Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Zur schönen Nixe auf Nordstrand

Nordstrand

Max.  5   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiehuis "Zur schönen Nixe auf Nordstrand" ligt op een droomlocatie, precies 150 meter van het mooiste strand van Nordstrand, Fuhlehörn.
Dit vakantiehuis bestaat uit twee aparte, sterk op elkaar lijkende appartementen, elk met hun eigen charme. De onderste is wat gezelliger, de bovenste luchtiger en het uitzicht vanuit de kleine ramen zou zonder de dijk direct op zee zijn.
Het huis is ideaal voor vrij goede vrienden of voor gezinnen met iets oudere kinderen, zodat je samen tijd kunt doorbrengen en toch van je eigen ruimte kunt genieten.
De benedenwoning heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,60 meter en een ruime kledingkast. Het stapelbed onder de trap biedt nog een plek om te slapen en gezellig samen te zijn. Als je ongeveer 1,80 m lang bent en niet al te hoge verwachtingen hebt van je slaapaccommodatie, kun je hier goed slapen. Theoretisch zou er ook een vijfde persoon kunnen slapen.
De kleine keuken is uitgerust met een koelkast, broodrooster, koffiezetapparaat, een kleine elektrische espressokoker, een melkopschuimer, een keramische kookplaat met drie pitten, een mini-oven en een gouden kraan. Een goede televisie, een fijn muzieksysteem met Bluetooth, een fijne selectie literatuur en spelletjes staan tot je beschikking.
Een gouden trap brengt je naar de bijna identieke flat met dezelfde inrichting, uiteraard met een eigen keuken en een gouden badkamer. Hier is echter geen aparte slaapkamer, maar een slaapnis, van waaruit je rechtop in bed kunt zitten en over de dijk naar de hemel kunt kijken. In plaats van een stapelbed is er een leeshoek met een comfortabele schelpfauteuil.
Een kleine opmerking voor onze zeer lange gasten: de plafondhoogte in de bovenste flat is 2,07 meter.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 2.2 km

2.2 km

Restaurant 2.4 km

2.4 km

Stadscentrum 4.4 km

4.4 km

Bus 2.7 km

2.7 km

Luchthaven 95 km Flughafen Sylt

95 km

Station 23 km Bahnhof Husum

23 km

Snelweg-afrit 76 km A23

76 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Als je op zoek bent naar rust en lege stranden - zelfs in het hoogseizoen - dan is dit de plek voor jou. Omringd door de beroemde badplaatsen ligt dit schiereiland verborgen aan de rand van de wereld. Vredig en vriendelijk sluimert het weg en verwelkomt het elke bezoeker met een wijde hemel, zilte lucht en een eenvoudig "Moin" dat elders meer zegt dan duizend woorden. Schapen bewegen als wolken door een groene lucht op de dijken en aan de horizon glinsteren de Halligen, kleine eilandjes, in de zee. Als de zon ondergaat, baadt het groene eiland in een roodachtig licht en 's nachts is de sterrenhemel eindeloos. Naast de vele wadden met al hun schatten herbergt de voortuin van Neptunus schorren en een gevarieerde flora en fauna. Verborgen onder de zeebodem ligt Rungholt, het Atlantis van de Noordzee. Deze legendarische stad zonk tijdens de grote overstroming van 1362 en zelfs vandaag de dag spoelen er bij eb nog schatten uit deze rijke beschaving aan. Veel vondsten wijzen erop dat Rungholt tussen het strand van Fuhlehörn en Hallig Südfall lag, op slechts een paar meter van het vakantiehuis. Er wordt gezegd dat de klokken van Rungholt luiden tijdens stormen, maar dit zou ook zeemansgaren kunnen zijn.
Wie het graag wat actiever heeft en op zoek is naar meer dan alleen het rustige, mooie, ongerepte niets, komt hier ook aan zijn trekken:
Vanaf het mooiste strand van Nordstrande, Fuhlehörn, vertrekken de Waddenkoetsiers op hun excursie naar de Hallig Südfall, een tocht erheen is ook te voet mogelijk. Veel excursies rond het wad beginnen hier. Dit familiestrand is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, omdat het water zelfs bij vloed niet te hoog komt en de stranden zelfs midden in het hoogseizoen leeg zijn.
De veerboten naar de Halligen-eilanden, de zeehondenbanken of de eilanden Pellworm, Amrum, Sylt, Föhr en zelfs Helgoland vertrekken op ongeveer 2,7 kilometer van de "mooie zeemeermin".
Natuurlijk zijn er ook genoeg cafés, restaurants en snackbars op Nordstrand waar je kunt eten als de vogels. En mocht het eiland ooit getroffen worden door een Noord-Duits dieptepunt, dan zullen een of twee of drie farizeeërs en de Friesentorte je zeker opvrolijken en zal de zon (voor jou) schijnen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 10 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Op verzoek kunnen hier ook vijf personen overnachten, maar dit verandert niets aan de prijs. De vijfde persoon mag/moet/kan in de alkoof overnachten. Dit is een normaal bed, maar het staat iets schuin aan het voeteneinde. Tot een lengte van 1,80 meter moet dit geen probleem zijn. Ik heb al veel volwassen! Gasten zien vechten om dit favoriete plekje. Alle Harry Potter- of middeleeuwse fans kunnen hier perfect slapen.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
PayPal
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. C. Christoffers

Mevr. C. Christoffers

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen op het prachtige Nordstrand met de mooie kleine zeemeermin.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 475400

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/475400.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven