Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienbungalow Gardasee

Gardameer

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

73 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

73 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Het woonoppervlak van de bungalow is ca. 60 m² en is verdeeld in 4 ruimtes: een groot woongedeelte met keuken en gecombineerde woon-eetkamer, een badkamer en 2 slaapkamers. In totaal zijn er 5 slaapmogelijkheden en in een van de slaapkamers is nog ruimte voor een kinderreisbed (kan geleend worden). Op het 3-zijdige, deels overdekte terras heeft u van zonsopgang tot laat in de middag zon. Om van het prachtige uitzicht op Tignale, Monte Baldo, de westelijke oever van het Gardameer en en tot aan de zuidelijke oever van het meer te genieten, hoeft u niet eens op het terras te staan, dat kan direct vanaf de eettafel.

Het woongedeelte is uitgerust met een comfortabele bank met bedfunctie (140 x 200 cm), een TV-fauteuil met kruk, een woonkamertafel, een 40" flatscreen TV met een SAT-systeem voor de ontvangst van Duitstalige TV- en radioprogramma's en een radio met CD-speler. De pelletkachel kan worden aangestoken op koelere avonden of bij slecht weer (in het voor- en naseizoen), maar u moet de pellets zelf meebrengen of kopen. De eethoek is direct voor de grote glazen schuifdeur op het oosten en biedt plaats aan 4 - 6 personen en een kinderstoel. Het hoogtepunt is dat u tijdens het eten kunt genieten van het prachtige uitzicht op het Gardameer en de Monte Baldo.

Onze bungalow heeft een eigen Wifi met maximaal 20 Mbit/sb download. Het gebruik is bij de huurprijs inbegrepen.

De keuken is functioneel en comfortabel ingericht. Een koelkast met 3* vriesvak (NIEUW), een 2-pits gasfornuis met elektrische ontsteking en een RVS spoelbak met eenhendel mengkraan Daarnaast een wandmeubel met twee glazen deuren, een wandplank met 2 vakken, nog een plank met 5 vakken onder het keukenraam en een dressoir. Zodat u tijdens uw vakantie niet hoeft in te leveren op comfort, is de keuken uitgerust met diverse elektrische apparaten, zoals een magnetron, waterkoker, filterkoffiezetapparaat, espressomachine, eierkoker, broodrooster, broodsnijmachine, mini-oven, elektrische grill en een handmixer/roerstaaf met klopper en deeghaak. Een cycloon vloer stofzuiger (NIEUW) maakt de uitrusting compleet. Er is voldoende serviesgoed, bestek, potten en diverse glazen voor 6 personen in de kasten en het dressoir. Daarnaast kinderservies en -bestek.

De badkamer is niet erg groot en aangezien deze zich in het midden van de bungalow bevindt, helaas zonder raam. Maar hij is voorzien van comfort: een moderne wastafel met eenhendelmengkraan en een badmeubel, een grote spiegel met verstelbare vergrootspiegel, een badkamermeubel, een WC met een dual-flush stortbak (NIEUW), een gelijkvloerse douche (ca. 75 x 150 cm) met thermostatische mengkraan en wellness douchekolom met regendouche en handdouche (NIEUW) en een echt glazen douchewand (NIEUW). De handdoekverwarmer wordt elektrisch bediend via een thermostaat. De ventilatie wordt verzorgd door een afzuigventilator die met een lichtschakelaar wordt bediend.

Een moderne, elektronisch geregelde gasverwarmer op vloeibaar gas voorziet de badkamer en keuken van warm water.

De "voorste" slaapkamer heeft een tweepersoonsbed van 160 x 200 cm (2 x 80 x 200 cm) en een grote kledingkast met schuifdeuren, die groot genoeg is voor 4 - 6 personen. Er is hier ook een spiegelkast met een stopcontact voor de haardroger. De kamer biedt ook voldoende ruimte om een kinderbedje te plaatsen. Het grote raam ligt op het noorden.

De "achterste" slaapkamer (NIEUW april 2022) heeft twee eenpersoonsbedden (80 x 200 cm elk), die eventueel aan elkaar geschoven kunnen worden. Bovendien is er in deze kamer een open kleine plank en een hoge smalle kledingkast. Boven de bedden zijn wandkasten met nog meer bergruimte. De kamer heeft één groot en één klein raam (kantelbaar dakraam). Beide zijn voorzien van horren. Alleen het grote raam kan echter verduisterd worden met een rolgordijn. Voor een leuke spelletjesavond of zodat uw kinderen zich niet zo snel vervelen op een regenachtige dag, hebben wij in deze kamer diverse spelletjes en enkele kinder- en jeugdboeken voor u klaargezet.

Aan de noord- en zuidkant van het terras staat een tafel met respectievelijk 4 en 2 tuinstoelen. Er is ook een hoekrotan lounge (NIEUW) op het zuidterras om gezellig te loungen. De ligstoelen kunnen naar wens op een van de terrassen worden geplaatst.

Om ervoor te zorgen dat onze kleine gasten zich ook prettig voelen en dat papa en mama niet de helft van de huishoudelijke spullen in de auto hoeven te pakken, is er een kinderstepje, een kinderstoel en plastic servies en kinderbestek voor minstens 3 kleine kinderen in onze bungalow aanwezig. Voor honden of avontuurlijke kleuters is er een slagboom die desgewenst apart gemonteerd kan worden.

Meer foto's op onze homepage
Licentie- of registratienummer: CNI-00270

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 11 km

11 km

Meer 11 km

11 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Bus 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 60 km Brescia-Montichiari

60 km

Station 50 km Desenzano del Garda

50 km

Snelweg-afrit 45 km Rovereto-Süd

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze bungalow bevindt zich in de urbanisatie "Villaggio di Sunclass" in de gemeente Tignale, een door de staat erkend kuuroord. Het ligt tussen Limone en Gargnano aan de westelijke oever van het Gardameer en bestaat uit de dorpen Porto di Tignale, Piovere, Oldesio, Aer, Olzano, Prabione en de hoofdplaats Gardola.

Met de auto duurt het ongeveer 20 minuten om de hoofdplaats Gardola te bereiken vanaf de westelijke oever van het Gardameer over een goed onderhouden weg met een spectaculair uitzicht op het Gardameer en de Monte Baldo.

Het vakantiecomplex "Villaggio di Sunclass" ligt dan weer aan de rand van het natuurpark van het Boven-Gardameer ("Parco Alto Garda") ca. 680 m boven het meer en ligt zachtjes op een grote helling aan het einde van het plateau van Tignale. Vanuit vele delen van het vakantiecomplex heeft u een prachtig uitzicht op het meer en het tegenoverliggende bergmassief van de Monte Baldo.

Het resort heeft vakantiegangers veel te bieden: Beschut door de bergen, en dus beschermd tegen de koele wind uit het westen en noorden, ligt achter de administratie/receptie het grote verwarmde zwembad, bestaande uit een zwemmersbad (25 x 10 m) met een niet-zwemmersgedeelte en een babybad. Rondom het zwembad bevindt zich een zonneterras en voldoende gratis parasols en ligbedden. Tijdens het badseizoen is er een officiële badmeester in dienst. Vanaf onze bungalow is het ongeveer 10-20 minuten lopen naar het zwembad, afhankelijk van hoe goed u kunt lopen.

De speeltuin ligt iets boven het zwembad en biedt kleine en grotere kinderen mogelijkheden om te ravotten, schommelen en glijden. Er zijn twee weerbestendige tafeltennistafels. Verder is er een vloerschaakspel, een overdekte voetbal flipperkast en een zandbak.

In het hoogseizoen zorgen entertainers voor diverse activiteiten. Onze huurders ontvangen de TIGNALE CARD, waarmee ze kunnen deelnemen aan alle activiteiten van de VVV van Tignale. Met deze kaart zijn er vele kortingen, bijvoorbeeld in het klimpark.

De Conad supermarkt in Gardola ligt op ongeveer 1,5 km van onze bungalow. Het is niet groot, maar heeft een geweldig assortiment, evenals een goed aanbod van verse en glutenvrije levensmiddelen en lactosevrije zuivelproducten. U bereikt het met de auto in ongeveer 8 min. en te voet in ongeveer 20-30 min. Daarnaast zijn er veel restaurants en pizzeria's in Tignale. Sommige daarvan hebben glutenvrije gerechten (pasta, pizza's) op het menu staan.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het hoogseizoen is het minimum verblijf 6 nachten. Op andere momenten 4 nachten.

Uw hond is welkom en gratis bij ons!!!

Bijkomende kosten:

- Toeristenbelasting: 1,70 €/dag voor personen vanaf 14 jaar, kinderen tot 14 jaar zijn gratis (vanaf 01/2022)

Niet inbegrepen in de huurprijs zijn de pellets voor de pelletkachel, voor het geval door weersomstandigheden verwarming nodig is. U kunt uw eigen pellets meenemen of ze kopen bij de supermarkt in Gardola.

Annuleringsvoorwaarden:

  • 119 - 60 Tage vor Mietbeginn Stornierungskosten: 30 % des Netto-Mietpreises 59 - 30 Tage vor Mietbeginn Stornierungskosten: 60 % des Netto-Mietpreises 29 - 15 Tage vor Mietbeginn Stornierungskosten: 90 % des Netto-Mietpreises ab 14 Tage vor Mietbeginn Stornierungskosten: 100 % des Netto-Mietpreises Ein kostenloser Rücktritt vom Vertrag ist nur bei nachgewiesener Erkrankung mit Covid-19 möglich.

meer informatie:

Uw aankomst mag niet voor 16.00 uur zijn, uw vertrek uiterlijk om 10.00 uur.

Gelieve - indien niet via ons geboekt
- uw eigen beddengoed (hoezen voor kussens en dekbed en lakens/dekbedovertrek)
- Handdoeken, badlakens, badmat of douchemat
- optioneel: een deken of laken voor de bank (ca. 1.50 - 2.00 x 2.00 m), omdat de hoes ervan niet na elke huurder gewassen en gedesinfecteerd kan worden.
- Theedoeken, vaatdoek en/of spons
- eventueel een kinderreisbedje (kan ook geleend worden), speelgoed etc.
- Eten en drinken voor de dag van aankomst, als u op zaterdag na 19.00 uur of op zondag na 12.00 uur aankomt in het voor- en naseizoen.

Onze bungalow beschikt over een eigen WLAN-WiFi met maximaal 20 Mbit/sb download. Het gebruik is inbegrepen in de huurprijs.

Onze bungalow is geen expliciet niet-rokersbungalow (hoewel wij zelf niet-rokers zijn), maar wij willen u vragen alleen buiten de bungalow te roken. Volgende niet-rokende huurders en natuurlijk zullen wij u bedanken!

Er is geen wasmachine in de bungalow. Wel kunt u gebruik maken van de wasruimte naast de administratie/receptie. Daar staan twee wasmachines en een wasdroger. Elke wasbeurt kost 4,00 € incl. waspoeder, elke droogbeurt in de wasdroger 1,00 € (vanaf 01.01.2022). Bovendien is er een droogrek in de bungalow.

In Gardola zijn er verschillende oplaadpunten voor elektrische auto's van GardaUno.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 05-02-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.8 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Simone F. uit Berlin - Neukölln

4,4
5 5 4 5 3
Toon Duits

Mooie vakantie met een geweldig uitzicht.

Beste mevrouw Eibner,
we hebben een erg leuke tijd gehad in jullie goed uitgeruste bungalow.
De locatie is super en het uitzicht op het meer is fantastisch.
Wij kunnen de Bunglow alleen maar aanbevelen.
De communicatie met u en de ontvangst verliep vlot. Dankzij uw vele vakantietips hebben wij de prachtige Andre Heller Tuin kunnen bezoeken, die een blijvende indruk op ons heeft achtergelaten.
We zouden onze vakantie in Bella Italia graag weer in jullie bungalow doorbrengen.
Wij danken u en doen u de hartelijke groeten uit Berlijn

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2021

Thomas A. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Fantastisch uitzicht met een geweldig terras.
Het was een genot om het uitzicht over het hele meer van zonsopgang tot zonsondergang te ervaren. De verhuurder was uitstekend, behulpzaam en te allen tijde aanspreekbaar. De omgeving is erg mooi met veel goede restaurants.
Wij komen graag terug bij een volgende gelegenheid.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Juli 2019

Sandra T. uit 68159 Mannheim

4,0
4 4 4 4

herrlicher Blick über den Gardasee

schöner Urlaub, herrliche Terrasse mit Seeblick, Sonne von morgens bis ca. 17 h, für uns als Sonnenanbeter super! Hund konnte Eidechsen beobachten u.war beschäftigt :-) ...... waren allerdings nicht am Pool, da es vom Haus aus richtig steil Berg hoch geht. Küche super ausgestattet und sauber !!! Man merkt, dass die Eigentümer einen Blick darauf werfen. Kommen gerne wieder, dann vielleicht für 2 Wo. dann :-)

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Juli 2016

Hendrik uit Chemnitz

4,3
4 4 4 5

schöner Urlaub am Gardasee

Die Bungalowsiedlung liegt wirklich sehr schön und man hat einen wundervollen Blick über einen großen Teil des Gardasees. Das Personal an der Rezeption ist sehr freundlich und hilfsbereit. Der Pool in der Anlage ist ausreichend groß und die Kids können sich richtig austoben. In unserem Bungalow war soweit alles vorhanden, was man für einen Urlaub benötigt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2015

Monique S. uit 12529 Schönefeld

4,8
5 5 4 5

Gardasee einfach traumhaft

Wir haben uns mit unserem sechsjährigen Sohn im Bungalow sehr wohl gefühlt. Die geschmackvolle Einrichtung ließ keine Wünsche offen und vor allem der herrliche Blick auf den Gardasee haben uns zwei sehr erholsame Wochen bereitet. Die Fahrt nach Hause fiel uns sehr schwer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief


Contactpersoon

Mevr. C. Eibner

Mevr. C. Eibner

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 56418

Laatst bijgewerkt: 05.02.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/56418.htm


«Ferienbungalow Gardasee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven