Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Penthouse Apartment Pelican Apartment

Tenerife Noord El Sauzal

Max.  2   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
60m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online



Beschrijving

Bij vakantiehuis "Casa Pelikaan" is een penthouse. Het is gelegen op de bovenste verdieping van een Eckreihenhauses en heeft een eigen ingang en een eigen zwembad dat wordt alleen gebruikt door de gasten van het penthouse. De totale woon / bruikbare oppervlakte is ongeveer 125 vierkante meter. De woon- en slaapgedeelte, studio-stijl is ongeveer 60 vierkante meter en is voorzien van comfortabele fauteuils en een slaapbank, een tweepersoonsbed met comfortabele matrassen (180 x 200 cm), een keuken en een badkamer. Daarnaast zijn er twee grote zonneterrassen met tuinmeubelen en ligbedden. Een terras dat is gelegen bij het zwembad, dat verwarmd wordt ongeveer 7 x 3 m in grootte en op verzoek. In de woonkamer een TV-monitor met satelliet-antenne op bijna alle Duitse televisie-en radioprogramma's in digitale kwaliteit te ontvangen. De eettafel is geschikt voor 4 personen comfortabel plaats. De keuken is volledig uitgerust en biedt alle belangrijke keukengerei, zoals inductie kookplaat met 2 kookplaten, koelkast met vriesvak, broodrooster, koffiezetapparaat, wasmachine, strijkijzer, enz. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel.

Wordt gekenmerkt door de uitzonderlijke ligging op de rotsen met een fantastisch uitzicht over de Atlantische Oceaan, die slechts ongeveer 100 meter afstand, en bijna 180 graden panoramisch uitzicht op de noordkust van Tenerife. De zon schijnt het grootste deel van de dag naar de terrassen, en inderdaad van zonsopgang tot zonsondergang. Het huis zelf is slechts ongeveer 100 meter boven de Penthouse kan worden verwarmd op koelere dagen, door een marmeren verwarming. Wie wil, zet 's avonds een beetje hout in de open haard, en zo zorgt voor een gezellige sfeer.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 11 km

11 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 2 km

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Maar El Sauzal heeft nog veel meer te bieden, bijvoorbeeld, het aardewerk van Manuel. Hij pottenbakker bij de draaischijf wildvuur hulpprogramma keramiek zoals borden, kopjes, vazen, kruiken, enz. In het dorp zijn er veel supermarkten en restaurants. Op dit moment is slechts een verwijzing naar twee zeer goede restaurants: Los Angeles en La Ermita. Er next Canarische en internationale culinaire hoogstandjes en een grote breedte van visspecialiteiten. voorziet ook in het weekend op de boerenmarkt in La Matanza de mogelijkheid om vers fruit, groenten, wijn en andere producten die worden aangeboden door de lokale boeren te kopen. Hoge, steile rotsen vormen de noordkust van Tenerife. En naast een klif ligt de zeer nette, mooie dorpje El Sauzal met een prachtig plein en veel bloemen. Hoog op de rotsen zijn er verschillende aantrekkelijke Miradores (uitzichtpunten). Van bijzonder belang is het wijnmuseum in El Sauzal. Zelfs het gebouw zelf, een voormalige boerderij uit de 17e eeuw, is een bezoek waard. Op de binnenplaats staat een oude wijnpers. In de individuele showrooms zal worden geïnformeerd over de geschiedenis van de wijnbouw in Tenerife. Natuurlijk kunt u ook deelnemen aan een wijnproeverij of koop uw favoriete wijn gelijk op zijn plaats.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de hierboven genoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed en. Voor toegang tot het internet (Wi-Fi) zijn € 10 worden berekend. Voor een baby tot 2 jaar oud zullen niet worden berekend. Er is een babybedje gratis beschikbaar.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

De afstand tot de luchthaven Tenerife Zuid ligt op ongeveer 80 kilometer afstand, de North Airport ongeveer 20 km. De hoofdstad van Santa Cruz rijdt u ongeveer 35 km en Puerto de la Cruz op 15 km afstand. Het centrum van El Sauzal je nodig hebt met de auto ongeveer 3 minuten. De golfbaan "El Peñon - Real Club de Golf" ligt op slechts 10 - 15 minuten.

De prijs is 75,00 € per dag voor 2 personen.

In de hierboven genoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed en. Voor toegang tot het internet (Wi-Fi) zijn uniek € 10,00 berekend.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2018

Hans uit Köln

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig terras met uitzicht op de Teide en de zee

Hallo wij zijn gisteren teruggekomen van onze vakantie op Tenerife en wilden u een korte positieve feedback geven: de Pelikan flat is gezellig en functioneel ingericht en heeft een prachtig terras met uitzicht op de Teide en de zee (helaas konden we van dat laatste niet veel genieten door de voortdurende regen). Ik wil vooral de eigenaar prijzen: hij was altijd behulpzaam maar niet opdringerig en heeft ons meerdere malen verwend met zijn Italiaanse kookkunsten. Wij kunnen het huis met Enrico als gastheer en gesprekspartner ten volle aanbevelen.
Vriendelijke groeten uit Keulen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 5076

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 19 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/5076.htm


«Penthouse Apartment Pelican Apartment» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven