Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ödenhof

Italië, Zuid-Tirol, Dolomieten, Val d'Ega, Nova Ponente, Catinaccio en Latemar, Obereggen, Meer van

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

61 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

61 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

In onze almhut op het Ödenhof in Deutschnofen, te midden van weiden en bossen op een zeer mooie en rustige locatie, kunt u ongestoord uw vakantie doorbrengen!
Omdat er maar één vakantiewoning is, is het huis helemaal van u, u wordt niet gestoord door andere gasten en kunt rust en ontspanning vinden! Het appartement strekt zich uit over twee verdiepingen en biedt plaats aan 4 personen. Op de begane grond bevinden zich een eetkeuken, een woonkamer en een badkamer. De gezellige keuken-woonkamer is ingericht met een mooie eethoek en een nieuwe volledig ingerichte keuken en dankzij het houtfornuis kunt u er genieten van gezellige warmte. In de woonkamer vindt u een uittrekbare bank, een kleine bibliotheek en gezelschapsspellen, evenals SAT-TV, DVD en radio. De badkamer is uitgerust met WC, douche, wastafel, kastje, wasmachine en schone hand- en douchedoeken. Op de bovenverdieping bevinden zich de twee slaapkamers. De slaapkamer voor volwassenen is nieuw ingericht en heeft een tweepersoonsbed, een grote kledingkast en een grote spiegel. Beddengoed wordt ook verstrekt. De tweede slaapkamer is ook nieuw en eveneens kindvriendelijk ingericht, er zijn twee eenpersoonsbedden, een kledingkast en een babybedje op aanvraag. Voor de kinderen veel extra's: aankleedkussen, tafel kinderzitje, een kinderbedje, kinderservies en diverse, leuke kinder- en familiespelletjes. Voor uw ontspanning buiten is er een groot grasveld met direct uitzicht op de bergen, ligstoelen, een mooie houten zitset, diverse spelletjes en een zandbak voor de kinderen. Voor de kinderen zijn er spelletjes en een zandbak.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 120 km Innsbruck

120 km

Station 20 km Bozen

20 km

Snelweg-afrit 18 km Bozen Nord

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Genesteld in een rustig groen weidelandschap ligt onze alpenhut op 1.300 meter hoogte. Ideaal voor iedereen die op warme zomerdagen op zoek is naar verfrissende berglucht!
Geniet van het uitzicht op het machtige berglandschap van het wereldnatuurerfgoed van de Zuid-Tiroolse Dolomieten - de Latemar en de Rosengarten.
Als u op zoek bent naar absolute rust en stilte, dan bent u hier aan het juiste adres! Aangezien er slechts één appartement is, is het huis helemaal van u, u wordt niet gestoord door andere gasten en kunt rust en ontspanning vinden!
In de buitenruimte is er veel ruimte en mogelijkheden om rond te rennen en plezier te maken zonder rekening te hoeven houden met andere gasten.
Een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen! Deutschnofen ligt op een hoogplateau, omgeven door de bergmassieven van de Sciliar, Catinaccio en Latemar in het oosten en de Zanggen, Schwarzhorn en Weißhorn in het zuiden, het uitzicht in het westen valt op het Mendelgebergte. Ideale omstandigheden voor bergliefhebbers!
Voor natuurvrienden is Deutschnofen een uitstekend uitgangspunt voor de meest uiteenlopende almwandelingen. Omgeven door indrukwekkende bergketens en bloeiende weiden en bossen kunt u hier op de Regglberg volop genieten van de fascinerende natuur.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

in 2014 werd de lokale belasting in Zuid-Tirol ingevoerd. Het wordt geheven door de logiesverstrekkende bedrijven. Het bedrag is 1,75 cent per gast en overnachting voor personen ouder dan 14 jaar. Kinderen en jongeren onder de 14 jaar zijn vrijgesteld van de belasting. De toeristenbelasting is verschuldigd bij vertrek, wordt apart vermeld op de factuur en komt bovenop de huurprijs.
De opbrengsten van de lokale belasting worden gebruikt voor de uitbreiding en het onderhoud van infrastructuur en diensten en voor de organisatie van culturele en sportevenementen.

Daarnaast is er vanaf 2021 de gratis Gastenpas Eggental voor onze gasten, waarmee zij tijdens hun verblijf gratis en onbeperkt gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer - in het Eggental en in heel Zuid-Tirol!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Wir freuen uns auf Ihr Kommen und Sie freuen sich bestimmt auf Ihren Urlaub. Doch bis zur Anreise und während Ihres Urlaubes kann viel passieren! Bis 10 Monate vor Anreise können Sie bei uns kostenlos stornieren. Ab 10 Monate bis 2 Monate vor Anreise berechnen wir 20 % vom Reisepreis. Ab 2 Monate bis 2 Wochen vor Anreise berechnen wir 50 % vom Reisepreis. Innerhalb der letzten 2 Wochen vor Anreise beträgt die Stornogebühr 100% des Buchungspreises. Aufgrund von Corona haben wir sehr flexible Stornierungsbedingungen: sollte die Anreise aufgrund von Reisebeschränkungen nicht möglich sein oder ihr euch in amtlich verordneter Quarantäne befinden könnt ihr natürlich kostenlos stornieren und wir erstatten euch die Anzahlung zurück.

meer informatie:

Coördinaten Ödenhof voor navigatiesysteem:
N 46,411164
E 11,465729


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

R. R. uit Südbrandenburg, Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect

Dit vakantiehuis is opmerkelijk. Het begint met de locatie: alleen in een weiland, omringd door bossen met een prachtig uitzicht op Latemar en Rosengarten, kunt u uitrusten op de ligstoel en kijken naar de herten die 50 meter verderop grazen. Dit betekent niet dat je afgesneden bent van de beschaving. Op een paar kilometer afstand ligt Deutschnofen met winkelmogelijkheden, restaurants en bushaltes. Deze zijn belangrijk, want de Ödenhof is het ideale uitgangspunt voor uitstapjes naar de Rosengarten, Latemar, Zanggenberg, Schwarzhorn, Weißhorn of zelfs naar Bolzano. En u kunt uw auto thuislaten, want als gast in het Ödenhof krijgt u een gratis gastenkaart voor al het openbaar vervoer in Zuid-Tirol! Gebruik het! Het ontbreekt het huisje werkelijk aan niets. De inrichting is zo goed als nieuw en smaakvol. Op de keukentafel werden we meteen begroet door een paar leuke attenties! Je bent welkom en dat merk je in tweede instantie. Van de liefdevol ontworpen welkomstmap met gedetailleerde nuttige informatie, tot de kleine bibliotheek, de goed gesorteerde lokale brochures, wandelkaarten en gidsen, de volledig coherente keukenuitrusting (geen ratjetoe van weggegooid keukengerei, zoals je soms aantreft), tot de ABSOLUTE netheid - alles was afgestemd op ons gasten. Je hebt de illusie de allereerste huurder te zijn! Geweldig! Dit vakantiehuis is opmerkelijk.

Juli 2021

Anita O. uit Deutschnofen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ödenhof Eggenthal

Fantastische omgeving met een ongelooflijk uitzicht.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Juli 2021

Tina H. uit Hamburg

4,4
4 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Een droomhuisje

Onze vakantie in de Ödenhof was over de hele lijn geweldig. Het huis is smaakvol ingericht en het ontbreekt aan niets. Het huis is een juweeltje voor rustzoekers. Hier bent u volledig ongestoord en toch niet afgesloten van de bewoonde wereld (stadje op 3 kilometer afstand). Het uitzicht op de Dolomieten is sensationeel
De verhuurders zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en gul.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie

Juni 2018

Volker H. uit 76684 Östringen-Tiefenbach

5,0
5 5 5 5

wir würden gern in allen Bereichen einen 6. Stern vergeben!!!!

Ich mache es kurz: es geht einfach nicht besser - wirklich einmalig toll!!!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2017

Gabriela G. uit 98529 Suhl

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Uitstappen uit het stressvolle dagelijkse leven

Ik ben het in alles eens met mijn vorige recensent :-). Uitzicht, rust, wandelmogelijkheden ....all briljant. Bijna een beetje luxe in de eenzaamheid. De uitrusting van het huis en de netheid zijn moeilijk te overtreffen. Na de prachtige wandelingen en bezoeken aan de alpenweiden genoten we elke avond van het panorama met een glas rode wijn op de bank voor het huis en vielen dan moe en voldaan in bed, zonder het koken op de houtkachel te vergeten, die een gezellige warmte uitstraalt. Voor wie haast heeft, is er natuurlijk ook de luxe van een elektrisch fornuis. Al met al hebben we hier een geslaagde vakantie gehad en onze hond waande zich in het paradijs. Ik denk dat kinderen zich hier ook erg op hun gemak kunnen voelen, want er is ook een speelkamer voor hen en veel te ontdekken in de omgeving.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Oktober 2016

Georg L. uit 90419 Nürnberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Oogverblindend bergpanorama

Het huis is in uitstekende staat. Het bevat alles wat nodig is voor een ontspannen en zelfgekozen vakantie in de bergen. De apparatuur is zeer goed onderhouden, compleet en volledig functioneel, zoals vermeld in de beschrijving. De ligging is uitstekend, wandelingen of trektochten kunnen vanaf het huis beginnen
Goede winkelmogelijkheden binnen enkele minuten met de auto
Conclusie: Een all-round ontspannen en bewogen verblijf

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2016

Regine N. uit Biberach Riss

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Paradijs!

Als u op zoek bent naar absolute rust met de allerbeste faciliteiten en vriendelijkheid (verhuurders en bewoners), dan is dit de plek voor u! In de zon liggen en genieten van het mooiste uitzicht op Rosengarten en Latemar met een goed glas rode wijn na een prachtige wandeling...wat heb je nog meer nodig?

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Mei 2016

Josef K. uit 92334 Berching

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon stijlvol

Dit vakantiehuis was precies wat we wilden. Geweldige afgelegen locatie, als u van rust en stilte houdt is dit de plek voor u. Wij en onze hond genoten met volle teugen van het alleen zijn, niemand in de buurt en toch winkels en restaurants op een paar minuten afstand met de auto. Geweldige wandelroutes in de directe omgeving. Je ziet meteen dat het huis met liefde en zorg is ingericht, was top schoon toen we aankwamen en alles wat je nodig hebt was aanwezig. En niet te vergeten de zeer aardige en behulpzame verhuurders. Onze conclusie: we komen terug. Vriendelijke groeten uit de Oberpfalz.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

April 2016

Familie D. uit Altrip

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Het was gewoon heerlijk!

We voelden ons meteen thuis in het huis en het was zeker niet de laatste keer dat we daar waren. Het huis overtuigt niet alleen door zijn afgelegen en heerlijk rustige ligging, met een prachtig uitzicht op Rosengarten en Latemar, maar ook doordat het met veel liefde voor detail is ingericht door de verhuurders. De bedden zijn een droom en we hebben geslapen als marmotten. De verhuurders zijn ongelooflijk aardig, attent en behulpzaam en hebben ons meteen het gevoel gegeven dat we hartelijk welkom waren. Onze hond vond het huis ook geweldig, omdat hij heerlijk kon relaxen op het grasveld voor het huis en daarbij veel dieren kon kijken. Bijna elke dag waren er ook herten te zien op het grasveld voor het huis. Onze kleine "jager" vond dat erg spannend en opwindend...

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Augustus 2015

Fabian K. uit malsch

4,7
4 4.5 5 5
Toon Duits

Uniek uitzicht

Mooi, klein vakantiehuis met direct uitzicht op de Dolomieten (Rosengarten en Latemar). Het huis is ideaal voor iedereen die rust zoekt weg van de dagelijkse stress (geen buren in de buurt). Geen luxe huis, maar volledig voldoende en doelmatig ingericht (misschien ontbreekt er een televisie in de slaapkamers voor de kinderen). Super aardige en behulpzame verhuurders die ongeveer 5 km verderop wonen! Alle mensen in het dorp (geen Italianen) zijn super aardig en erg sociaal! Ook de boeren in de omgeving zijn erg behulpzaam en vrijgevig! (bijvoorbeeld Konrad en Michael). En niet te vergeten de omgeving. Bergbeklimmen, bezoeken aan de alm, liftritten, vissen, fietsen of een stadswandeling (Bozen, Meran), enz. Alles is mogelijk binnen een straal van 30 km. Dus elke dag iets beleven als je wilt??!! Of luieren op de GROTE weilanden (ca. ??ha) rondom het huis! P.S. We komen terug! Groetjes, J.+M.+F. uit Duitsland.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Ödenhof
Familie A. Obkircher

Familie A. Obkircher

Wij zijn een jong gezin, hebben twee dochtertjes en wonen in het prachtige Eggental! Wij verhuren het prachtig gelegen Ödenhof sinds 2014, en zouden het geweldig vinden als u er een paar ontspannende dagen zou willen doorbrengen!


meer informatie

Objectnummer: 64327

Laatst bijgewerkt: 12.01.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/64327.htm


«Ödenhof» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven