Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

• CASA ZOLLO II •

Herdersdorp Vale aan de voet van de Karpaten, bij Sibiu-Hermannstadt, Transsylvanië-Transsylvanië

Max.  3   gasten
28m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
28m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 28.03 tot 28.03.2024
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 28.03 tot 28.03.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

--- CASA VALE din deal -

Wij bieden 6 zeer verschillende vakantiehuizen aan in en rond het herdersdorp Vale, direct aan de voet van de Karpaten. Aan de ene kant weg van de drukte van de beschaving, aan de andere kant om de hoek van Sibiu-Hermannstadt, de Europese Culturele Hoofdstad 2007.
Een goede keuze voor liefhebbers van bijzondere plaatsen die hun Roemeense vakantie willen kruiden met ongerepte natuur, een vleugje verleden en een snufje Transsylvanische traditie.
Het dorp nestelt zich op een heuvel met uitzicht op de Transsylvaanse hoogvlakte. Zonder doorgaand verkeer, op een rustige locatie, omgeven door het oudste oerbeukenbos van het continent en unieke flora en fauna in de bovenliggende bergweiden. U kunt ook profiteren van de centrale ligging in het hart van Roemenië voor excursies in alle richtingen.

U vindt de vakantiehuizen op onze homepage - casa-vale.net - met fotogalerijen, virtuele rondleidingen, tips voor excursies en een gastenboek:

- CASA CRINA - 200m² villa voor hogere eisen met open haard, zuidterras, tuin, 4 kamers, 4 badkamers - 8-10 personen.
- CASA ZOLLO - licht huis op de berg met panoramisch uitzicht, open haard, balkons, tuin, 3 kamers, 2 badkamers - 6-8 personen.
- CASA PELU - volledig gerenoveerde boerderij met nieuwe zolder en dakterras, 3 kamers, 1 badkamer - 6 personen.
- CASA LOPO - vakantieboerderij met blokhut, schuur + tuin, gedeeltelijk in ruwe staat, 3 kamers, 1 badkamer - 4-6 personen.
- CASA NICU - onze 120 jaar oude Methusalem met deze flair, 1 kamer, 1 badkamer - 2-3 personen.
- CASA ZOLLO II - gezellige vakantiewoning met terras en tuin, 1 kamer, 1 badkamer - 2-3 personen.
- COZO FANTU - herdershut in de bergweiden zonder elektriciteit en ander comfort - 4 personen.

- Alle accommodaties hebben een volledig uitgeruste keuken, snel internet en TV met Duitse zenders.
- Transfer van vliegveld/station Sibiu is inbegrepen.
- Op aanvraag: huurauto, kinderbedje, ontbijt, traditionele menu's, producten van de boerderij, excursie in een paardenkoets.
_________________________________________________________

--- CASA ZOLLO II -------

De flat is ideaal voor singles en koppels. Het ligt aan de rand van het dorp en het enige doorgaande verkeer is één of twee paardenkarren die hooi brengen van de naburige heuvels. Verwacht een op maat gemaakte inrichting, picobelo schoonmaak en een rustgevend uitzicht op de vallei en de beboste bergen. Tijdens de 4 jaar durende bouwperiode hadden we tijd en plezier om creatief details te ontwerpen.

Het éénkamerappartement (28 m²) bevindt zich op de begane grond van het hoofdgebouw Casa Zollo en heeft een aparte ingang, een eigen terras, een keuken en een badkamer. De uitrusting omvat een tweepersoonsbed, LED-tv (met Duitse zenders), WLAN-internet en een kitchenette. Het is volledig uitgerust met een koelkast, gasfornuis, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, kruiden en veel gerechten.
Bij aankomst vindt u het bed vers opgemaakt. Een extra bed voor een 3e persoon is mogelijk tegen betaling.
De aparte badkamer heeft een wasmachine, WC, wastafel en douche. Hand- en baddoeken, douchegel en zeep zijn aanwezig.

De inrichting is van hoge kwaliteit en zorgvuldig gekozen, inclusief sanitair, keukenapparatuur, matras en linnengoed. Alle meubels, deuren en ramen zijn op maat gemaakt. De centrale verwarming op zonne-energie wordt geregeld door een gasketel, als alternatief schakelen we de infraroodpanelen in, die de lichamen in de kamer verwarmen als een tegelkachel en alleen indirect de lucht.

Vanaf het ruime terras (21 m²) kijkt u uit over het weelderige groen van beboste berghellingen of naar beneden in het dal. Een trap leidt naar de omheinde tuinen ( m²), die direct grenzen aan de omringende heuvels.
Hier kunt u ontspannen op een ander terras, een steak roosteren op de gemetselde barbecue en 's avonds bij het open vuur de wakende krekels roosteren. Of misschien zit u gewoon onder een appelboom, luistert u naar de vogels en laat u uw gedachten gaan...

- Voor 2 (tot 3) personen
- Eenkamerappartement met tweepersoonsbed en kitchenette
- Doucheruimte met wasmachine
- Groot terras
- Tuin met parkeerplaats, terras, barbecue en open haard
- Minimale bezetting: 5 dagen
_________________________________________________________
.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 18 km Sibiu

18 km

Station 3 km Saliste / Sibiel

3 km

Snelweg-afrit 3 km Saliste

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

___________________________________________

--- Wij bieden meer dan alleen accommodatie

- Transfer vanaf het vliegveld of treinstation van Sibiu is inbegrepen, en een betrouwbare huurauto kan besteld worden.
- Desgewenst verzorgt onze kokkin het ontbijt of neemt zij de keuken over. Zij bereidt traditionele menu's vers op tafel op vooraf afgesproken tijden. Vlees komt van eigen vee. Vegetariërs? Geen enkel probleem.
- Producten van lokale boeren zoals: verse melk rechtstreeks van de uier, geiten- en schapenkaas, boshoning, zelfgemaakte jam en zakusca, wijn en schnaps, ingemaakte groenten.
- Op aanvraag: extra bed, babybed, kinderstoel.
- Tip: Excursie in een paardenkoets de bergen in. De tocht kan een paar uur of een hele dag duren. Tussendoor stoppen we bij de bergstroom en koken we een herdersgoulash in de ketel op het kampvuur.
___________________________________________

--- Het herdersdorp Vale ---

... is afgelegen genoeg om vos en haas een goede nacht toe te wensen, en tegelijkertijd ruim 5 km verwijderd van de snelweg die alle bezienswaardigheden van Transsylvanië dichterbij brengt. Een geasfalteerde weg raakt het dorp, maar het grootste deel strekt zich uit in de heuvels over stenen trottoirs en paden. Dit is nog een reden waarom traditionele structuren en ongekunstelde gastvrijheid de oprukkende moderniteit grotendeels hebben overleefd. Paarden, schapen en gevogelte maken nog steeds deel uit van het dorpsbeeld, en de boeren nemen hun zeisen ter hand en planten aardappelen, maïs en groenten, die ze bewaren voor de winter.
Er is een kinderspeelplaats en een kleine familiewinkel op het dorpsplein - andere winkels, restaurants, een bank met een EC Visa machine en een markt met landbouwproducten in het stadje Saliste, 2 km verderop. Wat hier ontbreekt is te vinden in Sibiu, 20 km verderop, op de markt van Zibins, in winkels of in warenhuisketens als Real, Kaufland of Lidl.
Sommigen denken dat de klok hier ooit gestopt is. Dat veel dingen niet perfect zijn, dat de natuur uniek en ongerept is, en dat de adem van vroegere tijden in elke hoek voelbaar is. En dat het misschien juist deze mix is die de charme uitmaakt van het buitengewone, voordat het wordt opgeslokt door de beschaafde vooruitgang. Tot dan, kijk eens rond.
___________________________________________

--- Wij zijn geen klassieke particuliere verhuurders ---

... noch gestudeerde toeristische professionals. Wij wonen in Vale en werken samen in een klein bouwbedrijf, onder wiens leiding de vakantiewoningen zijn gebouwd. Onder hen zijn twee verfijnde nieuwe gebouwen, een herdershut en twee voormalige boerderijen - gerenoveerd met liefde voor detail, met respect voor de traditionele stijl van het gebied, maar ook met moderne bouwmaterialen en moderne wooneisen in het achterhoofd. Het resultaat is een ontmoeting van verschillende tijden en culturen in zes oases van welzijn, elk onmiskenbaar gelegen op een plek waaromheen - naar wij hopen - de haast van de wereld nog lang afstand zal houden.
Na acht jaar werk leggen we onze troffels en vliegtuigen even aan de kant en halen we opgelucht adem. We ontvangen u als een team en zijn altijd beschikbaar als u problemen of vragen heeft. Misschien kunnen we helpen met een tip of twee, maar we hebben ook de kunst van het discreet terugtrekken onder de knie.
Met de inkomsten van de vakantiewoningen (uw geld dus) wordt enerzijds de 'investeerder' bediend, en anderzijds zorgen beheer en verzorging ervoor dat meerdere gezinnen een zeker inkomen hebben. Als er voor u wordt gekookt, producten bij de plaatselijke boeren worden besteld of in de dorpswinkel wordt gewinkeld, profiteren meer dorpsbewoners. Tenslotte plannen we een gaarkeuken voor de minder draagkrachtige gezinnen in het dorp, die ook gefinancierd wordt uit de inkomsten van de huizen.
We cultiveren een sfeer van vrij denken en gelijkwaardige samenwerking.
___________________________________________

--- Transsylvanië - Transsylvanië --

... is het land van kastelen en kloosters, versterkte kerken en legendarische plaatsen. Slechts enkele zijn bekend, zoals het kasteel Dracula in Bran, de megaliet Sphinx in het Bucegi-gebergte of Sarmizegetusa, de hoofdstad van de verdwenen cultuur van de Daciërs. Maar ze zijn overal te vinden: als een stil juweeltje langs de weg, als een monumentaal fort op een veilige rots, of als een met de hand versierd teken van liefde voor kunstnijverheid in een klooster in het bos. Een overzicht van alle blikvangers zou het bestek van deze pagina te buiten gaan, maar wie geïnteresseerd is kan ze vinden in de fotogalerij op onze homepage - -

(wordt hieronder vervolgd, met bezienswaardigheden en tips voor excursies)
___________________________________________
.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 06:10
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

- Minimum verblijf: 5 nachten. Uitzonderingen op aanvraag tegen het hoogste seizoenstarief.
- Aanbetaling van 25% door overschrijving op Duitse bankrekening of Paypal.
- Check-in/out vanaf 17:00 / tot 10:00 - en in overleg, we zijn flexibel.
- Transfer van/naar vliegveld of treinstation Sibiu-Hermannstadt inbegrepen.
- Huurauto vanaf 203 €/week.
- Extra bed vanaf 7e persoon: 12 €/nacht
- Huisdier: 8 €/nacht.
- Babybedje: 4 €/nacht, kinderstoel inbegrepen.
- Inbegrepen: snel internet via WLAN, elektriciteit, gas, water, brandhout, beddengoed, handdoeken, badlakens en keukendoeken,
enkele verbruiksgoederen voor het begin zoals: Toiletpapier, zeep, wasmiddelen, douchegel, olijfolie, balsamico azijn, kruiden,
- kaarten van de omgeving, spelletjes, frisse berglucht.
- Op aanvraag: ontbijt en traditionele menu's vers op tafel.
- Boerderijproducten uit het dorp: koemelk rechtstreeks van de uier, schapenkaas, honing, jam, zakusca, ingemaakte groenten, scharreleieren, wijn en brandewijn.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst mogelijk.
  • The cancellation fee is 25% of the rental amount (the down payment). Exception: in the event of a government-imposed travel ban during the pandemic, you will be immediately and completely reimbursed for all payments

meer informatie:

Het dorp Vale ligt in het centrum van de Marginimea Sibiului (de buitenwijken van Sibiu) - een van de meest traditionele gebieden in Roemenië. Het ligt aan de voet van het Cindrelgebergte en de overblijfselen van een Dacische vesting getuigen van een bewogen verleden. De Daciërs zouden banden hebben met de Ierse Kelten, en zij vestigden zich hier lang voor de invasie van de Romeinse legioenen in het

Hier zijn enkele voorbeelden van excursies in de omgeving:
In Saliste begint een boerenpad door het oudste beukenbos van het continent. Het leidt naar Poiana Soarelui (Zonlicht), waar tientallen handgesneden houten beelden verspreid in de hoge weiden staan. Ze zijn het resultaat van jarenlang werk van beeldhouwers en snijders uit alle delen van het land in de jaren 1960. Het uitzicht op de Transsylvaanse vlakte is hier uniek.
In het naburige dorp Sibiel vindt u het grootste museum van iconen met omgekeerde glasschildering in Roemenië. Hier wandelt u langs een beekje naar een klooster midden in het bos. Twee dorpen verder kunt u zich vergapen aan de springende vissen in het bergmeer van Gura Raului, en op de terugweg, in het dorp van de ooievaars Cristian (Großau), kunt u stoppen bij een van de oudste Saksische vestingkerken. Het geeft een indruk van hoe men zich eeuwen geleden barricadeerde tegen Tartaren, Hunnen, Turken en Kuruc vrijbuiters.

Wie de pracht van de Karpaten nader wil bekijken, kan kiezen uit twee bevaarbare noord-zuidroutes:
- de Transfagarasan - langs een tientallen meters hoge waterval en steil oprijzende kliffen. Op de top van de pas ligt het bergmeer Balea Lac met een herberg van ijs.
- de Transalpina is de hoogste route over de Karpaten. Gebouwd door de Romeinen tijdens de veldtocht tegen de Daciërs, tijdens de wereldoorlog door de Duitse Wehrmacht herversterkt, daarna in de vergetelheid geraakt, en tegenwoordig een van de meest natuurlijke berggebieden van Europa.
In beide gevallen bereikt u Walachije, het zuidelijke deel van Roemenië, een door de Middellandse Zee beïnvloede klimaatzone.
De Olt-vallei, de enige noord-zuid doorgang door de bergen, gelegen tussen de twee passen, is een ideale terugweg. Langs de majestueuze rivier hebben zich in de loop der eeuwen verschillende kloosters gevestigd.

Als je genoeg bergen en steile hellingen hebt gezien, kun je je aandacht richten op de vallei. Sindsdien vestigden Duits-Vlaamse horigen uit het aartsbisdom Keulen zich in de Karpatenboog en stichtten er hun eigen staat. De Transsylvanische Saksen waren de eerste belijdende Lutheranen in Europa en boden ook bescherming aan andere religieus vervolgden.
Een van hun eerste marktplaatsen, de culturele hoofdstad van Europa Sibiu-Hermannstadt, heeft de middeleeuwen tot op heden niet van zich afgeschud. De oude stad, verdedigingstorens en stadsmuren zijn grotendeels gerestaureerd, en daarnaast zijn bars in gewelven, hardrockcafés en (over)leven ontwikkeld. In de zomer stelt de stad zich open voor haar bezoekers en organiseert diverse evenementen op de centrale Grote Ring, van cabaret en theater tot openluchtconcerten en tentoonstellingen van de plaatselijke ambachtsgilden.

Het openluchtmuseum voor traditionele dorpskunst ASTRA in het "Jonge Woud" aan de rand van de stad is een bezoek waard. Hier worden eeuwenoude blokhutten, smederijen, watermolens en houtzagerijen uit alle delen van het land tentoongesteld.
Van hieruit is het maar een steenworp naar de vesting Michelsberg (Cisnadioara), een protestants versterkt kasteel uit de 13e eeuw. Het staat op een ronde bergkegel boven het dorp, dat tot de val van Ceausescu werd bewoond door Transsylvanische Saksen.
Na een urenlange wandeling door de omgeving voelt u uw benen. In de pekel- en geneeskrachtige baden van Salzburg (Ocna Sibiului) kunt u gehavende botten kalmeren, de krant lezen terwijl u in het zoute water ligt, of uzelf trakteren op een professionele massage of een geneeskrachtige modderbehandeling in het aangrenzende spacentrum. De plaats wordt al sinds de 16e eeuw beschouwd als een kuuroord voor reumatische aandoeningen.

De Westelijke Karpaten (Muntii Apuseni) omsluiten samen met de Oostelijke Karpaten de hooglanden van Transsylvanië. In dit wilde en soms moeilijk toegankelijke gebied vertellen de ouden nog steeds verhalen over de Daciërs en hun koning Decebal, die in de 1e eeuw de ruziënde stammen verenigde en de Romeinse legioenen versloeg. Tegenwoordig staat de regio bekend om zijn unieke landschap en de vele grotten en verlaten tunnels, soms honderden meters diep in de rotsen, waar skeletten van dinosaurussen en andere prehistorische dieren zijn gevonden. Als u vroeg opstaat, kunt u dit spannende gebied in een dagtocht verkennen.

Waar je het ook wendt of keert, je zult iets meemaken. Meestal dingen die je niet had verwacht.
.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

Annette uit Saarbrücken

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

graag weer

Alles was perfect hier. De shuttle vanaf het vliegveld, de huurauto, maar vooral: een prachtige, goed onderhouden accommodatie met de unieke mogelijkheid om vermaakt te worden met het beste Roemeense eten. En een toplocatie, van waaruit je alles kunt doen (winkelen, wandelen, gewoon ontspannen in de tuin), ... en nog veel meer

Juli 2018

Carolin R. uit Crottendorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Casa Zollo 2

We zijn al de 2e keer in Roemenië en hebben al in een aantal huizen van de verhuurders vakantie gemaakt en we moeten gewoon zeggen dat het allemaal super geweldig en altijd schoon.... zijn. alles wat je nodig hebt is er en zelfs als er iets leeg is, is al het personeel zeer betrouwbaar en haalt het zo snel mogelijk.... in roemenië is veel te zien wat je kunt beleven, dat hebben wij ook gedaan tijdens ons 2e verblijf maar roemenië is groot en we hebben nog veel te doen dus hebben we net onze 3e vakantie geboekt... 1000 sterren voor jou, je verdient ze...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2018

Heidrun und Günter S. uit 09366 Stollberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

super

Alles was in orde. De service van de verhuurder, te beginnen met de overdracht en het ophalen na de pech met de fiets, alsmede de inrichting en het comfort van het vakantiehuis hadden niet beter kunnen zijn. De ligging in Vale is rustig, centraal en een goed uitgangspunt voor dagtochten naar Transsylvanisch-Saksische vestingkerken in de regio Sibiu-Sighisoara. Wij reden ongeveer 1900 km met de gehuurde Dacia, leerden het land en zijn bevolking vanuit verschillende achtergronden kennen en adviseren iedereen die een wat andere vakantie wil, weg van het massatoerisme, dit land te bezoeken nu het nog een vleugje van zijn oorspronkelijkheid kan tonen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2017

Katrin C. uit 09366 Stollberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Recreatie factor super !

Als u rust en stilte zoekt, is dit de plek voor u. Een gezellige en functioneel ingerichte vakantiewoning. We hadden vooraf al een huurauto geboekt via de aardige verhuurder Werner, waarmee onze gastheer ons vervolgens ophaalde van het vliegveld in Sibiu. De ondersteuning ter plaatse door Werner en Nicu was uitstekend. We hebben 1500 km afgelegd in onze gehuurde Passat gedurende de 10 dagen. Transalpina, Sibiu, Hunedoara, Brasov, Biertan etc., alles was prachtig, de kastelen, het landschap, de kleine Karpatische dorpjes met hun mensen en dieren en niet te vergeten de prachtige rit met Nicu en zijn zoontje in een paardenkoets de bergen in. Transylvania is zeker een reis waard!!!

Antwoord van Dhr. W. Konnert:

Danke Katrin, dein Lob erwärmt das Herz. Ihr seid ein gutes Beispiel dafür, daß man in nur 10 Tagen alle Himmelsrichtungen erkunden und sich trotzdem dabei erholen kann. Glückauf, Werner

Augustus 2017

Reiner G. uit 14712

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiewoning Roemenië / Vale Mr Konnert

We waren op zoek naar een week vakantie en hebben het gevonden. De vakantiewoning is heel gezellig en liefdevol ingericht, ligt heel rustig en biedt alles wat je nodig hebt. De service van de heer Konnert en zijn team was zeer goed en probleemloos. Dit was onze eerste vakantie in Roemenië en we komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2016

Christian uit Gummersbach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Het is een zeer goed onderhouden huis, inclusief het terrein. De service ter plaatse is uitstekend.

Nadat we op de luchthaven hartelijk waren ontvangen door Werner, werden we eerst naar het huis gebracht en kregen we de eerste tips voor ons verblijf. We hadden een prachtige kamer met terras en tuin, zeer comfortabel ingericht. Het appartement was brandschoon, de verzorging door de verhuurder was uitstekend. Alles wat we nodig hadden was er en het eten dat we bij Tanti Onuta bestelden was heerlijk. Je kunt ook rechtstreeks bij Werner een auto boeken, alles heel ongecompliceerd en prettig. Wij kunnen het huis te allen tijde van harte aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. W. Konnert:

Lieber Christian,
genauso allerwärmstens kann ich auch euch als Gäste empfehlen. Ihr seid jederzeit willkommen wenn es euch einmal wieder nach Siebenbürgen zieht.
Alles Gute, Werner


Contactpersoon

Bedrijf www.casa-vale.net
Dhr. W. Konnert

Dhr. W. Konnert

Wij zijn noch klassieke particuliere verhuurders, noch bestudeerde toeristische professionals. Wij wonen in Vale en werken samen in een klein bouwbedrijf, onder wiens leiding ook de vakantiewoningen grondig werden gerenoveerd of nieuw gebouwd. Na acht jaar werken - met buitengewone vrijheid en mogelijkheden tot creatieve vormgeving - leggen we onze troffels en schaven even aan de kant en halen opgelucht adem. Van de inkomsten van de vakantiewoningen (uw geld dus) wordt enerzijds de 'belegger' bediend. Anderzijds zorgen beheer en verzorging voor een vast inkomen voor meerdere gezinnen. Als er voor u wordt gekookt, producten bij de plaatselijke boeren worden besteld of in de dorpswinkel wordt gewinkeld, profiteren meer dorpsbewoners. Tenslotte plannen we een gaarkeuken voor de minder draagkrachtige gezinnen in het dorp, die ook gefinancierd wordt uit de inkomsten van de huizen. We cultiveren een sfeer van vrij denken en gelijkwaardige samenwerking. .


Andere accommodaties van Dhr. W. Konnert

Alle accommodaties weergeven van Dhr. W. Konnert

meer informatie

Objectnummer: 57548

Laatst bijgewerkt: 23.01.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/57548.htm


«• CASA ZOLLO II • » krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 28.03 tot 28.03.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven