Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Historische villa in de spa-driehoek

Mariánské Lázn, Karlovy Vary, Franzensbad - dat is de spadriehoek in West-Bohemen.

Max.  15   gasten
400m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 15  gasten
400m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Beschrijving

De villa staat op de gotische fundamenten van een voormalig fort, dat herkenbaar is aan de gotische kelders, een portaal en metersdikke muren. Het barokke bijgebouw is uniek met zijn 17e-eeuwse beschilderde plafond. De slaapkamers en de keuken zijn stijlvol ingericht met antieke en moderne meubels, en in de gangen hangen veel schilderijen en tekeningen. Met een thuisbioscoop met beamer of met de barbecue in de tuin is een ontspannen avond gegarandeerd.

De hele villa, en de grote tuin staan tot uw beschikking (behalve de zolderflat in de villa). Tafel en banken onder de parasol maken het mogelijk om in de zomer buiten te eten. Een zandbak met speelgoed en veel DUPLO, LEGO en andere dingen staat klaar voor de kinderen in de kinderkamer

Het prachtige historische landhuis met tuin is ideaal voor gezinnen met kinderen of een groep vrienden. Vooral in de zomer nodigt de tuin uit om te ontspannen en 's avonds te barbecueën.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 8 km

8 km

Skilift 18 km

18 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Station 0.5 km

0.5 km

Snelweg-afrit 25 km E50 D5

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt op een heuvel, naast de kerk boven het dorp Bruck am Hammer (Brod nad Tichou). De grote tuin omringt de hele villa en biedt een mooie plek om uit te rusten, te spelen of 's avonds te barbecueën. Geen directe buren, absolute rust en een prachtig uitzicht over de weilanden naar het niet ver gelegen bos.
Bruck am Hammer, Tsjechisch Brod nad Tichou ligt in West-Bohemen, aan de grens met Duitsland. De regio wordt ook wel de kuurdriehoek genoemd - naar de drie beroemde kuuroorden: Marienbad, Franzensbad en Karlsbad. Verder zullen historische steden als Cheb en Loket u bekoren. De kastelen Bečov en Kynžvart en het klooster Teplá zijn inspirerend.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Jagen
Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 25 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs is lager voor groepen van meer dan 14 personen en voor verblijven van meer dan een week. Voor boekingen die alleen voor een weekend of een vakantie zijn, evenals voor periodes met een grote vraag (Silverster, Kerstmis, Pinksteren), zijn de prijzen flexibel hoger. Met de prijsinstellingen op deze website kunt u geen gedifferentieerd aanbod instellen voor weekends, individuele feestdagen of zelfs voor dagen in de week. Vraag om een verblijf met een bepaald aantal personen en ik stuur u direct een prijsopgave. Je kunt me altijd bereiken via SMS of telefoon op +420725589316.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Nachdem die Buchung von Beiden Seiten bestätigt ist, werden wir Sie um eine 20% Anzahlung bitten. Wenn Sie Ihre Buchung storieren müssen, teilen Sie uns dies bitte so bald wie möglich mit. Wenn Sie rechtzeitig absagen und wir den Termin noch besetzen können sendenden wir Ihnen Ihre Anzahlung natürlich zurück. Wenn der Termin wegen Ihrer Absage nicht besetzt werden konnte, behalten wir die 20% der Anzahlung als Entschädigung für den entgangengen Termin.

meer informatie:

Het huis is herbouwd uit een ruïne van een historische villa. Gedurende meer dan 15 jaar heeft de hele familie het huis met veel energie en liefde gerenoveerd en ingericht. We zijn geen hotel. Maar wij bieden een unieke sfeer. Het huis werd gerenoveerd voor een gezin en is daarom zeer geschikt voor gezinnen en kinderen.

We hebben een groot verzoek aan al onze gasten. Gebruik en geniet van het historische huis, maar wees voorzichtig en houd rekening met de apparatuur. Daarom vragen wij u niet te roken in het huis en geen huisdieren in het huis te laten. Als het niet mogelijk is zonder uw hond of kat, schrijf me dan van tevoren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-02-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2022

Martin L. uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Familie reünie

We waren hier tijdens Hemelvaartsdag 2022. Twee families uit Dresden, een familie uit Opper-Franken en een familie uit Zwitserland
We hebben heerlijke dagen doorgebracht met 7 volwassenen en 7 kinderen.
Een paradijs, vooral voor de kinderen!

De oude pastorie is imposant en zeer zorgvuldig gerenoveerd. Twee timmerlieden en een metselaar weten waar ze het over hebben

De toestand van de kerk is betreurenswaardig.

We komen zeker nog eens terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Oktober 2019

Christoph uit Dresden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Wandelweekend met familie

Ik was met mijn gezin (10 personen in totaal) te gast bij de familie Sicha tijdens een wandelweekend in het rustige maar prachtige Brod nad Tichou. We huurden deze uniek gerestaureerde voormalige pastorie. De accommodatie is erg mooi en biedt veel ruimte. De kamers zijn zeer mooi ingericht en de algemene sfeer is zeer smaakvol, vooral de keuken.
We werden zeer hartelijk ontvangen door de familie Sicha, die allemaal zeer goed Duits spraken, wat de communicatie vergemakkelijkte, vooral voor mijn oudere familieleden.

Het platteland rond Brod nad Tichou is supermooi en de natuurgebieden zijn waanzinnig, waar je heerlijk kunt wandelen. Nabijgelegen steden als Marienbad en Loket zijn ook een uitstapje waard.

Al met al een fantastisch weekendje weg dat ik zo weer zou doen

Nogmaals hartelijk dank aan de familie Sicha voor hun warme gastvrijheid

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2019

Sarah uit 90765 Fürth

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijk weekend met de familie

We hebben met de familie (10 volwassenen, 2 kinderen) een heerlijk weekend doorgebracht in het huis. Het is zeer liefdevol ingericht, volledig uitgerust en je voelt je enigszins teruggevoerd naar de charme van een vroegere tijd. De gastheren zijn erg aardig en meegaand en het huis was al voorverwarmd toen we aankwamen. We voelden ons helemaal thuis en de kinderen hebben zich duidelijk vermaakt in de grote tuin. Bovendien kunt u in de omgeving veel beleven en genieten van de natuur. Wij kunnen de accommodatie ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2018

Veronika uit 81667 München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Sterk aanbevolen

We hebben deze september, met 18 jonge vrouwen, een hele leuke vrijgezellenfeest gevierd in de villa. Het huis is geweldig gelegen, dicht bij de Duitse grens en het mooie Marienbad, dat we overdag hebben bezocht. Het huis heeft ons meteen betoverd met zijn charme. Ondanks de 18 personen hadden we veel ruimte, was het erg schoon en liefdevol ingericht, zodat we ons meteen op ons gemak voelden. We werden hartelijk verwelkomd door de eigenaren en rondgeleid door het huis, en ook van tevoren kregen we veel hulp bij de organisatie (bijvoorbeeld het bestellen van pizza, enz.) en andere tips. We zouden onze vrijgezellenfeest op elk moment weer daar doorbrengen en raden een vakantie in de villa zeker aan. Sommigen van ons zullen zeker nog eens terugkomen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2017

Susanne H. uit D-95179 Geroldsgrün

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zooo mooi!

We hadden het huis gehuurd voor een familieweekend (9 volwassenen, 4 kinderen). De rustige ligging aan de rand van het dorp, de prachtige speelruimte voor de kinderen met grasveld, zandbak en trampoline, en de ongecompliceerde en zeer vriendelijke verhuurders maken het gemakkelijk om het huis aan te bevelen. Gezellige grote keuken met verhoogd "keukenbed" waar je heerlijk kunt "lummelen" en poppenspel kan spelen, de gordijnen maken het mogelijk! Moderne badkamers, goede bedden, voldoende ruimte voor voedselvoorraden in de voorraadkast en kelder. Geen televisie - geweldig! In plaats daarvan een bioscoopkamer met beamer en dvd's. Tsjechische en Duitse boeken, spellen. In de grote tuin is er een gezellige vuurplaats waar we stokbrood roosterden. Het lichte bos is vlakbij, waar we een zoekspel organiseerden. Als we langer waren gebleven, hadden we zeker meer gebruik gemaakt van de culturele mogelijkheden in de omgeving, die er in overvloed zijn.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2017

Tanja uit 08056 Zwickau

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Totale opwinding

We waren een groep van 14 personen, waaronder 6 kinderen in de leeftijd van 1-13 jaar. Het oude kasteel / villa is met veel liefde gerestaureerd. Er zijn genoeg slaapplaatsen, de keuken met oven en de grote eettafel is ideaal voor grote groepen. In de keuken is er meer dan genoeg aanwezig. De vuurplaats en het huisje in de tuin zijn gewoon geweldig, super, cool. De kinderen hebben het hele weekend genoten. Ze waren alleen maar buiten. De villa ligt rustig op een "berg". Er zijn genoeg winkelmogelijkheden in het volgende dorp (Tesco, Lidl en Penny). Ook de bewoners in het dorp zijn erg vriendelijk. Ook de verhuurders zijn erg vriendelijk, aardig en ongecompliceerd. Ze staan je met raad en daad terzijde. We zullen zeker terugkomen en genieten van de sfeer en de rust. Een uitstapje naar Plzeň is een aanrader - ook met kinderen. Bedankt voor een heerlijke korte vakantie.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Februari 2017

Oliver B. uit 82140 Olching

5,0
5 5 5 5

Wochenendausflug

Ein wunderschönes Haus, sehr schön hergerichtet. Geeignet für mehrere Personen, da viele Schlafplätze.
Kurzer Trip ins sehenswerte Marienbad möglich.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Februari 2017

Chrisitan uit 01109/ Dresden

4,5
4 4 5 5

Schöne Zeit

Wir waren 6 Erwchsene und 4 Kinder. Es hat allen sehr gut gefallen. rustikal und schön! Service vom Gastgeber war sehr gut.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Januari 2017

Angela S. uit 06246 Bad Lauchstädt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig weekend met vrienden

We hebben de accommodatie geboekt voor 11 personen. Er is genoeg ruimte. Het huis was schoon en goed voorbereid voor onze aankomst. De faciliteiten zijn top, we hebben niets gemist. Het terrein is groot genoeg zodat de kinderen zich kunnen uitleven en er is een gezellige vuurplaats om samen te zitten en worstjes te grillen. Het bos begint niet ver van het terrein. Je kunt op ongeveer 4 km afstand heerlijk eten. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Dhr. P. Sicha

Dhr. P. Sicha

Wij, de familie Sicha, komen uit Praag, maar hebben meer dan zeven jaar in Duitsland doorgebracht in de diplomatieke dienst. We kochten het huis in 2000, toen het een absolute ruïne was - geen ramen in het hele huis, een boom groeide uit de deur - we probeerden het tot 2008 op eigen kracht te repareren. Dankzij een subsidie voor het redden van beschermde gebouwen konden we het huis van 2008-2010 volledig renoveren.


meer informatie

Objectnummer: 67744

Laatst bijgewerkt: 30.01.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/67744.htm


«Historische villa in de spa-driehoek» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven