Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis merel

Fischland Darss Zingst

Max.  7   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Onze gezellige blokhut "Haus Amsel" is gelegen in een groene vakantiehuis nederzetting omgeven door Pommerse boslandschap aan de rand van het dorp Bodstedt en het natuurgebied "Vorpommersche Boddenlandschaft". Het staat dus garant voor een ontspannen en rustige vakantie. Een mild kustklimaat, kilometerslange fijne zandstranden en rustieke bossen vormen een idyllische locatie. Tijd op het platteland - een ideaal vakantieoord in elk jaargetijde, weg van de drukte van de badplaatsen. Breng uw vakantie door in ons liefdevol ontworpen "Haus Amsel". De bijzondere sfeer van de houten woning komt binnen naar voren door de massieve houten stammen en de milde geur van hout

Voor ons weekendhuis zoeken wij vaste/regelmatige huurders die het willen gebruiken voor hun vrije tijd. Hun huur is een jaarhuur en wordt berekend op basis van seizoensgebonden gebruiksdagen. Als u geïnteresseerd bent en vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Uw eventuele tijden worden afgestemd met de familie Hauschild en Tapfer en staan vermeld in het bezettingsplan Frank Tapfer: 0173 877 4999

Breng uw vakantie door in ons liefdevol ontworpen "Haus Amsel". Het pand beslaat 510 m² en de woonruimte in het huis is ca. 110 m². Het houten huis werd voltooid in januari 2014. Op de begane grond is er een open, volledig uitgeruste keuken (als er iets ontbreekt, zorgen wij ervoor), de woonkamer met een bank en een mooie, gezellige open haard, twee badkamers met grote natuurstenen douches en haardroger en een slaapkamer voor 2 personen. De begane grond is betegeld en heeft centrale vloerverwarming. Op het zonnige terras kunt u heerlijk ontspannen en genieten van geweldige barbecue-avonden. Er zijn tuinstoelen met verstelbare rugleuningen en kussens om te zonnebaden en een luchtcirculatierooster in de kolom. De tuin nodigt uit tot spelen, ontspannen, vertoeven en tot rust komen.

Op de bovenverdieping is er slaapgelegenheid voor nog eens 5 personen. Een kleine salon nodigt uit tot lezen.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat het huis een rookvrij huis is.
- Huisdieren zijn welkom
- Kinderstoel en reisbedje zijn gratis beschikbaar

Vriendelijke gastheren zijn voor ons vanzelfsprekend: de contactpersoon ter plaatse, Wolli (uitbater van Café & Bar Wolli) helpt u graag bij vragen & problemen.

De nederzetting: De vakantiewoning nederzetting bestaat uit 28 vakantiewoningen en het Café & Bar Wolli. Vanwege de privé-weg rijden slechts enkele buitenlandse auto's de nederzetting binnen, zodat het mogelijk is uw kinderen grotendeels zonder toezicht door het gebied te laten zwerven. Tijdens het ravotten door de bossen en weilanden ontstaan vaak nieuwe vriendschappen. De percelen zijn allemaal zo groot dat je je kunt terugtrekken en je ziel kunt laten bungelen. De verschillende bouwstijlen van de huizen zijn interessant om naar te kijken en resulteren in een evenwichtig nederzettingsbeeld. Misschien is er een detail of twee om te kopiëren voor uw eigen huis.
Het fietspad "Östlicher-Backstein-Rundweg", dat direct voor de nederzetting ligt, brengt u in één keer rond de hele Bodden, ongeveer 80 km. Dit kan gemakkelijk in één dag, en als u wilt, kunt u de reis verkorten door de Bodden veerboten of bussen te nemen. Het prachtige Oostzeestrand in Zingst ligt op ongeveer 30 minuten fietsen. Het fietspad is ook geschikt voor inline skates, rolschaatsen en skateboards. Joggen en nordic walking worden ook aanbevolen.

Café & Bar Wolli is een leuk zomercafé bij de ingang van de nederzetting. Het heeft vier buitentafels en nog eens zes in de gastenkamer. De belangrijkste handelstijd is koffietijd, 's avonds sluit het meestal na zonsondergang. Het aanbod bestaat uit koffie, vers gebakken gebak en taarten, en verschillende ijscoupes en ijsjes. De huisgemaakte aardappelsoep met garnalen is een aanrader. S Avonds kunt u ontspannen met een vers getapt biertje of een cocktail. Of u kunt een drukke dag afsluiten met de grote selectie whisky's.

Hoogtepunten in de omgeving
- Störtebeker Festival op Rügen (75 km)
- Klimbos in Born (23 km)
- Karls Erlebnishof in Rövershagen (41 km)
- Marlow Bird Park (38 km)
- Stralsund (40 km)
- Rostock (58 km)

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Meer 2 km

2 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 50 km Rostock Lage

50 km

Station 7 km Barth

7 km

Snelweg-afrit 50 km A20 oder A19

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Bodstedt: De kleine haven met de typische houten vissersboten, de Zeesenbooten, is bijzonder mooi. De oudste Zeesen bootwedstrijd vindt elk jaar plaats in het eerste weekend van september. Er is een aanlegsteiger voor boottochten rond de Bodden en vertalingen naar de Darß, en fietsen kunnen worden meegenomen. Het plaatselijke badstrand ligt op slechts drie minuten fietsen. De zones met ondiep water zijn ideaal voor beginnende zwemmers en waterratten. Volwassenen kunnen zich ontspannen op het grote grasveld ernaast. Het dorp heeft drie kleine restaurants die verse vis en gebakken aardappelen serveren. De visser voorziet vakantiegangers en de lokale bevolking dagelijks van verse en gerookte vis. Met de fiets, te voet of te paard - beleef het landschap en de charme van het dorp van dichtbij. Omgeving
U brengt uw vakantie door op een rustige locatie. Het Oostzee kuuroord Zingst (10 km) en de Oostzee badplaats Prerow (18 km), beide gekenmerkt door maritieme tradities, zijn niet ver weg. De Prerow Bay is een van de mooiste stranden van Europa. Goede winkelmogelijkheden, restaurants en avondactiviteiten zijn te vinden in Barth (7 km). De Bodden en de Oostzee zijn een aantrekkelijk gebied voor watersporters, er zijn talloze aanbiedingen. Wandelen is in: een kijkje buiten de gebaande paden is de moeite waard, vooral in de herfst wanneer duizenden kraanvogels stoppen om te rusten op de Zingst.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Als de gelegenheid zich voordoet, kunt u eerder aankomen en later vertrekken.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die geleisteten Zahlungen werden nicht erstattet. Wir empfehlen eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen (Internet/Reisebüro).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,3 van 5
3.0 Inrichting
3.0 Prijs / kwaliteit
3.5 Service
4.0 Ligging
1.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2020

Franz Bernd B. uit 48691 Vreden

1,8
2 1 2 3 1

Einmal und nie wieder

Eine völlig überzogenes Preis/leistungsverhälnis,
Gardinen verdreckt, Sitzkissen angefressen und verdreckt, Spinnweben besonders im Schlafzimmer - Mäuse in der Wohnung, total verdreckte Terasse, defekte Bettwäsche , muffeliges Inlet, vorzeitig abgereist, Entschädigung wurde abgelehnt.

Antwoord van Dhr. F. Tapfer:

Lieber Gast und liebe zukünftige Gäste,

wie in dem ersten Abschnitt unseres Inserat zu lesen, liegt das Haus mitten in der Natur umgeben von Wald und Wiesen. Vereinzelte Spinnen im und am Haus lassen sich nicht vermeiden. Auch der Besuch von Mäusen kann vorkommen. Ein Staubsauger für Spinnen und Mäusefallen sind im Haus vorhanden.
In den 3 Tagen nach der vorzeitigen Abreise konnten wir weder eine Maus fangen, noch Hinterlassenschaften von Mäusen finden. Den nächsten Gästen ist diesbezüglich auch nichts aufgefallen, woraus wir auf ein Einzelfall schließen.

Zur Sauberkeit:

Wir als Vermieter versuchen stets ein sauberes Objekt zu übergeben. Sollte dies einmal nicht der Fall sein, können wir jederzeit nachbessern. Es ist schon interessant, dass Sie weder bei Übergabe noch in den ersten 3 Tagen an denen Wetter super war, uns darauf angesprochen haben. Erst als es abzusehen war, dass das Wetter schlechter wird (und Sie hatten schon eine Woche schlechtes Wetter davor), haben Sie sich beschwert. Wir haben ihnen angeboten, noch am selben Tag, das Haus noch einmal auf unsere Kosten komplett zu reinigen. Das haben Sie kategorisch abgelehnt.


Für Zukünftige Mieter:

bitte beachten Sie, dass im Haus kein W-Lan vorhanden ist. LTE ist meist draußen vorhanden. Haben Sie vor im Urlaub ihre Lieblingsserie im Streaming Dienst zu schauen, sollten sie ein Haus mit W-Lan buchen oder ein Gerät mit Simkarte dabeihaben. Gerne würden wir es anbieten, leider haben wir weder Telefonkabel noch Internetkabel im Boden. Dies soll, laut dem Breitbandbeauftragten von Mecklenburg Vorpommern, „bis Oktober 2019“ geschehen.

Auf das Wetter haben wir keinen Einfluss.
Die Lage ist wie sie ist: eine Ferienhaussiedlung umgeben von Wald und Wiese. Ideal für Familien mit Kindern, sowie für einen Urlaub mit dem Hund.

April 2018

Anne F. uit Ostholstein

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Quaint gezellig

We waren hier met vrienden voor een lang weekend.
We hadden geweldig weer. Door de goede ligging van het huis konden populaire excursiebestemmingen aan de Darß snel worden bereikt. We hebben genoten van het ontbijt en het diner op het ruime terras. Toen het 's avonds koeler werd, verwarmden we ons gezellig bij de kleine open haard. S Avonds konden we herten en ganzen bekijken op de nabijgelegen Bodden, puur natuur. We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. F. Tapfer

Dhr. F. Tapfer

Hallo, wij zijn een jong gezin en verzorgen verschillende vakantiewoningen en appartementen in dit vakantiepark.


Andere accommodaties van Dhr. F. Tapfer

Alle accommodaties weergeven van Dhr. F. Tapfer

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 59800

Laatst bijgewerkt: 18.01.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/59800.htm


«Huis merel» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven