Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Meerblickwohnung Marbella

Spanje, Andalusië, Westelijke Costa del Sol

Max.  4   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Geniet van een adembenemend panoramisch uitzicht op zee vanaf beide balkons en alle kamers van onze eigen, zeer goed onderhouden vakantiewoning op de 8e verdieping van het appartementengebouw "Palm Beach", dat centraal gelegen is aan het belangrijkste strand van Marbella. Hier kunt u volop genieten van de Andalusische zon vanaf het moment dat deze 's ochtends opkomt tot aan de spectaculaire zonsondergang, terwijl u tegelijkertijd het strandleven en de jachthaven van Marbella vanuit een subliem perspectief observeert.
De hoekflat van 90 vierkante meter is stijlvol ingericht volgens een hoge standaard met alle comfort en biedt een moderne sfeer. Dankzij de centrale ligging is het ook ideaal voor een langer verblijf.
De ruime woonkamer heeft een lederen suite met bank en fauteuil en een dressoir met een 55-inch tv met satellietontvangst van een breed scala aan Duitse en internationale programma's, een hifi-installatie met cd-speler en airconditioning met afstandsbediening, die zorgt voor aangename temperaturen in de zomer en in de grote slaapkamer en behaaglijke warmte op koele winteravonden, zodat je geen comfort hoeft te missen.
Vanuit de centrale zithoek en de eethoek naast de open keuken heb je op heldere dagen een prachtig uitzicht op het strand en de zee tot aan Afrika. S Avonds genieten van een glas wijn op het balkon terwijl je kijkt naar de verlichte jachten op het water en het verlichte Puerto Banus is een absoluut hoogtepunt.
De volledig witte keuken met Silestone werkblad heeft een inductiekookplaat, een oven met geïntegreerde magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een wasmachine met droger. Voldoende serviesgoed en glazen en kleine keukenapparaten zoals een koffiezetapparaat, broodrooster, mixer, waterkoker, tafelgrill, enz. zorgen ervoor dat je niet alleen buitenshuis van culinaire hoogstandjes kunt genieten.
De ouderslaapkamer heeft twee inbouwkasten en een schuifdeur naar het balkon op het zuidoosten met ontbijttafel, vier stoelen en een ligstoel. Zelfs vanuit het bed kun je de oorspronkelijke jachthaven van Marbella zien - een bijzondere ervaring bij zonsopgang wanneer de vissersboten terugkeren naar de haven na hun nachtelijke vangst.
In de tweede slaapkamer op het zuidwesten met een prachtig uitzicht op Gibraltar staan twee eenpersoonsbedden, een ingebouwde kledingkast en een klein bureau.
De badkamer met raam en inloopdouche heeft een grote wastafel met badmeubel en een op afstand bedienbare ventilatorkachel.
Het privézwembad van het complex ligt beschut op het westen en heeft directe toegang tot het strand via de promenade.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 53 km Malaga Costa del Sol

53 km

Station 56 km Maria Zambrano

56 km

Snelweg-afrit 4 km Salida 1043 Parque Comercial

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vanaf ons appartementencomplex "Palm Beach", gelegen aan Marbella's belangrijkste strand "La Fontanilla", bereik je Marbella's levendige jachthaven in ongeveer 10 minuten via de beroemde marmeren "Paseo Maritimo" en in nog eens 5 minuten via de centrale voetgangersdoorgang "Avenida del Mar", versierd met prachtige beelden van Salvatore Dali, naar de pittoreske oude stad met zijn historische gebouwen, kleine steegjes, bijzondere boetiekjes en voortreffelijke restaurants. Hier kom je de verschillende tradities van Zuid-Spanje op elke hoek tegen, niet alleen op feestdagen zoals Pasen op pittoreske pleinen zoals het "Plaza de Naranjas".
In de andere richting brengt de strandpromenade je in ongeveer een uur op een gevarieerde wandeling langs de waterkant van de zogenaamde Golden Mile met zijn statige villa's naar de mondaine jachthaven van Puerto Banus met zijn geraffineerde flair en exclusieve winkels. Daar kun je in stijl wandelen of winkelen en dan, als je dat wilt, een regelmatige catamarantocht terug naar de sporthaven bijna direct naar de voordeur maken en genieten van het prachtige panorama met de kustlijn en het uitzicht op Marbella's lokale berg "La Concha".
Je hebt je (huur)auto alleen nodig voor excursies naar de omgeving, zoals het Britse Gibraltar, dat op ongeveer een uur rijden ligt, of de historische stad Ronda in Moorse stijl, dat ongeveer 50 km naar het noorden ligt, omdat alle andere infrastructuur zoals bars, restaurants en winkels, evenals banken, dokterspraktijken, sportfaciliteiten, enz. zich in de directe omgeving bevinden. Verder zijn excursies naar de beroemde "Witte Dorpen" van Andalusië of pittoreske landschappen zoals de kloof van de "Camino del Rey" natuurlijk ook mogelijk.
Naast deze activiteiten en natuurlijk verschillende vormen van watersport, is de Costa del Sol en Marbella in het bijzonder beroemd om zijn diverse golfbanen, waarvan sommige spectaculair geïntegreerd zijn in het kust- en berglandschap. Onze gasten kunnen het hele jaar door, maar vooral in de milde wintermaanden, golfen op meer dan een dozijn golfbanen in Marbella. De regio Marbella wordt daarom beschouwd als de "hoofdstad van de Costa del Golf", met meer dan 20 prachtige en zeer gevarieerde golfbanen binnen een uur rijden.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei Stornierung zwischen dem 60. und 89. Tag vor Aufenthaltsbeginn Stornierungskosten 30% vom Reisepreis (ohne Endreinigungsgebühr) Bei Stornierung zwischen dem 30. und 59. Tag vor Aufenthaltsbeginn Stornierungskosten 50% vom Reisepreis (ohne Endreinigungsgebühr) Bei Stornierung ab dem 29. Tag vor Aufenthaltsbeginn Stornierungskosten 75% (ohne Endreinigung) Empfohlen wird das Abschließen einer Reiserücktrittsversicherung, falls eine solche nicht schon in den Versicherungsbedingungen Ihrer Kreditkarte oder z.B. ADAC-Karte enthalten ist.

meer informatie:

Tijdens kantooruren is er meestal een vriendelijke huismeester in het complex aanwezig die je eerste aanspreekpunt is voor vragen en kleine problemen.
De ingang en de toegang tot de garage staan onder videobewaking en de flat heeft een beveiligde deur en video-intercomsysteem. Er is een kleine ingebouwde kluis in de slaapkamer. In de hele flat en op de balkons heb je onbeperkte WiFi-toegang via een glasvezelverbinding. De 55-inch tv biedt satellietontvangst via Astra, Spaanse programma's via antenne en een streamingoptie.
Er is een informatieblad beschikbaar om je te helpen je weg te vinden en je sneller thuis te voelen in de flat. Naast informatie over het gebruik van verschillende apparaten, vind je hier ook informatie over onze Duitstalige schoonmaakster en andere belangrijke telefoonnummers.
Verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, Norwegian, EasyJet en natuurlijk Lufthansa en bijvoorbeeld Condor vliegen meerdere keren per week naar de moderne luchthaven van Malaga, 50 kilometer verderop. Vanaf daar zijn er regelmatige shuttlebusverbindingen naar het centrale busstation van Marbella en de mogelijkheid van een taxitransfer rechtstreeks naar de flat in ongeveer 40 minuten.
Verschillende internationale en lokale autoverhuurbedrijven bieden direct bij de terminal een huurauto aan, waarvan sommige relatief goedkoop zijn.
Wij sturen u een gedetailleerde routebeschrijving en meer informatie over uw gratis parkeerplaats in de eigen ondergrondse parkeergarage van het gebouw samen met de sleutel van de flat wanneer u reserveert.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie Dr. Wichert

Familie Dr. Wichert

Wij zijn een gepensioneerd echtpaar uit Osnabrück en zijn al ongeveer 20 jaar eigenaar van deze zeer goed onderhouden vakantiewoning met een fantastisch uitzicht op zee in Marbella, direct gelegen aan de Paseo Maritimo. We kijken ernaar uit om leuke gasten te verwelkomen die net zoveel van Marbella houden als wij of die dit prachtige vakantieoord aan de Costa del Sol willen leren kennen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 472013

Laatst bijgewerkt: 06.04.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/472013.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven