Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

****Romantic Maritim Cottage****

Usedom, eiland Usedom, Oostzee, Mecklenburg-Vorpommern, West-Pommeren

Max.  7   gasten
115m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
115m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

57 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 50 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

57 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Het kindvriendelijke voormalige Büdner-Hof biedt een maritieme sfeer en vele gratis extra's tussen de Oostzeebadplaatsen Karlshagen, Trassenheide en Zinnowitz onder een rieten dak in het groen met een kleine bloeiende binnentuin - slechts 6 minuten met de auto naar het strand en ca. 30% goedkoper dan woningen met vergelijkbare faciliteiten. Als verblijf voor fitters of op vakantie, tot 7 volwassenen of ouders met kinderen vanaf 2 jaar, plus twee peuters (gratis babybedden 120x60 !) kunnen comfortabel worden ondergebracht in 3 slaapkamers. Geen verborgen kosten, verbruikskosten inbegrepen, maar wij verwachten bij vertrek een "as found" oplevering, gestript beddengoed en op zijn minst schoongeveegd (geveegd/gestofzuigd), geleegde vuilnisbakken - en dit is niet ER, maar gebruikelijk voor particuliere accommodatie, aangezien wij geen hotel zijn. Deze voorwaarden worden geacht te zijn aanvaard bij de reservering. In geval van niet-naleving wordt de borgsom gebruikt.

Nostalgische en maritieme charme van het oude kantoor op de begane grond en hedendaagse knowhow vullen elkaar hier aan met WLAN, TV, vriezer, wasmachine, vaatwasser, klimaatvriendelijke leembouw, eiken parket en tegelvloeren, dubbele ramen met gedeeltelijk glas-in-lood, horren en verduistering, centrale verwarming alsmede verdere comfortabele, bovengemiddelde uitrusting zoals overdekt, gemeubileerd klein terras met barbecue en klein kruidenhoekje. Zandbak, een binnenweide, boeken, kinderboeken, radio, platenspeler, platen, piano, gezelschapsspelen, 2 kinderstoelen, mixer, haardroger, basisuitrusting zoals afwasmiddel, meel, suiker, zout, thee, kruiden

De hal leidt naar de eetkamer, waar zich ook de garderobe bevindt. De begane grond is open met uitzondering van de doucheruimte, wat betekent dat u vanuit de hal zonder deuren de keuken en de woonkamer kunt bereiken. De houten trap in de woonkamer leidt naar de bovenverdieping met de slaapkamers. Belangrijk voor ouders met kleine kinderen: veiligheidshekjes voor de trap zijn beschikbaar om zelf te monteren.

Gebouwd in dezelfde tijd als de strandvilla's van de Baltische badplaatsen, ademt dit huis geschiedenis in tegenstelling tot steriele nieuwbouw en biedt het vanaf de bovenverdieping uitzicht op weidse landschappen in plaats van op het volgende vakantiehuis.

Hier vindt u ecologische kalkverflagen op oneffen lemen muren naast terracottakleurige tegels in de kleine doucheruimte en de open woonkamer, warme parketvloeren en katoenen/wollen tapijten in de keuken en de woonkamer. Er zijn ook bladeren, gras, aarde, zand, bijen, vlinders en kevers in de bloementuin en een hond en katten van de buren en, zou je het niet weten, ook auto's op de weg (zie locatie)

- buiten de omheinde binnenplaats : speeltuin met glijbaan, schommel, klimrek, tafeltennistafel, voetbalveld
- Gratis parkeren bij het huis

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Babybedje (60x120 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapbank (70x180 cm)
Babybedje (60x120 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 40 km Heringsdorf

40 km

Station 2 km Bannemin-Mölschow

2 km

Snelweg-afrit 35 km Gützkow

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Als vakantieverblijf of voor installateurs in het laagseizoen ligt ons voordelige, omheinde landhuis in de noordelijke helft van het eiland Usedom aan de rand van het dorp tussen velden en weiden, gunstig gelegen aan het zeer goed uitgebouwde fietspadennetwerk van de hoofdweg (zie kaart). Daarom is het ook zeer redelijk geprijsd in vergelijking met woningen met dezelfde faciliteiten.

In de naburige badplaatsen aan de Oostzee vindt u :
Supermarkten met slager en bakker, fietsverhuur direct bij het station, geldautomaat, toeristische informatie, vlinderboerderij, "huis op de kop", avonturenpark voor kinderen, pieren, zeilhaven, theater, bioscoop, kuurplein, kuurarchitectuur, midgetgolf, duikgondel, dansevenementen, tennisbaan, diverse winkelmarkten en restaurants, benzinestations, banken.

De dichtstbijzijnde badplaatsen aan de Oostzee, Zinnowitz en Trassenheide, bieden ook een breed scala aan evenementen en wellnessfaciliteiten, evenals een breed, fijn zandstrand en promenades om te wandelen. Het dichtstbijzijnde strand bereikt u in Trassenheide in ongeveer 15 minuten fietsen of 6 minuten met de auto. Het is een van de mooiste en breedste Oostzeestranden en bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen - jaarlijkse zonneschijnduur 1917 uur. Ook de Kaiserbäder zijn gemakkelijk te bereiken. Ook in de directe omgeving: restaurant met zomerterras, pottenbakkerij, speeltuin, voetbalveld, autoreparatiewerkplaats, bandenservice, manege.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Zeer redelijk geprijsd FH in deze categorie met vergelijkbare uitrusting voor maximaal 7 personen plus twee baby's tot 2 jaar (2 babybedden 70x140). U bespaart minstens 30 % in vergelijking met andere aanbiedingen.

Aankomst en vertrek, tot 10:00 en vanaf 16:00

*Iedereen tevreden stellen is een kunst die niemand kan
Het is absurd wanneer aan de ene kant de gunstige prijs, de vintage stijl (adobe constructie, ouderdom van het pand) en de gunstige ligging de voorkeur genieten, maar tegelijkertijd 24 uur absolute rust van een verlaten eiland en medisch steriele nieuwbouwkwaliteit worden verwacht.

De redelijke huurprijs is inclusief parkeerplaats, internet, wasmachine // water, verwarming, elektriciteit - normaal verbruik, theedoeken, haardroger, mixer, strijkijzer enz. afhankelijk van het seizoen // Extra beddengoed en handdoeken kunnen worden geboekt als een pakket bovenop het reeds inbegrepen beddengoed en handdoeken.

Normaal verbruik van elektriciteit, verwarming, water/riolering is inbegrepen, maar wordt apart in rekening gebracht via de borg in geval van bovengemiddeld verbruik
Toeristenbelasting, ca. , kan gemakkelijk worden betaald bij automaten in de Baltische badplaatsen
De minimumhuurprijs heeft betrekking op het laagseizoen. Na het optreden van overmacht bestaat er geen aanspraak op schadevergoeding.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 50 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie erhalten 90 % der Anzahlung zurück, wenn Sie bis 49 Tage vor Urlaubsantritt stornieren, 70 % wenn Sie zwischen 48 - 35 Tagen vor Urlaubsantritt stornieren, 40 % wenn Sie 34 - 21 Tage vor Urlaubsantritt stornieren, 10 % wenn Sie 20 - 14 Tage vor Urlaubsantritt stornieren und Nichts zurück, wenn Sie 13 Tage vor Urlaubsantritt stornieren.

meer informatie:

De huisregels worden geacht te zijn gelezen, begrepen en geaccepteerd bij de boeking.

Hier is een fragment:

Algemeen / Zorgplicht

Alle voorwerpen in en uit het huis of die erbij horen, mogen met de nodige zorg worden gebruikt. De huurder is in het algemeen aansprakelijk voor alle schade en onjuiste behandeling ten belope van de vervangingskosten. Dit is in geen geval inbegrepen in de huurprijs

De verhuurder is niet aansprakelijk voor onjuiste behandeling door de huurder. De verhuurder is niet aansprakelijk voor kostbaarheden van de huurders. Roken is over het algemeen verboden in onze vakantiewoning. U mag buiten roken. Gelieve afval, as en resten van sigaretten/sigaretten in de u toegewezen afvalbakken te deponeren en niet op het terrein, in andere bakken of in de tuin van uw buren.

Voor het niet naleven van de huisregels wordt een speciale schoonmaakkost van 40 euro aangerekend, voor het niet naleven van de huisregels is de waarborg evenredig verschuldigd.

BAD

Gelieve geen hygiëneartikelen zoals maandverband, babydoekjes, inlegkruisjes of tampons weg te gooien en ook geen etensresten/vetten in het toilet. Het is niet toegestaan de was te doen in de douche. De wasmachine is hiervoor beschikbaar. De verhuurder is niet aansprakelijk voor onjuiste behandeling door de huurder. Schade wordt in rekening gebracht tegen vervangingswaarde

KEUKEN

Gelieve de gebruikte borden, potten, bestek en keukengerei pas in de kasten te zetten nadat ze zijn schoongemaakt. Afval, etensresten, schadelijke vloeistoffen en dergelijke mogen niet in de gootsteen worden gegoten.

AFVAL

Voor de hier gepraktiseerde afvalscheiding staan er restafval- en asbakken, gele bakken, papier- en organisch afvalbakken ter beschikking bij de ingang van de boerderij en glas- en papiercontainers niet ver van de vakantiewoning bij het gebouw van de brandweer. Bij niet-naleving wordt 50,- borg ingehouden.

BBQ

De barbecue en de open haard kunnen worden gebruikt in de tuin van het huis. Beide moeten echter brandveilig worden opgesteld op een afstand van de met riet bedekte daken en op professionele wijze worden bediend. Ze moeten na elk gebruik worden schoongemaakt. Laat geen vuur onbeheerd achter!

Barbecuekolen zijn gratis beschikbaar en ook brandhout kan in de supermarkt worden gekocht en goed worden gebruikt voor de barbecue en de open haard in de tuin


VERWARMING

Tijdens de VERWARMINGSPERIODE (hier 15 sept. - 15 juni, wettelijk 1 okt. - 30 april) moeten de ramen in de twee verdiepingen tellende woning gesloten blijven, met uitzondering van het dagelijks gebruikelijke luchten van de ramen gedurende ca. 10 minuten. Indien dit niet in acht wordt genomen en de ramen voortdurend worden gekanteld wanneer de verwarming aanstaat, wordt 15,-/dag van de borgsom afgehouden voor extra verwarmingskosten. In tegenstelling tot moderne kunststof ramen met eenhandige vergrendeling hebben de houten ramen links en rechts knoppen en grendels die bij het kiepen gelijktijdig moeten worden bediend.

Voor elke dienst die buiten de wettelijke voorschriften valt, worden kosten in rekening gebracht:
Indien u buiten het stookseizoen centrale verwarming wenst wanneer de buitentemperatuur overdag daalt tot of onder de 18 graden of wanneer de binnentemperatuur boven de 18 graden is, kost dit 15,-/dag

Tips: Als het tijdens het stookseizoen te warm is in uw appartement, regelt u de warmte (minimumtemperatuur 20 graden) via de thermostaten op de radiatoren, niet via open ramen.
Als het buiten warm is (bv. 20 graden) maar in huis koel (bv. 18 graden) buiten het stookseizoen, zet dan de ramen open en laat de warme lucht binnen in plaats van te vragen om betaalde verwarming.

De tegelkachel mag niet in gebruik worden genomen zonder de juiste kennis.

Wijzigingen aan het verwarmingssysteem mogen niet zelfstandig worden uitgevoerd.


PARKEREN

Een gratis parkeerplaats voor gasten bevindt zich in de voortuin. Er is geen voogdijcontract. De verhuurder is niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan voertuigen die geparkeerd of gemanoeuvreerd zijn op het terrein van de vakantiewoning en hun inhoud.

Indien het voertuig tijdens de boekingsperiode overwegend of permanent illegaal geparkeerd wordt op de parkeerplaats van de klant op de oprit in plaats van op de parkeerplaats van de gast, is met terugwerkende kracht 10,-/parkeergeld/dag verschuldigd.

KEY

Geef uw sleutel niet uit de hand. Bij verlies van de sleutels is de huurder aansprakelijk tot het bedrag van de vervangingskosten.

SCHADE

Niemand beschadigt dingen met opzet. Maar het kan gebeuren dat er iets kapot gaat. Wij verzoeken u daarom ons onmiddellijk op de hoogte te stellen, zodat wij de schade zo snel mogelijk kunnen herstellen en de gasten na u van een aangenaam verblijf zonder beperkingen kunnen genieten. De huurder is volledig aansprakelijk voor alle schade veroorzaakt aan de inventaris of de vakantiewoning alsook aan de woning ten belope van de vervangingskosten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.3 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

S. S. uit Chemnitz

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

We komen graag terug

Zeer vriendelijke ontvangst, we kregen alles te zien, de bedden waren al opgemaakt zodat we perfect aan onze vakantie konden beginnen
De uitrusting is meer dan voldoende, fornuis, vaatwasser, wasmachine en voldoende servies en kruiden waren ruimschoots aanwezig. We hadden een barbecue met de aanwezige grill (zeer goed vlees is in Trassenheide ca. 5km bij de Netto) en genoten ervan op het gezellige terras bij het vakantiehuis
Het strand van Trassenheide is niet ver en er is altijd wel een plekje te vinden.
Een klein nadeel is dat het nabijgelegen restaurant helaas gesloten is, maar er zijn talloze restaurants (Italiaans, Chinees met all-you-can-eat, Grieks, enz.) binnen 10 minuten rijden

We komen terug als we weer in Usedom zijn

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. L. Schroeder:

Liebe Gäste, herzlichen Dank für die Eindrücke Ihres Aufenthaltes in unserem Ferienhaus. Besonders erfreulich für uns Ihre Erwähnung eines Wiederholungsbesuches, sofern Sie wieder Urlaub auf der Insel machen wollen :) Alles Gute für Sie weiterhin.

Juli 2022

Rama S. uit Fürstenwalde

2,6
3 2 1 3 4

Unzufrieden

Leider sollten wir unzufrieden das Haus verlassen. Es ging alles in Ordnung bis auf der Abreisetag. Es wurde 100 € von der Kaution für unfaire und nicht nachvollziehbare Gründe abgezogen. Wir haben alles sowie es ist genau wieder abgegeben ohne irgendwelche Schaden zu verursachen . Heizkosten für 3 Tage 45€!! + 55€, weil wir angeblich ein Müllbeutel nicht richtig getrennt haben und die Bettwäsche nicht rechtzeitig (vor 10:00 Uhr) herausgezogen haben!! Das finden wir als Familie total unfair und würden das Ferienhaus nicht weiter empfehlen. 

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. L. Schroeder:

Leider sollte ich mich von eigentlich sympathischen Gästen unzufrieden verabschieden. Ihre Sichtweise ist sehr bedauerlich, denn mit mehreren Hinweisen bat ich um die Einhaltung der Hausregeln. Wer sich u.a. nicht an die Parkordnung hält, mit Inventar achtlos umgeht, indem Decken am Terrassen-Boden liegen und Holzbänke im Regen stehen, mehrfach die Mülltrennung missachtet, darüber hinaus mehrere Mülltüten mit Windeln in fremder BIO-Tonne entsorgt sowie noch bei Abreise ohne Sinn und Verstand auch noch einen großen Müllsack in die Papiertonne wirft, den Herd Öl-übergossen und Möbel und andere Gegenstände mit breitgeschmierter Schokolade hinterlässt, muss mit Konsequenzen wegen mangelnder Sorgfaltspflicht und Abzug der Kaution wegen Sonderreinigung rechnen. Jeder Vermieter würde dem zustimmen und die Mehrheit der Feriengäste auch.

Da Ihre Familie das erste Mal in einem deutschen Ferienhaus war, würde mich interessieren, welche deutschen Vergleichsobjekte Sie bezüglich der Ausstattung und des Services bezogen auf den Preis heranziehen können ? Auf anderen Plattformen jedenfalls hat mein Objekt diesbezüglich die besten Bewertungen von erfahrenen Urlaubern, da es verglichen mit dem Preis überdurchschnittlich ausgestattet ist. Heizkosten sind außerhalb der Heizperiode (Okt.-April) in der Sommer-Hochsaison nicht inclusive, da sie gesetzlich nicht vorgeschrieben sind.

1. Update: Die Übergabe war wie vereinbart 10 Uhr und Sie sagten bei meiner Ankunft, Sie wären mit allem fertig, hatten jedoch entgegen den Hausregeln die Bettwäsche noch nicht abgezogen und taten dies erst nach meinem Hinweis. Da Sie die bezogenen Betten bei der Übergabe wie bei Anreise vorgefunden ordentlich hingelegt hatten, war nicht zu vermuten, dass Sie vor meinem Hinweis noch vorhatten, die Bettwäsche abzuziehen.

2. Update: Entgegen den Nutzungsregeln dieser Plattform verfassten Sie eine weitere negative Bewertung zum gleichen Aufenthalt, die berechtigterweise von der Plattform gelöscht wurde, weil dadurch die Gesamtbewertung verfälscht wird.

Soviel zu Ihrer Sichtweise bezüglich der Einhaltung von Regeln.

Augustus 2014

S. uit Tönning

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Idyllisch landhuis met veel extra's

In de late zomer hebben we genoten van deze charmante, ruime accommodatie om Usedom te verkennen. Ver weg van standaard accommodaties biedt deze plek alles wat het hart van een vakantieganger verlangt. Hier deed het ons denken aan de knusse huizen op het Deense eiland Bornholm. Als je niet per se elke dag naar het strand hoeft en ook wilt genieten van het ontspannende binnenland, net zoals wij, dan zit je hier goed voor een zeer betaalbare prijs. Het brede strand en de badplaatsen zijn snel te bereiken met een kwartiertje fietsen, nog sneller met de auto in 5 minuten. We waren enthousiast over het fijne zand en het brede strand tussen Trassenheide en Zinnowitz. We wensen de verhuurders veel tevreden gasten toe, zoals wij waren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. L. Schroeder:

Liebe Gäste, recht herzlichen Dank für die Beschreibung Ihres gelungenen Aufenthaltes bei uns. Wir freuen uns sehr, dass es Ihnen so gut bei uns gefallen hat. Vielleicht dürfen wir Sie oder Ihre Freunde oder Familie wieder einmal bei uns begrüßen.


Contactpersoon

Mevr. L. Schroeder

Mevr. L. Schroeder

Welkom in het charmante en ruime maritiem romantische vakantiehuis met een kleine binnentuin incl. kruidenbed niet ver van de Oostzee van Usedom. Voel je thuis in dit liefdevol ingerichte en rijk uitgeruste landhuis zonder verborgen kosten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.


Andere accommodaties van Mevr. L. Schroeder


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 52249

Laatst bijgewerkt: 21.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/52249.htm


«****Romantic Maritim Cottage****» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 50 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven