Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement Sterflat 157

Egmond aan Zee

Max.  2   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
60m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Het appartement 157 bevindt zich op de zesde etage aan de zonnige zuidwestzijde van de Sterflat van Egmond aan Zee. 

Het appartement is van alle moderne gemakken voorzien waardoor het tijdens uw verblijf aan niets zal ontbreken. Het is luxe en comfortabel ingericht en geschikt voor 2 tot max. 3 personen. 

Het balkon beschikt over tuinmeubilair welke uitnodigt om te genieten van de zon, een blik op zee, het bekijken van de langswandelende badgasten en natuurlijk voor een hapje en een drankje.

De mooie omgeving nodigt uit voor zowel lange strandwandelingen als fietstochten door het prachtige duingebied.

In dit appartement kunt u uiteraard gratis gebruikmaken van draadloos internet en er is tevens een veilige stallingsmogelijkheid voor eventueel meegebrachte fietsen.

Indeling
- Woonkamer met luxe open keuken met onder andere vaatwasser, wasmachine/wasdroger, combi magnetron, cooker (voor direct heet water), koffiezetapparaat en Senseo apparaat
- Een luxe badkamer met ruime douche, ligbad en toilet, föhn en een verwarmde radiator waarop u uw handdoeken of badkleding kunt drogen
- In de woonkamer treft u verder een comfortabele bank welke om te bouwen is tot slaapplaats voor een derde en/of vierde persoon, een ruime eettafel
- Shutters voor de ramen en een electrische open haard maken de sfeer compleet. 
- In de slaapkamer bevindt zich een groot tweepersoonsbed met éénpersoonsdekbedden en een tweede flatscreen digitale TV. Tussen de woon- en slaapkamer bevindt zich een afsluitbare schuifwand. Vanuit de slaapkamer heeft u direct toegang tot de badkamer en toilet
- Voor uw waardevolle spullen is een kluisje beschikbaar
- Ruim balkon op het zuidwesten met terrasverwarming, een tuinset en een mooi uitzicht over de boulevard, strand en noordzee. 
- In de garage staan 2 strandstoelen gereed die u mee kunt nemen voor een dagje strand.

Opmerkingen
- Prijzen: Gebaseerd op een verblijf van 2 personen, bij meer personen geldt een toeslag per persoon.
- Huisdieren: Niet toegestaan.
- Parkeren: Privé garage, toegang 2,30 mtr breed en minimaal 1,97 mtr hoog

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 30 km Schiphol A'dam

30 km

Station 9 km Alkmaar / Heiloo

9 km

Snelweg-afrit 9 km A9

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Egmond aan zee ligt in de gemeente Bergen in de provincie Noord-Holland. Het dorp was oorspronkelijk een vissersplaatsje, maar sinds vroeg vorige eeuw heeft het toerisme een spurt genomen. Egmond aan Zee heeft een zandstrand van maar liefst 8 kilometer en is geliefd bij gezinnen. Het is een gezellige plaats met een grote verscheidenheid aan restaurants, strandpaviljoens en winkels die elke dag gedurende het hele jaar open zijn.

U bent een graag geziene gast in Egmond! We zijn trots op ons mooie dorp, onze historie, het strand, de duinen en de natuur. Elk seizoen heeft zo z’n charme. In welk jaargetijde u Egmond ook bezoekt: u bent van harte welkom! Ons aanbod winkels, restaurants en accommodaties is gevarieerd. Of u nu op zoek bent naar een bijzonder winkeltje of wilt eten in een kleine bistro, een restaurant met Italiaanse kaart, bij een strandpaviljoen met fantastisch uitzicht op zee, bij een gemoedelijk grandcafé of een trendy restaurant: in Egmond vindt u het allemaal.

Egmond aan Zee is de familiebadplaats bij uitstek. In welk seizoen u Egmond ook bezoekt, strand en zee pakt u mee. Even een frisse neus halen, een strandwandeling maken en lekker uitwaaien. Heerlijk relaxen, de blik op oneindig, zonne- of pootjebaden, vliegeren, zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, flaneren langs de boulevard met zicht op het Egmondse strand en de zee… In Egmond aan Zee kan het allemaal. Egmond biedt rust, ruimte en frisse lucht. Ook fijn: lekker zitten op een van de (verwarmde) terrassen van de gezellige Egmondse strandpaviljoens. Zeker weten dat u vol energie weer huiswaarts gaat.

In de Egmondse duinen is zoveel moois te zien en te ontdekken: fraaie vogels, Schotse Hooglanders, wilde paarden, schattige konijnen, prachtige planten en eindeloze wandel- en fietspaden. En bovenal is het Egmondse duingebied een plek om tot rust te komen, ver weg van de drukte, het bruisende centrum en de alledaagse beslommeringen.

Wie van gezelligheid houdt, bezoekt Egmond aan Zee. Wat Egmond aan Zee zo leuk maakt? Egmond aan Zee is een gemoedelijk dorp met een lange geschiedenis. Een geschiedenis die overal in Egmond is terug te zien en het dorp een authentiek karakter geeft. Zie de bootjes op de parkeerplaatsen, de kleine eeuwenoude vissershuisjes, het voormalige Zeemanshuis, de vuurtoren J.C.J. Speijck, de smalle straatjes, de landjes in de duinen… Dit gecombineerd met de vele leuke, kleine en iets grotere winkels in de Voorstraat, en op loopafstand de aanwezigheid van restaurants, strandpaviljoens en ijssalons, maken Egmond tot een gezellig, sfeervol en bovenal gemoedelijk dorp. En na het winkelen strijkt u neer op een van de gezellige (verwarmde) Egmondse terrassen.

Egmond leent zich prima als uitvalsbasis voor uitstapjes in de regio. Vanuit Egmond bent u namelijk zo in kunstzinnig Bergen, Schoorl, kaasstad Alkmaar of Castricum. Bezoek deze plaatsen met de (elektrische) fiets: via fantastische fietsroutes ziet u nog meer van de mooie omgeving. Zo is Bergen een lommerrijk, leuk dorp met fraaie villa’s, monumentale panden, leuke galerieën, exclusieve winkels en interessante musea. Via bos- en duingebied komt u via Bergen in Schoorl met de hoogste duin van Nederland en een leuke klimduin. Leerzaam in combinatie met een bezoek aan het Bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. Het mooiste mountainbike parcours van Nederland ligt op amper 12 km afstand. Ook in het PWN Bezoekerscentrum in Castricum komt u van alles te weten over de flora en fauna in en rond Egmond. Op een leuke en interactieve manier ontdekt u hier binnen en buiten van alles over onze duinen, de duindieren, water en nog veel meer. Met leuke (natuur)exposities, (kinder)activiteiten, speel- en huttenbouwbos, speurtochten en startpunt voor menig wandeling!

Kaasstad Alkmaar is ook een leuk uitstapje vanuit Egmond: daar klinkt van april tot begin september elke vrijdag om 10.00 uur de kaasbel op het Waagplein. Fascinerend om te zien hoe de kaasdragers hun kazen op berries richting het Waaggebouw brengen. Bezoek daarna het verrassend leuke kaasmuseum, ontdek de gezellige winkelstraten van de Oude Stad en maak er een gezellig dagje historisch Alkmaar van.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Extra personen 2-4 *: 5€ pro Gast, pro Tag

Toeristenbelasting: 2.2€ pro Gast, pro Tag

Energieverbruik winter *: 5€ pro Tag

Optionele bijkomende services:

Beddengoed: 12.5€ pro Stück
Kies voor gemak en laat ons uw beddengoed verzorgen! Bij de keuze 'per stuk' betreft het beddengoed voor één persoon. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen zelf uw beddengoed (laken, dekbedovertrek en kussensloop) mee te nemen.

Handdoekpakket: 10€ pro Stück
U kunt uw eigen handdoeken meenemen of dit als extra bijboeken, U ontvangt dan een set van 3 handdoeken LET OP! "Per stuk" betreft dus een set van 3

Kinderbed: 6€ pro Stück
opklapbaar campingbed met matras zonder beddengoed

Kinderstoel: 6€ pro Stück

Annuleringsvoorwaarden:

  • Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, worden door Rentals Egmond de volgende kosten berekend: De verschuldigde reserveringskosten, vermeerderd met - bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de aankomstdag: de aanbetaling; - bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de aankomstdag: 60% van het bruto huurbedrag; - bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de aankomstdag: 90% van het bruto huurbedrag; - bij annulering op de aankomstdag of later: het volledige bruto huurbedrag. - bij annulering tijdens het verblijf: de complete reissom inclusief alle toeslagen


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-03-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.0 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
3.7 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2018

Peter uit 38116 Braunschweig

5,0
5 5 5 5

Erholungsurlaub

Das Apartment hat uns sehr gefallen.Es war sauber und gut ausgestattet.Wir haben uns dort wohlgefühlt und werden sie weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

L.M. t.

3,5
3 4 4.5 3 3

uitzicht is mooi alles aanwezig in appartement we genieten altijd zeer van egmond. gezellig dorp en strand dicht bij elkaar

I.

4,8
5 5 5 4 5

Uns hat es sehr gut gefallen. Es war eine tolle Woche.

Angela S.

4,0
4.5 5 4.5 2.5 3.5

Zunächst:Rentals als Buchungsplattform ist immer genial! Wir waren das zweite Mal im Sterflat, jedoch zum ersten Mal in der 157. Die Küche ist besonders hervorzuheben, sehr geschmackvoll und super ausgestattet. Das Bett und das Sofa empfand ich als sehr ungemütlich, da hart. Anderen mag jedoch gerade das gefallen. Enttäuscht war ich von dem Balkon, ich denke es ist lediglich in den Monaten Februar bis Anfang März möglich den Sonnenuntergang zu genießen. Und es hat mir indirektes Licht im Wohnzimmer gefehlt. Deckenbeleuchtung finde ich, auch wenn dimmbar, nicht gemütlich. Dass die Garagenstellplätze sehr eng sind, wurde ja bereits mehrfach beschrieben. Mit eingeklappten Außenspiegeln passte mein Golf V rein.

Christine B.

4,7
4.5 5 5 4.5 4.5

Blick vom Balkon, Ausstattung

Michael B.

4,1
3 5 5 3.5 4

Sind schon öfters im Sterflat zu Gast gewesen. Sehr zufrieden. Die Lage ist optimal, auch wegen der Tiefgarage. Tolle Seesicht. Kommen im Dezember wieder.

Kai B.

4,4
3.5 5 5 4 4.5

Sehr gute Ausstattung der Wohnung ,Parkmöglichkeiten Die Abwicklung für Ankunft und Abreise

Puck W.

3,7
3 4.5 4.5 3 3.5

Mooie locatie, fijne indeling!

Paul B.

3,8
4 3 4.5 3.5 4

Strandnaehe

Friederike L.

4,8
4.5 5 5 4.5 5

Direkter Meerblick

Kathrin N.

4,7
4.5 5 5 4.5 4.5

Wir waren zum zweiten Mal in dieser Wohnung, sie ist toll ausgestattet, aber so langsam kommen die Sitzmöbel in die Jahre

W.

3,5
2 3.5 5 3 4

Egmond gefällt mir schon seit meinem ersten Besuch im Jahre 1958 und daran wird sich nichts ändern

Jürgen H.

4,8
5 5 5 4 5

Angela S.

4,0
4.5 5 4.5 2.5 3.5
Toon Duits

Eerst: Rentals als boekingsplatform is altijd geweldig!
We waren voor de tweede keer in de Sterflat, maar voor de eerste keer in nummer 157. De keuken is vooral het vermelden waard, erg smaakvol en goed uitgerust.
Ik vond het bed en de bank erg oncomfortabel omdat ze hard zijn. Anderen kunnen dit echter juist prettig vinden.
Ik was teleurgesteld over het balkon, ik denk dat het alleen mogelijk is om van de zonsondergang te genieten in de maanden februari tot begin maart. En ik miste indirect licht in de woonkamer. Ik vind plafondverlichting, ook al is het dimbaar, niet gezellig.

Dat de parkeerplaatsen in de garage erg smal zijn, is al vaak beschreven. Met ingeklapte buitenspiegels paste mijn Golf V erin.


Contactpersoon

Bedrijf Rentals Egmond
.. Team Rentals Egmond

.. Team Rentals Egmond

Wij zijn het team Rentals Egmond en wij verhuren in opdracht van verschillende huiseigenaren vele vakantiehuizen in Egmond aan Zee en directe omgeving. Wij doen dit al vanaf 2005 met veel plezier en gevoel voor service, comfort en persoonlijke aandacht van onze gasten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen per e-mail of telefoon. Tot ziens in Egmond aan Zee! Team Rentals Egmond +31 72 88 88 330


Andere accommodaties van .. Team Rentals Egmond

Alle accommodaties weergeven van .. Team Rentals Egmond

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 50753

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/50753.htm


«Appartement Sterflat 157» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven