Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Tante Alice - Goulven

Frankrijk Bretagne Finistère

Max.  6   gasten
165m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
165m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Tante Alice zou trots zijn op dit prachtige vakantiehuis - het kleine huis van tante Alice is uitgebreid verbouwd tot een prachtige, comfortabele vakantievilla met een prachtig uitzicht op zee. Uitzonderlijk comfortabel, maar de inrichting is ontworpen om een klein Bretons gevoel te creëren.

Nadat je bent aangekomen en je auto voor het huis hebt geparkeerd op de privéparkeerplaats - kom je binnen in een prachtige entree met een grote garderobe - kun je door de industriële ramen je jacuzzi en stoombad in de SPA-ruimte al zien. Ga de trap op of neem de lift naar het woongedeelte op de eerste verdieping. Het is onmogelijk om in woorden uit te drukken hoe mooi het uitzicht op zee is - het maakt niet uit waar je je in de kamer bevindt - de zee ligt aan je voeten - het mooiste fijne zandstrand is trouwens niet ver van het huis. De woonkamer is zeer open en ruim - een grote goed uitgeruste keuken - natuurlijk met een geweldig uitzicht op zee - is verbonden met de eethoek / eettafel voor 6 personen en de woonkamer met banken. En direct naar de tuin (volledig omheind) open je de grote glazen schuifdeuren en ben je op het terras op het zuiden met ligstoelen en tuinmeubilair - de Weber barbecue is ook een aanrader. Naast de eettafel heeft de keuken ook een kleine bar met uitzicht op zee en toegang tot het terras. Op de eerste verdieping is de grote ouderslaapkamer met een eigen toegang tot de tuin en een en-suite badkamer (douche). Elke slaapkamer heeft een klein bureauhoekje (of praktisch als make-up hoekje) een eigen tv - met internationale satellietprogramma's - de kledingkast mag niet ontbreken, deze slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en eigen toilet. Op de eerste verdieping is er een ruim gastentoilet geschikt voor gehandicapten. Neem de lift naar de tweede verdieping - ook hier is er een prachtig uitzicht op zee - een kleine zithoek maakt het mogelijk om rustig een boek te lezen weg van het woongedeelte. De twee slaapkamers op de tweede verdieping zijn ook ruim met een tv-meubel en een klein kantoorgedeelte. De WC is hier apart en dat geldt ook voor de badkamer - er is zelfs een heerlijk bad om in te ontspannen - de douche is hier geïntegreerd - er is een glazen douchewand.

Een geweldig, comfortabel vakantiehuis met veel ruimte voor slechts een paar overnachtende gasten - dat is luxe - en een vakantiehuis met een lift; dat is ook zeldzaam om te vinden - echt geweldig ook voor oudere vakantiegasten. Dan is er nog het fantastische uitzicht op zee en het fijne zandstrand direct voor de deur. Er moet ook worden opgemerkt dat huisdieren zijn toegestaan op zo'n standaard - dit is ook een pluspunt en niet overal vanzelfsprekend. Dan is er een prachtige, volledig omheinde tuin op het zuiden - met heerlijk tuinmeubilair, ligstoelen en een Weber barbecue. Elke kamer heeft ook een eigen satelliet-tv en een klein kantoor of make-up ruimte in elke kamer. Last but not least, is er een stoombad en een jacuzzi - evenals een kleine bar in de keuken voor een snelle koffie en een glas champagne bij een aperitief - met een volledig uitzicht op zee .... een van de mooiste huizen in ons agentschap! We wensen je een heerlijke vakantie.



Als je houdt van een geweldig uitzicht op vakantie en ook een beetje luxe en veel ruimte wilt, dan ben je bij Villa Tante Alice aan het juiste adres - dan heb je zelden bijna 180 vierkante meter vakantiehuis tot je beschikking voor zes vakantiegasten - je zult van de villa houden - dat beloven we!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 30 km Brest Guipavas

30 km

Station 35 km SNCF TGV BREST

35 km

Snelweg-afrit 12 km Lesneven

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wij zijn een klein agentschap in Noord-Finistère en staan heel dicht bij onze klanten. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen of problemen hebt. Ons werkgebied is zo gekozen dat we in noodgevallen altijd snel bij je kunnen zijn. Veel van onze gasten vinden het prettig om een contactpersoon te hebben die hun moedertaal spreekt en die ook kan helpen als er Frans gesproken moet worden, en dat is precies waar wij voor zijn. Ons verzorgingsgebied ligt tussen Portsall en Plouescat - we helpen graag vakantiegangers die het hier net zo naar hun zin hebben als wij en hier graag een vakantiehuis willen hebben. Hoewel we geen makelaars zijn - maar wel veel van deze makelaars kennen - maar wel de markt kennen kunnen we adviseren, eventueel helpen met verbouwen en daarna natuurlijk een mooi vakantiehuis zoals alleen beheren (want vanuit ons is altijd iemand ter plaatse) of graag verhuren aan vakantiegangers. Vraag ons gerust en neem een kijkje op onze website.


Villa Tante Alice is de juiste plek voor jou - als je prijs stelt op een beetje comfort op vakantie, een beetje ruimte om je heen - want zo is het huis gebouwd. En... Je wilt graag naar zee - en natuurlijk wil je het prachtige uitzicht niet missen - het uitzicht op zee is geweldig en prachtig. En nu is het ook nog rustig en niet ver van het fijne zandstrand - dit alles geldt voor de villa. Als je je trouwe viervoeter mee wilt nemen op vakantie - je bent van harte welkom! Helaas accepteren veel huiseigenaren met mooie, comfortabele huizen geen huisdieren - bij Villa Tante Alice is dat anders - honden zijn hier altijd van harte welkom - de tuin boven is ook omheind met een hek. Het huis is ideaal voor een gezinsvakantie, zelfs als je niet kunt lopen - vanaf de parkeerplaats tot aan de ingang van het huis is alles gelijkvloers en nu heb je de keuze tussen een trap of een lift - dit is ook erg handig. De regio waarin het werkelijk prachtige vakantiehuis ligt, is beroemd om zijn lange fijne zandstranden die op een steenworp afstand van je liggen - voor je liggen kilometers duinlandschap en het bijbehorende fijne zandstrand - en je zult verbaasd zijn hoe weinig toeristisch onze mooie regio is - zelfs in hartje zomer is hier niets overvol - ik zeg altijd dat onze hoek een insider tip is en blijft en hier is de wereld nog in orde - milde temperaturen in de zomer, Schone, heldere, vaak turquoise glinsterende zee, frisse lucht - heerlijk heldere luchten..... Een regio om verliefd op te worden als je echt "naar beneden" wilt komen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 1500
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bitte schließen Sie unbedingt eine Rücktrittskostenversicherung mit Corona Reiseschutz ab, da unsere Buchungen immer fix sind. Wir bieten den Kontakt zu einem Reiseversicherer der einen Covid 19 - Corona Reiseschutz anbietet; natürlich im Zuge einer klassischen ReiseRücktrittskostenVersicherung!! Zusätzlich erhalten Sie von uns einen kostenlosen Corona-Lockdownschutz! Ausserordentliche Kündigungs- und Stornierungsmöglichkeit im Zuge der Corvid 19 Pandemie: Sie erhalten 100% Ihrer gezahlten Miete bei ausserordentlicher Kündigung zurück. Die ausserordentliche Stornierung ist für Sie immer dann möglich, im Falle durch Covid19 eine Anreise in das Finistère z.B. durch Lookdown je nicht möglich sein sollte. Die gleiche Möglichkeit der Kündigung besteht ebenfalls falls Sie je in Frankreich durch die Covid Kriese verursacht nicht einfahren können, weil die Französische Regierung die Grenzen je geschlossen hält! - auf Ihre Bitte nehmen wir diesen Covid Passus sehr gerne im Vertrag auf. Hier senden wir Ihnen gerne auch den Link des Corona Reiseschutzes! - Zuerst die klassische Rücktrittskosten - und dann zusätzlich die Corona-Schutz -Versicherung abschließen; Link einfach kopieren und in Google einfügen!

meer informatie:

Onze villa is geschikt voor volwassenen en gezinnen met kinderen - honden zijn van harte welkom, maar alleen op afspraak. De tuin is 100% omheind, het SPA gedeelte kan omheind worden. Honden zijn niet toegestaan in het SPA-gedeelte, dit geldt ook voor de bedden en banken. We rekenen een kleine toeslag van €50 per hond
Elektrische auto's of plug-in hybrides moeten worden geregistreerd - we rekenen een vast tarief van €50 per week.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Villas Vacances Ferienhausvermietung
Dhr. H. WEBER

Dhr. H. WEBER

We houden van Bretagne, vooral van de prachtige zandstranden van Finistère. We beantwoorden graag al uw vragen. Als je ter plaatse vragen hebt, kun je ons altijd bereiken en je bent welkom om ons al je zorgen in het Duits (of in het Engels of Frans) te vertellen. Omdat we ons zo thuis voelen in dit prachtige deel van de wereld, hebben we onze eigen vakantiehuizen in de regio. Als agentschap verzorgen we echter ook de prachtige vakantiehuizen van anderen. Dus als een huis volgeboekt is, kunnen we je zeker een goed alternatief bieden. Goulven ligt in een uniek natuurlandschap; zeker een van de mooiste hoekjes van de Finistère - de grote baai straalt turquoise in het zonlicht - bezoek de kilometerslange prachtige zandstranden die direct voor je huis liggen. Toen de eigenaar ons vroeg om voor het prachtig gerenoveerde huis van uw tante ALICE te zorgen - was de beslissing heel gemakkelijk voor ons - het huis is een van de mooiste in de hele regio - zeer comfortabel, zelfs met lift - we zijn erg trots om het huis in onze portfolio te laten zien.


Andere accommodaties van Dhr. H. WEBER


meer informatie

Objectnummer: 474732

Laatst bijgewerkt: 07.03.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/474732.htm

Dhr. HP WEBER

Walter Flex Straße 65

70619 Stuttgart

0049(0) 1728318313

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven