Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

LES OLIVIERS in Arles Avigon Nimes

Provence - Camargue - Gard

Max.  5   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Tussen de Provence & CAMARGUE:
Individuele vakantie, SPORT & gevarieerd ERVAREN

Twee smaakvol en comfortabel ingerichte vakantiewoningen in het land voor 4 tot 5 of 6 personen.

"Les Oliviers" noemen we onze 1999 nieuw gebouwde huis op een niveau.
In de "gouden" driehoek gevormd door de steden van Nîmes, Arles en Avignon, is het huisje ligt te midden van een oude olijfgaard op de zuidelijke helling van de "Costières NÎMES" en is veilig door twee grote pijnbomen. Smaakvol ingericht, het heeft genoeg ruimte en alle gemakken die nodig zijn om maximaal vijf personen een prettige vakantie.

"Les Oliviers" is ingebouwd L-förmg. U komt het huis vanaf het terras en in de centrale open tot de nok ruimte die keuken, eetkamer en biedt:

In de comfortabele woonkamer heb je een 80cm HD flatscreen-tv met internationale zenders via ASTRA beschikbaar. Op verzoek ook Franse zenders kunnen worden ontvangen.
Er is ook een stereo-installatie met cd-speler en tuner, en de iPhone / iPod-aansluiting.

De keuken en eetkamer zijn ruim en goed uitgerust:
Vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, grote koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, broodrooster, Italiaans koffiezetapparaat en een rijk assortiment van kruiden en specerijen.
Er zijn ook tal van gerechten en kookgerei van alle soorten, en een gezellige, ronde eettafel.

Vanuit de woonkamer direct toegankelijk via een grote glazen schuifdeur naar een ongeveer 30 m² groot, gedeeltelijk bedekt met smaakvol ingerichte terras.
Hier heb je een teakhouten tafel en stoelen en een aantal houten stoelen en een Gartegrill beschikbaar.

De grote mediterrane tuin sluit zich direct naar het terras. Hier kunt u op de ligstoelen in de schaduw van de olijfbomen of in de zon "laat uw ziel".

Een schaduw van een pergola carport voor uw auto is ook beschikbaar.

De slaapkamers:

"Les Oliviers" biedt twee grote slaapkamers, elk ongeveer 20m².
De eerste is uitgerust met een tweepersoonsbed (160x200) en de andere met twee of eventueel drie eenpersoonsbedden (90x200 cm).

Op verzoek kan het twee eenpersoonsbedden worden gekoppeld aan een tweede tweepersoonsbed te maken. Het linnen is voorzien.

Om beste manier om te verblijven 'in de volste te genieten "... - De comfortabele bedden met latten en innerspring matrassen voor onze gasten een goede nachten

Een babybedje kan worden verstrekt.

De prachtige, daglicht badkamer met toilet is ingericht in oker en terracotta kleuren
Een föhn is beschikbaar

anders
- Gratis toegang tot internet
- Muskietennetten en rolluiken op alle ramen en de glazen schuifdeur
- Niet-roken huis (er is een mooi terras waar je kunt roken)
- Beddengoed is aanwezig en we verankeren voor u voor uw aankomst op
- Handdoeken zijn niet voorzien
- Huisdier Onze woning is niet geschikt
- Geschikt voor mensen met allergieën
- Kinderen welkom
- Geschikt voor ouderen

"Le Mûrier" Wij noemen onze andere vakantie huis dat we in 1996 en in een liefdevolle het werk aangekocht, zowel binnen dan buiten ook gerenoveerd van de grond af. Het is ook smaakvol ingericht en biedt op 90m² maximaal zes personen voldoende ruimte en comfort om hun vakantie te genieten. Het heeft 3 slaapkamers.

Voor gedetailleerde beschrijvingen en aanvullende informatie over onze twee vakantiewoningen op onze eigen homepage "; - een bezoekje waard!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 45 km

45 km

Meer 20 km

20 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 90 km Montpellier od. Marseille

90 km

Station 20 km Nîmes

20 km

Snelweg-afrit 25 km Remoulins

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze huisjes zijn gelegen in een driehoek gevormd door de steden van Arles, Avignon en Nîmes. Veroorzaakt door ideale ligging van onze villa's zijn beschikbaar in een straal van 15 tot 50 km van gevarieerde avontuur en bezienswaardigheden:

*** AVIGNON met het Pauselijk Paleis, de 'Pont d'Avignon' en zijn beroemde theaterfestival.
*** ARLES de stad van Van Gogh met al zijn bezienswaardigheden uit de Romeinse periode (oude theater, arena, Alyscamps).
*** NIMES met zijn arena, het Maison Carrée ', de' Jardin de la Fontaine 'en vele andere bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd en moderniteit, waar u bewonderen met zijn goed gerestaureerde oude stad architectuur en tegelijkertijd winkelen in gebruik voor hun boetieks kan. De oude Arena biedt regelmatig concerten van alle soorten een indrukwekkend kader.
*** UZES heeft een zeer goed bewaard gebleven en schilderachtige oude stad met leuke winkels en restaurants. Op woensdag en zaterdag de oude stad is het toneel van een aangename week markt met tal van Provençaalse flair.
*** In REMOULINS overspant de Romeinse aquaduct, de Pont du Gard, de mooie BATH FLOW GARDON aan de ene op wiens oevers kunt u ook kajakken en wandelen in de prachtige natuur. Ook de daaruit Multi media centrum met museum over de 'Romeinen en de cultuur van water' is zeer interessant.
*** SAINT REMY DE PROVENCE, de rots dorp Les Baux de Provence en de ALPILLES nodigen u uit om herhaalde bezoeken aan diverse historische rondleidingen en wandelingen.
*** Er zijn ook tal van minder bekende steden en dorpen in het gebied dat, of misschien wel dankzij zijn de moeite waard toch.

*** The Gypsy bedevaart LES Saintes-Maries-de-la-Mer in het midden van de natuur en vogelreservaat van Camargue en de muur gepantserde Crusader stad Aigues-Mortes en nodigen hun kilometer lange Sandbadestränden een te bezoeken en ook om te zwemmen. In de hier gelegen Zouthoudend 'Fleur de Sel de Camargue' wordt verkregen.

*** De noordelijke Provence, de Luberon, Gordes, senanque dat Dentelles de Montmirail en het dorpje Roussillon met zijn OCHRE QUARRIES liggen op minder dan een uur.
*** AIX-EN-PROVENCE, de stad van de impressionistische schilder Cézanne, met zijn vele fonteinen en parken is een populaire bestemming.

*** Nauwelijks verder weg, en voor een dagje uit zijn ook goed geschikt voor de Cevennen (hooglanden), met zijn wandelpaden en natuurlijke attracties: rivieren, steden, bossen, grotten, en de indrukwekkende bamboebos.
*** De Ardèche is ook altijd een dagtocht waard.

*** MARSEILLE, de tweede grootste stad van Frankrijk, ligt op een uur rijden, of zelfs zeer goed bereikbaar met de trein. En tussen Marseille en Cassis daar de CALANQUES, een stuk van de Middellandse Zee, die bestaat uit een groot aantal kleine, omlijst door hoge, witte krijtrotsen baaien met kleine zandstranden en turquoise wateren ...
*** De University City MONTPELLIER (70km), in het stadsbeeld antiek en modern wonen perfect kant, heeft de flair aan het studentenleven en is ook een cultureel centrum met gerenommeerde musea en grote festivals - van klassiek tot techno.
Onze twee huisjes zijn gelegen in een driehoek gevormd door de steden van NIMES (15km), Arles (10 km) en Avignon (40km) wordt gevormd. Hier worden de grenzen van de PROVENCE LANGUEDOC en de Camargue.

De woningen zijn gelegen op het platteland, op de zuidelijke helling van de "Costières DU GARD", omgeven door een wijn- en fruitteelt gebied, tussen Beaucaire en Bellegarde. Onze gasten hebben hier een prachtig uitzicht over de uitgestrekte vlaktes van de Camargue en veel zon van 's morgens tot' s avonds!

De 10000m² grote olijfboomgaard, waar de huizen zijn gebouwd, waardoor de bewoners van elk huis een royale privacy. De terrassen en tuinen, met mediterrane planten, bieden zowel zonnige en schaduwrijke plaatsen en uit te nodigen om te loungen, zonnen, lezen en te ontspannen in een landelijke sfeer.

Wij zijn een Frans-Duitse koppel en wonen met onze twee zonen 'naast de deur'. We zijn op onze gasten ter beschikking voor tips en suggesties.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 150
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN VAN SEIZOEN en personen ABHÄNIG:

*** Voor 2017, de prijzen zijn geldig tot en 2017/07/01 en uit de 2017/02/09 voor een verblijf van 2 personen.
*** De ene opgegeven voor het seizoen, van tot 2016/09/02 Prijs geldig voor maximaal 4 personen.

*** Voor elke extra persoon dalen tot 35 € per week.
* Op verzoek, zullen wij u informeren op basis van het aantal en de prijs.
* Zie "; de exacte prijzen, evenals de exacte voorwaarden en condities, met inbegrip van de pagina "prijs" onze prive-startpagina.

De prijs is inclusief elektriciteit, water, beddengoed, draadloze, lokale belastingen inbegrepen. Handdoeken zijn niet voorzien.

Annuleringsvoorwaarden:

  • — Bis 6 Monate vor Mietbeginn wird die Anzahlung, abzüglich einer Gebühr von 20€ zurückerstattet — Bis 4 Monate vor Mietbeginn werden 50% der Anzahlung fällig, es sei denn es können noch Ersatzmieter für den annulierten Zeitraum gefunden werden — Bis 3 Monate vor Mietbeginn werden 50% des Gesamtbetrags fällig, es sei denn es können noch Ersatzmieter gefunden werden — Bei kürzerfristigen Rücktritten muss der Gesamtbetrags belastet werden, es sei denn es können noch Ersatzmieter gefunden werden


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2020

Kirsten B. uit Bornheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie met prachtig landschap

Het was super mooi in dit huis en op dit terrein. We waren er met drie personen en er was ruimte geweest voor een vierde. Het huis is zeer schoon en zonder slijtage. Alles werkte en alles was beschikbaar. Het gebied is uitnodigend om te verkennen. De afstanden naar mogelijke bestemmingen waren goed te doen en er is genoeg te zien. Het huis heeft vaste vliegenhorren voor alle ramen, maar je hebt ze nodig vanwege de muggen. Het contact met de hospita was zeer hartelijk en naast het welkomstpakket met eigen olijfolie en jam kon je altijd een leuk gesprek voeren. Wij bevelen het huis graag aan en de herinneringen aan een droomvakantie blijven ons vergezellen. Eens het zuiden van Frankrijk altijd het zuiden van Frankrijk....

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie H. Schlosser-Perrin

Familie H. Schlosser-Perrin

Wij zijn een Duits-Franse familie en leven "naast de deur". We zijn blij om uw vragen te beantwoorden en geven u tips - voor interessante dingen te doen, interessante weekmarkten, authentieke gebeurtenissen, zelfs buiten de "mainstream"


Andere accommodaties van Familie H. Schlosser-Perrin


meer informatie

Objectnummer: 60175

Laatst bijgewerkt: 05.11.2023

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/60175.htm


«LES OLIVIERS in Arles Avigon Nimes» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven