Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Alpenchalet Achensee

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Keuken-woonkamer, 2 slaapkamers, 2 - 6 personen, satelliet-tv, 2 parkeerplaatsen, grote tuin
Ons chalet is traditioneel ingericht in Tiroolse stijl en straalt zijn eigen charme uit.

Het chalet heeft 2 tweepersoonskamers en op verzoek nog 2 extra slaapplaatsen in het schuine dak, dat via een ladder bereikbaar is. De woonkamer is voorzien van een satelliet-tv en een houtkachel, die voor de nodige gezelligheid zorgt. Gratis WiFi en infrarood cabine.

Direct vanuit de woonkamer komt u in de open keuken. De keuken is uitgerust met een elektrisch fornuis, oven, koelkast, vriezer, magnetron en koffiezetapparaat en nodigt uit om samen te koken. Verder heeft ons chalet een badkamer met WC. Een grote tuin met zithoek en tuinbarbecue hoort bij ons huis. Er is niets beters in de zomer dan de dag af te sluiten met een barbecue.

Uiteraard beschikt ons huis over 2 parkeerplaatsen, waarvan één overdekt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Sauna Sauna
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Skilift 2 km

2 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 50 km Innsbruck

50 km

Station 7 km Jennbach

7 km

Snelweg-afrit 10 km Wiesing

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons chalet ligt op een droomlocatie in de wijk Lärchenwiese in Maurach. Er zijn talrijke excursiebestemmingen waar het hele gezin aan zijn trekken kan komen. Wie graag wandelt, kan zich verheugen op typische Tiroolse almhutten zoals de Astenau, Bärenbadalm, Feilalm en Geißalm.

Voor een geslaagde wintervakantie mag plezier in de sneeuw niet worden verwaarloosd. De Rofan kabelbaan ligt direct naast de chalets. Bovendien vindt u de Karwendel-kabelbaan in het volgende dorp Pertisau.

Voor fietsliefhebbers is de Achensee moeilijk te verslaan als het gaat om fietstochten. Er zijn talloze fiets- en fietspaden om uit te kiezen. Ook langlaufers komen aan hun trekken. In Pertisau bevindt zich een van de mooiste langlaufloipes van ons land.

Op warme zomerdagen is niets leuker dan afkoelen in het kristalheldere water. Rondom het Achenmeer zijn er zwemstranden voor jong en oud.

Golf: golf op twee banen aan de Achensee!

Twee prachtig onderhouden golfbanen, een fantastisch panoramisch uitzicht en een onmiskenbare ambiance wachten op hobbygolfers, amateurs en degenen die dat nog willen worden aan de Achensee.

Twee golfbanen aan de Achensee geven "krachtige" argumenten voor een "bewegend" seizoen. Golfers waarderen de vakantieregio Achensee vanwege het afwisselende landschap, de rust en de decennialange golftraditie, die hier sport en gezelligheid combineert.

De Golf- und Landclub Achensee in Pertisau, opgericht in 1934, is de oudste golfclub van Tirol. Sinds 2003 spelen mensen hier 18 holes. De turkooisgroene Achensee, het oude bomenbestand van lariksen, sparren en beuken en het adembenemende bergpanorama van het Karwendelgebergte zorgen voor een unieke golfbelevenis. Golfprofs zweren bij de uitstekend onderhouden greens en fairways, die worden gekenmerkt door zacht glooiende holes.

Het clubhuis, nieuw gebouwd in 2007, nodigt u uit om te ontspannen na een geslaagde ronde golf en maakt indruk met zijn moderne en toch huiselijke architectuur. Hoogwaardige materialen en veel hout zorgen voor een bijzondere flair en een gezellige sfeer op de "19e hole", die niet alleen na het gastgolftoernooi, dat elke donderdag plaatsvindt, zeer op prijs wordt gesteld.

Skiën: de skigebieden aan de Achensee nodigen u uit!

Drie fijne skibergen en bovendien twee oefenfaciliteiten met ongeveer 30 kabelbanen en liften en 57 pistekilometers in alle moeilijkheidsgraden maken van het Achenmeer een gezinsvriendelijk skiparadijs.

Alpine skiërs genieten vooral van het pisteplezier in het Tiroler Sport- und Vitaalpark als ze met het hele gezin op stap zijn: Aan het Achenmeer leren de kinderen het skiën praktisch midden in het dorp: geen lange reis of aanvankelijk onwennige liftritten staan hun eerste stappen op twee planken in de weg.

Klein, fijn en toch vol afwisseling: zo presenteren zich de skigebieden rond het Achenmeer, die dankzij een veelvoud aan brede pistes net zo goed voor gezinnen als voor carvingfreaks en snowboarders gemaakt zijn.

Achenkirch - Christlum skigebied

Maurach - Rofan skigebied

Pertisau - Zwölferkopf/Karwendel Skigebied & Planberg Wiesenlifte

Steinberg - Rofan Skigebied/Steinberg Zomer in Maurach

Het badstrand van Buchau, een van de populairste badplaatsen, vooral bij gezinnen, biedt aangename watertemperaturen (ca. 22 °C) en wordt gekenmerkt door zijn zacht glooiende oever.
Het uitgestrekte dorp, dat ook dienst doet als schoolcentrum van de regio, is al meer dan 120 jaar het eindpunt of de bestemming van de Achensee stoomtrein. Van Jenbach in het Inntal tot aan de Achensee klimt de oudste spoorlijn van Europa over een afstand van bijna zeven kilometer ongeveer 400 meter de hoogte in.

Het Rofangebergte nodigt ook uit tot wandelen en klimmen in de zomer. Met de Rofan-kabelbaan is dit juweeltje van natuur voor iedereen in een paar minuten te bereiken. Het absolute hoogtepunt is de Achensee 5-Summit klettersteig, die over vijf middelste toppen van de Rofan voert.

Winter in Maurach

De magie van het winterse meer contrasteert met de uitgestrekte sneeuwvelden en de diep besneeuwde toppen van het Rofangebergte. Het gezinsvriendelijke skigebied is niet alleen een genot voor skiërs, carvers en snowboarders. Met de kabelbaan Rofan komt u ook gemakkelijk in een van de mooiste toerskigebieden van Tirol, en met de indrukwekkende Skyglider AirRofan kunt u het unieke landschap ook in de winter vanuit het "adelaarsperspectief" beleven.
Langlaufen en winterwandelen - met of zonder sneeuwschoenen, schaatsen, curling, romantische koetstochten, winterse paardrijtochten of gezellige rodelbanen maken een wintervakantie in Maurach tot een onvergetelijke belevenis. Er is een extra pluspunt voor gezinnen - de kleinste skidwergen maken hun eerste stapjes zonder lange tochten midden in het dorp.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting 1,50 per persoon voor volwassenen, hond 2,-- €

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. K. Daum

Mevr. K. Daum

Andere accommodaties van Mevr. K. Daum


meer informatie

Objectnummer: 56297

Laatst bijgewerkt: 17.02.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/56297.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven