Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Verdicchio

Loro Piceno

Max.  4   gasten
115m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
115m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het luxe 4-persoons vakantieappartement Verdicchio maakt deel uit van Azienda Mastrocola. Azienda Mastrocola ligt op een groot panoramisch terrein, met een prachtig uitzicht over de Marchegiani heuvels en de dramatische Sibillini bergketen op de achtergrond. De appartementen zijn ook centraal gelegen tussen de steden Loro Piceno, Mogliano en Montappone. In totaal bestaat dit vakantieverblijf uit zeven luxe, ruime en goed ingerichte appartementen. Elk appartement heeft een eigen tuin, privétoegang en parkeerplaats.

Het landgoed staat op een hectare grond. Het omvat het hoofdgebouw met een toren aan één kant en een kleiner gebouw. Het hoofdgebouw was oorspronkelijk een boerderij waar de families op de eerste verdieping woonden, met stalling op de begane grond. Ondertussen werd de toren gebruikt door de boeren om tabak te drogen. Het kleinere gebouw ten slotte werd vroeger gebruikt om dieren te huisvesten. De oude boerderij en tabaksdroogtoren herbergen 5 appartementen. In het kleinere gebouw zijn twee karaktervolle plattelandshuisjes ondergebracht.

De restauratie van het interieur en exterieur van de gebouwen is uitgevoerd in overeenstemming met de bouwvoorschriften en is in overeenstemming met de traditionele landelijke Marchigiani-architectuur. De appartementen hebben traditionele stenen gevels, plafonds met houten balken en vloeren met terracotta tegels. De tuin van 10.000 m2 is goed onderhouden, met een groot grasveld, bloembedden met rozemarijn, lavendel en witte rozen. Daarnaast staan er olijfbomen en moerbeibomen die schaduw bieden tijdens de warme zomerdagen. De grote tuin zorgt voor volledige privacy en biedt tegelijkertijd een spectaculair 360° uitzicht over de heuvels, de middeleeuwse stadjes en de bergen op de achtergrond. Tot slot omringt een groot terras, met ligbedden, parasols en een portiek, het zwembad van 5 x 18 meter.

Verdicchio is een luxe vakantieappartement in Le Marche met een woonoppervlakte van 115 m2. Het is gelegen in het grootste van de twee vakantiehuizen met een grote veranda met fantastisch uitzicht over de tuin, het zwembad en de heuvels. Er is een grote buitentafel met stoelen en een BBQ.

De ruime benedenverdieping heeft een open keuken, eet- en woonkamer met apart toilet met wasmachine. De keuken is volledig uitgerust met een koelkast met vriesvak, vier pits gasfornuis en oven, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat, samen met voldoende glaswerk, servies, bestek, potten en pannen.

Boven zijn er twee grote slaapkamers, beide met eigen badkamer. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden waar een derde opklapbed kan worden bijgeplaatst. Elke badkamer heeft een douche, wastafel, toilet en bidet.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 40 km

40 km

Meer 30 km

30 km

Skilift 40 km

40 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 90 km Ancona

90 km

Station 20 km Macerata

20 km

Snelweg-afrit 40 km Civitanova

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantieappartementen liggen op minder dan 3 km afstand van de oude Romeinse stad Loro Piceno. Loro Piceno is een historische stad. Het is de thuishaven van talrijke culturele en gastronomische festivals. Het is beroemd om de Vino Cotto, een speciale wijn die wordt "gekookt" om zijn hoogtepunt van smaak te bereiken en meestal wordt gedronken na het diner. Bovendien ligt Azienda Mastrocola in de "Gouden Driehoek" van Le Marche, waardoor je er middenin zit, op slechts 30 minuten van het strand, middeleeuwse stadjes op heuveltoppen en het majestueuze Sibillini gebergte. Loro Piceno heeft ook een aantal uitzonderlijke restaurants, zoals Ristorante al Girarrosto. Marktdagen en lokale festas zijn er in overvloed in de stad en de nabijgelegen dorpen, met een goede keuze aan winkels en cafés in de stad. Als je in augustus verblijft, is het Festa del Vino Cotto een echte aanrader!


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • If a reservation made is cancelled for whatever reason, the person who made the reservation must immediately notify Le Marche Explorer in writing. The cancellation is effective from the date Le Marche Explorer receives this message. A cancelling tenant owes Le Marche Explorer the following amounts in addition to the administration costs due for the cancellation per accommodation: - in case of cancellation up to 8 weeks before the day of arrival: 30% of the travel and/or rental price. - in case of cancellation from 8 weeks before arrival until the day of arrival: 100% of the travel and/or rental price. €45 in handling/administration costs will also be charged.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-02-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Le Marche Explorer
Mevr. M. De Veer

Mevr. M. De Veer

Ciao, ik ben Monique! Ik verhuisde meer dan 20 jaar geleden naar Le Marche in Italië en ben verliefd op de regio. Samen met mijn man startten we Azienda Cerqueto, dat bestaat uit vier vakantieappartementen gelegen in een rustige vallei, en Le Marche Explorer, een vakantieverhuurbedrijf om mensen te helpen de perfecte accommodatie te vinden tijdens hun vakantie in Le Marche.


Andere accommodaties van Mevr. M. De Veer

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. De Veer

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 474724

Laatst bijgewerkt: 05.03.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/474724.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven