Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

El Escalador (el-escalador. Com)

Andalucia, Malaga, Costa del Sol, Cómpeta, Torrox

Max.  7   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

66 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

66 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Dit vakantiehuis biedt een fantastisch uitzicht over het natuurpark van de Sierra Almijara naar de kust. Het heeft een smaakvolle interieur met een ruime woon / eetkamer met open haard en een volledig uitgeruste keuken (magnetron, oven, vaatwasser, koelkast / vriezer, koffiezetapparaat, broodrooster ...). De drie gezellige kamers, uitgerust met meubilair van hoge kwaliteit, biedt plaats aan zes personen. De slaapkamers zijn voorzien van horren voor de ramen en een plafondventilator het creëren van een zachte bries. Elke kamer heeft een eigen satelliet-tv. In de woonkamer is er een bank die kan worden omgezet in een bed voor een 7e persoon.
Ook gezinnen met baby's zijn van harte welkom, want er is een baby bed (60 x 120 cm) met rooster beschikbaar. De master bedroom heeft een eigen badkamer. Een andere badkamer is beschikbaar. Elk met douche en toilet. Onbeperkt draadloos internet in het hele pand.

Buiten vindt u een prachtig privé zwembad (7 x 4m) met douche, een barbecue met bar en een koelkast, ligstoelen en tuinmeubilair te vinden. Boven het huis is een kleine palmentuin met hangmatten. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de prachtige omgeving of laat de avond met een ontspannen glas wijn.
Parkeerplaats voor twee auto's beschikbaar is.
Licentie- of registratienummer: Ausnahmeregelung Artikel 48 des Gesetzes 13/2011 Verordnung 194/2010

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 9 km

9 km

Luchthaven 65 km Flughafen Málaga - Costa del Sol

65 km

Snelweg-afrit 10 km Torrox 285

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

El Escalador gelegen in de buurt van de weg van Torrox naar Cómpeta, alleen toegankelijk via een korte, deels steile oprit. Het ligt direct tegenover het restaurant "Pavo Real".

De buitenkant van de villa is volledig vernieuwd en aanzienlijk uitgebreid. Gelegen top van de berg heeft men het gevoel van zweven boven de vallei en kan genieten van de rust

Het witte dorp Cómpeta is ongeveer 5 km, de kust is ongeveer 10 km. Cómpeta is een witte dorp in het natuurpark van de Sierra Tejeda, Almijara en Sierra Alhama. Het is de bijnaam, Cornisa de la Costa del Sol '(ongeveer: Sims de Costa del Sol) en is een must op de wijnroute van de Axarquía. In zijn omgeving te mengen met bergachtige overwoekerd door wijngaarden richels dat de typische beeld van de plaats maken. Deze landen zijn een echte traktatie voor wandelaars en liefhebbers van het plattelandstoerisme. Een wandeling door de straten van Cómpeta biedt uitzicht op de traditionele architectuur van de gemeenschap en de aanblik van het pittoreske hoekjes. De kerk van Nuestra Señora de la Asunción en de kapellen van San Antón en San Sebastián zijn de belangrijkste fasen van een sightseeing tour.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Kosten, belastingen, linnen, Handtüscher, onbeperkt Wi-Fi / internet en centrale verwarming (november-februari) zijn inbegrepen.
Voor een korter verblijf vragen wij om een ​​onderzoek.
In elke kamer een satelliet-tv beschikbaar.
Voor het milieu is bewust weggelaten Airconditioning. Plafond ventilatoren en horren voor de ramen laten een zorgeloos slapen met het raam open.
De keuken is volledig uitgerust. Koffiezetapparaat, staafmixer, broodrooster, waterkoker, eierkoker en alle van de bovenstaande informatie.
Er is een strijkijzer verkrijgbaar met Brett.
Het huis is ontworpen voor 6 personen. In de woon / eetkamer, kan de bank worden omgezet in een bed. Het is ook 7 mensen blijven plus. Een babybedje.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Het zwembad wordt ook verwarmd door zonne-energie. De gegarandeerde opstarten van het zwembad is alleen in de maanden mei-oktober gewaarborgd.
Vermoedelijk zal een kleine zandbak verkrijgbaar bij de 2017 zijn


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-03-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2016

Marja S. uit Dronten

4,8
5 5 5 4

Mooie rustig gelegen woning met prachtig uitzicht.

Fijne woning van alle gemakken voorzien. Zeer goed onderhouden. Prachtig uitzicht en mooie tuin. Goede WiFi en tv verbindingen. Advies huur een SUV of een fourwheeldrive de weg ernaartoe is er stijl.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Marc D. uit Veldhoven

5,0
5 5 5 5

Prachtige Villa met mooi uitzicht

Het is een mooie villa met een prachtig uitzicht over de bergen en de zee. De villa is goed ingericht en klopte met de beschrijving. Alles was schoon en voorzien van voldoende handdoeken. De tuin is heel mooi aangelegd en het is heerlijk vertoeven aan en in het zwembad en een prachtige corner met bar waar je 's avonds kunt BBQ'en. De villa ligt centraal t.o.v. Competa en van de zee (Nerja). Deze villa is zeker het aanraden waard voor gezinnen die van rust houden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Gilles G. uit LEVES

5,0
5 5 5 5

vues magnifiques sur les montagnes, l'ocean au loin...

la villa El Escalador est un magnifique endroit où l'ont peut se rendre pour passer des vacances paisibles à l'abri des regards et du bruit et contempler, chaque jour, ce merveilleux paysage montagneux qui s'offre à nous. La villa et la piscine sont très propres. L'accueil, le sérieux du propriétaire et du personnel de l'agence qui gère la villa sur place nous ont permit de passer un très agréable séjour. Merci à eux !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2016

Sabine K. uit Norderstedt

5,0
5 5 5 5

Kaum zu toppen, diese Finca mit diesem Ausblick!

Die Finca El Escalador hat alles was man sich im Urlaub wünscht, sie ist gemütlich, großzügig und sauber. Sie hat eine tolle und einwandfreie Ausstattung, einen super Pool und eine traumhafte Lage mit sagenhaften Ausblick und kaum Einblick. Sie ist einfach perfekt. Der Service des Vermieters und des Teams vor Ort ist nahezu einzigartig. Wer einen Traumurlaub verbringen möchte, dem können wir dieses Haus empfehlen. Wir kommen gerne wieder. Sabine u. Jörg

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2016

Judith R. uit Honigsessen

5,0
5 5 5 5

Besser geht`s nicht :-)

wunderschönes Haus, innen sowie außen ! ein traumhafter Ausblick und einem Pool, der den ganzen Tag in der Sonne liegt. ich komme gerne wieder :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2015

Andrea S. uit Wissen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prettige vakantie

De finca is perfect en gezellig uitgerust voor een ontspannende vakantie en biedt voldoende ruimte, ook voor 6 personen. Goed uitgeruste keuken met voldoende serviesgoed, tuinmeubelen, ligstoelen en parasols, handdoeken, barbecue buiten..., groot perceel. De inrichting is zo goed als nieuw en niet afgeleefd, alles is erg schoon, je voelt je thuis. Een huurauto is aan te bevelen. De finca ligt zeer rustig en is bereikbaar via een goed aangelegde weg. Alleen de korte oprit naar het huis is erg steil, maar dat wordt gecompenseerd door het prachtige panoramische uitzicht. Het mooie bergdorp Comepeta ligt op slechts een paar minuten rijden en biedt enkele winkels en restaurants, grotere supermarkten zijn te vinden aan de kust, die gemakkelijk te bereiken is binnen 15-20 minuten rijden. Een klein restaurant bevindt zich op loopafstand van de finca (ca. 5-10 minuten). Diverse excursiemogelijkheden in de omgeving, waardoor de finca zowel geschikt is voor een ontspannende strandvakantie als voor uitstapjes of wandelingen. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2015

Sara und Simon P. uit Liverpool

5,0
5 5 5 5

Wonderful villa

From the photos we were a little concerned about the spaciousness of this property but we had no need to be worried, there was ample space for a family of 7. I've stayed in about 8 villas, mostly in Spain and this was as good if not better than any of the others. It's best features would have to be the level of equipment (plenty of plates, glasses etc) and general quality of the furniture and fittings and the view which is truly magnificent. On the downside there is no airconn if you like airconn (I don't) and the drive up the mountain may put some people off as it's very steep. The big question is always would I stay here again and the answer is "absolutely yes!"

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2015

France L. uit Lillois-Witterzée

5,0
5 5 5 5

Excellentes vacances dans cette maison bien pensée

Superbe maison bien équipée, au calme quasi absolu, avec une vue incroyablement belle sur les chaînes de montagnes et les collines avoisinantes de Competa. Une piscine juste comme il faut, bien entretenue, à une température quasi constante de 28/29°C. Ajoutez à cela, le climat très constant de l'Andalousie, le charme de la région, la gentillesse des gens et les plages de la Côte méditerranéenne aux eaux cristallines (les premières sont accessibles en voiture en 20 minutes) et vous passerez de très bonnes vacances. Great house. Well equipped. Very quiet surroundings. Incredibly beautiful view on the mountains and on the hills of Competa. A pool just as it should, regularly maintained and at an almost constant temperature (28/29 °C !?). Add to that the very constant climate of Andalusia, the charm of the area, the friendly people and the beaches of the Mediterranean coast with crystal clear water (the nearest are accessible by car in 20 minutes) and you will spend a very nice holiday.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2015

Jutta K. uit Birken

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige Finca op een perfecte locatie

Het uitzicht op bergen en landschap is uniek. Een droomvakantie is gegarandeerd, omdat alles perfect bij elkaar past. De faciliteiten, het zwembad en het landschap zijn perfect in harmonie. Wie rust zoekt, zal het hier ook vinden. De locatie, het uitzicht en de tuin zijn betoverend. Het huis is schoon en volledig uitgerust, het zwembad is geweldig en super schoon. We hebben hier de tijd meer dan genoten!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2015

Thorsten S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie in de bergen buiten Competa/Andalusië

Het huis laat nauwelijks iets te wensen over. De locatie zoals beschreven is fantastisch. De uitrusting is perfect en alles is nieuw. De service van de verhuurder is bijna uniek. De uitrusting van het huis is zeer goed. De keuken heeft alles wat je nodig hebt. Er zijn genoeg gerechten en accessoires. Dus als u een rustige droomvakantie wilt doorbrengen, is dit huis een aanrader.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2015

Ulrich R. uit Honigsessen

5,0
5 5 5 5

Einfach super!!!

Die Finca hält was sie verspricht, wunderschöne Lage, die Aussicht ein Traum. Ein ruhiger und erholsamer Urlaub. Jederzeit wieder!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2015

Britta W. uit Hameln

5,0
5 5 5 5

Die Aussicht haut einen um!

Komplett neu gestaltetes Haus oben auf einem Berg mit traumhafter Aussicht. Unverbrauchtes und gutes Mobiliar. Sehr sauber. Hochwertige Ausstattung. Gerne jederzeit wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. T. Steiger

Dhr. T. Steiger

meer informatie

Objectnummer: 66545

Laatst bijgewerkt: 13.03.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66545.htm


«El Escalador (el-escalador. Com)» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven