Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Am Strom 119 Haus Bachmann

Rostock Warnemünde

Max.  4   gasten
90m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
90m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in je vakantiewoning Am Strom 119 Haus Bachmann in Rostock - Warnemünde! Deze charmante accommodatie biedt ruimte voor maximaal 4 gasten op 90 vierkante meter woonoppervlak. Het huis heeft een slaapkamer en een badkamer en is gezellig en stijlvol ingericht.

Het appartement heeft een terras dat uitnodigt om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat. Hier kun je je maaltijden bereiden en ervan genieten in de gezellige eetkeuken.

De slaapkamer is ingericht met een comfortabel bed en beddengoed van hoge kwaliteit om je een goede nachtrust te garanderen. In de woonkamer staat een tv voor gezellige filmavonden. Voor onze jongste gasten is er een kinderstoel beschikbaar.

De badkamer is modern en functioneel en heeft een haardroger. De flat is geschikt voor niet-rokers en langetermijnhuurders.

De flat is omgeven door een mooie woonwijk, met planten en bomen rondom het huis. Het gebouw zelf is een charmant huisje met een houten gevel en een uitnodigende veranda.

Binnen vind je een mix van modern comfort en rustieke charme. De houten vloeren en gezellige inrichting creëren een warme en uitnodigende sfeer. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving.

We heten je van harte welkom in de vakantiewoning Am Strom 119 Haus Bachmann en zorgen ervoor dat je een aangenaam verblijf hebt in Rostock - Warnemünde!

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (200x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Geniet van het leven direct aan de Warnow, in een van onze mooie vakantiewoningen in het tweegezinshuis "Am Strom 119" in Warnemünde op de allerbeste locatie ...

Het appartement op de begane grond van het vrijstaande huis
"Am Strom" van Warnemünde heeft 90 vierkante meter
en is geschikt voor max. 4 personen. Het vakantiehuis ligt op de allerbeste locatie in Warnemünde, van waaruit je het prachtige zandstrand in slechts 2 minuten te voet kunt bereiken.
De vakantiewoning is functioneel ingericht, heeft een slaapkamer, keuken, badkamer met douche en een woonkamer. Vanuit de woonkamer en ook vanaf het bijbehorende terras kun je de kleurrijke bedrijvigheid aan en op de rivier gadeslaan.

Verblijf in een van onze mooie vakantiewoningen in het eengezinshuis Am alten Strom 119 in Warnemünde op de allerbeste locatie. Het huis ligt op slechts twee minuten lopen van het strand. Beide vakantiewoningen zijn nieuw en modern ingericht.

Warnemünde is zonder twijfel een van de mooiste plaatsen aan de Oostzee! Er is een kleurrijke drukte langs de rivier Warnemünde. Vanuit ons vakantiehuis heb je direct zicht op de schepen die aankomen en vertrekken. Havenrondvaarten, die bijna voor de deur beginnen, nodigen je uit om de scheepswerven en havens van Warnemünde vanaf het water te leren kennen. En met een minicruise ga je zelfs de zee op - natuurlijk inclusief de mogelijkheid om belastingvrij te winkelen. Niet alleen de jongere gasten zullen een geweldige dag beleven met een bezoek aan het zeehondenonderzoeksstation - of met waterfietsen en roeien op de oude rivier. De veerboot brengt je over de Warnow naar de jachthavenresidentie en van daaruit kun je verder varen naar de Markgrafenheide en andere mooie zandstranden. Een tochtje met de veerboot nodigt ook uit voor een dagtocht naar Denemarken, waar je een dag vol belevenissen kunt doorbrengen. En in Warnemünde zelf is altijd wat te beleven! Hoe kom je in Warnemünde? Reis met de auto via de snelweg A 20 van Hamburg/Schwerin/Wismar naar Rostock. Gasten die vanuit Berlijn reizen, nemen de snelweg A 19/A 20 en nemen de afslag Rostock West/"Warnemünde". Rijd verder over een 4-baansweg (snelwegachtig) naar Warnemünde. Als u met de trein reist, reist u rechtstreeks naar Warnemünde en loopt u in ongeveer 08 minuten naar de flat. Geniet van de maritieme sfeer in het charmante kuststadje Rostock-Warnemünde.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Falls Sie aus irgendeinem Grund den Urlaub nicht bei uns verbringen können und es lassen sich keine neuen Mieter finden, wären 50% des Mietpreises zu zahlen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-05-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Bachmann
Dhr. R. Kücker

Dhr. R. Kücker

meer informatie

Vakantie-ideeën: rolstoeltoegankelijke vakantie

Objectnummer: 4675773

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4675773.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat