Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Urbanisation La Marina

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 70 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Het huis is in 2009 voor ons gebouwd. Het is een vrijstaande villa gebouwd op twee niveaus, bestaande uit twee onafhankelijke appartementen: een appartement op elke verdieping. Op de begane grond is het huis omgeven door grote terrassen. Het huis is rustig gelegen aan de rand van een groen park aan de achterkant van het huis. Tevens is er een kleine tuin voor eigen gebruik met een parkeerplaats voor één auto.
Het appartement te huur, met ca. 80 m² vloeroppervlak, bevindt zich op de eerste verdieping. Het appartement heeft twee tweepersoonsslaapkamers, een complete, ruime badkamer met douche (waterkolom), WC, bidet, wandverwarming, ingebouwde wastafel en meubel. Een tweede badkamer met WC, ingebouwde wastafel en meubilair, een ruime woonkamer met eethoek, een goed gemeubileerd terras met prachtig uitzicht op het binnenland en een moderne, zelfstandige, uitstekend ingerichte en volledig uitgeruste keuken, gezellig, met goede voorraadmogelijkheden. De keuken is ruim en heeft een werkeiland voor extra werkruimte. De werkbladen zijn van graniet.
Binnen zijn er marmeren vloeren. Alle ramen zijn voorzien van horren.

U vindt in de flat alles wat u nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf. De inrichting van het huis is zeer uitgebreid, modern en van hoge kwaliteit. U vindt er ook alles wat u nodig heeft voor het strand (parasol, strandlakens).
Het is een prachtig appartement, zorgvuldig ingericht om de gasten zich thuis te laten voelen. Voor uw comfort hebben de woonkamer en beide slaapkamers plafondventilatoren, die zorgen voor een aangename, gezonde verkoeling. De flat heeft ook airconditioning. Er is ook centrale verwarming voor het winterseizoen.
Daarnaast staat er een prachtig dakterras van 80 m² tot uw beschikking, direct gelegen boven uw flat, met prachtig uitzicht op de bergen in het achterland en op de prachtige urbanisatie. Dit terras is een heerlijk solarium in alle seizoenen. In de zomermaanden, bij hoge temperaturen, is het dakterras vooral in de vroege ochtend en late middag aangenaam. In koelere periodes is het dakterras een ideaal solarium. Het is omheind zodat u kunt genieten van privacy.

Daarnaast is er ook een kelder waar we een zogenaamde "machinekamer" hebben. Er is een wasruimte uitgerust met wasmachine, wasdroger, strijksysteem en strijkplank, evenals waspoeder, die u zonder extra kosten kunt gebruiken.

Het huis is met veel zorg ingericht. Wij gaan er uiteraard van uit dat u het huis met respect bewoont.
De auto kunt u gratis parkeren op straat, direct voor het huis.

Extra uitrusting:
Wasmachine, wasdroger, vaatwasser, magnetron, oven, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, citruspers, elektrische mixer, elektrische friteuse, elektrische grill, haardroger, strijkijzer, strijkplank, stofzuiger evenals diverse verbruiksartikelen zoals wasmiddel, waspoeder, schoonmaakmiddelen, artikelen voor de badkamer (toiletpapier, zeep, enz.). Terras ingericht met tafel, 4 stoelen en ligstoelen met kussens.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3.5 km

3.5 km

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Luchthaven 20 km Altet

20 km

Station 25 km Estación de Ferrocarril Alicante

25 km

Snelweg-afrit 13 km Elche

13 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 70 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen die Hälfte des gezahlten Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 60 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 60 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet. Falls Sie aufgrund einer nachweisbaren höheren Macht Ihre Ferien nicht antreten können, können Sie Ihre Ferien auf einen späteren verfügbaren Zeitpunkt verschieben. Der von Ihnen bezahlte Betrag wird auf die neue Buchung übertragen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Erika S. uit Steinach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Graag weer

Het was een zeer mooie vakantie. Alles paste perfect. De ontvangst door de verhuurders was erg vriendelijk en hartelijk. Ze hechten veel waarde aan het welzijn van hun gasten en willen dat ze van hun vakantie kunnen genieten. Het appartement is erg ruim, was erg schoon en volledig ingericht. We hebben niets gemist. Door de goede locatie van het appartement zijn er geen lange afstanden.
Veel hartelijke dank aan mevrouw Dolores Rodriguez-Fernandez en haar man. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. D. Rodríguez-Fernández:

Herzlichen Dank Erika,
Es war auch sehr schön, Sie als unsere Gäste zu haben. Für uns war es eine wunderbare Erfahrung, so nette Leute wie Sie kennenzulernen.
Es freut uns ganz besonders, dass Sie einen schönen Aufenthalt bei uns hatten.
Sie sind immer wieder ganz herzlich willkommen und wir freuen uns schon jetzt auf unser nächstes Treffen.
Dolores

Juli 2023

Michaela B. uit Hammersbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

opnieuw en opnieuw

Het was een absoluut perfecte vakantie. De eigenaren zijn ongelooflijk aardig, attent, betrouwbaar en hartelijk. Het voelt bijna als thuiskomen. Het appartement zelf heeft een zeer hoge beveiligingsstandaard en ontbreekt aan niets. Er ontbrak niets in het appartement, volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een goede vakantie en nog meer. De airconditioning was dit jaar nieuw geïnstalleerd en was absoluut perfect bij dit hete weer. Alle benodigde winkels zijn in de buurt, de zee is ook snel te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid. We zullen zeker terugkomen en zeggen nogmaals bedankt aan de familie Rodriguez ??

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Rodríguez-Fernández:

Dankeschön Michaela. Sie beide kennenzulernen war eine wunderbare Erfahrung. Es war sehr schön, Sie als unsere Gäste haben zu dürfen. Wir werden uns immer auf Sie freuen. Sie sind herzlich willkommen. Wir danken Ihnen, dass Sie so gute, nette Gäste sind.
Dolores

Juli 2022

Jörg S. uit Lehrte

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon perfect

Ik moet zeggen dat ik vanaf het begin blij was met de vakantie.
Het begon met de reserveringsaanvraag, die binnen twee uur werd beantwoord en absoluut ongecompliceerd was.
Laten we beginnen met het huis, ik heb zelf lange tijd in La Marina gewoond en ken daarom de prijzen voor vakantiewoningen van alle groottes. De prijs voor dit huis is onverslaanbaar. Het appartement is zeer groot en ruim, de inrichting is absoluut compleet en laat niets te wensen over, of het nu in de keuken, de badkamer of de woonkamer is.
Een enorm dakterras van meer dan 80 vierkante meter maakte deel uit van het gebruik, evenals het nodige meubilair zoals ligstoelen, tafels enzovoort.
Wanneer men het huis voor de eerste keer betrad, viel onmiddellijk de netheid van de vloer op, die volledig uit marmer bestond.
De ligging van het huis is relatief centraal in La Marina, twee van de winkel- en eetcentra liggen indirect in de buurt.
Een grote consumptiesupermarkt, een Duitse supermarkt, een enorme Chinese markt, en vele vele restaurants, bars en andere dienstverleners zoals kappers, opticiens enz. liggen allemaal op vier minuten loopafstand.
Vanaf het dakterras ziet u de zee aan de ene kant, de woestijn aan de linkerkant en de hele urbanisatie aan de rechterkant.
De gastvrouw, mevrouw Dolores en haar man, geven je meteen het gevoel alsof je weer oude vrienden ontmoet, dus het is aan jou of je 's avonds samen een glas wijn wilt drinken of dat je privé wilt zijn. Mevrouw Dolores doet veel moeite om alles naar de zin van de gasten te maken. Wij waren er tijdens de hittegolf en de ventilatoren in elke kamer bereikten snel hun limiet, maar een airconditioner zal waarschijnlijk volgen, aldus mevrouw Dolores.
Al met al kan ik alleen maar zeggen dat als je een leuke tijd wilt hebben, neem dan dit huis. Jörg Schulze.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Rodríguez-Fernández:

Danke schön Jörg,
Es freut mich herzlich, dass Sie einen schönen Aufenthalt bei uns hatten. Es war wunderbar, Sie und Ihre nette Familie bei uns als Gäste haben zu dürfen. Ich danke Ihnen auch für Ihre netten Details uns gegenüber. Es war einfach schön.
Sie sind immer wieder ganz herzlich willkommen bei uns und wir freuen uns schon jetzt auf unser nächstes Wiedersehen.
Dolores Rodríguez


Contactpersoon

Mevr. D. Rodríguez-Fernández

Mevr. D. Rodríguez-Fernández

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 66114

Laatst bijgewerkt: 28.02.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66114.htm


«Villa Urbanisation La Marina » krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 70 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven