Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus bei Meer und Amsterdam

Heiloo

Max.  5   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Ontdek het comfort en de rust van Ferienhaus bij Meer en Amsterdam, gelegen in het pittoreske Heiloo. Dit vakantiehuis biedt een ruime woonoppervlakte van 140 vierkante meter, met 3 slaapkamers en 1 badkamer, perfect voor maximaal 4 gasten. Wees welkom in ons liefdevolle huis in Heiloo. Op fietsafstand van Egmond aan Zee en slechts 30 minuten met de trein naar de binnenstad van Amsterdam. Voor ieder wat wils.

Begin uw dag met een kopje versgemalen koffie in onze volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Speel spelletjes aan de grote eettafel of barbecue in onze achtertuin. De woonkeuken heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De achtertuin is nog in opbouw maar biedt genoeg groen en ruimte om in te eten of voor kleine kinderen om lekker in te modderen en met water te spelen. Wij hebben ook een herenfiets, een damesfiets, een kinderfiets en een elektrische bakfiets in overleg.

Ontspan in de woonkamer met comfortabele meubels, omgeven door levendige kamerplanten die bijdragen aan de rustgevende sfeer. Kijk naar uw favoriete programma's op de tv of geniet van de warmte van de open haard op koudere avonden.

De master bedroom heeft een extra groot en lang bed, voorzien van zacht en comfortabel beddengoed. De kinderkamer heeft een kinderbedje en er is nog een extra campingbedje voor een baby beschikbaar. Er is nog een extra slaapkamer met een slaapbank die uitgeklapt voor 1 of 2 personen beschikbaar is. Indien gewenst kan er ook een extra groot matras in de kinderkamer gelegd worden voor een extra volwassene. Op de zolder staat een wasmachine en droger tot je beschikking, evenals een strijkplank en een strijkijzer. Er is een commode met bergruimte voor kleding en een haardroger.
Onze badkamer is bescheiden en niet moeders mooiste, maar schoon en van alle gemakken voorzien: een bad, een douche, een wc en een wastafel met grote spiegel met kastruimte. Er zijn handdoeken beschikbaar.

Buiten kunt u genieten van de frisse lucht in onze prachtige groene voortuin, of een fietstocht maken met de fietsen die wij voor u ter beschikking stellen. Voor degenen die met een elektrische auto reizen, is er in de straat een lader aanwezig. We hebben een gezellige straat met meerdere speeltuintjes rondom en lieve buren.

Het huis is rookvrij en biedt een omgeving met weinig allergenen, wat het ideaal maakt voor gasten met gevoeligheden. Wij zijn van eind juli tot 20 augustus op vakantie, ons huis die gehele periode beschikbaar. Tijdens onze afwezigheid staat twee Heiloose vrienden ter beschikking voor informatie of tussentijdse schoonmaak indien gewenst. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ervaar de perfecte combinatie van het rustige dorpsleven, de zee en de duinen en de nabijheid van de bruisende stad Amsterdam in ons Ferienhaus bij Meer en Amsterdam. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

Slaapplaatsen

Kinderkamer
kinderbed (70x140 cm)
Slaapkamers 1
Kingsize bed (200x210 cm)
Slaapkamers 2
Slaapbank (120x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 38 km Schiphol

38 km

Station 0.5 km Station Heiloo

0.5 km

Snelweg-afrit 4 km A9

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Heiloo is een charmant dorp in Noord-Holland, bekend om zijn groene parken en bossen. Heiloo ligt naast Egmond aan Zee, een afstand die prima te fietsen is. Hou je van de duinen en de zee? Heiloo heeft ook een treinstation, op 5 minuten lopen van ons huis. De trein brengt je in 5 minuten naar Alkmaar (met de kaasmarkt) of in 30 minuten naar de binnenstad van Amsterdam. Zo kun je vanuit Heiloo alle kanten op.
Met alle liefde maken we na kennismaking voor jullie een informatiebrochure op maat met allerlei leuke dingen in en om Heiloo om te doen. Want er zijn zoveel activiteiten; van een dagje strand, kunstmarkten, musea, winkelen, culinair te doen in de regio.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 10:00
Uitchecken: 15:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elektrische bakfiets kan in overleg bijgehuurd worden voor 20 euro per dag en met een extra borg van 250,-

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Mocht u onverhoopt uw reservering willen annuleren, dan hanteren wij hiervoor de volgende annuleringskosten:
  • Bij annulering tot de 42ste dag voor de aankomstdag: de aanbetaling van 25%.
  • Bij annulering vanaf de 42ste dag tot de 21ste dag voor de aankomstdag: 35% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 21ste dag tot de 5e dag voor de aankomstdag: 40% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 5e dag tot op de aankomstdag of later: 50% van de reissom. Het boekingsbedrag dat u terug krijgt storten wij dan terug op uw rekening. Wanneer de accommodatie van ons uit geannuleerd moet worden, dan doen wij dat alleen in de volgende omstandigheden: Omstandigheden die buiten onze macht liggen zoals een noodtoestand, bij grote schade aan de accommodatie, een ernstige ziekte of overlijden, een epidemie of reisbeperkingen van overheidswege. Je krijgt dan altijd de gehele boekingskosten terug.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-05-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Sophie K. uit Utrecht

5,0
5 5 5 5 5

Fantastische plek!

Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad in Heiloo! Het huis heeft een rustige ligging in een woonwijk. De keuken heeft alles wat je nodig hebt, inclusief de gezellig grote eettafel. De badkamer is basic, maar prima. Supermarkt vlakbij en genoeg speeltuintjes in de buurt om er even uit te gaan (met een peuter en kleuter). Of naar het strand (en de duinen!) met een leuke fietstocht langs de weilanden. Ook Alkmaar is goed te bereiken en een bezoekje meer dan waard. Kortom, een aanrader!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Nieuwenhuizen

Mevr. A. Nieuwenhuizen

Wij zijn Anne (37), Kimon (38) en Sebastiaan (5). Wij wonen sinds 3,5 jaar met veel plezier in het groene Heiloo. We hopen dat jullie je net zo thuis voelen in ons huis en de buurt als wij . We heten jullie welkom in ons liefdevolle huis, op fietsafstand van het strand van Egmond aan Zee en 30 minuten met de trein naar Amsterdam. Ons huis is heel kindvriendelijk, ruim en licht. Als wij zelf op vakantie zijn, willen we graag dat er in ons huis mensen komen die er ook van houden om er lekker op uit te gaan en zich thuis voelen in ons huis. We hebben twee vrienden uit Heiloo beschikbaar voor al je vragen en om schoon te maken tussendoor indien gewenst. Wij zullen zelf ook goed bereikbaar zijn. We voorzien jullie graag van informatie op maat over activiteiten in de regio. Stel ons vrijblijvend alsjeblieft al je vragen zodat jullie vakantie geweldig wordt!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 4675818

Laatst bijgewerkt: 17.05.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4675818.htm


«Ferienhaus bei Meer und Amsterdam» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat