Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Agriturismo Vellaneta

Cagli

Max.  2   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij Agriturismo Vellaneta, jouw perfecte vakantiehuis in Cagli in de regio Marche. Dit charmante vakantiehuis biedt ruimte aan maximaal 2 gasten in 45 vierkante meter woonruimte en heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer.

Omgeven door weelderige vegetatie en adembenemende landschappen, biedt het pand een idyllische sfeer die perfect is om te ontspannen en tot rust te komen. Geniet van de rust en schoonheid van de natuur vanaf het terras of ontspan in de prachtige tuin, die is uitgerust met comfortabel tuinmeubilair.

Voor barbecueliefhebbers is er een barbecue-grill beschikbaar en er is een verfrissend zwembad voor de warme zomerdagen. Er is ook een parkeerplaats beschikbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het parkeren van je auto.

De keuken is uitgerust met een 4-pits kookplaat, vriezer, koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster en servies. Een afzuigkap zorgt voor frisse lucht tijdens het koken.

Voor je comfort zijn beddengoed en handdoeken aanwezig en een wasmachine en droger zijn beschikbaar voor de was. Er is een kinderbedje voor de jongste gasten en andere voorzieningen zoals een strijkijzer en een haardroger zijn ook beschikbaar.

Langdurige verhuur is mogelijk en het huis is uitsluitend voor niet-rokers. Het huis is ook allergievriendelijk.

Ontdek de schoonheid van de regio Marche en geniet van een onvergetelijke vakantie op Agriturismo Vellaneta. We kijken uit naar je bezoek!

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (100x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 40 km

40 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 75 km Ancona Falconara

75 km

Station 40 km Fano

40 km

Snelweg-afrit 40 km A-14

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Agriturismo Vellaneta is een oase van rust in de ongerepte natuur, omringd door korenvelden, olijfgaarden, zonnebloemen, fruitbomen en bossen. Het is een paradijs voor wandelliefhebbers en er lopen prachtige wandelpaden door een dromerig panorama. Er zijn ook prachtige routes voor mountainbikeliefhebbers. Vellaneta biedt een prachtig uitzicht op de hoogste toppen van de Appenijnen: Monte Petrano, Monte Nerone, Monte Catria en Monte Acuto. Dit landgoed van 65 hectare, gelegen op 550 meter hoogte, was ooit de thuisbasis van boerenfamilies die het land bewerkten. De stenen boerderij, waar verschillende families woonden, en de hooischuur, beide daterend uit de 18e eeuw, zijn nauwkeurig gerestaureerd met behoud van hun karakteristieke stijl.

We liggen op ongeveer een half uur rijden van de zee, vlakbij Fano, op slechts een uur rijden van de golfbanen van Umbertide en Conero! Naast een zwembad met panoramische ligging is er ook een jeu-de-boule, een boogschietbaan en een dartbord.

Voor al onze gasten is er een ruime, smaakvol ingerichte lounge op de begane grond van het hoofdgebouw, met een bibliotheek, een piano, een open haard en gezellige hoekjes om te lezen en te ontspannen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een grote veranda met een prachtig uitzicht over de bergen en de tuin, waar je 's avonds kunt genieten van een goed glas wijn en de zonsondergang kunt zien.

Er is ook een panoramisch zwembad met zonnedouche, een jeu de boulesbaan, een boogschietbaan, een barbecue, een wasruimte met wasmachine, strijkplank, strijkijzer, WI-FI, parkeerplaats.

Op verzoek is het ook mogelijk om hier te dineren of lunchen: Alessandro, de Italiaanse eigenaar, is een uitstekende kok die graag heerlijke gerechten bereidt, pasta, vlees en vis. Bij voldoende belangstelling worden er ook kookcursussen georganiseerd. Voor meer informatie: agriturismo.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • 50% 1 Monat vor Ankunft, 100% 2 Wochen vor Ankunft


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Agriturismo Vellaneta
Mevr. A. Anniballi-de Goeij

Mevr. A. Anniballi-de Goeij

Vellaneta is de mooiste plek ter wereld, waar we al meer dan tien jaar gasten uit vele landen ontvangen. Zoals je ook in ons gastenboek kunt zien, zijn er velen die hier graag terugkomen. Alessandro is een gepassioneerde kok (het zit in de familie!), de "baas" die zijn gasten 's avonds graag verwent met een heerlijk diner, een barbecue of een picknick bij zonsondergang op de berg. Het is hier altijd mooi: in de lente, als alles groeit en bloeit, in de zomer, op warme en zwoele avonden, met de nostalgische muziek van de krekels en de prachtige sterrenhemel, de warme herfstkleuren, en de sneeuw in de winter, als je alleen maar diersporen ziet op het grote witte tapijt.. Wil jij dit ook allemaal ontdekken? Dan hopen we je binnenkort te mogen verwelkomen, a presto!


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 467345

Laatst bijgewerkt: 09.04.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/467345.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven