Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Willa wakacyjna SUNJOY blisko plaży.

Attica

Max.  13   gasten
300m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers (+1)
4  Badkamer
Max. 13  gasten
300m²
5 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Elite VILLA SUNJOY met prachtig panoramisch uitzicht op zee, met privézwembad en gezellige binnenplaats, voor een comfortabele groepsvakantie voor maximaal 13 personen. De villa ligt aan de Atheense Rivièra, op 40 minuten rijden van de luchthaven van Athene, 60 minuten van het centrum van Athene en de Acropolis. van het centrum van Athene en de Akropolis.
De 310 m² grote Villa SUNJOY heeft vijf grote slaapkamers en vier badkamers, een enorme woonkamer met een zithoek met tv en comfortabele banken, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken, evenals een gezellige binnenplaats met uitzicht op zee. De binnenplaats heeft een zwembad met ligstoelen, banken en eettafels onder een schaduwrijke overkapping. Er is ook een barbecue en een overdekte garage.
De villa ligt 300 m. van het strand in de elite nederzetting van particuliere villa's in de badplaats Sounion, 14 minuten met de auto van de tempel van Poseidon op Kaap Sounion en een paar minuten rijden van vele mooie zandstranden met strandbars met ligstoelen en parasols en ontwikkelde resorts voor avondwandelingen.
Villa SUNJOY is een zeer comfortabele villa van 310 m², ideaal voor een grote groep gasten. De villa bestaat uit twee verdiepingen en heeft aparte ingangen vanaf de binnenplaats naar elke verdieping, naast een interne trap. De bovenste verdieping van het huis bestaat uit drie slaapkamers en een enorme veranda met zithoek en prachtig uitzicht op zee. Twee van de slaapkamers zijn master bedrooms met elk een eigen badkamer en met een groot tweepersoonsbed, de derde slaapkamer is een semi-open slaapkamer die we hebben ingericht in de woonkamer op de eerste verdieping en heeft een prachtig uitzicht op zee en directe toegang tot de veranda, het heeft ook een groot tweepersoonsbed. Alle drie de slaapkamers zijn uitgerust met een tv.
De onderste verdieping van het huis is het niveau van de binnenplaats en het zwembad en heeft nog twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een gastentoilet in de woonkamer. De eerste slaapkamer beneden heeft een groot tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, en de tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Er is ook een slaapbank in de woonkamer, waardoor er 12 comfortabele slaapplaatsen zijn.
Het hele voorste deel van de begane grond is een grote woonkamer met grote balkonramen die uitkijken op de binnenplaats en het zwembad. De woonkamer heeft een zithoek met comfortabele banken, satelliet-tv en een muziekcentrum om te ontspannen in de hitte. Er is ook een volledig uitgeruste keuken en eettafel beneden. De wasruimte, die een wasmachine, witgoed, stofzuiger, enz. bevat, evenals een tweede grote koelkast voor het gemak van een grote groep gasten.

De villa is volledig uitgerust met alle benodigde huishoudelijke apparaten.
Er zijn: 6 airconditioners, hoge kwaliteit Wi-Fi in het huis en op het terrein van de villa, satelliet-tv, 5 tv's, muziekcentrum, horren voor alle ramen en balkondeuren, haardroger in elke badkamer. Wasmachine, strijkijzer, strijkplank, stofzuiger en tweede koelkast in de wasruimte.
Er is ook een volledig uitgeruste keuken: elektrisch fornuis met oven, koelkast met vriezer en drinkwaterkoeler, vaatwasser, magnetron, espressomachine, Frans koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, evenals servies en alles wat nodig is om te koken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (170x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 5
Kingsize bed (160x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (150x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 2 km

2 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 37 km Lotnisko w Atenach

37 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

VILLA SUNJOY ligt op 300 meter van het strand in het complex van elite privévilla's van Aeolos aan de Saronische kust van Attica naast de beroemde badplaatsen Anavissos, Palea Fokea, Lavrio en Sounion.
Het Aeolos complex met privéstrand is een kleine nederzetting van elite privévilla's aan zee. Het strand van het complex met een traditionele Griekse kerk aan de kust geeft je een eenzame en rustige vakantie, er is geen strandbar, lawaai of muziek op het strand. Het strand bestaat uit zand gemengd met kleine kiezels, kristalhelder en niet te diep, ideaal om te ontspannen met kinderen.
Als je de voorkeur geeft aan georganiseerde stranden met strandbars, ligstoelen en parasols, dan zijn er genoeg aan de rand, de dichtstbijzijnde CASTUS strandbar is 1 km. van het huis. We raden je ook aan een bezoek te brengen aan het Anavisso strand met vele strandbars op 5 km. van het huis, het St. Nicholas strand op 6 km., het Xarakas strand met twee strandbars op 2 km., de elite strandbar GRECOTEL met uitzicht op de Tempel van Poseidon op 6 km. van de villa. Alle genoemde stranden zijn zandstranden en niet te diep, ideaal om te ontspannen met kinderen.
Voor een avondwandeling zijn er verschillende visrestaurants op slechts 2 km. van het huis en de CASTUS bar fungeert 's avonds als cocktailbar.
Ook om te winkelen en 's avonds te wandelen raden we de dichtstbijzijnde steden Anavisso en Palia Fokea aan op 5 km van de villa of de havenstad Lavrio op 18 km afstand.

In Anavisso en Lavrio vind je grote supermarkten, Jambo kinderwereld in Lavrio, slagerijen, bakkerijen, groente- en viswinkels, apotheken, telefoonwinkels, een dorpsmarkt op donderdag in Lavrio en op woensdag in Anavisso. En voor een avondwandeling zijn er veel traditionele taverna's met een zee aan producten, cafés, restaurants, cocktailbars, enz.
Ik zou ook willen toevoegen dat veel restaurants uit Pale Fokea en Anavisso eten leveren aan onze villa (vraag ons om een link van restaurants met thuisbezorging).
Vanuit Port Lavrio kun je ook een boottocht regelen naar de nabijgelegen eilanden Kea en Kythnos of een jacht of boot huren voor een korte privétocht


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Zwemmen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 31-01-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Your Summer Home in Greece
Mevr. O. Chaykivska

Mevr. O. Chaykivska

Andere accommodaties van Mevr. O. Chaykivska

Alle accommodaties weergeven van Mevr. O. Chaykivska

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 467336

Laatst bijgewerkt: 31.01.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/467336.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven