Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Res. Imperial-Tenerife

Tenerife Zuid - Los Cristianos- Welkom!

Max.  10   gasten
320m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
320m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Op een 1000 vierkante meter woning is een zeer grote dubbele luxueus huis, en inderdaad aan de rand van Los Cristianos, met een prachtig uitzicht over de stad en de Atlantische Oceaan, omgeven door luxe villa's. Om het recht te zetten naar het punt: een huis van deze omvang, voorzieningen en locatie, we hebben nog niet eerder in Tenerife gezien.
Een semi-vrijstaande woning wordt verhuurd door ons, de andere helft bewoond door een vriendelijke eigenaar-echtpaar alleen, de avond van zijn leven te genieten van hier, is echter niet het jaar om te dineren. De eigenaren ook gebruik maken van niet het zwembad en het grote terras bij het zwembad, zodat de gasten genieten van hun vakantie ongestoord kö volgende informatie heeft alleen betrekking op de gehuurde door ons huis. De Villa Residencia Imperial heeft een oppervlakte van ongeveer 320 vierkante meter. Daarnaast is er een 300 vierkante meter terras met een zwembad in de grootte van ongeveer 4 x 6 m. Het zwembad is zonne-energie verwarmd. Er is ook een dakterras, die is afgezonderd .Het huis heeft drie verdiepingen. De kelder gebied is ontworpen als een grote garage. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, bijkeuken, twee extra kamers en een gastentoilet. Op de eerste verdieping zijn de vier slaapkamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer en een eigen balkon. Drie balkons heb je een uitzicht op de zee en vanaf het vierde balkon van de Teide, de hoogste berg van Spanje. Het huis is voorzien van een lift, en het is mogelijk om te rijden van de garage naar het dakterras. De deurbreedte is 80 cm. Het huis echt iets ontbreekt, zelfs de meest veeleisende gasten tevreden zullen zijn. De eigenaar-echtpaar heeft het huis met veel hart bloed en zorgde voor elk detail. Alles is ontworpen met veel aandacht. Alle kleuren, stoffen en meubels zijn harmonieus op elkaar afgestemd.

De woonkamer is voorzien van comfortabele banken en een televisie met satelliet-antenne op bijna alle Duitse televisie-en radioprogramma's te ontvangen. Er is een stereo-installatie met radio, DVD en CD-speler. De woonkamer is open naar de eetkamer. Aan tafel, tien stoelen. Vanuit de eetkamer een deur opent in de keuken. De keuken zal iedereen verrassen, er heeft echt alles: keramische kookplaat (inductie) met drie grote branders, oven, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en nog veel meer. Naast de keuken is een bijkeuken met wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank.

De vier slaapkamers zijn ruim en modern. In twee slaapkamers zijn er twijfelaars (dwz elk een doorlopende matras) in grootte van 150 x 190 of 150 x 200 cm. In de andere twee slaapkamers hebben elk twee eenpersoonsbedden 90 x 200 cm groot zijn. Deze bedden kunnen aan elkaar worden geschoven. Comfort matrassen zorgen voor een goede nachtrust. Voor de grootste slaapkamer heeft een inloopkast met schoenenrek.
De vijfde slaapkamer bevindt zich op de begane grond en iets kleiner dan de andere. Ook is het niet over een badkamer, maar een toilet naast de deur. De douche bij het zwembad is ook te bereiken van hier, want vanuit de slaapkamer een deur leidt direct naar het zwembad. Naast de deur in een andere kamer, was een klein kantoor gebouwd. Hier is ook het internet router.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.4 km

1.4 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Luchthaven 15 km Reina Sofia

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op het terrein zijn de reeds genoemde, terras en het zwembad. Echter, de speciale functie is een barbeque huis naast het zwembad. Het is ongeveer 50 vierkante meter. Hier is een andere, complete keuken (z. B. met 5-pits gasfornuis en vaatwasser) is geïnstalleerd en het opzetten van een grote tafel in het midden van de kamer. Voordat Barbeque-huis is een overdekt terras, kan waarvan de zijden worden opgerold. Hier zijn een baksteen houtskool grill en een gasfornuis, en een tafel, stoelen, een bank en twee fauteuils. Naast het huis is er een kleine badkamer met douche en toilet.

internettoegang (draadloos) is gratis.

Los Cristianos en Playa de las Americas, de toeristische centra in het zuiden van Tenerife. Met het centrum, de haven en de zandstranden van Los Cristianos lijken levendiger dan de naburige Las Americas. Trefpunt op de dag zijn de zandstranden en promenades. In de avond komen we in pubs en restaurants zowel op de boulevard en in de voetgangersgebieden.

De vakantie catalogi beloven zon, strand en een complete recreatieve infrastructuur. Los Cristianos lost deze belofte. De East Coast is ook windstil is dan de West Coast. De baai en de berg van Guaza extra bescherming. En weet strand freaks waarderen. Windsurfer ergens betere voorwaarden. De keuken van Los Cristianos is enorm. In de haven krijg je tal van visgerechten, zelfgemaakte paella en Baskische specialiteiten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs van deze luxe vakantie verhuur is per dag voor maximaal 2 personen

10:01. - = € 160
- = € 145
- = € 160
01:09. - = € 145
- 18:12. = € 160
19:12. - 09:01. = € 200

Elke extra persoon vanaf 13 jaar kost € 25 inclusief € 15 voor een kind jonger dan 2 jaar niet in rekening gebracht. Een kinderbedje en kinderstoel zijn gratis beschikbaar.

De borg is € 200. Het moet worden ingeleverd bij aankomst en zal worden op het einde van de vakantie terugbetaald als er geen schade is opgetreden.

In de hierboven genoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed en. De toegang tot internet is gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

Afstanden:
• Restaurant 200 m
• Supermarkt 500 m

• centrum van Los Cristianos met strand en de haven ongeveer m
• South Airport 15 minuten met de auto
• Airport-North 75 minuten met de auto

De vulkanische oorsprong van het eiland maakt, natuurlijk, zelfs onder water merkbaar, de wilde, ruige lava landschap en de grote overvloed aan vis van de Atlantische Oceaan te maken, altijd een onvergetelijke duiken mogelijk.

Het onderwater landschap is zeer gevarieerd en wordt afgewisseld met steile wanden, overhangen, grotten en zandgronden.

De riffen op een diepte van 35-40 meter, worden bewoond door murenen, anemonen, gorgonen, tandbaarzen en roggen.

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft door de vulkanische berg Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje. Daarom presenteert veelzijdig het landschap waarin we alle vegetatie niveaus volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een wandelparadijs.

Ver weg van het toerisme openbaren zich te voet fascinerende landschappen tussen woestijnen en dichte bossen. Natuurlijke schoonheden, want ze bieden waarschijnlijk geen ander eiland in dergelijke diversiteit. De botanische rijkdom van Tenerife is te overzien voor de bezoekers nauwelijks. Op de Canarische eilanden zijn er ongeveer 2200 wilde planten en 800 culturele en sierplanten.

De combinatie van de ervaring van de natuur, sportieve oefening en rust is waarschijnlijk de reden dat golf wordt steeds populairder.

Aangename temperaturen, kunnen spelers ervoor kiezen om Tenerife, die de meest uiteenlopende wensen van de zeven golfbanen. Daarnaast heeft men van de golfbanen van prachtig uitzicht op de bergen van het eiland en natuurlijk de Atlantische Oceaan.

De prachtig en individueel ontworpen cursussen zijn meestal in het zuiden. Maar golfers die de voorkeur geven het groene noorden van Tenerife zijn niet van nature doen zonder hun sport. Alle golfbanen op Tenerife toveren door de lokale flora en fauna een Canarisch flair en worden beschouwd als zeer goed onderhouden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2017

Wolfgang H. uit 45143 Essen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Rafaela en Wolfgang uit Essen

De villa is zeer schoon en netjes, de kamers zijn een droom. We kunnen het alleen maar aanbevelen. We komen volgend jaar terug, hebben al geboekt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. U. Scharnitzky:

Liebe Gäste ,
vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie einen tollen Urlaub verlebt haben und schöne Erinnerungen mit nach Hause nehmen und natürlich auch darüber, dass Sie bereits für das kommende Jahr erneut Ihren Urlaub in der Villa Imperial gebucht haben.
Hierfür noch einmal herzlichen Dank. Bis bald.

Mei 2016

Marion uit Bayern

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Villa Imperial, een super huis !!!

Beter dan dit wordt het niet!

We hadden een heerlijke vakantie in een prachtige villa.
De eigenaren zijn erg aardig en vriendelijk, helaas spreken ze alleen Spaans, maar met gebaren en een beetje Italiaans lukte het wonderwel

De kamers zijn zeer, zeer schoon en meer dan voldoende groot.

Voor ons waren er slechts twee, eigenlijk niet zo relevante punten van kritiek, we vonden de broodrooster niet en wifi was alleen mogelijk in de directe omgeving van de router, niet in de kamers.
Dit had echter geen enkele invloed op onze vakantie.
Conclusie: We komen weer terug en snel!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2016

Christian uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5

Traumvilla mit allem was man sich wünscht

Die Villa ist ausgezeichnet ausgestattet, tiptop sauber und riesengroß. Der ideale Ort für einen entspannten Urlaub.
Absolut empfehlenswert!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Maart 2016

Martin uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een droom waar niets aan ontbreekt

We hebben aardige verhuurders meegemaakt die altijd aanspreekbaar waren als er iets gewenst was. Het huis is geweldig uitgerust en origineel ingericht. De kamers zijn ongelooflijk ruim en er is veel ruimte. Geweldige balkons, terrassen en buitenruimtes. Het zwembad is geweldig. Het uitzicht ook. Het barbecuehuis is een droom. Waanzin! Bedankt voor zo'n mooie en geweldige tijd.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Objectnummer: 5069

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/5069.htm


«Villa Res. Imperial-Tenerife» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven