Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

New! Villa Hillside Gem

Hršćevani, Imotski, omgeving Split, achterland Makarska

Max.  10   gasten
330m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
330m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Nieuw! Villa Hillside Gem 49.5 m2, verwarmd zwembad met hydromassage, whirlpool, mediaruimte met PS4, 4 slaapkamers met eigen badkamer, 8+2 personen

"Hillside Gem" is een luxueuze villa omgeven door de schoonheid van de natuur en biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap van de Imotski-vallei. Dit prachtige toevluchtsoord beschikt over 4 elegante slaapkamers met eigen badkamer, waardoor volledige privacy en comfort voor alle gasten gegarandeerd is. Stap naar buiten en geniet van de privéoase van het verwarmde overloopzwembad van maar liefst 11 x 4,5 meter. Met 8 uitnodigende ligstoelen en een ruim zonneterras kun je je koesteren in de zon of gewoon ontspannen in stijl. Voor momenten van ontspanning is de whirlpool buiten de perfecte plek om tot rust te komen. Doe mee aan vriendschappelijke wedstrijden met je geliefden in de biljart- en tafeltennisruimte en geef je verblijf een leuke touch. De villa is volledig voorzien van airconditioning, biedt gratis WiFi en heeft twee prachtig ingerichte woonkamers en twee volledig uitgeruste keukens, die voldoende ruimte bieden voor gezelligheid en ontspanning. Daarnaast nodigt de overdekte buitenlounge je uit om te genieten van de frisse lucht terwijl je geniet van het gezelschap van je reisgenoten.

"Hillside Gem" is niet zomaar een accommodatie; het is een oase waar luxe en natuurlijke schoonheid harmonieus samengaan en onvergetelijke herinneringen creëren voor iedereen die het geluk heeft om deze charme te ervaren.

Deze plek ligt in het kleine dorpje Zmijavci, op slechts 6 km van de stad Imotski, beroemd om het natuurfenomeen van het Rode en Blauwe Meer. Deze plek is populair bij gezinnen die een rustige gezinsvakantie willen doorbrengen op het platteland met de Biokovo-berg tussen hen en de kust. Toch is het maar een klein eindje rijden (28 km) naar de mooiste stranden van Brela en de kust van Makarska. De dichtstbijzijnde minimarkt, restaurant en bar zijn allemaal binnen 500 meter te bereiken.

Wat wordt exclusief voor jou aangeboden:

* De BUITENRUIMTE biedt een overloop, privé en verwarmd zwembad (11 x 4,5 m), een zonneterras met 8 ligstoelen, een jacuzzi (bubbelbad), een overdekte eethoek buiten met een tv en een overdekte loungehoek met barbecue (houtskool/hout), overdekte ruimte met tafeltennis voor wat plezier.

* De EERSTE VERDIEPING heeft een volledig uitgeruste keuken met kookeiland, een eettafel voor tien personen, een balkon met een adembenemend uitzicht op de Imotski-vallei en de bossen en een zeer comfortabele en stijlvolle woonkamer met sofa en tv. Er is een slaapkamer nr. 1 (17 m2) met een queensize bed (160 cm x 200 cm), een en-suite badkamer met douche, airconditioning, tv en een balkon met uitzicht op het zwembad. Slaapkamer nr. 2 (17 m2) met een queensize bed (160 cm x 200 cm), een eigen badkamer met douche, airconditioning, tv en een balkon met uitzicht op het zwembad. Slaapkamer nr. 3 (17 m2) met een queensize bed (160 cm x 200 cm), en-suite badkamer met douche, airconditioning en uitzicht op de natuurlijke omgeving. Slaapkamer nr. 4 (17 m2) met twee eenpersoonsbedden van 90 cm x 200 cm die kunnen worden samengevoegd tot een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, en-suite badkamer met douche, airconditioning en uitzicht op de natuurlijke omgeving. Er is ook een apart toilet naast de woonkamer.

* De BEGANE GROND (zwembadniveau) is toegankelijk via een interne trap vanuit de woonkamer of vanaf de parkeerplaats. Het heeft een volledig functionele keuken met kookeiland, een mediaruimte met bank, tv en PlayStation 4 (waar we ook twee extra slaapplaatsen aanbieden) en een schuifdeur die leidt naar het zwembad. Er is ook een entertainmentruimte met biljart (pooltafel), darts, tv en bartafel, evenals een badkamer met douche. Er is ook een wasruimte met wasmachine en droger.

Er is parkeergelegenheid voor 6 auto's en een auto is aanbevolen. De ingang van het pand staat onder videobewaking.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 28 km

28 km

Meer 6 km

6 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km SPU Split

80 km

Station 85 km Split

85 km

Snelweg-afrit 16 km Zagvozd

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De dichtstbijzijnde afrit/oprit van de snelweg naar Villa Hillside Gem is Zagvozd (16 km of 15 minuten van het pand), dus alles is heel gemakkelijk te bereiken. Je bevindt je op 1 uur rijden van de beroemde stad Split met zijn prachtige geschiedenis en goed onderhouden paleis van Diocletianus (85 km via de snelweg), op 1:30 uur rijden van de Krka-watervallen (Skradin) en op 2:20 uur rijden van de beroemde stad Dubrovnik. Boven Makarska ligt het natuurpark Biokovo, dat geschikt is voor een dagtocht. Het uitzicht vanaf deze berg is adembenemend en biedt een verscheidenheid aan eilanden en een prachtige kustlijn. Daarom biedt een bezoek aan Biokovo een unieke ervaring. De Biokovo Mountain Skywalk is een nieuwe attractie in het natuurpark bij Makarska op 1228 meter boven zeeniveau. Het is ongeveer een uur rijden van de villa. Deze uitkijktoren is gemaakt van voorgespannen gewapend beton en strekt zich uit over een klif met uitzicht over de Rivièra van Makarska, de Adriatische Zee, de eilanden en de open zee. Bovenop de betonnen structuur is een glazen loopbrug gelegd die een vogelperspectief biedt in alle richtingen. Dit zorgt voor een unieke adrenaline-ervaring. Het is ook mogelijk om twee plaatsen in Bosnië en Herzegovina te bezoeken die in de directe omgeving liggen en zeker een bezoek waard zijn, namelijk het beroemde heiligdom van Medugorje of de uitgesproken oosterse oude straten van Mostar met de beroemde brug, die beide met de auto in ongeveer 1 tot 1:20 uur te bereiken zijn.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 700
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 7 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Je gastheer zal je bij aankomst meer informatie geven over de faciliteit en een aantal extra diensten uitleggen die tegen betaling kunnen worden aangeboden, zoals een massage in de villa, bezorging van eten of andere diensten die je het gevoel kunnen geven dat je echt een luxe vakantie verdient.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-05-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf N. FerieHome

Bedrijf N. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf N. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf N. FerieHome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 4675766

Laatst bijgewerkt: 17.05.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4675766.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat