Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Formosa - Appartement

Algarve

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

De langwerpige Casa Formosa appartement, studio en ons huis is gelegen in het midden van een grote partij met volwassen bomen. In drie richtingen, het gebied van daaruit naar de rustige vallei wegvalt. Dat betekent een maximale privacy alle eenheden, zodat onze gasten altijd benadrukken dat je nauwelijks gemerkt dat de andere bewoners.
Over de oprit met elektrische poort leidt achter het huis waar de gasten een parkeerplaats met schaduw dak kan gebruiken. In het midden van het huis is er een gemeenschappelijke wasruimte, naast de voordeur is de studio (zie advertisement "Studio"), een trap naar de 120m² groot dakterras met uitzicht op zee.
Aan de westzijde van Casa Formosa is het hier geadverteerd appartement. Het heeft een zeer eigen tuin van ongeveer 1500m² Oppervlakte naar zuid-west. Diverse terrassen en plateaus met uitzicht op zee nodigen u uit om te blijven. De tuin heeft fruitbomen, amandel- en olijfbomen en een speeltuin met voetbal doel, in de oude boom bungelen een schommel. Een ander hoogtepunt is de buitenkeuken met barbecue en een panoramisch terras met schaduw dak en zomerdouche - allemaal exclusief voor gasten van het appartement.
Reist u met meer dan 4 personen, kunnen de studio's en appartementen samen gehuurd worden. Ze worden gescheiden door 2 deuren, akoestische en visuele scheiding werd genomen tijdens de bouw.
Beide units zijn ook voor de vakanties naar koelere seizoenen, omdat alle kamers hebben een economische muur kachels. In het appartement is ook de houtoven.
Tips en suggesties voor de regio worden gemaakt in de appartementen. Als u nog vragen heeft, kunt u ons vinden in het oostelijke deel van Casa Formosa, waar we wonen en (vaak) werk.

Omschrijving huurwoning:
Het appartement U komt binnen via een grote glazen deur. De ronde boog komt u in de ruime woonkamer, die is verdeeld in keuken en woonkamer. De drie ramen van de woonkamer naar het zuiden westen en bieden uitzicht over de tuin naar de zee ...
Het hart van de woonkamer is de gietijzeren kachel, die is gelegen op een rustieke bakstenen halve cirkel. Rond positioneren zichzelf eettafel, een bank en een hoek met muziek, tv en internet. De naburige "blue" keuken is van hoge kwaliteit en goed uitgerust, kan het zo dat zelfs de meest complexe menu's gemakkelijk te koken.
In het noorden zijn de twee slaapkamers bevinden. De bedden kunnen worden geconfigureerd als dubbele of enkele bedden, afhankelijk van uw voorkeur. Beide kamers hebben een kast en een ventilator aan het plafond. De muren zijn versierd met kunst uit de streek. De grote smaakvol betegelde badkamer met ligbad bevindt zich tussen de twee slaapkamers met toegang tot de gang.
Licentie- of registratienummer: 312/AL (CM Olhão)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 19 km Faro

19 km

Station 6 km Olhão

6 km

Snelweg-afrit 8 km Olhão

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Slechts een paar kilometer ten noord-oosten van de havenstad Olhão ligt op de helling van een vredige, rustige vallei, Casa Formosa. De naam voor de eigenschap komt voort uit het geweldige uitzicht, kunt u genieten van vele delen van het pand en in het bijzonder vanaf het grote dakterras op de lagune Ria Formosa. Geflankeerd door de altijd groene heuvels van de constante eb en vloed kan goed worden waargenomen vanaf hier. Ferries reizen tussen het vasteland en het eiland Armona en in het naburige eiland Culatra afgemeerd in de zomer talloze zeilboten, knipperen in de zon en schitteren in de nacht als in het water gevallen sterren, wit in de dag ...

Rond de Casa Formosa ontspannen wandelingen kunnen worden uitgevoerd waar er veel te zien.

Direct achter het huis kunt u blijven stijgen de heuvel en op slechts een paar meter met een fantastisch uitzicht over de Ria Formasa beloonde de Atlantische Oceaan en de haven stad Olhão. 'S nachts, maar nog steeds vuurtoren en sterren een bijdrage leveren in aanvulling op de lichten van de stad en het eiland dorpen, deze opvattingen zijn niet minder spectaculair.

Over smalle paden en onverharde wegen, langs de oude omringende muren, amandel, vijgen en johannesbrood bomen, de ontdekking tocht verder. Met een beetje lokale kennis kunt u zelfs aanloop naar de kleine lagune strand 'Cavacos', zodat binnen een half uur.

Natuurlijk om te winkelen, het strand en de stad bezoeken van een auto is aan te bevelen. Maar Sportieve gasten kunnen ook omgaan met een fiets de beheersbaar afstanden. Olhão ligt direct aan de Ria Formosa, de lagune dat het vasteland scheidt van de Atlantische Oceaan en staat bekend om zijn biodiversiteit. Het stadsbeeld van Olhão is nog steeds blijvend effect bijzonder indrukwekkend als de voormalige Moorse invloeden aan deze dag. De huizen of "cubos" genoemd (= kubus), gewoonlijk beklad met witte verf en het boek eindigt met een plat dak terras, die meestal wordt gebruikt voor het drogen van wasgoed.
Olhão gevierd in 2008 een historisch feest: 200 jaar stadsrechten. Een indrukwekkende geschiedenis die loopt door iedereen die zich bezighoudt in detail met deze stad. 1808 slaagde 17 Olhanensern (zoals de mensen van deze stad worden genoemd) naar de Atlantische Oceaan over te steken op weg naar Brazilië. Doel van de reis was om de verbannen Portugese koning naar Portugal terug te brengen en aan te kondigen hem dat de strijd tegen de Fransen werd met succes bekroond. De heel bijzonders over deze reis, was echter dat de zeilers hun bestemming bereikt zonder kaarten. Dus je kunt het schip "Bom Sucesso" vandaag de dag tussen de twee prachtige overdekte markt te bewonderen, is het origineel, met de zeilers waagde deze enorme uitdaging over de wilde, open zee.
Olhão - dus dat was geassocieerd jarenlang visverwerkende fabrieken, in het bijzonder voor sardines en tonijn. Zoals wereld eet maar ook de tand des tijds en er zijn nog slechts een paar bedrijven tot nu toe. Toch pulseert in Olhão aan het werk ervaring: hier de vis en schaaldieren inkomen wordt gewerkt, geleefd, onder de mensen gebracht. Wie in zijn stad heeft de luxe van twee grote, dagelijks geopend markthallen? (Behalve op zondag). Een overdekte markt voor vis en zeevruchten, de andere voor fruit, groenten en vlees. Rondom vele cafés te blijven. Bijzonder aantrekkelijk is de marktdag op zaterdag wanneer je "oud en jonger" uit de omliggende dorpen en verkopen hun oogst aan de kade in de voorkant van de overdekte markt in de open lucht.

De zomer wordt gekenmerkt door vele culturele evenementen, waaronder de beroemde Seafood Festival in half augustus, waar u bekende bands te bewonderen naast vele gerechten. Maar zelfs in de koudere maanden, is er nu en de mogelijkheid voor cultuur en live muziek. 2008, een grote moderne bibliotheek werd geopend, zoals hier, de burgers van de stad naar de fusie van oud en nieuw, van moderne en poreus te ervaren. Dus het is net als op veel plaatsen bestwil: één van deze stad een tweede blik, vindt u een heleboel spannende ontdekkingen te doen. Gewoon een wandeling ontspannen ...
gastronomisch gezien zijn er een aantal uitstekende restaurants, zowel op de promenade en verborgen in de straten. Sommigen zeggen toch dat verser en goedkoper vis is moeilijk te vinden in de Algarve. Probeer het zelf.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 7 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijzen zijn voor het appartement (ca. 80 m²) met 2 slaapkamers en 1 badkamer voor maximaal 4 personen

De prijzen zijn inclusief nutsvoorzieningen (met uitzondering van verwarming kosten: stroom voor verwarming platen € 0,20 / kWh, brandhout 0,20 / kg op de consumptie €)

Annuleringsvoorwaarden:

  • - up to 84 days before departure of the total rental price - 83 to 45 days before departure 25% of the total rental price - 44 to 28 days before departure 50% of the total rental price - 27 to 14 days before departure 70% of the total rental price - 13 to 0 days before departure 90% of the total rental price - For early departure 100% of the total rental price

meer informatie:

Olhão zijn er het hele jaar door veerdienst naar Ilha de Armona en Ilha da Culatra. Hier kunt u genieten van eindeloze wandelingen op het strand aan de Atlantische Oceaan en seizoensgebonden bezoek aan de restaurants. De veerboten niet goed gaat elke dag, maar heel vaak, dus het wordt vertrektijden aanbevolen om na te gaan op voorhand (pdf ferry dienstregeling). Beleggers kunnen worden gevonden in het uiterste oosten van de haven promenade.

In Quelfes, ongeveer 1 km ten noordoosten van Olhão, in de ochtend een rommelmarkt wordt gehouden op de 4e en 5e zondag van de maand.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2020

Erwin und Marianne R. uit Solothurn / CH

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij beoordelen alle criteria met 5 sterren

Het appartement Casa Formosa met zijn prachtige mediterrane tuin en uitzicht op zee is een plek om te ontspannen en te genieten! De gastheren Heidi en Jens zijn uiterst behulpzaam, gastvrij, maar toch zeer discreet!
Alles was precies goed!
Een oase die we graag een andere keer weer willen boeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2020

Helmut W. uit Remscheid

5,0
5 5 5 5 5

Ungestörte Idylle

Ein Urlaubsdomizil der Extraklasse. Hier fühlt man sich rundum wohl und hat den Wunsch zu bleiben oder zu mindestens bald wieder zu kommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2019

Gaby uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5

Alles bestens

Super Appartement, geräumig und gemütlich. Der Garten ist wunderschön und groß, sogar Boule kann man dort spielen und das Meer leuchtet in der Ferne. Die Küche ist perfekt ausgestattet - es ist einfach alles da, an alles wurde gedacht, habe ich so noch nie erlebt. Die Vermieter sind ausgesprochen nett und hilfreich, man fühlt i´sich gleich willkommen und zuhause.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

Michael O. uit Hamburg

4,8
5 5 5 4

Schöne Urlaubstage an der Algarve

Der Urlaub im Apartment Casa Formosa war super. Wir haben uns sehr gut erholt. Das Haus war ausgesprochen sauber und gepflegt. Wenn man sich selbst verpflegen möchte, ist alles in der Küche vorhanden. Insbesondere hat uns der Garten mit seinen verschiedenen Sitz- und Aufenthaltsmöglichkeiten und einer wunderbaren Aussicht gefallen. Wir durften uns auch an den reifen Granatäpfeln bedienen, die an einem Strauch hingen. Sehr lecker!
Heidi und Jens sind ausgesprochen nette und angenehme Gastgeber, die immer ansprechbar waren und in keiner Weise aufdringlich sind.
Da wir nur im Urlaub Auto fahren, war die Auffahrt zum Gästeparkplatz - insbesondere im Dunkeln - eine kleine Herausforderung.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

Ralf & Tina uit Quelfes

5,0
5 5 5 5

Besser gehts nicht

Wunderschönes Apartment mit 2 Schlafzimmern
Der Außenbereich ist der Hammer
Leider war es etwas zu kühl zum Grillen

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

Andrea V. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Kleines Paradies

Uns hat es in der Casa Formosa sehr gut gefallen , es war alles wie beschrieben und die Fotos stimmen auch !! Tolle Lage , alles geschmackvoll und zum Wohlfühlen !!

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Augustus 2019

Thomas S. uit Offenbach am Main

4,8
5 5 5 4

Haus und Garten zum Entspannen

Sehr geschmackvoll, aber unaufdringlich eingerichtete Ferienwohnung, in der der es einem an nichts mangelt. Alles ist sehr gut durchdacht und funktioniert.
Der Garten ist traumhaft schön und hat man midestens drei Sitz- bzw. Liegeplätze im Schatten oder auch in der Sonne zur Verfügung.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2019

Uwe uit Grafschaft

4,9
5 5 5 4.5

Am liebsten wären wir dort geblieben!

Wie soll man ein Feriendomizil beschreiben, welches man doch am liebsten das halbe Jahr selbst mieten würde? Leider gibt es da so eine Sache die mit "Arbeit" zu tun hat.
Wir hatten das Appartement gemietet und gleich vom ersten Augenblick in unser Herz geschlossen....nein es war der zweite Augenblick , denn die Anreise im Dunkeln war schon ein kleines Abenteuer. Die unbefestigte Straße und der steile Anstieg am Haus war eine klitzekleine Herausforderung. Aber auch gleich die erste sehr angenehme Überraschung, denn wir wurden vom super netten Vermieter-Ehepaar Heidi und Jens, noch bei hell erleuchtetem Haus spät nachts empfangen. Also alles gut und die Auffahrt schafft jeder, wenn man weiß das das Gaspedal rechts ist und in diesem Fall auch genutzt werden sollte.
Vieles wurde in den Rezessionen vorher schon beschrieben, aber es gibt wirklich nichts was nicht passt. Es ist alles da und es blitz vor Sauberkeit.
Wir haben traumhaft gut auf den Matzen geschlafen und die Ruhe ist wirklich phantastisch. Leider war die Zeit zu kurz um wirklich jede Sitzgelegenheit in diesem paradiesischen Garten ausgenutzt zu haben. Es ist wie im Wunderland und es gibt an jeder Ecke etwas zu entdecken und immer wieder dieser atemberaubende Ausblick in die Natur und nicht weit entfernt...dass Meer.
Alle Daumen zeigen bei uns nach oben und eins ist ganz sicher. Wir kommen wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2019

Angelika B. uit 68259 Mannheim

4,8
5 5 5 4

Auf der Höhe ...

... ist die Casa Formosa in zweierlei Hinsicht: Man hat von hier neben der Schönheit im harmonisch gestalteten Nahbereich des Gartens eine weite und weitgehend unverbaute Sicht in die Umgebung , die (uns) auch mental öffnet. Die Ausstattung und die Betreuung durch Heidi und Jens sind perfekt.
Eine ideale Unterkunft, wenn man Ruhe genießen kann und dafür auch bereit ist, an die Ria, zu den vorgelagerten Stränden, in das wunderschöne und facettenreiche Kleinstädtchen Olhao und damit zu Einkaufsmöglichkeiten mit Frischfisch in den Markthallen, Obst und Gemüse auf dem Samstagsmarkt, allem anderen in modernen Supermärkten kurze Autofahrten zu unternehmen.
Ganz ohne Auto gibt es die nähere Umgebung auf zahlreichen Spazierwegen zu erkunden.
Die Bewertung nach den nachgenannten Kategorien fällt deshalb schwer und ist ohne das Geschriebene wenig aussagekräftig. Zu empfehlen ist die Unterkunft ganz bestimmt, aber nicht speziell für eine der genannten Gruppen.

November 2018

A. & A. F. uit 40593 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Wunderschön !!!

Wir hatten das Apartement für 2 ½ Monate gemietet und fühlten uns gleich nach unserer Ankunft "wie zu Hause". All' den überaus positiven Bewertungen und Anmerkungen können wir aus vollem Herzen zustimmen. Es ist einfach in jeder Hinsicht wunderschön!
Heidi und Jens sind sehr sympathische und hilfsbereite Gastgeber und als Nachbarn überaus angenehm.
Wenn das Studio dazu gemietet wird, ist es auch für eine große Familie sehr komfortabel. Aber auch, wenn im Studio ein
fremder Gast wohnt, bleibt man ungestört.
Wir freuen uns bereits jetzt auf unseren nächsten Aufenthalt
in der Casa Formosa.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2018

Dr. Bernd S. uit 95163 Weißenstadt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Juweel met uitzicht op zee

Een in alle opzichten aanbevelenswaardig juweeltje.
Het appartement is zeer goed ingedeeld, volledig ingericht - er ontbreekt absoluut niets - en vooral brandschoon (wat in Portugal niet altijd vanzelfsprekend is)
Drie verschillende terrassen - waarvan twee met een fantastisch uitzicht op zee - maken het aangenaam moeilijk om te beslissen waar u elke keer zult ontbijten.
De gastheren zijn beiden erg aardig en helpen graag als je informatie nodig hebt of andere vragen hebt (" Waar kunnen we vanavond een heerlijke portie verse ameijoas krijgen?")
Al met al: als je hier geen droomvakantie hebt, is het je eigen schuld - het is zeker niet de schuld van de flat of de verhuurders!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2018

Waltraud E. uit 63512 Hainburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Het appartement van Casa Formosa werd ons aanbevolen door een voormalige gast en de zeer goed onderhouden, schone woning, ontworpen met veel aandacht voor detail, kwam precies overeen met deze beschrijving. Rondom, het uitzicht reikt tot in de verte. Gezellige zitjes maken het mogelijk om, afhankelijk van het weer en de stand van de zon, op elk moment van de dag te genieten van het verblijf in de zeer verzorgde tuin. Als u van de natuur houdt, rust zoekt en betrouwbare, vriendelijke contactpersonen als verhuurders op prijs stelt, vindt u hier een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de sfeer te midden van bloemen en oude bomen.
De ligging is gunstig voor allerlei activiteiten in de Ria Formosa, voor vogels kijken, wadlopen, boottochten, zwemmen in de Atlantische Oceaan of gewoon wandelen en heerlijk eten, bijvoorbeeld in Tavira
De flat is goed uitgerust en schoon.
Voor oudere mensen met beperkte mobiliteit kan het moeilijk zijn om in het bad te stappen om te douchen. Er is echter een beschutte buitendouche op de begane grond.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Friedrich U. uit 60316 Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5

Goldener Herbst an der Algarve

Ein wunderschönes, geschmackvoll eingerichtets Haus mit großem gepflegten Garten, das keine Wünsche öffen lässt. Man ist auf dem Lande und hat das Meer im Blick. Zu den Stränden und zur Ria Formosa ist es nicht weit und auch die Cafes, Märkte und Restaurants in den Orten an der Küste und im Hinterland sind schnell erreicht. Heidi und Jens sind die perfekten Gastgeber - charmant und immer zu Stelle, wenn man sie braucht, zugleich aber auch so zurückhaltend, dass man sich in der Casa Formosa fühlen kann, wie in einen eingenen Haus.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Johanna uit 50678

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige flat met mooie grote tuin

We verbleven in Casa Formosa met onze twee kinderen (vier jaar en 10 maanden). Heidi en Jens zijn vriendelijke, gereserveerde gastheren en zorgen zeer goed voor hun gasten. Je kunt het altijd vragen, maar je krijgt niet veel van ze te horen, want de flat heeft een eigen ruimte op het terrein

De flat is zeer goed uitgerust en bovengemiddeld schoon en goed onderhouden, ruim en licht. Wij vonden vooral de enorme, mooie en goed onderhouden tuin leuk, waar je amandelen en granaatappels kunt oogsten en veel kunt ontdekken.

De locatie is goed, het is slechts ongeveer tien tot vijftien minuten met de auto naar verschillende stranden en naar Olhao

Wij kunnen deze accommodatie van harte aanbevelen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2018

Andreas K. uit 31840 Hessisch Oldendorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie om je goed te voelen

Een bewogen vakantie in het prachtige kustlandschap van de Algarve ligt achter ons - en de warme gastvrijheid van Heidi en Jens en de locatie en faciliteiten van Casa Formosa hebben daaraan bijgedragen.

Over de uitrusting van het vakantiehuis - met name de keuken - is in de beoordelingen al veel lof geschreven. We kunnen dit allemaal bevestigen!

Wij houden ervan om op vakantie de plaatselijke markten te bezoeken en met de verse producten te koken, bakken of grillen. De keuken biedt alles wat je nodig hebt om te koken en in een geweldige kwaliteit. Heidi en Jens letten zelfs op details om het hun gasten naar de zin te maken.

Wat je zeker moet doen:

- sta kort voor 8 uur op en rijd in ongeveer 15 minuten naar de markt in Olhao. Koop verse vis (voor 's avonds) en sinaasappels (voor vers sinaasappelsap bij het fruit). Vraag Heidi waar je de beste bakker in Olhao kunt vinden.

- neem een verfrissende douche in de buitendouche op het zonneterras en geniet daarna van het uitzicht op zee met tapas en gekoelde vino verde.

- Naar de sterrenhemel kijken op het dakterras - misschien met een koele Sagres of een Super Bock :-) .

- bezoek het nabijgelegen natuurreservaat Ria Formosa.

De ligging van de accommodatie is zodanig dat u met een huurauto alle bestemmingen in de Algarve kunt bezoeken, van de Portugees/Spaanse grens tot het meest zuidwestelijke punt van het Europese vasteland.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Cornelia uit Zürich

5,0
5 5 5 5

Rundum einfach schön

Wir haben die Zeit im und ums Casa Formosa einfach vollkommen geniessen können. Der Garten ist eine traumhafte Oase.
Alles stimmt und die Tipps von Heidi für Ausflüge waren perfekt.
Entspannung, Abwechslung, Natur - gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Thorsten E. uit 31840 Hessisch Oldendorf

5,0
5 5 5 5

Schon zum zweiten Mal bei Heidi und Jens

Wir haben wieder die Ruhe und den Komfort vorgefunden, den wieder uns gewünscht haben. Portugal pur für uns.
Diese Unterkunft haben wir auch für 2019 gebucht.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Hans V. uit Nijmegen

4,8
4 5 5 5

Fijne Lokatie

Rust in een mooie omgeving wonder schone tuin met veel privacy en mooie uitzichten

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf visit-eastalgarve
H. Röver

H. Röver

In 2008 realiseerden we, Heidi & Jens Rover, onze droom van de verhuizing naar de oostelijke Algarve. Er is een leven wachtte ons ver weg van het massatoerisme, met linkse mensen een fantastische flora en fauna en veel zon! Om de mensen te laten terug naar huis om onze ontdekking te delen, zijn we begonnen met het bezoek-eastalgarve 'en verwelkomde vele enthousiaste bezoekers door middel van deze, reeds. Over informatief, met vele custom-bezaaid terrein willen wij u laten kennismaken met de prachtige Oost-Algarve dichterbij en animeren een individuele vakantie. Persoonlijk, we zijn in de planning en uitvoering, alsmede on-site als een competente partner aan de kant. Je voelt in goede handen, we zullen goede zorg van uw mooiste tijd van het jaar. Ondertussen hebben we niet alleen als een agent voor vele jaren ervaring, maar ook onze eigen huis Casa Formosa twee appartementen te huren. Informatie op


Andere accommodaties van H. Röver

Alle accommodaties weergeven van H. Röver

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 58768

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/58768.htm

Heidi & Jens Röver

Estrada de Quatrim, C.P. 228-C

8700-214 Olhão/Quelfes

00351-289721025


«Casa Formosa - Appartement» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven