Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Holzhaus am See

Lausitzer Lakeland

Max.  8   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 8  gasten
70m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Dit individueel ontworpen, liefdevol ingerichte huis van massief hout nodigt je uit om van je vakantie te genieten. Hier kun je tot rust komen in een vredige en ontspannen sfeer. Bij de bouw van het vakantiehuis is bijzondere nadruk gelegd op energiezuinig en duurzaam bouwen. Het is gemaakt van sparren- en vurenhout, dat wordt gekapt, opgeslagen en verwerkt volgens zeer speciale specificaties (Thoma Holz100). Dit zorgt voor een bijzonder aangenaam binnenklimaat en biedt een zeer goede bescherming tegen hitte. Het is bewezen dat het je ademhaling en hartslag kalmeert. Hier, ver weg van de drukte, kun je je gewoon laten gaan en het leven van alledag vergeten, comfortabel een boek lezen of het Lausitzer merengebied met zijn brede scala aan activiteiten verkennen. In de goed uitgeruste keuken met inductiekookplaat en oven kun je heerlijke maaltijden bereiden. In de aangrenzende eethoek zorgt de lichte raampartij voor een gezellige sfeer. De eettafel en gezellige zithoek bevinden zich hier. Het terras nodigt je uit om van de zon te genieten en de barbecue aan te steken. Voor ontspanning en wellness is er een ruime sauna met uitzicht op het meer door het grote panoramische raam en een ontspanningsruimte. De directe nabijheid van het zandstrand betekent dat je heerlijk kunt zwemmen. Het vakantiehuis met twee verdiepingen is liefdevol ingericht en zeer comfortabel uitgerust, en biedt ruimte voor maximaal 8 personen op ca. 70 m² woonoppervlak.

Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers, een grote eetkeuken en een badkamer. Slaapgelegenheid: 1 kamer met een tweepersoonsbed (1.60 x 2.00m) - 1 kamer met een stapelbed (1.20 x 2.00m) en een bed (0.90 x 2.00m). De sauna, de ontspanningsruimte en nog een badkamer bevinden zich op de bovenverdieping. De stijlvolle natuurstenen douche op vloerniveau maakt de badkamers tot een echte blikvanger. Een extra bed voor maximaal vier personen is mogelijk: in de woonkamer staat een comfortabele uitklapbare slaapbank (1.60 x 2.00m) en boven in de ontspanningsruimte wordt de futonbank een comfortabele slaapplaats (1.40 x 2.00m). Er is ook een babyreisbedje beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Zolderbed (120x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Babybedje (60x120 cm)
Woonkamer
Slaapbank (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 7.5 km

7.5 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 70 km Dresden

70 km

Station 8 km Finsterwalde

8 km

Snelweg-afrit 13 km Klettwitz

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt op ongeveer 100 meter van het zandstrand van de Bergheider See. Aan de overkant van het meer kun je de wildernis induiken - hier ligt het NABU natuurparadijs Grünhaus. Er zijn talloze andere meren in de buurt voor dagtochten, zoals het Großräschenmeer, het Senftenbergmeer en het Geierswaldmeer. Hier in het zuiden van Brandenburg op de grens met Saksen trekt het grootste kunstmatige waterlandschap van Europa bezoekers met meer dan 20 ondergelopen meren en bevaarbare kanalen. Reizen met het openbaar vervoer: Neem de trein naar station Finsterwalde en ga dan verder met de bus. De bushalte is de F60 bezoekersmijn, vanaf daar is het ongeveer 400 meter naar het huis.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 21 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 21 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie 20% zurückerstattet.

meer informatie:

Het mijnverleden is bijzonder indrukwekkend bij de Bergheider See. De voormalige F60-transportbandbrug is ongetwijfeld het spectaculairste overblijfsel van de bruinkoolwinning in de Lausitz. Het is de grootste bewegende machine ter wereld. In het zomerseizoen is de F60 een populaire locatie voor openluchtconcerten, shows en evenementen van verschillende genres en festivals, die elk jaar duizenden bezoekers naar de F60 en het meer Bergheide trekken. De enige zangstad in Duitsland, Finsterwalde, is gemakkelijk bereikbaar met de fiets of met de auto (8 km). Hier vind je diverse winkels, gezellige cafés en restaurants. De dierentuin, het zwembad en het buitenbad bieden volop afwisseling voor kinderen.
Als je liever fietst, is er een goed ontwikkeld en bewegwijzerd netwerk van fietspaden rond de meren. Voor wandelliefhebbers zijn er talloze interessante routes door natuurgebieden en spannende plekken met industrieel erfgoed. Als het weer wat minder is, zijn er genoeg gevarieerde "indoor" excursiebestemmingen in de buurt. Andere bestemmingen zijn het Spreewald / Tropisch Eiland (68 km); steden: Cottbus (54 km), Dresden (75 km), Leipzig (120 km), Berlijn (125 km)
Hier vind je nog veel meer tips en informatie:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie I. Röpcke

Familie I. Röpcke

We wonen met onze jongens in Neurenberg. Ilona werkt als sociaal adviseur bij een bedrijf en Helge is docent bedrijfswiskunde.


meer informatie

Objectnummer: 474939

Laatst bijgewerkt: 05.03.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/474939.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven