Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienappartement Kärnten

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

178 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

178 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Beschrijving

Boek zonder risico: Als wij u uw appartement niet kunnen aanbieden op de gewenste aankomstdatum als gevolg van de Covid 19 pandemie, ontvangt u 100% van uw aanbetaling terug
_____________________________________________________________________________

Dit zeer rustig gelegen flatgebouw telt in totaal 6 appartementen, waarvan er één permanent wordt bewoond door de conciërge. Drie appartementen op de begane grond en twee appartementen op de bovenverdieping zijn beschikbaar voor gasten. Elk appartement, ook de twee op de bovenverdieping, heeft een eigen tuin met ligstoelen, een tafel en stoelen, en ook een eigen barbecue. Elke flat is ongeveer 55 m². Alle appartementen zijn in 2012 gerenoveerd en zijn modern en volledig uitgerust. Elk appartement heeft gratis W-LAN toegang. SAT-TV en stereo-installatie zijn ook inbegrepen. In de aparte keuken beschikt u over een koelkast met vriesvak, een kookplaat, een mini-oven en een magnetron. Natuurlijk, een waterkoker en een koffiezetapparaat, evenals serviesgoed van hoge kwaliteit, voldoende voor 6 personen. Meer informatie vindt u op onze eigen homepage onder: U vindt een link naar deze presentatie helemaal aan het eind van deze site.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 18 km

18 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Skilift 25 km

25 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 30 km Klagenfurt

30 km

Station 20 km Feistritz

20 km

Snelweg-afrit 10 km St. Jakob

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vrijstaande flatwoning heeft een eigen grote tuin, zodat u in alle rust van uw vakantie kunt genieten.
Uw vakantiehuis is ook het ideale uitgangspunt om het prachtige natuurgebied van Karinthië te verkennen, te voet of met de fiets. Het Drau-fietspad loopt direct langs ons vakantiedorp.
Talrijke grotere en kleinere meren liggen in de onmiddellijke omgeving. De Wörthersee en de Faaker See liggen op slechts 20 km afstand. Kleinere zwemmeren liggen op slechts een paar km afstand. Bovendien beginnen de bergen van de Karawanken praktisch bij de voordeur.
De provinciehoofdstad Klagenfurt ligt op 25 km afstand en Villach is net zo ver. In ons vakantiedorp hebben we twee zwembaden, waar onze gasten op elk moment gratis gebruik van kunnen maken. Een ervan is zelfs verwarmd, afhankelijk van het weer, meestal van juni tot september. Het tweede zwembad is een zeer grote, 50 m lange natuurlijke zwemvijver. Bovendien zijn er verschillende kleine zwembaden op het zeer grote terrein waar kleine kinderen zich echt kunnen vermaken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

de huurprijs is voor 2 personen, elke extra persoon betaalt een extra € 10,00 / nacht. Voor boekingen van minder dan een week wordt een toeslag van € 40 in rekening gebracht. Een kleine pauze. 25 Euro plus per ÜN 12,00 Euro

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt bis 45 Tage vor Beginn der Mietzeit: 30 % des vereinbarten Gesamtmietpreises Rücktritt bis 30 Tage vor Beginn der Mietzeit: 50 % des vereinbarten Gesamtmietpreises Rücktritt < 30 Tage vor Beginn der Mietzeit: 80 % des vereinbarten Gesamtmietpreises Sollten Sie wegen der Corona Pandemie nicht anreisen dürfen, können Sie selbstverständlich kostenlos stornieren

meer informatie:

Alle verdere informatie en ook een bezettingskalender zijn te vinden op onze eigen homepage: of onderaan deze site vindt u een link naar onze eigen website.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Nicole P. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zomervakantie

Het vakantieappartement is zoals beschreven, de uitrusting is top. Alles is zeer schoon en netjes. De omgeving nodigt uit om te wandelen en te fietsen. Restaurants zijn goed te voet bereikbaar. Communicatie met de verhuurder is top.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. J. Bauer:

vielen herzlichen Dank dass Sie sich die Zeit genommen haben eine Bewertung abzugeben. Besonders freut es uns dass Sie bereits jetzt wieder für das Jahr 2024 gebucht haben.

Augustus 2021

Andor E. uit Hofstetten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie zoals het hoort

Vakantie voor gezinnen, vakantie voor sportliefhebbers, vakantie voor mensen die willen ontspannen, vakantie voor bergliefhebbers - hier in het complex Europarcs / Feistritz im Rosental is er voor elk wat wils. We voelden ons zeer comfortabel in de vakantiewoning, alles is aanwezig wat je van thuis kent, bijv. een groot terras, een grill, magnetron, fornuis, broodrooster, waterkoker enz. De vakantiewoning "Ahorn" bevindt zich in een complex dat niets te wensen overlaat, dus naast rust en een geweldig uitzicht vindt u er ook een zwemvijver met 50m, een zwembad voor heel kleine en kleine gasten, een tennisbaan, minigolf, een zeer goed uitgeruste fitnessruimte, een klimhal, mountainbikeroutes, wandelroutes - ja, u kunt zelfs vissen in de Drava, als u dat wilt. Neem uw SUP (StandUpPaddling) mee, of een rubberboot als u die heeft, het is erg mooi op de Drau en het panorama is een droom.
Een paar woorden over onze gastheren. Alles was ongecompliceerd en zeer snel. Een korte vraag of iets nog beschikbaar was, een zeer snel en zeer beleefd antwoord, een aanvaarding en een zeer vriendelijk telefoongesprek waarin al onze vragen naar volle tevredenheid werden beantwoord. De heer Bauer stuurde ons ook nuttige documenten met bestemmingen voor excursies en tips over waar we lekker konden eten. Ik zou nog veel, veel meer kunnen schrijven, maar ik wil niet op de ervaring vooruitlopen, ik weet zeker dat u de indrukken die ik (wij) heb (hebben) meegenomen in hun geheel met mijn inzending zult delen. Een geweldige gastheer, met een lichte en vriendelijke flat op een schitterende locatie. Dit is hoe een vakantie zou moeten zijn!
Hartelijk dank en tot de volgende keer, zegt de familie Eggers

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. J. Bauer:

Liebe Familie Eggers,
es freut uns wirklich sehr dass es Ihnen so offenkundig super gut gefallen hat bei uns im Haus Waldblick. Vielen herzlichen Dank dafür dass Sie sich so viel Zeit genommen haben um hier im Gästebuch Ihre Eindrücke zu hinterlassen.

September 2020

Andrea S. uit Herleshausen

4,2
3 4 5 5 4
Toon Duits

Zeer mooie nazomer vakantie

De locatie van de flat is geweldig en de omgeving is fantastisch. De boeking was ongecompliceerd en een spontane verlenging was geen probleem. De verhuurders en de beheerder zijn erg aardig en vragen worden direct beantwoord. De huisbaas was erg vriendelijk toen we hem vroegen iets te veranderen of te verbeteren in de flat. We komen zeker nog eens terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juli 2020

Leonhard S. uit Thaining

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie en gevarieerde vakantie - prachtige omgeving.

We hebben een week genoten in Karinthië aan de Drau. Tijdens het verblijf hebben we onze auto geen meter verplaatst en hebben we alles met de e-bike verkend. Klagenfurt, Velden, Villach, Maria Rain, Völkermarkt en elke dag konden we naar een van de verschillende mooie meren in de omgeving gaan en daar genieten van verkoeling in het mooie weer. 's Avonds konden we barbecueën in onze eigen tuin of genieten van de geweldige service in de omliggende pensions of in het restaurant in het vakantiedorp. Zelden hebben we beter geslapen in verschillende hotels of vakantieappartementen dan in de bedden in het appartement "Ahorn". Voor ons was het een prachtige vakantieweek in alle opzichten. Een klein minpuntje is het ontbreken van verlichting op het terras, maar dat hebben we opgelost met kaarslicht.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2019

Sebastian S. uit Thaining

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super korte vakantie!

We hebben een paar prachtige dagen doorgebracht in het vakantiehuis. Het is zeer schoon, vriendelijk en de ligging is onverslaanbaar! Je hebt alles wat je nodig hebt en bereikt zowel wandelroutes als de dichtstbijzijnde winkels en restaurants gemakkelijk en snel. We komen graag terug!

Juni 2018

Simone S. uit Schöningen

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Fewo Eiche: Vakantieappartement Eik

We waren hier voor de eerste keer en voelden ons erg op ons gemak. Er waren veel persoonlijke en behulpzame gidsen voor restaurants en wandelingen beschikbaar. Honden zijn hier ook welkom. Het terrein is goed uitgerust voor sportieve activiteiten. Graag weer in juni 2019!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Ralf J. uit 13503 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

TOP app. met geweldige faciliteiten

De vakantiewoning in Haus Waldblick is gewoonweg TOP. Er ontbreekt niets. Wij brengen er sinds 2013 regelmatig onze vakantie door. Het is ideaal voor uitstapjes naar Italië en Slövenien. Zelfs als het een regenachtige dag is, zult u zich niet vervelen dankzij de volledige uitrusting (Wi-Fi, TV, stereo-installatie, enz.).

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2016

Tina K. uit 45966 Gladbeck

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Een geweldige vakantie :-)

We zijn al 2 keer in Feistritz im Rosental geweest voordat we vorig jaar het huis van de familie Bauer daar vonden op internet! Het appartement beviel ons meteen, voldoende ruimte voor 4 personen, alles schoon, 2 mooie slaapkamers met tweepersoonsbed, een kleine tuin met barbecue, parasol inbegrepen, de badkamer is nieuw, helaas een beetje klein, maar het werkt toch! Gratis wifi! Je mag het zwembad van Wahaha-Paradise (3 minuten lopen) gebruiken, evenals de zwemvijver, ligstoelen kosten 2 €/per dag en stuk, maar je kunt ook je eigen strandlaken op het gras leggen en zonnebaden. De conciërge zorgt voor alles, je kunt eigenlijk altijd op hem rekenen, dag en nacht! Als je het beddengoedpakket erbij boekt (momenteel 12 €/per persoon), krijg je een badmat en per persoon een badhanddoek, een handdoek en een theedoek PLUS beddengoed, het bed is bij aankomst opgemaakt! GEWELDIG!!!! Bovendien worden de handdoeken op woensdag en zaterdag verschoond! Wat een service! Herr Bauer heeft een lijst met bezienswaardigheden en restaurants in het appartement achtergelaten. Probeer in ieder geval de camping (10 minuten rijden), het is de moeite waard! Vooral ook voor kinderen, omdat er een grote speeltuin is! En probeer in ieder geval de Gasthof Singer in Maria Rain (25 minuten rijden, NOG NIET op de lijst ;-)))) )! Omdat we het uitzicht vanaf het grote terras en het eten zo goed vonden, zijn we tijdens onze 14 dagen vakantie 2 keer daar geweest!!!! Wat we misten (daarom maar 4 sterren, ik had graag 4,5 of 4,75 sterren gegeven, maar dat kan niet ;-)) ), waren kleine dingen: bbq tang, saladebestek, thermoskan, tafelkleed of placemats....heb de dagen weer vriendelijk gesproken met de verhuurder, Herr Bauer, er zal volgend jaar wat verandering komen....want we hebben alweer geboekt en gaan met vrienden in de zomer van 2017 weer naar ons appartement "Buche" ;-)))) !!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. J. Bauer:

Liebe Familie K.,
vielen Dank für Ihre sehr ausführliche Bewertung zusammen mit einem tollen Tipp "gut Essen gehen".
Wie bereits am Tel. zugesagt werden wir sämtliche Wohnungen mit einem Grillbesteck ausstatten. Das reklamierte Salatbesteck gehört selbstsverständlich zu jeder Wohnung, weshalb es bei Ihnen fehlte kann ich nur rätseln. Dem Wunsche nach einer Thermoskanne werden wir leider nicht nachkommen können, ist für eine Fewo auch gewiss etwas ungewöhnlich. Dafür haben wir wirklich hochwertiges Geschirr und Besteck das unseres Erachtens wichtiger ist als z.B. eine Thermoskanne - vielleicht bekommen wir dann im nächsten Jahr 4,75 Sterne ;-)))

September 2015

Ingo F. uit Hohen Neuendorf

5,0
5 5 5 5

Erholsame Urlaubstage am Draustausee

Ich war mit Motorrad schon 2x dort und habe in diesem Appartement meinen Urlaub verbracht. Die Lage ist super schön. Die Wohnung ist ruhig und gemütlich und mit allem ausgestattet, was man benötigt. Der freundliche Hausverwalter wohnt im gleichen Haus und ist bei Bedarf immer ansprechbar und hilfsbereit. Deshalb fahre ich nun im Sept. 2016 zum dritten Mal dort hin und freue mich schon darauf.
Ingo F. / Hohen Neuendorf bei Berlin

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2015

Peter G. uit München

5,0
5 5 5 5

einfach Klasse

Ich war vor über 25 Jahren schon mal in Kärnten und wollte dieses Jahr zusammen mit meiner Familie wieder mal dorthin wo es mir damals so gut gefallen hat.
Muss gestehen wir haben's mit unserer Wahl vorzüglich getroffen, nicht nur ich selbst, auch der Rest der Familie war absolut begeistert. Es hat einfach alles gepasst vom Wetter angefangen über die tolle Gegend und nicht zuletzt die prima Ferienwohnung.
Liebe Familie Bauer/Sanktjohanser wir freuen uns schon jetzt auf unseren nächsten Urlaub bei Ihnen im wunderbaren Kärnten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2014

W. uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5

Prima Wohnung fantastische Gegend

Wir (4-köpfige Familie) durften im verg. Jahr in Ihrer Wohnungen ein wirklich ganz tollen Urlaub verleben. Nochmals vielen Dank an dieser Stelle.
Nach einem Jahr Pause wollen wir in 2016 wieder kommen ;-)

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Juli 2012

Jello uit Fischen

4,7
5 4.5 4.5 4.8 4.8

TOP Wohnung tolle Gegend

Buchung und Infos vor der Reise waren super. Im Appartment hat es wirklich an nichts gefehlt. Fernseher, Netbook, WLAN, eigener Grill und tolle Gartenmöbel, Küche mit Toaster, Wasserkocher, Mikrowelle und ganz tollen scharfen Messern – fast besser als zu Hause. Das Wahaha ist auch wirklich toll. Pool, großer Schwimmteich, Sauna und die Spielhalle für die Kleinen. Ich war noch etwas Mountainbiken -die Strecken gehen gleich vor der Haustüre los. Freizeitangebot in der Umgebung ist absolut Spitze.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: traumhaft schöööön

Recreatiemogelijkheden: schwimmen, wandern, radeln, bergsteigen und für die KIDS das WAHAHA im Feriendorf, spitze

Winkels: ist jetzt nicht so toll, man muss ein paar km bis zum nächsten Ort fahren

Juli 2011

Mister66 uit Münster

5,0
5 5 4.8 5 5

Sehr großzügige Wohnung - super Lage

“Probier’s mal mit Gemütlichkeit!”
Dafür wurd’ es wirklich Zeit!
Nach diesem arbeitsreichen Jahr,
hab’n Urlaub wir verdient, na klar!
Die Frage war “Wohin geht’s heuer?
Soll nicht zu weit sein, nicht zu teuer!”
Im WorldWideWeb schau’n wir, wie schlau!
Und finden was, just an der Drau!
In Kärnten dort im Rosental
liegt “Wahaha” – phänomenal!
Die Anlage gefällt uns sehr,
der Teich, der Pool und vieles mehr …
Die Ferienwohnung ist ein Hit,
alles da – auch Internit.
Der Möglichkeiten gibt es viele:
Wandern in der Bergesstille,
Action gibt’s beim bergauf radeln,
das hält dich fit und stärkt die Wadeln!
Beim Keltenfest in Frög war’s “wild”,
ein Kampf wurde uns vorgespielt!
Die Tscheppaschlucht ist wundervoll!
Beeindruckend und wirklich toll!
Die Wirte in der Gegend hier,
haben nicht nur köstlich kühles Bier!
Die Speisen sind ne Gaumenfreude!
D’rum lasst euch sagen, liebe Leute:
In Bauers “Waldesruh” – so heißt dies Haus,
Gelingt dein Urlaub und du spannst dich aus!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Omgeving van de accommodatie: nur ein Wort: Bestens

Recreatiemogelijkheden: baden, radeln, wandern, bergsteigen uvm.

Winkels: im Feriendorf gibt es einen kleinen Laden allerdings mit nur geringer Auswahl - liebe zum Supermarkt in 3 km Entfernung


Contactpersoon

Dhr. J. Bauer

Dhr. J. Bauer

Wij, de familie Sanktjohanser, zijn de eigenaren van dit prachtige vakantiehuis, waar wij zelf meerdere keren per jaar met veel plezier gebruik van maken.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 6084

Laatst bijgewerkt: 25.03.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/6084.htm

Dhr. Johann Bauer

Hagenheimer Str. 17a

86928 Hofstetten

08194/303


«Ferienappartement Kärnten» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven