Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning in een vakwerkhuis in Meiersberg

Natuurpark

Max.  2   gasten
53m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 2  gasten
53m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Vakwerkhuis uit de (1999 gerestaureerd onder monumentenzorg (Let op: Hoogte van de binnendeuren met 1,65m)
Vakantiewoning 2-kamer/keuken/bad(53m²) in een voormalige kolonistenwoning;keuken met zithoek, slaapkamer met tweepersoonsbed. Gezellige woonkamer met slaapbank (1.40 m breed), gebruik van tuin, tuinmeubelen en ligstoelen aanwezig. Niet rokers, geen huisdieren.
De eigenaren gebruiken het andere appartement in het huis af en toe.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 5 km

5 km

Luchthaven 160 km Berlin-Tegel

160 km

Station 5 km Ferdinandshof

5 km

Snelweg-afrit 25 km A20 Pasewalk-Süd

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ontdek een nog onbekende kuststreek in Mecklenburg-Vorpommern in het noordoosten van Duitsland, op slechts 150 km van Berlijn aan de grens met Polen
Verken de omliggende natuurparken te voet of met de fiets
Ontmoet herten, wilde zwijnen en dassen tijdens uitgebreide wandelingen in het nabijgelegen bos, een van de grootste aaneengesloten bosgebieden van Duitsland, de Ueckermünder Heide. Geniet van open heidelandschappen en gemengde bossen vol bosbessen en paddenstoelen
Observeer ooievaars, visarenden en zeearenden, kraanvogels en andere zeldzame watervogels in de omliggende weilanden, langs de Meiersberg Zarow, in het natuurreservaat "Galenbeck Lake" of in de "Anklamer Stadtbruch", een veengebied dat wordt gerenaturaliseerd. Of ervaar de uitgestrektheid van het grootste laagveengebied van Midden-Europa in het natuurreservaat Beneden-Peene-dal en observeer de bevers die allang weer in het gebied zijn teruggekeerd
Wandel door het prachtig gerestaureerde stadje Ueckermünde, beleef het museumdorp "Ukranenland" in Torgelow, bezoek liefdevol gerestaureerde landhuizen, kastelen en kerken in de omgeving, verken de levendige stad Szczecin of geniet van de schilderachtige stranden van het eiland Usedom
Bent u op zoek naar ontspanning in de natuur? Het Pommerse platteland is ruim, royaal en heeft een rustige adem. In ons onder monumentenzorg vallende vakwerkhuis uit het kleine dorp Meiersberg midden in het natuurpark "Am Stettiner Haff" vindt u rust en ontspanning! Omgeven door bossen is het dorp een ideaal vertrekpunt voor wandelingen en excursies.
Meiersberg ligt 7 km ten zuiden van de lagune van Szczecin aan het riviertje de Zarow, waar 's zomers ook gezwommen kan worden. Meiersberg werd rond 1750 gesticht en telt tegenwoordig ongeveer 500 inwoners. De herberg serveert dagelijks lunch; een mobiele bakkerij verkoopt vers brood
Er zijn busverbindingen naar Ueckermünde en Ferdinandshof (treinverbindingen naar Berlijn en Stralsund).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

58€ per nacht voor één of twee personen. Schoonmaakkosten vanaf de 1e nacht: 40 €
In het hoogseizoen alleen te boeken van zaterdag tot zaterdag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Opgelet: in de geklasseerde vakantiewoning zijn de deuren zeer laag (deurhoogte 1,65m)!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-03-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Marie L. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi rieten huis omgeven door natuur

We kunnen dit geweldige vakantiehuis in Meiersberg alleen maar aanbevelen! Wie op zoek is naar rust en een time-out in de natuur, is hier aan het juiste adres. In de buurt zijn er ook veel geweldige bezienswaardigheden, waaronder het eiland Usedom, Ueckermünde of Stettin in Polen. Het gezellige rieten vakantiehuis heeft precies de charme die we hadden verwacht en ligt in een rustige woonstraat, waar aan het einde een groot bosgebied begint. Alles was schoon, handdoeken en beddengoed waren aanwezig en er ontbrak niets belangrijks aan de uitrusting.
De eigenaressen zijn erg vriendelijk en hebben ons goede tips gegeven over uitkijkpunten in de omgeving, waar we erg mooie kraanvogels konden observeren.
We hadden een prachtige vakantie met z'n tweeën en komen graag weer terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Ina K. uit Plauen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Oase van rust

Zelden hebben we zo'n rustige plek gevonden als hier. Alles in het huisje was netjes en schoon. De grote tuin was fantastisch. Een natuurlijke tuin zoals je die zou wensen. We voelden ons meteen thuis. We hebben veel fietstochten gemaakt. Vooral in het nabijgelegen bos was het heerlijk rijden en vonden we veel rustige plekjes om uit te rusten. We waren ook dol op de vele bosbessen, die heerlijk smaakten. Ook het stadje Ueckermünde is een bezoek waard. We aten daar altijd een broodje vis. Al met al was het voor ons een heerlijke vakantie en we komen zeker terug! Wij willen u hartelijk bedanken voor het mooie vakantieverblijf!

Aanbevolen voor: Senioren, Romantische vakantie

Juli 2018

Jens und Claudia uit Lübeck

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in de paradijstuin

Voor ons waren het twee comfortabele zomerweken: terwijl het buiten 30 graden warm was en drukkend windstil, bood het mooie oude of nieuw herbouwde en smaakvol ingerichte rieten dak huis met zijn lemen muren een aangenaam woonklimaat of zelfs een aangename koelte. De boekenkast biedt inspirerend leesmateriaal en in de paradijstuin achter het huis wordt de absolute stilte 's avonds alleen verstoord door het geklop van de specht op de dode boom. De enige vraag is: waar wil je zitten? Op een houten bank in de schaduw of liever in de zon? In de ligstoel? Aan de muur van de schuur? De bloembedden worden op geniale wijze bewaterd door een pomp en de geur van miljoenen rijpe wilde pruimen maakt je helemaal dronken. Als sportieve activiteit ga je per fiets naar het strand en ijsjes eten in Mönkebude of koffie drinken onder de bomen op het kerkplein in Ueckermünde. Het kon voor ons niet mooier zijn.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

D. uit Dresden

5,0
5 5 5 5

Seele baumeln lassen

Sehr gemütliches und uriges Haus mit wunderschönem Garten und Bücherregal mit tollem Lesestoff! Wir haben uns vom ersten Moment sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Romantische vakantie

September 2016

M uit Dresden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in Meiersberg

Zeer mooie, liefdevol gerenoveerde vakantiewoning met uitstekende faciliteiten en ruimte voor ongeveer 4 personen. Er zijn voldoende winkelmogelijkheden op minder dan 10 km afstand. Anders is het puur rust en ontspanning - zonder de "toeristische stress" zoals op Usedom ;)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Thomas H. uit 26127 Oldenburg

4,5
5 5 4 4

Friedlich abseits

Extrem ruhig, wundervolle Trockenrasen in hochsommerlicher Blüte, rechstes Heidelbeer-Angebot im Wald. Geschmackvolle Möblierung, gemütliches Fachwerkhaus. Haffküste gut erreichbar. Keine Einkaufmöglichkeiten im Ort. Großes strapazierfähiges Grundstück, viel Spielfläche.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Juli 2016

Anne K. uit Waren

5,0
5 5 5 5

Ein Häuschen zum Verlieben!

Wir waren eine Woche in Meiersberg. Gleich bei der Ankunft waren wir begeistert vom Anblick des liebevoll restaurierten reetgedeckten Hauses. Die Wohnung ist sehr nett eingerichtet, die Höhe der Innentüren von 1,65 m war überhaupt kein Problem. Der herrliche naturbelassene Garten lud unsere Enkelkinder zum Herumtollen ein.
Alles in allem ein sehr gelungener Urlaub. Das Stettiner Haff ist in wenigen Minuten erreichbar und die Ostsee auch nicht weit entfernt. Das Dorf hat eine kleine Badestelle an einem Flüsschen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2015

Olaf S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Ferienwohnung

Das ist eine sehr schöne Ferienwohnung. Gute Ausstattung. Genügend Platz, ein sehr großer Garten und ein Stellplatz für einen Pkw auf dem Grundstück. Kann ich gerne weiter empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2015

F. uit Halle

4,9
5 5 5 4.5

Erholung pur ...

Wir waren hier mit zwei Kindern, 4 und 7 Jahre. Haben die schöne, gemütliche Ferienwohnung sehr genossen. Der Riesengarten eignet sich hervorragend sowohl zum Sonnen als auch zum Versteckespielen. Die waldreiche Umgebung, Radpartien in die nähere Umgebung, wie den Tierpark und das schöne Städtchen Ueckermünde und natürlich der schöne Sandstrand am Haff haben den Urlaub für uns zum besonderen Erlebnis werden lassen. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2015

Kristin W. uit Kassel

4,5
5 5 4 4

Natur pur!!! Idylle, Ruhe, geschmackvoles Ambiente

Der Urlaub in Meiersberg war grandios!! 1 Woche in dieserd Ferienwohnung: die Wohnung ist sehr geschmackvoll eingerichtet, klein aber fein! Der Garten ist riesig, hier kann man so richtig ausspannen vom städtischen Dasein. Per Fahrrad ist die nähere und auch weitere Umgebung sehr gut zu erkunden: abendliche Tierbeobachtungen im Wald (Hochstände überall.., Naturschutzgebiet mit Hirschherden etc...), Ausflug nach Usedom via Fähre vom Kamp nach Karnin in zauberhafter Landschaft u.v.a. Mit dem Auto ist es auch gar nicht weit bis zur Insel Usedom mit traumhaftem Hinterland, auch ein Strandbesuch ist gut möglich ....

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie

Augustus 2015

F. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Wir kommen gerne wieder!!

Bei herrlichem Sommerwetter genossen wir die Erholung und Ruhe in dem schönen und großen Garten. Auch in der liebevoll gestalteten Wohnung findet sich alles, was man braucht um sich wohl zu fühlen. Neben Naturspaziergängen und Strandbesuchen haben wir auch Ausflüge in die Umgebung gemacht z.B. Tierpark Ueckermünde, Ukranenland. Wir kommen bei nächster Gelegenheit wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juni 2015

Markus U. uit Burghausen

4,8
5 5 5 4

Ruhe

Wir haben hier einen ruhigen und entspannten Urlaub verbracht. Für uns ist dies ein zentraler Punkt für Fahrten in die Umgebung gewesen. Das Haus ist immer ein Ruhepunkt gewesen und hat uns nach den Unternehmungen gut getan.
Danke auch noch mals an die Vermieter für diesen Ruhepol

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. E. Kohte

Mevr. E. Kohte

meer informatie

Objectnummer: 61297

Laatst bijgewerkt: 05.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/61297.htm


«Vakantiewoning in een vakwerkhuis in Meiersberg» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven