle accommodaties weergeven van Mevr. O. Chaykivska

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 467299

Laatst bijgewerkt: 28.01.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/467299.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven