Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern Guesthouse

Bergen

Max.  2   gasten
30m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
30m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij het Modern Guesthouse, je ideale vakantiehuis in het pittoreske stadje Bergen in Nederland. Dit charmante pand biedt een unieke mix van comfort en stijl, ontworpen met aandacht voor detail om een onvergetelijk verblijf te garanderen.

Het pension heeft 30 vierkante meter prachtig ontworpen leefruimte, perfect voor maximaal twee gasten. Het pand beschikt over een gezellige slaapkamer met comfortabel beddengoed, waardoor je na een dag verkennen verzekerd bent van een goede nachtrust. De moderne badkamer is uitgerust met alle benodigdheden, waaronder een haardroger voor uw gemak.

Stap de open woonkamer binnen, waar je kunt ontspannen op de comfortabele meubels en je favoriete programma's kunt bekijken op de tv. De inrichting is een smaakvolle mix van moderne en rustieke elementen, met houtaccenten die een warme, gastvrije sfeer creëren. De volledig uitgeruste keuken heeft een aanrecht, kasten, een waterkoker en een koffiezetapparaat, perfect voor wie van zelfgemaakte maaltijden houdt.

Een van de hoogtepunten van dit vakantiehuis is de privépatio. Hier kun je genieten van de zon of ontspannen in de schaduw van de planten, misschien met een goed boek of een verfrissend drankje. In de tuin staat ook een BBQ-grill, ideaal voor de warme zomeravonden.

Het pension ligt in een rustige buurt op slechts 3 minuten lopen van het mooie centrum van het dorp, met al zijn bruisende restaurants en bars. Het is 3 minuten lopen naar de prachtige bossen en 7 minuten rijden naar het strand.

Houd er rekening mee dat dit een niet-roken woning is. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen in het Modern Guesthouse, uw thuis weg van huis in het hart van de Bergen.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Luchthaven 40 km Schiphol

40 km

Station 4 km Alkmaar Station

4 km

Snelweg-afrit 9 km A9

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Bergen is een charmant dorpje in de provincie Noord-Holland in Nederland. Dit pittoreske dorpje ligt te midden van serene landschappen en biedt een unieke mix van historische charme, natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom. Bergen is een van de meest gewilde bestemmingen in Noord-Holland en betovert bezoekers met zijn schilderachtige straatjes, weelderige omgeving en gastvrije sfeer.

De geschiedenis van Bergen gaat terug tot de vroege Middeleeuwen toen het vooral een landbouw- en vissersgemeenschap was. In de loop der eeuwen ontwikkelde het zich tot een kunstenaarsoord dat schilders, schrijvers en andere creatieve geesten aantrok die inspiratie zochten in de idyllische omgeving. Vandaag de dag staat Bergen bekend om zijn artistieke erfenis en wordt het vaak het "kunstenaarsdorp" genoemd

Het hart van Bergen is het prachtige dorpscentrum, waar geplaveide straten zich een weg kronkelen langs historische gebouwen en charmante boetiekjes. De Ruïnekerk, een middeleeuwse kerk met een opvallende toren, staat symbool voor de lange geschiedenis van Bergen. De kerk, die dateert uit de 15e eeuw, is een belangrijk oriëntatiepunt dat bijdraagt aan het karakter van het dorp. Het kerkplein, omringd door cafés en winkels, dient als centraal ontmoetingspunt voor zowel inwoners als bezoekers.

Bergen staat bekend om zijn levendige culturele scene en dit is duidelijk te zien in de vele galerieën en kunstateliers die het dorp rijk is. De Bergense School, een invloedrijke kunststroming die ontstond in het begin van de 20e eeuw, heeft bijgedragen aan de reputatie van het dorp als artistiek centrum. Het Kranenburgh Cultuurcomplex is een bewijs van deze nalatenschap, met tentoonstellingen van hedendaagse kunst, een museum en een beeldentuin die de creativiteit laat zien die is geïnspireerd door de omgeving van Bergen.

De natuurlijke schoonheid die Bergen omringt is een van de belangrijkste kenmerken. Het dorp ligt vlakbij de Noordzeekust en wordt begrensd door de uitgestrekte Schoorlse Duinen, het breedste en hoogste duingebied van Nederland. Dit unieke landschap biedt mogelijkheden voor buitenliefhebbers om wandel- en fietspaden te verkennen, met adembenemende uitzichten op de duinen, bossen en heidevelden.

Het Nationaal Park Schoorlse Duinen, dat het duingebied omvat, is een toevluchtsoord voor flora en fauna. Bezoekers kunnen natuurwandelingen maken om de verschillende ecosystemen in het park te ontdekken, waaronder zandduinen, bossen en moerassen. De rust en biodiversiteit van het nationale park maken het tot een toevluchtsoord voor vogelaars en natuurliefhebbers.

Het nabijgelegen Bergen aan Zee, het kustgedeelte van Bergen, voegt nog een dimensie toe aan de allure van het dorp. Op korte afstand van het dorpscentrum ligt Bergen aan Zee met een prachtig zandstrand waar bezoekers kunnen ontspannen, zwemmen of wandelen langs de kustlijn. Het strand is ook versierd met iconische strandpaviljoens en biedt een perfecte omgeving om te genieten van het uitzicht op zee en de lokale keuken.

De toewijding van Bergen aan de kunst wordt verder weerspiegeld in de jaarlijkse culturele evenementen. Het Bergen Muziek Festival, met klassieke en hedendaagse optredens, trekt muzikanten en muziekliefhebbers uit de hele regio. De Kunst10daagse is een festival voor beeldende kunst dat het dorp omtovert tot een openluchtgalerie waar het werk van lokale en internationale kunstenaars wordt tentoongesteld.

De culinaire scene in Bergen is divers, met een scala aan cafés en restaurants die een mix van lokale en internationale gerechten bieden. Bezoekers kunnen genieten van traditionele Nederlandse gerechten, zeevruchten uit de Noordzee en internationale smaken, allemaal in de schilderachtige ambiance van de Bergense eetgelegenheden.

Kortom, het dorp Bergen in Noord-Holland is een juweeltje waar geschiedenis, cultuur en natuur naadloos in elkaar overgaan. Of je nu de historische straten verkent, jezelf onderdompelt in artistieke uitingen of geniet van de rust van de natuurlijke omgeving, Bergen biedt een heerlijke ontsnapping die de harten van zowel bewoners als bezoekers verovert. Dit kunstenaarsdorp is niet zomaar een bestemming; het is een ervaring die een blijvende indruk achterlaat op degenen die het voorrecht hebben om zijn unieke charme te ontdekken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie S. Koning

Familie S. Koning

Nadat we de afgelopen 20 jaar in de Verenigde Staten hebben gewoond, zijn we onlangs teruggekeerd naar Europa en hebben we het prachtige Bergen gekozen voor het volgende hoofdstuk in ons leven. Sabine komt uit Amsterdam en Christian is geboren in het Verenigd Koninkrijk. We vinden het erg leuk om gastvrouw te zijn en kijken uit naar jullie komst.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 468913

Laatst bijgewerkt: 06.03.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/468913.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven