Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa del Sogno

San Ginesio

Max.  10   gasten
400m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 10  gasten
400m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Casa del Sogno is een traditionele stenen boerderij met vijf slaapkamers en een luxueuze moderne uitstraling, gelegen vlakbij het charmante stadje San Ginesio, in Le Marche. De villa heeft een prachtige tuin met een zwembad in de vorm van een vleugel. Het zwembad heeft een prachtig uitzicht over de hele Sibillini bergketen met de zacht glooiende heuvels van de provincies Macerata en Fermo op de voorgrond. De villa heeft een vleugelpiano in de woonkamer en is een echt thuis weg van huis voor de eigenaren.

Voor degenen die willen ontspannen en tot rust willen komen of gasten die een speciale gebeurtenis of een jubileum willen vieren, bieden de villa en de omliggende dorpen en steden de perfecte locatie. Op verzoek kan er ook een lokale kok worden geregeld om authentieke lokale gerechten te bereiden in de villa.

Het huis is ruim, comfortabel en goed ingericht met een grote open woonkamer en aparte moderne keuken die de begane grond domineren. De woonkamer heeft een grote open haard en openslaande deuren naar de overdekte loggia met bogen die over de hele lengte van het huis loopt. Er is airconditioning op de begane grond indien nodig. De aangrenzende keuken is goed uitgerust met vaatwasser en dubbele koelkast met vriesvak en voorzien van betonnen werkbladen. Er is een centraal kookeiland, ideaal voor informele kooklessen, en een ontbijtbar met hoge krukken, evenals een tafel en banken om binnen te eten. Deuren leiden naar een terras aan de zijkant. Er is een BBQ beschikbaar.

Het huis heeft vijf ruime slaapkamers op de eerste en tweede verdieping, met een mix van tuin-, wijngaard- en bergzicht. Twee kamers hebben kingsize bedden en één is een tweepersoonskamer met een eigen badkamer. Er zijn twee kamers met twee aparte bedden en een studeerkamer. Alle slaapkamers hebben muggengaas voor de ramen, vrijstaande ventilatoren en luiken houden de kamers op een aangename temperatuur.

Er zijn drie badkamers - een doucheruimte beneden met toilet, wastafel en bidet, op de eerste verdieping is een ruimte met twee wastafels die uitkomt in het bad, toilet en bidet. Op de tweede verdieping is er een doucheruimte met douche, toilet en bidet die een eigen en suite is voor de tweepersoonskamer. Daarnaast is er een grote natte cel op de eerste verdieping.

Het zwembad is 14m lang en 9m breed op het breedste punt. Het ondiepe gedeelte is 1m diep met een ladder en het diepe gedeelte bereikt een diepte van 2,5m. Er is directe toegang vanuit de keuken naar de overdekte loggia, ideaal om buiten te eten en te ontspannen in de schaduw. Om de hoek aan de voorkant van het huis ligt de rest van de tuin en het zwembad, compleet met ligstoelen en parasols.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 45 km

45 km

Meer 30 km

30 km

Skilift 30 km

30 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 6 km

6 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 6 km

6 km

Luchthaven 80 km Ancona

80 km

Station 25 km Macerata

25 km

Snelweg-afrit 45 km Civitanova

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Deze mooie villa is ideaal gelegen voor het verkennen van het nabijgelegen Monti Sibillini Nationaal Park, een weinig betreden wildernis van bedwelmende schoonheid en bekend om zijn zeldzame flora en fauna. Kleine groepen wandelaars en trekkers genieten van het park in de lente en zomer, en het is populair bij de lokale skiërs en snowboarders in de winter. De skigebieden van Sassotetto, Frontignano en Pintura di Bolognola zijn ideaal voor beginners. Vanaf het huis ben je in 30 minuten op de piste.

De lokale dorpjes zijn ongerept en charmant, San Ginesio, het dichtstbijzijnde, is een mooi voorbeeld van een Italiaanse middeleeuwse ommuurde stad. De borgo draagt trots de Bandiera Arancione, een onderscheiding die wordt gegeven aan de elite onder de kleinere Italiaanse steden met een uitstekende staat van dienst op het gebied van gastvrijheid en milieu. Colmurano heeft elk jaar in juli een "internationaal" muziekfestival en Urbisaglia (van de oude Romeinse stad Urbs Salvia) heeft een nationaal belangrijke verzameling Romeinse ruïnes. Ook dichtbij ligt Sarnano, op slechts twintig minuten rijden, een bloeiend marktstadje in het nationale park en een mini-mekka voor wandelaars, trekkers en skiërs.

Als je tijdens je verblijf zin hebt in een duik in zee of een bezoek aan een van de goede visrestaurants, dan ligt de Adriatische kust met zijn vele badplaatsen op slechts 40 minuten rijden. Vanaf hier kun je een aantal badplaatsen bezoeken die allemaal hun eigen charme hebben. Tot de populaire kustbestemmingen behoren Sirolo en Numana, hoewel ze in de zomer erg druk kunnen zijn. Ook leuk om te bezoeken zijn Porto Recanati, Civitanova Marche, Porto Sant'Elpidio, Porto San Giorgio, Grottammare en San Benedetto del Tronto. Deze bieden een mix van kiezel- en zandstranden.

Nog dichterbij ligt het zoetwatermeer van Fiastra op ongeveer een half uur rijden, omringd door het Sibillini gebergte en waar je kunt kanoën, kajakken, zwemmen en vissen, maar ook verschillende restaurants in de twee dorpjes aan de oevers. Het Abbadia di Fiastra natuurreservaat is ook populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen vanwege de natuurwandelingen en fietsroutes.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • If a reservation made is cancelled for whatever reason, the person who made the reservation must immediately notify Le Marche Explorer in writing. The cancellation is effective from the date Le Marche Explorer receives this message. A cancelling tenant owes Le Marche Explorer the following amounts in addition to the administration costs due for the cancellation per accommodation: - in case of cancellation up to 8 weeks before the day of arrival: 30% of the travel and/or rental price. - in case of cancellation from 8 weeks before arrival until the day of arrival: 100% of the travel and/or rental price. €45 in handling/administration costs will also be charged.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 01-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Le Marche Explorer
Mevr. M. De Veer

Mevr. M. De Veer

Ciao, ik ben Monique! Ik verhuisde meer dan 20 jaar geleden naar Le Marche in Italië en ben verliefd op de regio. Samen met mijn man startten we Azienda Cerqueto, dat bestaat uit vier vakantieappartementen gelegen in een rustige vallei, en Le Marche Explorer, een vakantieverhuurbedrijf om mensen te helpen de perfecte accommodatie te vinden tijdens hun vakantie in Le Marche.


Andere accommodaties van Mevr. M. De Veer

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. De Veer

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 474733

Laatst bijgewerkt: 05.03.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/474733.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven