Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Trulli le Pupe

San Michele Salentino

Max.  12   gasten
180m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 12  gasten
180m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Als u van plan bent Apulië te bezoeken, mag u de kans niet missen om in een trullo of een lamia te verblijven, waar de tijd stilstaat. Een magische en opwindende ervaring die de moeite waard is om minstens één keer te beleven!
Het resort Trulli le Pupe, ondergedompeld in de natuurlijke schoonheid van de Itria-vallei, ligt in het pittoreske dorpje San Michele Salentino, op een steenworp afstand van Ceglie Messapica en is de ideale keuze voor het ontdekken van het grondgebied van Salento, met zijn prachtige stranden, karakteristieke dorpen en zeegrotten. U hoeft alleen maar de toegangspoort van het landgoed over te steken en u wordt verwelkomd in een werkelijk authentieke omgeving, met de grote charme van de Apulische boerentraditie. Het interieur is fris, met sobere kleuren en eigentijds meubilair dat de persoonlijke smaak van de eigenaren weerspiegelt, die u zullen begeleiden op unieke en spannende avonturen. Naast het genieten van maximale ontspanning in de faciliteit, heeft u de mogelijkheid om vele activiteiten te ondernemen en de tradities van de streek te ontdekken, van eten tot kunst en folklore. Niets wordt aan improvisatie overgelaten en er wordt een zorgvuldige selectie gemaakt om op maat gemaakte en kwaliteitsvolle ervaringen te bieden die de gast zullen verrassen. Elk moment dat u in deze exclusieve oase doorbrengt, zal een dierbare herinnering zijn aan uw reis naar het hart van de Itria-vallei.

Het complex bestaat uit 5 architecturale eenheden, waaronder een lamia en vier volledig gerenoveerde trulli. Elke trullo heeft een eigen ingang en bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer, een minikoelkast en een badkamer met douche; Elke kamer is ingericht in een essentiële maar functionele stijl en biedt een ontspannen sfeer.
De Lamia, een voorbeeld van boerenarchitectuur van zeldzame schoonheid, bestaat uit een woonkamer, keuken, twee tweepersoonsslaapkamers en een badkamer met douche. Er zijn twee veranda's beschikbaar voor de gasten, één met uitzicht op het zwembad en de andere op het landgoed. Het hoogtepunt van het pand is het zwembad met ingang via een Romeinse trap en een groot hydromassagegedeelte, met aangrenzend een solariumgedeelte, ideaal om te ontspannen in de zon. Buiten is er ook een grote overdekte pergola, uitgerust met een eettafel en buitenkeuken om te genieten van momenten van gezelligheid met vrienden en familie. Voor de mildere avonden is er een ontspanningsruimte met vuurpot omgeven door de typische lichtjes van Salento. Gasten kunnen profiteren van een barbecue, steenoven en een kleine moestuin omgeven door prachtige olijfbomen. Voor zeeliefhebbers ligt de villa op slechts 15 km van de gouden zandstranden van Apulië. De stad Ceglie Messapica is een strategisch punt voor eten en biedt diverse restaurants, winkels en diensten die op minder dan 1,5 km afstand te bereiken zijn.
Gasten kunnen parkeren op het landgoed dat volledig omheind is, voor de grootst mogelijke veiligheid tijdens het verblijf.

* Airconditioning in alle kamers
** Huisdieren toegestaan max. 2 van klein formaat

VOORZIENINGEN:
Airconditioning, Amerikaans koffiezetapparaat, Babybedje op aanvraag, Blender, Stenen barbecue, Ligstoelen, Vaatwasser, Droogrek, Elektrische oven, Espresso koffiezetapparaat, Brandblusser, EHBO-doos, Haardroger, Kinderstoel op aanvraag, Strijkplank en strijkijzer , Waterkoker, Magnetron, Buitendouche, Tafels en stoelen buiten, Pergola, Draagbare barbecue, Koel-vriescombinatie, Smart TV, Parasols, Ligbedden, Tafeltennis, TV, Veranda, Wasmachine, Raamnetten

DIENSTEN INBEGREPEN IN DE HUUR:
Water, elektriciteit, gas voor gebruik in de keuken, wekelijkse levering van beddengoed en handdoeken, airconditioning, internetverbinding (wifi), badlakens

ZWEMBAD:
AFMETINGEN: 11x6
DIEP: 1,00 - 2,00
OPENINGSPERIODE: 30/03 - 31/10
Licentie- of registratienummer: BR07401491000034173

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 40 km Aeroporto di Brindisi

40 km

Snelweg-afrit 106 km Bari

106 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

San Michele Salentino is de meest noordelijke plaats in Salento en ligt meer dan 200 meter boven zeeniveau in het hart van de Itria Vallei. Naast het karakteristieke historische centrum kan men de ontelbare natuurlijke schoonheden bewonderen met aangename wandelingen in de ongerepte natuur of excursies op de fiets.
Op slechts een paar kilometer afstand ligt Ceglie Messapica, een van de oudste gemeenten van de regio die bekend staat als een land van kunst en gastronomie. Het gebied wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van de beroemde trulli, masserie, eeuwenoude olijfgaarden en karstgrotten. De kust van de Adriatische Zee is in ongeveer 15 minuten te bereiken, met de stranden van Specchiolla, ook perfect voor kinderen dankzij het ondiepe water. Op ongeveer 15 km ligt Ostuni, een heel mooi dorp dat bekend staat als de 'witte stad' vanwege de witte kalkstenen gebouwen en huizen. Hier is het sociale leven levendig en goed georganiseerd; in augustus worden er twee beroemde evenementen georganiseerd die je niet mag missen: de Sagra Altri Tempi, met vertoningen van oude tradities, kostuums en de bereiding van typische gerechten door de inwoners van de oude stad, en La Cavalcata, een parade te paard ter ere van Sint Oronzio, de beschermheilige van de stad.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Tafeltennis
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Reserveringskosten: € 150
Toeristenbelasting: indien verschuldigd rechtstreeks aan de eigenaar betalen

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

De prijs is exclusief:
Eindschoonmaak: € 250
Toeristenbelasting: indien verschuldigd rechtstreeks aan de eigenaar betalen

Services beschikbaar op aanvraag en tegen extra kosten:
Verwarming: gemeten op verbruik tot marktconforme tarieven


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf DH Villas di Luchini Alessandra & C. Snc
Bedrijf A. Luchini

Bedrijf A. Luchini

Aangenaam! Ik ben Alessandra, de oprichtster van DH Villas, een 100% Italiaanse touroperator die sterk geworteld is in de regio Le Marche. Al meer dan twintig jaar houdt het zich bezig met toeristische verhuur van privévilla's, boerderijen en appartementen met zwembad, zorgvuldig geselecteerd op de belangrijkste Italiaanse locaties. Sinds 2009 zet ik mij, samen met een professioneel team, in voor onvergetelijke verblijven in onze villa's en appartementen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 472524

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/472524.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven