Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NR Welzijn- FH**** Fuhrmann

Dahme merengebied/rand van Berlijn, met verbindingen naar voorstadstrein, regionaal spoor, snelweg e

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

84 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 25 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

84 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Onze NR-FH****, geclassificeerd door de DTV, biedt op 65 m², verdeeld over twee verdiepingen, 3 slaapkamers, een gezellige, comfortabele woon- en eetkamer met aangrenzende keuken, een douchebad, buiten een groot terras, ligweide, speeltuin, fietsgarage en 2 parkeerplaatsen.
De inrichting van alle ruimtes van het pand is verzorgd en uitgebreid. De sfeer van het landhuisvakantiehuis wordt gekenmerkt door lichte kamers, gecoördineerde decoraties, zoals geschilderde schilderijen, landhuisgordijnen en bijpassend tafellinnen. Witte muren contrasteren met licht houten meubilair, plafonds en de trap naar de eerste verdieping. Rookmelders zijn zichtbaar in het plafond
In de keuken vindt u, naast de technische uitrusting, serviesgoed voor 12 personen, een uitgebreid assortiment potten en pannen en een selectie kruiden en thee, filterzakjes en diverse vershoud- en verpakkingsmaterialen, afwas- en diverse schoonmaakmiddelen en theedoeken. Een koeltas met oplaadbare batterijen maakt de uitrusting compleet. De keukenuitrusting is dus vergelijkbaar met een normaal huishouden
In de entree van ons vakantiehuis is een doucheruimte met voldoende haken en planken voor uw keukengerei. Handdoeken liggen per twee, in kleur, op een glazen plank. Een badkruk staat voor de douche, die een ondiepe ingang heeft.

Bij de overdracht van het vakantiehuis zijn alle anti-allergie bedden opgemaakt. De matrassteunen van de zes bedden kunnen aan het hoofdeinde individueel in hoogte worden versteld
Voor "boekenwurmen" en voor amusement zijn er boeken, cd's, diverse spelletjes en een draagbare radio. Als gezinsvriendelijke accommodatie zorgen wij voor een complete uitrusting voor kleine kinderen tijdens hun verblijf. Speelgoed voor jongens en meisjes wordt opgeborgen in een kist. Als je als kind echter zin hebt om je eigen kunstwerkje te maken, kun je dat op verzoek onder begeleiding doen in het atelier van de waardin
Het gemeubileerde terras biedt plaats aan minstens 6 personen en grenst aan de woon- en eetkamer van het vakantiehuis. Een elektrisch uitschuifbaar zonnescherm over het hele terras beschermt tegen hitte en lichte regen.
Smakelijke uren worden mogelijk gemaakt door sissend eten op de houtskoolgrill direct voor het terras.

In een rustige, ongestoorde sfeer kunt u ontspannen op twee tuinstoelen op het gazon, beschermd door hoge heggen. Van de lente tot de late herfst beleven onze gasten een verscheidenheid aan bloemen in de borders, in bloembakken en keramische kuipen op het goed onderhouden terrein. Met Pasen en Kerstmis worden ook het interieur en de buitenkant van ons vakantiehuis liefdevol artistiek versierd
Om het Brandenburgse landschap te verkennen, staan fietsen voor jong en oud tegen betaling ter beschikking in onze fietsengarage. We hebben ook gedacht aan een kinderzitje, een peuterfiets en een trolley.
Dankzij onze centrale, gunstige ligging is de Duitse hoofdstad Berlijn, een magneet voor gasten die de flair van de grote stad willen ervaren en genieten, in een half uur stressvrij te bereiken met de regionale trein.
De W-LAN verbinding in de FH kan gratis worden gebruikt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Meer 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 25 km Schönefeld

25 km

Station 2 km Königs Wusterhausen

2 km

Snelweg-afrit 2 km BAB 10

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze FH**** ligt in het "Speckgürtel" van Berlijn, te midden van tuinen met vrijstaande huizen, water en bos, apart, slechts 50 m van open water, in een zeer rustige zijstraat. Vanwege de idyllische ligging niet ver van twee wildromantische kleivijvers, verschillende rivieren en de Staabe, waarover zeven smalle stenen bruggen leiden, wordt de wijk Neue Mühle in de volksmond ook wel "Klein Venetië" genoemd. Ons openbare natuurstrand aan de Krimnicksee, op slechts 200 m van de FH, is bekend tot in Berlijn. Veel bezoekers genieten van de service van de kleine snackbar, de waterglijbaan, de speeltuin en de heerlijke ligweide tijdens het badseizoen. Menig kind heeft hier onder professioneel toezicht leren zwemmen. De badmeester houdt verantwoordelijk toezicht op de zwemactiviteiten en leent ook roeiboten uit.
Liefhebbers van contemplatieve wandelingen vinden die in de schaduw van kastanjebomen langs de promenade naar de sluis. Goed onderhouden bankjes langs het pad langs het meer nodigen u uit om te blijven hangen en het drukke scheepvaartverkeer gade te slaan. Als u zin hebt in een wandeling door het beukenbos in de "Tiergarten" of het centrum van Königs Wusterhausen wilt bezoeken, kunt u de sluisbrug oversteken en bent u er in korte tijd te voet.
Voor de dagelijkse voorzieningen vinden vakantiegangers een bakkerij op ongeveer 300 m van de accommodatie, niet ver daarvandaan verschillende warenhuizen, zoals ALDI, Rewe, Penny, Netto. Een dokterspraktijk, fysiotherapie en apotheek zijn gemakkelijk te bereiken in onze wijk
Wilt u uitgebreid winkelen voor jong en oud, ga dan naar de "A10", direct bij de afslag Königs Wusterhausen. Naast talrijke restaurants nodigen sportstudio's en verscheidene bioscopen de bezoekers uit om hun vrije tijd op een gevarieerde manier door te brengen

Onze gasten zijn welkom om ons vragen of verzoeken te stellen tijdens hun verblijf. Aangezien wij als verhuurders op het aangrenzende terrein wonen, stellen wij alles in het werk om verzoeken naar tevredenheid uit te voeren.

Ons vakantiehuis kreeg meer dan 100 positieve vermeldingen in de gastenboeken en 40 ***** beoordelingen op een internetportaal van vorige gasten.



Königs Wusterhausen is een van de populairste excursie- en recreatiegebieden van Berlijn in het Dahme-merengebied, dat rijk is aan waterwegen en bossen. Onze stad is een vakantiebestemming en uitgangspunt voor iedereen die op zoek is naar een verscheidenheid aan culturele attracties en tegelijkertijd wil genieten van een ontspannende en bewogen actieve vakantie. Meer dan 70 meren nodigen uit tot watersporten en zwemmen; fietsen en wandelen zijn een ware belevenis op goed gemarkeerde paden in het Dahme-merengebied. Het historische jachtslot in Königs Wusterhausen brengt indrukken van het werk van de "soldatenkoning" Friedrich Wilhelm levendig over Het "Zender- en Radiotechniekmuseum" op de hoogste verdieping van Königs Wusterhausen is uniek in Duitsland. Van hieruit vond met Kerstmis 1920 de eerste draadloze radiotransmissie naar andere landen plaats. Ons vervoersnetwerk is zeer goed ontwikkeld. U bereikt het centrum van Berlijn gemakkelijk in ongeveer 30 minuten met de regionale sneltrein of de S-Bahn, Potsdam in 45 minuten of het schilderachtige Spreewald op 40 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijs is voor 2 personen, 3e, 4e, 5e persoon elk 10,00 € per dag. Het 6e bed is gratis.
Tijdens Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerstmis / Oudejaarsavond gelden hoogseizoenprijzen.
Inbegrepen in de prijs: Beddengoed, handdoeken, babybedje, theedoeken, toiletpapier, afwasmiddel, handzeep, koffiefilterzakjes, vuilniszakken; WLan.
Het verbruik van elektriciteit, water en gas is in de huurprijs inbegrepen.
Er wordt geen toeristenbelasting geheven.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 25 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Es ist ratsam, für die evtl. Stornierung eine Reiserücktrittversicherung abzuschließen,.

meer informatie:

De eenmalige kosten van € 50,00 voor het schoonmaken van de vakantiewoning zijn inbegrepen in de eerste week huur
Fietstarief € 3,00 per dag, weektarief € 15,00.

De dag van aankomst kan flexibel gekozen worden. Er moet zoveel mogelijk worden gezorgd voor een naadloze boekingsverbinding.

Aankomst kan vanaf 14:00 uur, vertrek moet voor 10:00 uur zijn. Het minimum verblijf is 3 dagen.
De overdracht van de vakantiewoning door de huurder en de aanvaarding op de dag van vertrek gebeurt door de verhuurder persoonlijk. De huisregels van de Fh staan zichtbaar in de map.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2023

Manuel R. uit Sjöbo

5,0
5 5 5 5 5

Schönes gemütliches Ferienhaus in bester Lage

Dieses Ferienhaus ist wirklich ein Wohlfühlhaus. Sehr gute Ausstattung. Beste Lage vor den Toren Berlins. Sehr nette und gastfreundliche Vermieter! Es fehlt an nichts.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2022

Dagmar W. uit 6465CX Kerkrade - Niederlande

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantiewoning

We waren te gast bij de familie Fuhrmann voor een week in oktober 2022

De flat is gewoon geweldig, prachtig gelegen, schoon en goed onderhouden en biedt alles voor een zorgeloze vakantie. Mevrouw Fuhrmann is zeer gastvrij en geeft goede tips voor dingen om te doen. Wij voelden ons daar zeer op ons gemak en willen van deze gelegenheid gebruik maken om haar nogmaals te bedanken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juni 2022

Simone F. uit Essen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zorgeloze vakantie

We hebben met 4 personen een week doorgebracht in dit vakantiehuis. Het vakantiehuis is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor zo'n vakantie. De verhuurster ter plaatse was erg vriendelijk en gaf goede tips voor excursies. De hoofdstad is heel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer
De zwemmeren in Königs Wusterhausen zijn geweldig.
Als ons gezin weer naar de omgeving van Berlijn zou verhuizen, zouden we dit vakantiehuis zeker weer willen huren
Wij bevelen het zonder meer aan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. U. Fuhrman:

Es freut uns immer wieder, dass sich unsere Gäste in unserem Ferienhaus und der Umgebung, nah Wasser und Wald, wohlfühlen. Zu jeder Jahreszeit ist unser Haus im grünen Speckgürtel von Berlin Ausgangspunkt für eine abwechslungsreiche Urlaubsgestaltung für Jung und Alt. Danke für die Bewertung!

Oktober 2021

Evelyn W. uit Nörten-Hardenberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Korte trip naar Berlijn en de natuur

Het vakantiehuis ligt in een prachtige omgeving met veel water en bos
Het is uitgerust met alles wat je nodig hebt, vooral in de keuken. Ook de kinderkamer is zeer liefdevol voorbereid. We maakten het ons 's avonds gemakkelijk met TV of radio met kaarsen, alles was ook beschikbaar. De gastheren zijn erg aardig en behulpzaam, ze gaven ons ook tips voor eetgelegenheden of excursies
Wij kunnen de accommodatie ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2021

Rene M. uit Zeven

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

uitstekend

Dit vakantiehuis kan onvoorwaardelijk worden aanbevolen.
De gastvrijheid van de verhuurders is ongeëvenaard.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2020

Lutz E. uit Merseburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles Best

Zeer mooi vakantiehuis met volledige uitrusting. Aan alles is gedacht.
We voelden ons hier thuis en hadden een zeer goede rust.
Bovendien nodigt de bosrijke omgeving en de omgeving van het meer uit tot mooie fiets- en wandeltochten.
Aanbeveling 5 sterren

September 2020

Sabine & Michael K. uit Rietberg

5,0
5 5 5 5 5

Einfach nur schön!

Wir haben in dieser Ferienwohnung die bislang schönste Woche dieses Jahres verbracht.
Es fehlte an nichts und Service und persönliche Betreuung waren absolut vorbildlich! Vielen Dank!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Dieter M. uit Beilrode

5,0
5 5 5 5 5

Kurzurlaub

Wir waren mit unseren Enkelkinder ein paar Tage hier. Es hat an nichts gefehlt. Für uns war wichtig das Kinderfahräder inklusive waren. Wir konnten somit ohne Auto alles erkunden. Die gute Beratung von Frau Fuhrmann ist unbedingt uu erwähnen. Jederzeit wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2019

Bernd uit Leipzig

5,0
5 5 5 5

Kurzurlaub

Eine sehr schöne und ruhige FW. Haben hauptsächlich Radtouren in die herrliche Umgebung unternommen (mit baden). Ein Tag Hauptstadt - kommt man sehr gut mit den öffentl. Verkehrsmitteln hin und zurück.
Wir hatten auch ein Schlauchbot mit, mit dem wir "Klein Venedig" und angrenzendes Gewässer erkunden konnten. Fam. Fuhrmann hat und auch mit schmackhaften Kleinigkeiten verwöhnt und man konnte von Ihnen auch ein paar Tipps erfahren, wo denn die nächste Tour hingehen könnte.
Sehr freundliche Vermieter - gerne wieder

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2019

Madeleine uit Rastatt

4,8
4 5 5 5

Super Urlaub

Haben uns sehr wohl gefühlt.Sind immer auf Achse gewesen und haben viel gesehen und erlebt.Das Haus ist gemütlich und schön eingerichtet.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2019

Gabriele M. uit 98528 Suhl

5,0
5 5 5 5

Sommerurlaub

Sehr gute Ausstattung und Privatsphäre. Wohlfühlen pur! Sehr gute Verkehrsanbindung in die Hauptstadt. Vermieter gehen auf Wünsche ein und sind zuvorkommend und herzlich.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2019

Andrea M. uit 52459 Inden

5,0
5 5 5 5

Idyllisch mit vielen Ausflugsmöglichkeiten

Wir haben hier unseren Urlaub bei sehr schönen Wetter sehr genossen. Das Ferienhaus ist wirklich sehr gut ausgestattet, so dass keine zusätzlichen Dinge für die Küche oder das Bad mitgebracht werden müssen. Im Bad ist sogar ein Föhn und ein Schminkspiegel mit Vergrößerung vorhanden. Das Haus verfügt über ein sehr gutes WLAN-Netz und ist geräumig, wir waren allerdings nur zu viert (2 Erwachsene und 2 jugendliche Kinder). Genügent Porzellan, also nicht wie manchmal abgezählt 6 Teller, 6 Messer..Die Lage ist wirklich sehr ruhig, da durch die angrenzende einspurige Straße nur die wenigen Anwohner fahren. Trotzdem ist man recht zentral, alle Einkaufsmöglichkeiten lassen sich mit dem Fahrrad zwischen 5 und 10 min erreichen. Das fußläufig in 5 min zu erreichende Strandbad hat eine große Liegewiese mit genügend Schattenpläzen und überhaupt nicht überlaufen.Wir haben Ausflüge natürlich nach Berlin (mit der Bahn), nach Potsdam und in den Spreewald nach Lübben und Lübbenau (mit 10,5 km Kanufahrt, das übrigens sehr schön durch die Kanäle geführt hat) gemacht. Im Strandbad haben wir auch 2 Tage verbracht oder einfach im eigenen Garten gelesen. Wer keine großen Wanderungen machen möchte, kann durch die schönen Alleen streifen oder um die kleinen Seen in direkter Nähe.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2018

Bärbel und Klaus M. uit Bammental

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Feel-good vakantiehuis

Dit is al de vierde keer dat wij onze vakantie doorbrengen in het vakantiehuis van de zeer sympathieke familie Fuhrmann.

Het vakantiehuis is perfect ingericht. Er ontbreekt niets.
Zelfs op koele dagen voelt u zich zeer comfortabel, want een goed functionerende verwarming zorgt voor aangename temperaturen in huis.
De schilderijen van mevrouw Fuhrmann zijn de moeite waard.

Het S-Bahnstation Königs Wusterhausen, dat te voet in ongeveer 30 minuten of per auto of fiets in een paar minuten te bereiken is, is een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes, bijvoorbeeld naar het centrum van Berlijn of Potsdam
Maar ook de omgeving biedt veel afwisseling om te wandelen of te fietsen. Ook een bezoek aan de weekmarkt in Königs Wusterhausen op dinsdag en vrijdag is een aanrader.
En als u geen zin hebt in een excursie, kunt u het zich gemakkelijk maken in de prachtige tuin.

We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2017

Alexander D. uit 67125 Dannstadt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning en recreatie

We hebben erg genoten van de week in dit vakantiehuis. Het ontbrak ons aan niets en we waren enthousiast over de gastvrijheid van de verhuurders. Het huis is zeer rustig gelegen, maar het centrum van Berlijn is gemakkelijk te bereiken met de regionale trein
Het huis zelf is zeer schoon en liefdevol ingericht, de kamergrootte en indeling zeer goed.
Dit was zeker niet de laatste keer dat we er verbleven en we kunnen het huis ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2017

Karin H. uit 06108 Halle

5,0
5 5 5 5

Schönes Ferienhaus

Ein liebevoll und zweckmäßig ausgestattetes Ferienhaus mit einem lauschigen, vom Wohnhaus des Vermieters abgetrennten, Plätzchen vor dem Häuschen im sehr gepflegten Garten.
Ein kleines Problem für uns war das Treppensteigen in den oberen Bereich des Hauses. Aber als rüstige Rentner (80 Jahre) haben wir auch das bewältigt.
Das Haus ist auch ein idealer Ausgangspunkt für die Erkundung der näheren und weiteren Umgebung zu Fuß, mit dem Rad, dem Boot oder mit dem Auto.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2016

Waltraud / Günter B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Erholungsurlaub

Da wir schon das 8 mal zu je 14 Tage bei Ihnen Urlaub gemacht haben spricht es für sich, dass
wir uns immer recht wohl gefühlt haben. Die Herzlichkeit der Familie Fuhrmann ist einfach
überragend. Jeder Wunsch wurde sofort erfüllt und darüber hinaus noch mit kleinen Geschenken
bedacht ( Honig, Marmelade, Eier ). Das Haus ist nahezu perfekt ausgestattet, es fehlt an nichts.
Der Garten ,die Terrasse alles ist gut durchdacht. Mit anderen Worten ein Paradies.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2016

Monika K. uit 01454 Radeberg

5,0
5 5 5 5

Urlaub von Großeltern mit Enkeltochter

Das Ferienhaus ist sowohl für Senioren als auch für Familien mit Kindern ideal. In ruhiger Lage, aber noch nahe im Bereich öffentlicher Verkehrsmittel. Die Zimmer sind modern eingerichtet und sauber. Von A, wie Abstellplatz für Autos bis W, wie WLAN, beides kostenlos, fanden wir alles so wie ausführlich beschrieben vor.
Ein Blick in die Rubrik Verfügbarkeit/Buchungen zeigt das große Interesse für dieses Objekt. Ausschließlich gute Bewertungen finden sich auch in den Gästebüchern wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2015

Udo B. uit 09241 Mühlau

5,0
5 5 5 5

Großelternurlaub

Enkelin Marie und Großeltern verbrachten 5 tolle Tage in KW. Mit den zum FH gehörenden Rädern erkundeten wir alle Spielplätze der Umgebung. Im Ferienhaus fehlte es an Nichts. Wir bekamen tolle Ausflugstipps, Leckereien aus dem Backofen der Herbergsmutter und reichlich Bastelmaterieal für Marie. Das sehr gemütliche Ferienhaus ist unbedingt weiterzuempfehlen.
Nochmals lieben Dank!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2015

Susanne F. uit Lübeck

5,0
5 5 5 5

Entspannung und Ruhe pur!

Liebe Fam. Fuhrmann!
Vielen Dank für den tollen erholsamen Urlaub. Wir haben uns sehr wohl gefühlt bei Ihnen. Es war ein rundum gelungener Urlaub, wir haben Radtouren unternommen, danke nochmal das die Räder in ihrer Garage stehen durften. Der Spreewald war seine Reise wert, mit Kahnfahrt, sehr idyllisch und entspannend. In Friedersdorf war gerade ein Erntedankfest mit großem Festumzug, was sehr schön anzusehen war. Berlin, Potsdam und Umgebung sehr schnell mit Auto oder Bahn zu erreichen. Wir waren auch Angeln ,12 Barsche haben wir gefangen, Danke nochmal an die tollen Gastgeber die mit guten Vorschlägen zB. ( Essen gehen, oder Ausflüge) gute Anregungen gegeben haben. Alles gute für sie und bleiben sie so wie sie sind.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie


Contactpersoon

Mevr. U. Fuhrman

Mevr. U. Fuhrman

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 64898

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/64898.htm


«NR Welzijn- FH**** Fuhrmann» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 25 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven