Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Studio Casa Formosa

Algarve

Max.  2   gasten
25m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
25m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

De langwerpige Casa Formosa appartement, studio en ons huis is gelegen in het midden van een grote partij met volwassen bomen. In drie richtingen, het gebied van daaruit naar de rustige vallei wegvalt. Dat betekent een maximale privacy alle eenheden, zodat onze gasten altijd benadrukken dat je nauwelijks gemerkt dat de andere bewoners.
Over de oprit met elektrische poort leidt achter het huis waar de gasten een parkeerplaats met schaduw dak kan gebruiken. In het midden van het huis is er een gemeenschappelijke wasruimte, naast de voordeur is het hier geadverteerd Studio, een trap naar de 120m² groot dakterras met uitzicht op zee.
Aan de westzijde van Casa Formosa het appartement is gelegen (zie Listing "Apartment"). Het heeft een zeer eigen tuin van ongeveer 1500m² Oppervlakte naar zuid-west. Diverse terrassen en plateaus met uitzicht op zee nodigen u uit om te blijven. De tuin heeft fruitbomen, amandel- en olijfbomen en een speeltuin met voetbal doel, in de oude boom bungelen een schommel. Een ander hoogtepunt is de buitenkeuken met barbecue en een panoramisch terras met schaduw dak en zomerdouche - allemaal exclusief voor gasten van het appartement.
Reist u met meer dan 4 personen, kunnen de studio's en appartementen samen gehuurd worden. Ze worden gescheiden door 2 deuren, akoestische en visuele scheiding werd genomen tijdens de bouw.
Beide units zijn ook voor de vakanties naar koelere seizoenen, omdat alle kamers hebben een economische muur kachels. In het appartement is ook de houtoven.
Tips en suggesties voor de regio worden gemaakt in de appartementen. Als u nog vragen heeft, kunt u ons vinden in het oostelijke deel van Casa Formosa, waar we wonen en (vaak) werk.

Beschrijving Studio:
Onze studio is gevestigd in het centrum van het langgerekte huis en heeft een eigen, verborgen terras op het zuiden, uitgerust met comfortabele houten vloer, tafel, stoelen, ligstoelen en barbecue. Met een luifel, kan het terras worden gearceerd volgens de wil. Evergreen bamboe biedt privacy. Daarnaast is de studio gasten is het grote dakterras met een panoramisch uitzicht en de zomer bank met beschikking.
De studio heeft in kan een goed uitgeruste keuken koken problemen nog ingewikkelder gerechten. De gezellige zithoek bestaande uit twee comfortabele stoelen en een kleine tafel. De staande achter een schot bed 195x140cm groot. De tv met internationale zenders en een dvd-speler kan worden bekeken vanuit zowel het bed en de woonkamer. Daarnaast is er een gratis W-Lan beschikbaar.
economische wand verwarming in de badkamer en de woonkamer zijn geïnstalleerd voor het koude seizoen (stookkosten zijn extra).
Licentie- of registratienummer: 312/AL (CM Olhão)

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 19 km Faro

19 km

Station 6 km Olhão

6 km

Snelweg-afrit 8 km Olhão

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Slechts een paar kilometer ten noord-oosten van de havenstad Olhão ligt op de helling van een vredige, rustige vallei, Casa Formosa.

Rond de Casa Formosa ontspannen wandelingen kunnen worden uitgevoerd waar er veel te zien.

Direct achter het huis kunt u blijven stijgen de heuvel en op slechts een paar meter met een fantastisch uitzicht over de Ria Formasa beloonde de Atlantische Oceaan en de haven stad Olhão. 'S nachts, maar nog steeds vuurtoren en sterren een bijdrage leveren in aanvulling op de lichten van de stad en het eiland dorpen, deze opvattingen zijn niet minder spectaculair.

Over smalle paden en onverharde wegen, langs de oude omringende muren, amandel, vijgen en johannesbrood bomen, de ontdekking tocht verder. Met een beetje lokale kennis kunt u zelfs aanloop naar de kleine lagune strand 'Cavacos', zodat binnen een half uur.

Natuurlijk om te winkelen, het strand en de stad bezoeken van een auto is aan te bevelen. Maar Sportieve gasten kunnen ook omgaan met een fiets de beheersbaar afstanden. Olhão ligt direct aan de Ria Formosa, de lagune dat het vasteland scheidt van de Atlantische Oceaan en staat bekend om zijn biodiversiteit. Het stadsbeeld van Olhão is nog steeds blijvend effect bijzonder indrukwekkend als de voormalige Moorse invloeden aan deze dag. De huizen of "cubos" genoemd (= kubus), gewoonlijk beklad met witte verf en het boek eindigt met een plat dak terras, die meestal wordt gebruikt voor het drogen van wasgoed.
Olhão gevierd in 2008 een historisch feest: 200 jaar stadsrechten. Een indrukwekkende geschiedenis die loopt door iedereen die zich bezighoudt in detail met deze stad. 1808 slaagde 17 Olhanensern (zoals de mensen van deze stad worden genoemd) naar de Atlantische Oceaan over te steken op weg naar Brazilië. Doel van de reis was om de verbannen Portugese koning naar Portugal terug te brengen en aan te kondigen hem dat de strijd tegen de Fransen werd met succes bekroond. De heel bijzonders over deze reis, was echter dat de zeilers hun bestemming bereikt zonder kaarten. Dus je kunt het schip "Bom Sucesso" vandaag de dag tussen de twee prachtige overdekte markt te bewonderen, is het origineel, met de zeilers waagde deze enorme uitdaging over de wilde, open zee.
Olhão - dus dat was geassocieerd jarenlang visverwerkende fabrieken, in het bijzonder voor sardines en tonijn. Zoals wereld eet maar ook de tand des tijds en er zijn nog slechts een paar bedrijven tot nu toe. Toch pulseert in Olhão aan het werk ervaring: hier de vis en schaaldieren inkomen wordt gewerkt, geleefd, onder de mensen gebracht. Wie in zijn stad heeft de luxe van twee grote, dagelijks geopend markthallen? (Behalve op zondag). Een overdekte markt voor vis en zeevruchten, de andere voor fruit, groenten en vlees. Rondom vele cafés te blijven. Bijzonder aantrekkelijk is de marktdag op zaterdag wanneer je "oud en jonger" uit de omliggende dorpen en verkopen hun oogst aan de kade in de voorkant van de overdekte markt in de open lucht.

De zomer wordt gekenmerkt door vele culturele evenementen, waaronder de beroemde Seafood Festival in half augustus, waar u bekende bands te bewonderen naast vele gerechten. Maar zelfs in de koudere maanden, is er nu en de mogelijkheid voor cultuur en live muziek. 2008, een grote moderne bibliotheek werd geopend, zoals hier, de burgers van de stad naar de fusie van oud en nieuw, van moderne en poreus te ervaren. Dus het is net als op veel plaatsen bestwil: één van deze stad een tweede blik, vindt u een heleboel spannende ontdekkingen te doen. Gewoon een wandeling ontspannen ...
gastronomisch gezien zijn er een aantal uitstekende restaurants, zowel op de promenade en verborgen in de straten. Sommigen zeggen toch dat verser en goedkoper vis is moeilijk te vinden in de Algarve. Probeer het zelf.

Olhão zijn er het hele jaar door veerdienst naar Ilha de Armona en Ilha da Culatra. Hier kunt u genieten van eindeloze wandelingen op het strand aan de Atlantische Oceaan en seizoensgebonden bezoek aan de restaurants. De veerboten niet goed gaat elke dag, maar heel vaak, dus het wordt vertrektijden aanbevolen om na te gaan op voorhand (pdf ferry dienstregeling). Beleggers kunnen worden gevonden in het uiterste oosten van de haven promenade.

In Quelfes, ongeveer 1 km ten noordoosten van Olhão, in de ochtend een rommelmarkt wordt gehouden op de 4e en 5e zondag van de maand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 7 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle nutsvoorzieningen inbegrepen behalve voor verwarming (€ 0,20 / kWh)

Annuleringsvoorwaarden:

  • - up to 84 days before departure of the total rental price - 83 to 45 days before departure 25% of the total rental price - 44 to 28 days before departure 50% of the total rental price - 27 to 14 days before departure 70% of the total rental price - 13 to 0 days before departure 90% of the total rental price - For early departure 100% of the total rental price


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2022

Katrin A. uit Barsbüttel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Rustig en prachtig gelegen accommodatie met een prachtig uitzicht

Onze langverwachte vakantie in Casa Formosa heeft eindelijk plaatsgevonden en onze verwachtingen werden meer dan ingelost
Heidi en Jens zijn zulke lieve mensen en gastheren, die altijd voor ons welzijn zorgen.
De routebeschrijving was zeer goed, de rit naar het huis avontuurlijk, maar goed te doen dankzij de vooraf gegeven tips. De dank daarvoor was een sprookjesachtig uitzicht over het omringende landschap naar de Ria Formosa, zowel vanaf ons kleine, gezellige, verborgen terras als natuurlijk vanaf het enorme dakterras. Alles is ingericht met comfortabele meubels en op warme avonden kunt u genieten van de sterrenhemel of de dag afsluiten met een glas wijn.

De studio zelf is liefdevol ingericht en het ontbreekt de keukenuitrusting aan niets. We mochten ons zelfs bedienen van de verse kruiden in het bloembed.
Ik was een beetje bezorgd of het bed niet te smal was met 1,40 m. Maar het was voldoende. Maar het was genoeg, we hebben goed geslapen.

De omliggende dorpen zijn snel te bereiken met de auto, winkelen in de markthallen van Olhão is een aanrader. U kunt zelfs te voet een klein strandje aan de lagune bereiken, een mooie wandeling. Het natuurpark Ria Formosa is ook heel dichtbij, en als je geluk hebt zie je daar misschien flamingo's
Er is ook een lijst met restaurantaanbevelingen van Heidi en Jens, evenals voor wandelingen en veel kaarten.

Al met al kunnen we Casa Formosa zeker aanbevelen, en dit was zeker niet de laatste keer dat we er verbleven.
Veel dank aan onze uitstekende gastheren Heidi en Jens

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2021

Ina S. uit Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

We hebben ons uitstekend gevoeld. De uitrusting is tot in de kleinste details doordacht en daardoor zeer comfortabel.
De oprit naar de parkeerplaats is een beetje uitdagend omdat het erg steil omhoog gaat, maar met een beetje oefening goed te doen.
Persoonlijk vond ik het matras een beetje te hard, maar daarover verschillen de meningen zoals bekend.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2020

Thomas L. uit Thüringen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

pure ontspanning

Nogmaals pure ontspanning, ondanks Corona. Heidi en Jens hebben echter gezorgd voor elke mogelijke desinfectie. Op elke hoek is er een mogelijkheid om de handen te reinigen met desinfecterende middelen. Hier heeft men minder contact dan de meesten van ons thuis. Het dakterras is een droom. Corona zal uiteindelijk wel voorbij zijn, en ik maak me zorgen dat ik vanwege de vele enthousiaste beoordelingen moeilijk een reservering kan krijgen voor de volgende vakantie. Beste Heidi en Jens, ik duim dat de normaliteit snel terugkeert.

Aanbevolen voor: Single-vakantie, Strandvakantie

September 2020

Andre B. uit Hannover

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Tage an der Algarve

Ich war bereits zum wiederholten Mal Gast bei Heidi und Jens und habe mich wieder wohlgefühlt. Selten so ein gut ausgestattetes Ferienappartment gehabt, an alles ist gedacht und es fehlt an Nichts. Schnelles Internet im Studio und auch ein Flachbildfernseher mit deutschen TV-Programmen ist vorhanden. Das Highlight ist die große Terrasse mit einem traumhaften Blick ins Umland. Durch die gute Anfahrtsbeschreibung war das Anwesen leicht zu finden, die Unterkunft bei Ankunft perfekt sauber. Vielen Dank nochmal an die Gastgeber, dass ich das Studio vor den offiziellen Check-in-Zeiten beziehen durfte.

Die Lage ruhig und idyllisch gelegen, ein guter Ausgangspunkt zur Erkundung der östlichen Algarve. Die Nationalstraße N125 erreicht man nach ca. 1 km und kommt somit schnell überall hin. Auch die Autobahn für längere Strecken ist nicht weit entfernt. Gute Einkaufsmöglichkeiten im naheliegenden Olhão, mit dem Auto schnell zu erreichen.

Die direkte Umgebung mit den traumhaften Stränden ist zum Glück noch nicht so touristisch überlaufen wie einige andere Orte der Algarve, daher komme ich immer wieder gern!

Aanbevolen voor: Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

Ralf und Tina uit Quelfes

5,0
5 5 5 5

Urlaub im Oktober

Es hat uns super gut gefallen
Die Aufnahme war sehr herzlich und wir kommen bestimmt wieder

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Oktober 2019

Jürgen K. uit Henstedt-Ulzburg

5,0
5 5 5 5

Urlaub in der Studiowohnung

Das kleine Studio hat uns große Freude bereitet und war für unseren Ulaubsaufenthalt (2 Personen) ideal. Heidi und Jens waren äußerst
liebenswerte Gastgeber. Wir können diese Unterkunft wärmstens empfehlen. Auch wir kommen gern einmal wieder.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2019

Andrea und Jürgen D. uit 48324 Sendenhorst

5,0
5 5 5 5

Absolut empfehlenswert!

Wir haben im Mai 2019 zwei wunderschöne Urlaubswochen auf Casa Formosa bei Heidi und Jens Röver verlebt. Die tolle Lage mit Blick auf's Meer, die Nähe zu Olhao, die Ruhe und das bestens ausgestattete kleine Studio mit Terrasse sind für ein Paar ein ideales Urlaubsdomizil. Heidi und Jens sind tolle Gastgeber, herzlich und hilfsbereit. Ohne auch nur den kleinsten Abstrich- absolut empfehlenswert! Wir kommen bestimmt wieder!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

November 2018

Thomas uit 99867

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

in het stille groene achterland

De zee is echter in zicht vanaf het dakterras en kan worden bereikt in 5 minuten met de auto. Toen ik de geasfalteerde weg afsloeg naar een verharde zandweg, die gemakkelijk begaanbaar is met de auto, en er alleen groene heuvels om me heen waren, een paar huizen langs de weg, en het navigatiesysteem me vertelde dat ik nog 500 m moest rijden om mijn bestemming te bereiken, wist ik dat ik alles goed had gedaan. Ik kan niets nieuws melden over de flat, alles wat de vorige gasten hebben gemeld is waar. Het uitzicht vanaf het terras is fantastisch. Ik was hier alleen om vogels te kijken en foto's te maken. Nadat ik 's ochtends vroeg mijn intrek mocht nemen in de flat, wilde ik meteen te voet de omgeving verkennen. Ik had 2 uur vertraging omdat ik niet van het terras af kon komen. Door de tuin vlogen fluweelzanger, zwartkop, roodborstjes, roodborstjes, roodborsttapuiten, lijsters en natuurlijk de blauwe spreeuwen. Tijdens de eerste wandeling spoelde ik 2 Steenuilen aan en mocht ze fotograferen. Over de vogeldiversiteit van de Ria Formosa hoeft niet verder te worden gerapporteerd. Aangezien ik me tot de vogelaars wil richten, wil ik vermelden dat er ook een wespendief in de buurt van het terras rondhangt. Helaas zie ik het altijd tegen het licht. Maar ik wil terugkomen..., tot ziens Lieve Heidi en Jens....

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Single-vakantie

Oktober 2018

Juana uit Kiel

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Wellness Urluab

We hebben heerlijke dagen gehad in deze mooie accommodatie.
Goede sfeer en netheid is hier erg belangrijk.
De studio is van voldoende grootte en biedt alles wat je nodig hebt. Zelfs self-catering gasten zullen niets tekort komen in de goed uitgeruste keuken.
Een hoogtepunt is natuurlijk het prachtige terras!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2018

Thomas F. uit 90768 Fürth

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie Ria Formosa

Wie op vakantie rust en natuur wil ervaren, vindt het hier. Toch is alles goed bereikbaar met de auto. De mooie, goed onderhouden studio is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Vanaf het terras heeft u een fantastisch uitzicht over de tuin en het prachtige landschap. We hebben hier een heerlijke tijd gehad en kunnen dit vakantiehuis aan anderen aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Claudio L. uit 28877 - Ornavasso - (VB) - Italia

5,0
5 5 5 5
Toon Italiaans

Algarve en Casa Formosa zijn droomplekken.

Ik had het plezier, het geluk en de eer om dit hoekje van Portugal, de Algarve, van uiterste charme te bezoeken. Vooral was het een droom om te verblijven in een hoek van dit land dat Jens en Heidi hebben omgetoverd tot een paradijs van rust, schoonheid, geuren. Casa Formosa, vooral de Studio, is echt een klein hoekje dat groots aanvoelt. Goed verzorgd, goed ingericht, goed uitgerust en de omgeving van het pand is betoverend. De ontvangst is uniek, je voelt je thuis. Bedankt Heidi en Jens, ik zal niet aarzelen om terug te komen als ik de kans krijg, en ik moedig ook iedereen aan om deze prachtige eigendom en prachtige regio te bezoeken. Tot snel met genegenheid, Claudio Lavarini

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Isabell S. uit 51145 Köln

5,0
5 5 5 5

Urlaub ohne Stress

Wunderschönes Studio mit einem tollen Blick. Absolute Ruhe zum Entspannen.
Strand in Fuseta und Fähren nach Culatra und Armona nicht weit entfernt, man braucht aber ein Auto. Heidi und Jens sind super nette Vermieter, immer ansprechbar, lassen einem aber auch die Ruhe, die man braucht. Ich war jetzt schon das 4. Mal da und werde immer wieder kommen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf visit-eastalgarve
H. Röver

H. Röver

In 2008 realiseerden we, Heidi & Jens Rover, onze droom van de verhuizing naar de oostelijke Algarve. Er is een leven wachtte ons ver weg van het massatoerisme, met linkse mensen een fantastische flora en fauna en veel zon! Om de mensen te laten terug naar huis om onze ontdekking te delen, zijn we begonnen met het bezoek-eastalgarve 'en verwelkomde vele enthousiaste bezoekers door middel van deze, reeds. Over informatief, met vele custom-bezaaid terrein willen wij u laten kennismaken met de prachtige Oost-Algarve dichterbij en animeren een individuele vakantie. Persoonlijk, we zijn in de planning en uitvoering, alsmede on-site als een competente partner aan de kant. Je voelt in goede handen, we zullen goede zorg van uw mooiste tijd van het jaar. Ondertussen hebben we niet alleen als een agent voor vele jaren ervaring, maar ook onze eigen huis Casa Formosa twee appartementen te huren. Informatie op


Andere accommodaties van H. Röver

Alle accommodaties weergeven van H. Röver

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 62986

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/62986.htm

Heidi & Jens Röver

Estrada de Quatrim, C.P. 228-C

8700-214 Olhão/Quelfes

00351-289721025


«Studio Casa Formosa» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven