Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Achterdeck

Heiligenhafen

Max.  4   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
120m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 10 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 46 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Beschrijving

Kom aan en geniet!
Zeilen, wandelen, zwemmen, fietsen, luieren of golfen... jij kiest waar je van geniet.
Het vakantiehuis "Achterdeck" in Heiligenhafen aan de Oostzee biedt een verscheidenheid aan voorzieningen die je verblijf onvergetelijk zullen maken.
Geniet van de frisse Oostzeelucht op het strand of in onze goed onderhouden tuin. Er is een parkeerplaats beschikbaar in de straat voor de deur. Voor elektrische auto's hebben we een wallbox (11 kW) geïnstalleerd om ook dit type e-mobiliteit te ondersteunen.

Het "Achterdeck" werd in 2013 volledig ecologisch gerenoveerd en biedt onze gasten een bijzonder wooncomfort. Alle buitenmuren werden van binnenuit ecologisch geïsoleerd en met leem bepleisterd, de houten vloer in de woonkamer en op de bovenverdieping zijn geoliede massief houten vloerdelen.
In het huis vind je een moderne, volledig uitgeruste keuken met inductiekookplaat, vaatwasser, magnetron, oven, waterkoker, Nespresso- en koffiezetapparaat en nog veel meer.

De Scandinavische kachel met de beste emissiewaarden zorgt voor gezelligheid in elk seizoen en bij elk weer, kruip lekker op de bank aan de overkant en kijk naar het fascinerende vlammenspel.

De open woon/eetkamer biedt een prachtig uitzicht op de tuin. In de zithoek vind je SAT-TV, Blue Ray speler en HIFI en in de oude boot, die echt nog werd gebruikt om te vissen op het binnenmeer, een selectie van spannende vakantieboeken, lezenswaardige boeken over het dorp en de omgeving en dvd's.

In de Vertiko vind je niet alleen een verscheidenheid aan drinkglazen, maar ook verschillende spelletjes voor jong en oud om je te vermaken.

Er is ook een gastentoilet met douche, een grote ingebouwde kledingkast en de bijkeuken op de begane grond. Hier staan ook de wasmachine en de strijkplank/strijkijzer.
Een kleine kofferruimte onder de trap kan je reistassen opbergen tot je vertrekt (zodat je niet zo vaak aan de terugreis hoeft te denken!).

De twee aparte slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping. De tweepersoonsbedden (180x200cm) zijn voorzien van een verhoogd bedframe en XL beddengoed (155x220). Insecten - pollen bescherming en voor gevoelige gasten een elektrische ontkoppeling van het elektriciteitsnet zorgen voor een rustgevende slaap.
Als je andere voorkeuren hebt voor tv-programma's, kun je overschakelen naar de slaapkamer met zijn comfortabele fauteuil.

De ruime badkamer met open regendouche, bad, toilet en bidet bevindt zich tussen de slaapkamers. De bio-sauna bevindt zich aan de achterzijde. Saunahanddoeken liggen hier uiteraard voor je klaar. Elke badkamer heeft een haardroger en make-upspiegel.

Een kinderstoel en reisbedje zijn gratis beschikbaar voor jongere gasten. Beddengoed kan bijgeboekt worden.

De tuin is uitnodigend op elk moment van de dag. S Ochtends kun je genieten van een heerlijk ontbijt op het met glas overdekte terras, en tussendoor heb je misschien zin in een kleine pauze in de strandstoel. Aan het eind van de dag kun je ontspannen op het achterterras, het zonnige "achterdek", met koffie en taart, sundowners of gebarbecuede lekkernijen!
Er is ook voor vrijetijdsbesteding gezorgd - croquet, boccia, Vikingspelen vind je achter in de houtschuur, waar je ook de meegebrachte fietsen kunt stallen en eventueel opladen.

Het vakantiehuis "Achterdeck" is een idyllisch toevluchtsoord in elk seizoen voor mensen die kiezen tegen 08-15 en voor individualiteit.
Verover het charmante Heiligenhafen met zijn veelzijdige amusementsprogramma, het strand en de omgeving. Je zult het geweldig vinden!

- Ons huis is allergievriendelijk
-Huisdieren zijn daarom niet toegestaan
- Roken is niet toegestaan in het huis!
- Lange termijn huurders zijn van harte welkom
- Beddengoed, handdoeken, douche/sauna handdoeken en theedoeken inbegrepen in de huurprijs
- Gratis WLAN

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 100 km Hamburg

100 km

Station 14 km Oldenburg

14 km

Snelweg-afrit 1.5 km Heiligenhafen - Mitte

1.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het "Achterdeck" ligt in het hart van Heiligenhafen in een historisch gerenoveerde, rustige straat met zicht op het binnenmeer met zijn mooie promenade, de grote jachthaven en het aantrekkelijke stadscentrum.

Het natuurreservaat Graswarder ligt op slechts een paar minuten lopen. Vanaf de plaatselijke uitkijktoren kun je niet alleen het kleurrijke vogelleven bekijken, maar ook genieten van de prachtige omgeving, de stad en Fehmarn. NABU biedt rondleidingen aan voor geïnteresseerden.

Je zult ook de huizen op Graswarder opmerken, die als een parelsnoer in een rij staan en een opvallend en populair fotomotief vormen.

De 435 meter lange avonturenpier nodigt uit tot spelen, ontspannen en verwonderen. Je kunt er ook trouwen! Veel restaurants, snackbars en winkels leiden van hieruit langs de aantrekkelijke jachthaven naar de oude stad en het marktplein.

Wandel door de oude stad en laat je gewoon meevoeren.

De stadskerk, gebouwd in het midden van de 13e eeuw, is zeker een bezoek waard en trekt regelmatig bezoekers met zijn reeks concerten.

De wekelijkse markt vindt plaats op het marktplein op woensdag en zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Hier kun je veel regionale producten ontdekken.
Het is heerlijk om in een café te zitten, naar de kleurrijke drukte te kijken en naar het carillon te luisteren dat vijf keer per dag met verschillende liederen speelt.

Bezoek het plaatselijke historisch museum of klop op de schouders bij het meer op het standbeeld van visser Stüben.

De 5,4 km lange promenade rond het meer is niet alleen populair bij joggers - voetgangers en fietsers, maar vooral kinderen zijn dol op deze route omdat er op korte afstand van elkaar veel verschillende speeltuinen zijn, en er is zelfs een schaatsbaan. Als je een hapje wilt eten, zijn er onderweg genoeg plekken waar je kunt stoppen voor een verfrissing.
Afhankelijk van de wind zul je veel kiters en surfers ontdekken, niet alleen op de Oostzee maar ook op het binnenmeer - misschien wil jij het ook wel proberen!

Zeilscholen bieden cursussen voor jong en oud, van surfers en optimisten tot rubberboten en catamarans, alles is mogelijk. Het watersportcentrum met bekwame trainers ligt direct aan het binnenmeer, op loopafstand

Een tip, niet alleen voor slechte dagen:
De Aktiv - Hus met indoorspeeltuin, overdekt zwembad, wellnessgedeelte en winkels

In het westen bieden de kliffen een fantastisch uitzicht en met een beetje geluk kun je bliksemschichten, kippengoden en gevonden hout als souvenirs mee naar huis nemen

Het Hansapark met zijn vele attracties ligt ook binnen handbereik en is altijd populair bij zowel kinderen als volwassenen


Er zijn verschillende golfbanen in de directe omgeving:
Fehmarn - Grömitz - Hohwacht ..

Vanaf het "Achterdek" kun je zoooo veel activiteiten ondernemen, hier is slechts een kleine selectie van bezienswaardigheden:

Fehmarn trekt bezoekers met zijn vele attracties, van de Sundbrücke brug tot het U-BOOT museum, marine centrum, Flügger vuurtoren en de
"Jimi Hendrix gedenksteen". Een rondvlucht over het eiland, Heiligenhafen of langs de kust is een belevenis, vooral tijdens de koolzaadbloesem!

Profiteer van de nabijheid van Denemarken en breng een bezoek aan onze buren. De veerboot van Puttgarden naar Rødby doet er slechts 45 minuten over, echt op een steenworp afstand

Bezoek Eutin met zijn beroemde festival en barokke paleis.

Plön en de 5 meren tour is erg aantrekkelijk

Segeberg: Beleef het Karl-May Festival in de zomermaanden.
Ook interessant is de Kalkberggrot, de langste gipsgrot van Duitsland met een totale lengte van 2260 meter en de grootste natuurlijke vleermuishabitat van Noord-Europa. Rondleidingen met gids door het toegankelijke deel van de grot van april tot september
Noctalis - de wereld van vleermuizen - is een spannende avontuurlijke tentoonstelling

De oude Hanzestad Lübeck met zijn historische oude binnenstad, Holsten Gate, St Mary's Church, Hanse Museum en nog veel meer is bijna een MUST!
Tip: wandel door de oude gangen, kijk vanaf de Petri-toren over de stad van de zeven torens naar de Oostzee of ontdek Lübeck op het land en op het water met de amfibiebus. De SPLASHTOURS-BUS laat je Lübeck van 2 kanten zien. Voor de dapperen is een gyrocoptervlucht over Lübeck, de Baai van Lübeck, Heiligenhafen of langs de Mecklenburgse kust zeker heel spannend. Als je geïnteresseerd bent, kunnen we je met ons in contact brengen

Hamburg met zijn haven, Elphi, oude Elbtunnel en Michel, vele musea, tentoonstellingen, musicals en winkelmogelijkheden is ook binnen 90 minuten te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

We geven graag 5% loyaliteits- of doorverwijzingskorting

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 46 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Der Mieter kann vom Mietvertrag schriftlich zurücktreten. Der Vermieter bemüht sich, einen anderen Mieter zu finden. Gelingt dies oder sorgt der Miete für einen adäquaten Ersatz, erhält der ursprüngliche Mieter die Anzahlung abzüglich einer Bearbeitungsgebühr von € 100,- zurück. Findet sich kein Ersatzmieter, so ist der ursprüngliche Mieter verpflichtet, folgende Stornogebühren zu bezahln: Bis zum 45. Tag vor Reiseantritt 15% des Mietpreises Bis zum 31. Tag vor Reiseantritt 25% des Mietpreises Bis zum 21. Tag vor Reiseantritt 50% des Mietpreises Bis zum 11. Tag vor Reiseantritt 80% des Mietpreises Danach. 90% des Mietpreises


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-05-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. R. Kröger

Dhr. R. Kröger

Omdat we altijd graag dicht bij de Baltische Zee waren, was het voor ons een kans om dit huis, toen een ruïne, in 2012 te kopen en het naar onze eigen ideeën te renoveren tot een hoog niveau. Ons doel was om een plek te creëren waar we ook onze vakanties zouden willen doorbrengen. Omdat we een boot in de jachthaven hebben liggen, zijn we vaak op het terrein te vinden.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 4673646

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4673646.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 10 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 46 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat