Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

- CASA ZOLLO - aan de voet van de Karpaten

Sibiu-Transsylvanië-Roemenië-Karpaten

Max.  8   gasten
152m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
152m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 28.03 tot 30.04.2024
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 28.03 tot 30.04.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

--- CASA VALE din deal -

Wij bieden 6 zeer verschillende vakantiehuizen in en rond het herdersdorp Vale, direct aan de voet van de Karpaten. Aan de ene kant weg van de drukte van de beschaving, aan de andere kant om de hoek van Sibiu-Hermannstadt, de culturele hoofdstad van Europa 2007.
Een goede keuze voor liefhebbers van bijzondere plekken die hun Roemeense vakantie willen kruiden met ongerepte natuur, een vleugje verleden en een snufje Transsylvanische traditie.
Het dorp ligt op een heuvel met uitzicht op de Transsylvanische hoogvlakte. Zonder doorgaand verkeer, rustig gelegen, omgeven door het oudste oerbeukenbos van het continent en unieke flora en fauna in de bovenliggende bergweiden. U kunt ook profiteren van de centrale ligging in het hart van Roemenië voor excursies in alle richtingen.
De vakantiehuizen in één oogopslag:

- CASA CRINA - Villa van 200m² voor hogere eisen: open haard, terras op het zuiden, tuin, 4 kamers, 4 badkamers - 8 personen.
- CASA ZOLLO - licht huis op de berg: panoramisch uitzicht, open haard, balkons, tuinen, 3 kamers, 2 badkamers - 6-8 pers.
- CASA PELU - volledig gerenoveerde boerderij met nieuwe zolder en dakterras, 3 kamers, 1 badkamer - 6 pers.
- CASA LOPO - vakantieboerderij met blokhut, schuur + tuin, gedeeltelijk in ruwe staat, 3 kamers, 1 bad - 4-6 personen.
- CASA NICU - onze 120 jaar oude Methusalem met deze flair, 1 kamer, 1 badkamer - 2-3 personen.
- CASA ZOLLO II - gezellige vakantiewoning met terras en tuin, 1 kamer, 1 badkamer - 2-3 personen.
- COZO FANTU - herdershut in de bergweiden zonder elektriciteit en ander comfort - 4 personen.

- Alle accommodaties hebben een volledig uitgeruste keuken, snel internet en TV met Duitse zenders.
- Transfer van Sibiu luchthaven / treinstation is inbegrepen.
- Op aanvraag: huurauto, kinderbedje, ontbijt, traditionele menu's, producten van de boerderij, excursie in een paardenkoets.

Wil je meer weten? Op onze homepage - casa-vale.net - vindt u fotogalerijen, virtuele rondleidingen door de vakantiehuizen, tips voor uitstapjes, beoordelingen van gasten ...
________________

--- CASA ZOLLO -

Vakantiehuis op de berg met panoramisch uitzicht in alle richtingen. Het enige doorgaande verkeer zijn 1-2 paardenkarren die hooi brengen van de omliggende heuvels. Verwacht ruime kamers, uitzonderlijke netheid en het aangename binnenklimaat van een geventileerde lariksgevel. We hebben de tijd genomen om de details creatief te ontwerpen.

Het vakantiehuis biedt 152 m² woonruimte op twee verdiepingen en m² tuin
Op de tussenverdieping bevindt zich het dagverblijf (34 m²) met eiken parketvloer, een open keuken, een bakstenen open haard en zitplaatsen voor tien personen aan twee tafels. Vanaf het aangrenzende balkon kunt u naar beneden kijken in de vallei of de zon zien ondergaan tussen de toppen van twee beboste bergen.
De keuken is volledig uitgerust voor self-catering met koelkastcombi, vaatwasser, gasfornuis, koffie- en espressomachine, broodrooster, waterkoker, kruiden en meer. De 1e kamer (17 m²) met ramen op het oosten, zuiden en westen is zowel toegankelijk vanuit het dagverblijf als apart vanuit de buitenhal. De eerste badkamer (3 m²) ligt naast het dagverblijf.

Een binnentrap leidt naar de twee prinselijke kamers (24 en 32 m² met balkon) op de zolder. De dakkapellen en ramen, die elk in drie richtingen openen, zorgen op elk moment van de dag voor licht en zon, en het uitzicht reikt tot in de uitgestrektheid van de vallei, tot in de beboste bergen en, bij mooi weer, tot aan de besneeuwde toppen van het Fagaragebergte.
De tweede badkamer (8 m²) met douche, bad en wasmachine bevindt zich in de gang tussen de kamers.
Elke kamer is uitgerust met een tweepersoonsbed en een televisie. Er is een uittrekbare bank voor nog eens twee personen. Bij aankomst zijn de bedden vers opgemaakt, hand- en baddoeken, zeep en douchegel zijn ook aanwezig.

De inrichting is van hoge kwaliteit en zorgvuldig gekozen: van het sanitair in de badkamers, het serviesgoed en het keukengerei tot het linnengoed en de matrassen. Alle meubels, deuren, ramen en trappen zijn op maat gemaakt, en de centrale verwarming op zonne-energie heeft een drievoudige dekking: via de watervoerende houtkachel, een gasketel en infraroodpanelen.
De twee tuinen, begroeid met bloemen en fruitbomen, zijn omheind en grenzen direct aan de omringende heuvels. Hier kunt u ontspannen op een overdekt terras, een steak roosteren op de stenen barbecue en 's avonds bij het open vuur de wakende krekels roosteren. Of misschien ga je gewoon onder een appelboom zitten, luister je naar de vogels en laat je je gedachten komen en gaan..

- Voor 6 (max 8) personen
- Dagkamer met open keuken, open haard en balkon
- 3 tweepersoonskamers met panoramisch uitzicht en balkon
- 2 badkamers met douche, bad en wasmachine
- 2 omheinde tuinen met parkeerplaats, terras, barbecue, open haard
- Minimale bezetting: 3 - 5 nachten (seizoensgebonden)
________________

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 18 km Sibiu

18 km

Station 3 km Saliste

3 km

Snelweg-afrit 3 km Saliste

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

___________________________________________

--- Wij bieden meer dan alleen accommodatie

- Transfer vanaf de luchthaven of het treinstation van Sibiu is inbegrepen, en een betrouwbare huurauto kan worden besteld.
- Als u dat wenst, verzorgt onze kok het ontbijt of neemt hij de keuken over. Ze tovert traditionele menu's vers op tafel op vooraf afgesproken tijden. Vlees komt van ons eigen vee. Vegetariërs? Geen enkel probleem.
- Producten van lokale boeren zoals: verse melk rechtstreeks van de uier, geiten- en schapenkaas, boshoning, zelfgemaakte jam en zakusca, wijn en schnaps, ingemaakte groenten.
- Op aanvraag: extra bed, kinderbed, kinderstoel.
- Tip: Excursie in een paardenkoets de bergen in. De tocht kan een paar uur of een hele dag duren. Tussendoor stoppen we bij de torrent en koken we een herdersgoulash in de ketel op het kampvuur.
___________________________________________

--- Het herdersdorp Vale -

... ligt afgelegen genoeg om vos en haas een goede nacht toe te wensen, en tegelijkertijd op ruim 5 km afstand van de snelweg die alle bezienswaardigheden van Transsylvanië dichterbij brengt. Een asfaltweg raakt het dorp, maar het grootste deel van de weg strekt zich uit in de heuvels over stenen stoepen en paden. Dit is nog een reden waarom traditionele structuren en ongeraffineerde gastvrijheid de oprukkende moderniteit grotendeels hebben overleefd. Paarden, schapen en gevogelte maken nog steeds deel uit van het dorpsbeeld, en de boeren nemen hun zeisen ter hand en planten aardappelen, maïs en groenten, die ze bewaren voor de winter.
Er is een kinderspeelplaats en een kleine familiewinkel op het dorpsplein - andere winkels, restaurants, een bank met een EC Visa machine en een markt met landbouwproducten in het stadje Saliste, op 2 km afstand. Wat hier ontbreekt is te vinden in Sibiu, 20 km verderop, op de Zibins-markt, in winkels of in warenhuisketens als Real, Kaufland of Lidl.
Sommigen denken dat de klok hier ooit gestopt is. Dat veel dingen niet perfect zijn, dat de natuur uniek en ongerept is, en dat de adem van vroegere tijden in elke hoek voelbaar is. En dat het misschien juist deze mix is die de charme uitmaakt van het buitengewone, voordat het wordt opgeslokt door de beschaafde vooruitgang. Tot dan, kijk eens rond.
___________________________________________

--- Wij zijn noch klassieke particuliere verhuurders -

... noch bestudeerde toeristische professionals. Wij wonen in Vale en werken samen in een klein bouwbedrijf, onder wiens leiding de vakantiewoningen zijn gebouwd. Onder hen zijn twee verfijnde nieuwe gebouwen, een herdershut en twee voormalige boerderijen - gerenoveerd met liefde voor detail, met respect voor de traditionele stijl van het gebied, maar ook met moderne bouwmaterialen en moderne wooneisen in het achterhoofd. Het resultaat is een ontmoeting van verschillende tijden en culturen in zes oases van welzijn, elk onmiskenbaar gelegen op een plaats waaromheen - naar wij hopen - de haast van de wereld nog lang afstand zal houden.
Na acht jaar werk leggen we onze troffels en schaven even opzij en halen we opgelucht adem. Wij ontvangen u als een team en zijn altijd beschikbaar als u problemen of vragen heeft. Misschien kunnen we helpen met een tip of twee, maar we hebben ook de kunst van het discreet terugtrekken onder de knie.
Met de inkomsten van de vakantiewoningen (uw geld dus) wordt enerzijds de "investeerder" bediend, en anderzijds stellen beheer en verzorging meerdere gezinnen in staat een zeker inkomen te verwerven. Als er voor u wordt gekookt, producten van de plaatselijke boeren worden besteld of in de dorpswinkel wordt gewinkeld, profiteren meer dorpsbewoners. Tenslotte plannen we een gaarkeuken voor de minder draagkrachtige gezinnen in het dorp, die ook gefinancierd wordt uit de inkomsten van de huizen.
Wij cultiveren een sfeer van vrij denken en gelijke samenwerking.
___________________________________________

--- Transylvania - Transylvania -

... is het land van kastelen en kloosters, versterkte kerken en legendarische plaatsen. Slechts enkele zijn bekend, zoals het kasteel Dracula in Bran, de megaliet Sfinx in het Bucegi-gebergte of Sarmizegetusa, de hoofdstad van de verdwenen cultuur van de Daciërs. Maar ze zijn overal te vinden: als een stil juweeltje langs de weg, als een monumentaal fort op een veilige rots, of als een met de hand versierd teken van liefde voor kunstnijverheid in een klooster in het bos. Een overzicht van alle blikvangers zou het bestek van deze pagina te buiten gaan, maar als u geïnteresseerd bent kunt u ze vinden in de fotogalerij van onze homepage - casa-vale.net -

(wordt hieronder vervolgd, met tips voor bezienswaardigheden en excursies)
___________________________________________
.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

- Minimum verblijf: 5 nachten. Uitzonderingen op aanvraag tegen het hoogste seizoenstarief.
- 25% aanbetaling door overschrijving op Duitse bankrekening of Paypal.
- Check-in/out vanaf 17:00 / tot 10:00 - en in overleg, we zijn flexibel.
- Transfer van/naar luchthaven of treinstation Sibiu-Hermannstadt inbegrepen
- Huurauto vanaf 203 €/week
- Extra bed vanaf 7e persoon: 12 €/nacht
- Huisdier: 10 €/nacht.
- Kinderbedje: 4 €/nacht, kinderstoel inbegrepen.
- Inbegrepen: snel internet via WLAN, elektriciteit, gas, water, brandhout, beddengoed, handdoeken, badlakens en keukendoeken,
wat verbruiksgoederen voor het begin zoals: Toiletpapier, zeep, wasmiddelen, douchegel, olijfolie, balsamico azijn, kruiden,
- kaarten van het gebied, spelletjes, frisse berglucht.
- Op aanvraag: ontbijt en traditionele menu's vers op tafel.
- Boerderijproducten uit het dorp: koemelk rechtstreeks van de uier, schapenkaas, honing, jam, zakusca, ingemaakte groenten, scharreleieren, wijn en brandewijn.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst mogelijk.
  • The cancellation fee is 25% of the rental amount (the down payment). Exception: in the event of a government-imposed travel ban during the pandemic, you will be immediately and completely reimbursed for all payments

meer informatie:

.
Het dorp Vale ligt in het centrum van de Marginimea Sibiului (de buitenwijken van Sibiu) - een van de meest traditionele gebieden in Roemenië. Het ligt aan de voet van het Cindrelgebergte, en de overblijfselen van een Dacische vesting getuigen van een bewogen verleden. Van de Daciërs wordt gezegd dat zij gewoonten associeerden met de Ierse Kelten, en zij vestigden zich hier lang voor de invasie van de Romeinse legioenen in de

Hier zijn enkele voorbeelden van excursies in de omgeving:
In Saliste begint een boerenpad door het oudste beukenbos van het continent. Het leidt naar Poiana Soarelui (Zonlicht), waar tientallen handgesneden houten beelden verspreid in de hoge weiden staan. Ze zijn het resultaat van jarenlang werk van beeldhouwers en snijders uit alle delen van het land in de jaren zestig. Het uitzicht op de Transsylvanische vlakte is hier uniek.
In het naburige dorp Sibiel vindt u het grootste museum van iconen met omgekeerde glasschildering in Roemenië. Hier wandelt u langs een bergstroom naar een klooster midden in het bos. Twee dorpen verder kunt u zich vergapen aan de springende vissen in het bergmeer van Gura Raului, en op de terugweg, in het dorp van de ooievaars Cristian (Großau), kunt u halt houden bij een van de oudste Saksische vestingkerken. Het geeft een indruk van hoe mensen zich eeuwen geleden barricadeerden tegen Tartaren, Hunnen, Turken en Kuruc vrijbuiters.

Wie de pracht van de Karpaten nader wil bekijken, kan kiezen uit twee berijdbare noord-zuidroutes:
- de Transfagarasan - langs een tientallen meters hoge waterval en steil oprijzende kliffen. Op de top van de pas ligt het bergmeer Balea Lac met een herberg van ijs.
- de Transalpina is de hoogste route over de Karpaten. Gebouwd door de Romeinen tijdens de veldtocht tegen de Daciërs, opnieuw versterkt door de Duitse Wehrmacht tijdens de Wereldoorlog, daarna in de vergetelheid geraakt, en vandaag de dag een van de meest natuurlijke berggebieden van Europa.
In beide gevallen bereikt u Walachije, het zuidelijke deel van Roemenië, een door de Middellandse Zee beïnvloede klimaatzone.
De Olt-vallei, de enige noord-zuid doorgang door de bergen, gelegen tussen de twee passen, is een ideale terugweg. Verschillende kloosters hebben zich door de eeuwen heen langs de majestueuze rivier gevestigd, en wie hier niet stopt heeft meestal haast.

Als je genoeg bergen en steile hellingen hebt gezien, kun je je aandacht richten op de vallei. Sindsdien vestigden Duits-Vlaamse horigen uit het aartsbisdom Keulen zich in de Karpaten en stichtten hun eigen staat. De Transsylvanische Saksen waren de eerste belijdende Lutheranen in Europa en boden ook bescherming aan andere religieus vervolgden.
Een van hun eerste marktplaatsen, de culturele hoofdstad van Europa Sibiu-Hermannstadt, heeft de middeleeuwen tot op de dag van vandaag niet van zich afgeschud. De oude stad, versterkte torens en stadsmuren zijn grotendeels gerestaureerd, en vlak daarnaast zijn bars in gewelven, hardrockcafés en (over)leven ontwikkeld. In de zomer stelt de stad zich open voor haar bezoekers en organiseert diverse evenementen op de centrale Grote Ring, van cabaret en theater tot openluchtconcerten en tentoonstellingen van de plaatselijke ambachtsgilden.

Het openluchtmuseum voor traditionele dorpskunst ASTRA in het "Jonge Woud" aan de rand van de stad is een bezoek waard. Eeuwenoude blokhutten, smederijen, watermolens en zaagmolens uit alle delen van het land worden hier tentoongesteld.
Van hieruit is het slechts een steenworp naar de vesting Michelsberg (Cisnadioara), een protestants versterkt kasteel uit de 13e eeuw. Het staat op een ronde bergkegel boven het dorp, dat tot de val van Ceausescu werd bewoond door Transsylvanische Saksen.
Na uren lopen door het gebied, voel je je benen. In de pekel- en kuurbaden van Salzburg (Ocna Sibiului) kunt u gehavende botten kalmeren, de krant lezen terwijl u in het zoute water ligt, of uzelf trakteren op een professionele massage of helende modderbehandeling in het aangrenzende kuurcentrum. De plaats wordt al sinds de 16e eeuw beschouwd als een kuuroord voor reumatische aandoeningen.

De Westelijke Karpaten (Muntii Apuseni) omsluiten samen met de Oostelijke Karpaten de hooglanden van Transsylvanië. In dit wilde en soms moeilijk toegankelijke gebied vertellen de Ouden nog steeds verhalen over de Daciërs en hun koning Decebal, die in de 1e eeuw de ruziënde stammen verenigde en de Romeinse legioenen versloeg. Tegenwoordig staat de regio bekend om zijn unieke landschap en de vele grotten en verlaten tunnels, soms honderden meters diep in de rotsen, waar skeletten van dinosaurussen en andere prehistorische dieren zijn gevonden. Als u vroeg opstaat, kunt u dit spannende gebied in een dagtocht verkennen.

Waar je het ook wendt of keert, je zult iets ervaren. Meestal dingen die je niet verwacht had.
.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2019

Susanne N. uit 4020 Linz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Abslot aan te bevelen

Wij drieën (2 volwassenen en 1 kind/10 jaar) brachten een heerlijke vakantie door in Transsylvanië. Casa Zollo en de zorg van de eigenaar waren een echt hoogtepunt. Het is een uitgesproken gezellig, zeer goed onderhouden en brandschoon houten huis met alles wat je nodig hebt voor een vakantie: prachtig gelegen op een heuvel met prachtig uitzicht, een goed uitgeruste keuken (zelfs met mijn geliefde "French Press" koffiezetapparaat), 2 badkamers en slaapkamers, balkons, barbecue en open haard en veel ruimte om te ontspannen. Zelfs noodhulp na een klein excursieongeval was beschikbaar. Over de ligging: met de auto bereikt u snel het dichtstbijzijnde dorp met supermarkten en een markt in ongeveer 8 minuten en de snelweg naar de bezienswaardige plaatsen in de omgeving. We hebben erg genoten van de dagen en kunnen de accommodatie ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2019

Martina uit Nienhagen

4,5
5 5 4 4
Toon Duits

Casa Zollo

Casa Zollo laat niets te wensen over, zeer schoon, zeer goed uitgerust en smaakvol ingericht, we voelden ons zeer comfortabel, het eerste bezoek aan Roemenië was een compleet succes

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2018

Rolf H. uit 07768 Kahla

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

zeer goed

Een vakantie naar volle tevredenheid, een ongekende superservice en pure ontspanning zijn slechts enkele van de criteria voor deze beoordeling. De Karpaten in de directe omgeving en de vriendelijkheid van de mensen maakten het voor ons een geweldige vakantie.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2018

Ronny uit 01844 Neustadt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis om te ontspannen en voor uitstapjes in de omgeving

Het huis is zeer comfortabel ingericht, het ontbreekt vrijwel aan niets, een prachtige gastentuin, de mogelijkheid om verzorgd te worden en altijd een contactpersoon te hebben... wat wil je nog meer!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf casa-vale.net
Dhr. W. Konnerth

Dhr. W. Konnerth

Wij zijn noch klassieke particuliere verhuurders, noch bestudeerde toeristische professionals. Wij wonen in Vale en werken samen in een klein bouwbedrijf, onder wiens leiding ook de vakantiewoningen grondig werden gerenoveerd of nieuw gebouwd. Na acht jaar werk - met buitengewone vrijheid en mogelijkheden voor creatieve vormgeving - leggen we onze troffels en schaven even opzij en halen we opgelucht adem. Van de inkomsten van de vakantiewoningen (uw geld dus) wordt enerzijds de "investeerder" bediend. Anderzijds zorgen het beheer en de verzorging voor een vast inkomen voor verschillende gezinnen. Als er voor u wordt gekookt, producten van de plaatselijke boeren worden besteld of in de dorpswinkel wordt gewinkeld, profiteren meer dorpsbewoners. Tenslotte plannen we een gaarkeuken voor de minder draagkrachtige gezinnen in het dorp, die ook gefinancierd wordt uit de inkomsten van de huizen. Wij cultiveren een sfeer van vrij denken en gelijke samenwerking. .


Andere accommodaties van Dhr. W. Konnerth

Alle accommodaties weergeven van Dhr. W. Konnerth

meer informatie

Objectnummer: 56432

Laatst bijgewerkt: 23.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/56432.htm


«- CASA ZOLLO - aan de voet van de Karpaten» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 28.03 tot 30.04.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven