Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Hibiscos 2: Meerblick + Pool

Resort San Juan de Capistrano, Nerja, Costa del Sol - Burriana Regio - Strand

Max.  5   gasten
62m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
62m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

- Uw mooie vakantiehuis 'Pino de Capistrano' ligt niet aan de snelweg, die 60 m diep in de tunnel loopt.

De moderne flat met 2 slaapkamers ligt in het vakantieoord Urb. San Juan de Capistrano (in Nerja), niet ver van het mooie Burriana strand ca. 1600 m, bus naar het strand in ca. 90 m vertrek). Of 3 min. met de auto, het centrum van Nerja + oude stad zijn 5 min. met de auto.

Het stijlvolle vakantieverblijf met 2 slaapkamers voor maximaal 5 personen is uitgerust met 2 airconditioners, slaapkamer met tweepersoonsbed en slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden evenals woonkamer met slaapbank en grote Amerikaanse keuken en badkamer met grote glazen douche.

De grote inbouwkeuken is uitgerust met vaatwasser, wasmachine, oven, keramische kookplaat, magnetron, broodrooster, waterkoker en 2 koelkasten (waarvan één met vriesvak).

Overigens kunt u samen met deze vakantiewoning 'Pino de Capistrano' ook de aparte studio Pinito beneden - een verdieping lager met toegang vanaf het onderste pad van het complex - erbij huren, als u dat wilt. Dan kunt u ook gebruik maken van een verbindingsdeur in het terrasgedeelte - dat verder uiteraard is afgesloten - voor een directe weg naar elkaar.

Dus als u een paar vrienden of de grootouders mee wilt nemen, is dit ideaal. Of u wilt uzelf trakteren op meer ruimte en onafhankelijkheid als stel of u reist met maximaal 7 personen....

Beide niveaus zijn volledig onafhankelijk van elkaar wat betreft keuken en badkamer enz. Maar dan leef je wel goedkoop in de nabijheid en bijna bij elkaar.
Als je hier geen gebruik van maakt, zijn beide flats volledig gescheiden en normaal gesitueerd, zoals je dat kent in deze rijtjescomplexen op de heuvel in San Juan de Capistrano...

De bovenste vakantiewoning Pino de Capistrano biedt een groot zonnig terras op het zuiden met zeezicht, ramen van vloer tot plafond in de woonkamer naar het terras, 2 slaapkamers met elk een kledingkast, 3 tv's met alle Duitse zenders, Netflix (reeds door ons betaald) in de woonkamer en gratis onbeperkt internet met flat/WLAN.
Verder zijn er 2 airconditioners, een kluis en rolluiken en vliegenhorren in de woonkamer en beide slaapkamers.

In elke slaapkamer en in de woonkamer hangen energiebesparende kachels aan de muur. Natuurlijk kunnen beide airconditioners ook verwarmen indien nodig - het is een kwestie van smaak welke u liever gebruikt in het laagseizoen...

De studio Pinito beneden (ca. 38 m²) is, zoals gezegd, volledig onafhankelijk en biedt een vergelijkbare uitrusting. Airconditioning, vaatwasser, WiFi, gratis Netflix, Spotify, enz. Echter, alleen het hele huis wordt verhuurd, geen van de twee niveaus alleen. Vraag het ons gewoon, we hebben een eigen website en als u geïnteresseerd bent kunt u daar een kijkje nemen als er ooit interesse is. In zijn geheel verhuurd is er een speciale prijs en dan heet dit vakantiehuis 'Paraiso de Capistrano', perfect te vinden op onze eigen website met veel foto's en 360° foto's van alle kamers en terrassen etc.: viel - seer - urlaub . com

...

Het schilderachtige, groene en bloemrijke vakantieoord San Juan de Capistrano in Nerja heeft een van de mooiste zwembadgebieden in de regio met een lagune-achtig groot zwemgedeelte, rotseiland/watervallen, grote ligweiden, apart babybad, enz. U kunt deze prachtige meer-achtige zwembadoase niet horen vanuit de vakantiewoning, maar het is slechts ongeveer 90 m lopen.
Er is ook een kleine supermarkt in het complex (geopend van Pasen tot eind oktober). Andere (grote) supermarkten zoals Mercadona en Carrefour liggen op 2 minuten rijden. Nerja heeft ook een Lidl supermarkt.

'Pino de Capistrano' - Hibiscos 2a is net zo geschikt voor cultuurliefhebbers als voor een strand- en gezinsvakantie (ook met baby) in de zon. Ook sportliefhebbers komen in Nerja aan hun trekken.
Senioren en comfortzoekers zullen blij zijn met de gemakkelijke toegang zonder enige trede in deze bovenste flat. De flat is (bijna) toegankelijk voor gehandicapten, alles is goed bereikbaar, deuren zijn extra breed, etc.

Uw terras op het zuiden met zeezicht is trouwens zo ontworpen dat niemand u van buitenaf kan zien, dus nudisme en toplessheid op de ligbedden is niet aan de orde.

Informeer u ook op onze eigen verhuurderspagina viel - meer - urlaub . com (ook geschikt voor smartphone en tablet) - daar vindt u onze andere pagina's, ook met bezettingskalenders en veel meer foto's.

Belangrijke mededeling:
Zowel onze vakantiewoningen als het complex San Juan de Capistrano liggen niet aan de snelweg! Het lijkt alleen zo in veel kaartprogramma's omdat de snelweg diep in de tunnel erachter loopt - diep in de berg. Kaartprogramma's tonen dit vaak als een normale snelweg in plaats van een tunnel.
Licentie- of registratienummer: RTA: A/MA/01355

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.8 km

1.8 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 65 km Malaga

65 km

Snelweg-afrit 3 km Nerja-Maro

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

San Juan de Capistrano is een van de mooiste resorts in en rond Nerja.
Als topresort van alle resorts vindt u hier het meest spectaculaire uitzicht in de omgeving op de uitgestrekte Middellandse Zee. Elke wandeling in het complex is pure ontspanning.

Ondanks het fantastische panoramische uitzicht door de ligging in de eerste heuvels achter het centrum van Nerja, is het slechts ongeveer 3 minuten met de auto naar het strand en ongeveer 5 minuten naar het centrum (waar u toch liever niet verblijft). In het centrum van Nerja vindt u (naast de bars en restaurants in het resort San Juan de Capistrano) nog vele andere goede restaurants en bars, vele leuke winkeltjes om rond te slenteren, steegjes met leuke tapasbars en nog veel meer wat u zich op vakantie kunt wensen. Nerja is een juweel onder de badplaatsen aan de Costa del Sol. Het biedt 5 stranden en een charmante oude stad met veel tapasbars.

Gelegen aan de rand van de Costa Tropical en gezegend met het beste klimaat van Europa, heeft de stad ondanks de goede infrastructuur veel van haar oorspronkelijke karakter behouden.
Een mooie historische oude stad met voetgangerszones, het beroemde Balcon de Europa en de stranden maken van Nerja een ideale vakantiebestemming.
Het sportaanbod in Nerja is zeer gevarieerd. Van watersporten tot 3 fitnesscentra, paardrijden en tennis- en padelbanen.

4 grote supermarkten bieden een breed scala aan boodschappen in alle prijsklassen. Er zijn ook twee zeer grote moderne en redelijk geprijsde supermarkten.

Van de stranden van Nerja is het lange Burriana-strand, dat vanaf ons complex in ongeveer 3 minuten met de auto te bereiken is, bijzonder opvallend. Hier kunt u gratis met uw handdoek liggen of ligbedden en parasols huren. Stranddouches, toiletten, bars en restaurants en talrijke winkels zijn aanwezig.
10 minuten buiten Nerja richting het oosten (natuurgebied) vindt u talrijke natuurlijke stranden in prachtige rotsachtige baaien. Allerlei 'strandwensen' worden hier dus vervuld.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De bijkomende kosten (ook de kleine extra vaste tarieven voor de 3e en 4e persoon) zijn al in de prijscalculator opgenomen.
De enige bijkomende kosten: De naar verbruik te betalen elektriciteitskosten zijn momenteel 0,45 EUR - na eigen lezing. Of heeft u extra wensen...

Informeert u zich aanvullend op onze eigen verhuurders pagina viel-meer-urlaub(dot)com - ook voor verdere details over de vakantiewoning en de prijzen en zeer veel foto's. Daar vindt u alle informatie, tips (ook over de omgeving, vluchten en huurauto's etc.), prijzen, fotoshows, 360° panoramafoto's van het uitzicht, de accommodatie binnen etc.

IMPRINT van de verhuurder van deze vakantiewoning:
(informatie volgens § 5 TMG)
A. Irrgang
-Verhuur van eigen vakantiehuizen-
San Juan de Capistrano 2 - 111
Contact: 0049 (0)7736 2950855
e-mail: info(at)viel-meer-urlaub(dot)com

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. A. Irrgang

Mevr. A. Irrgang

Andere accommodaties van Mevr. A. Irrgang


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 49505

Laatst bijgewerkt: 17.12.2023

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/49505.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven