Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
84m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
84m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Op twee verdiepingen op de 1e verdieping en op de zolder vindt u twee slaapkamers voor bewoning met maximaal vier personen en een volledig uitgeruste keuken. Op de zolder nodigt een met licht overgoten atelier uit tot vertoeven. De overdekte zitplaats buiten biedt een prachtig uitzicht op de nabijgelegen kerk in het centrum van het dorp. Op de begane grond van het vakantiehuis is een vergaderruimte die één keer per maand privé wordt gebruikt. Dus je hebt het hele huis voor jezelf!

Er zijn 2 parkeerplaatsen direct voor het huis voor uw gebruik.

Het huis dateert uit 1800, de zolder met zijn drie dakkapellen werd in 2000 verbouwd, de gevel werd in 2005 vernieuwd. De doucheruimte op de eerste verdieping is in 2015 volledig gerenoveerd en op deze verdieping zijn nieuwe, allergievriendelijke vloeren gelegd.

De keuken is volledig uitgerust met serviesgoed, keramische kookplaat, oven, vaatwasser en magnetron. Als bijzonderheid is ook een volautomatische Jura-koffiemachine beschikbaar voor vers koffiegenot. Snelle W-LAN toegang voor onze gasten is gratis!

U kunt TV ontvangen via DAB+ in HD-kwaliteit op een flatscreen TV.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 50 km Euroairport Basel-Mulhouse

50 km

Station 0.6 km Bad Krozingen Hbf.

0.6 km

Snelweg-afrit 6 km Bad Krozingen

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis is absoluut centraal gelegen naast het historische huis Litschgi uit de 17e eeuw. Het stadhuisplein, de katholieke kerk en het historische centrum van de stad liggen op slechts 50-100 meter afstand.

Op enkele meters afstand vindt u een ijssalon, de historische herberg Löwen met buitenterras en het uitstekende Griekse eethuis "Sonne" aan de oude Romeinse weg en verkeersluwe hoofdas door het centrum van Bad Krozingen.

De boerenmarkt op de Lammplatz en de Bahnhofsplatz is meerdere dagen per week op slechts een paar 100 meter afstand. Daar vindt u verse producten uit de streek, rechtstreeks van de producent!

Het mooie en ruime kuurpark van Bad Krozingen en de Vita Classica thermen met talrijke wellness-aanbiedingen zijn te voet in slechts enkele minuten te bereiken (ca. 500 meter)

Een bakkerij met zondagse verkoop van bakkerijproducten en een kruideniersmarkt liggen in de directe omgeving op slechts 50 meter afstand. Bad Krozingen is een opkomend kuuroord. Het staat nationaal bekend als een locatie voor gezondheidszorg - vooral vanwege het universitaire hartcentrum. De bevolking is verdeeld over de kernstad en de 4 subdorpen Biengen, Hausen, Schlatt en Tunsel

Bad Krozingen ligt centraal in het Markgräflerland tussen Freiburg en Müllheim en heeft een eigen afrit op de A5 Karlsruhe-Basel. De historische stad Staufen en de gemeente Münstertal liggen in de directe omgeving en bieden toegang tot het Zwarte Woud. De Zwarte Woud-toppen Schauinsland, Belchen en Blauen zijn slechts een klein eindje rijden en nodigen uit tot prachtige panorama's tijdens het wandelen! Breisach am Rhein met zijn aanlegplaats voor de Rijnvaart en de Franse grens liggen op slechts 25 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 12:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting per dag € 3,00
Hiervoor krijgt u gratis de zogenaamde Konuskarte, die recht geeft op gratis gebruik van het lokale openbaar vervoer tussen Pforzheim en Bazel. U krijgt ook tal van kortingen, waaronder gratis toegang tot de Vita Classica thermale baden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Bij boekingen van minimaal 7 dagen ontvangt u een speciaal welkomstgeschenk met wijn om kennis te maken met de wijncultuur van het Markgräflerland!

Met de gastenkaart, die u ontvangt voor uw bezoekersbelasting, kunt u gratis gebruik maken van het lokale openbaar vervoer. Niet alleen kunt u Freiburg met de halfuurlijkse regionale trein bereiken zonder gedoe met het zoeken naar een parkeerplaats, maar u kunt ook gratis naar Bazel reizen. Bovendien heeft u één gratis toegang tot de Therme Vita Classica en geniet u van vele andere voordelen!

Voor automobilisten zijn er in Bad Krozingen drie openbaar toegankelijke oplaadpunten met DC-snellaadfunctie tot 150kw en 5 AC-laadpunten met 22kw.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Sven H. uit Großhansdorf

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

Leuke vakantie

Familie Schmidt is erg vriendelijk en alles verliep erg soepel, vanaf de aankomst tot aan het vertrek.
Het appartement is erg mooi, van de grootte tot aan de netheid.
Het ligt zeer centraal ten opzichte van het stadscentrum en is daarom een goede uitvalsbasis voor alle activiteiten.
We voelden ons erg op ons gemak en zullen zeker weer terugkomen.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2023

Michael und Ute K. uit Rheinbrohl

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aankomen en de vakantie begint.

Sinds 2020 hebben we meerdere keren per jaar (lente, zomer, herfst) vakantie gevierd in het Hexenhüsli. Vanaf het eerste moment voelden we ons thuis in het Hexenhüsli. De verhuurders zijn hartelijk en zeer toegewijd. Ze staan graag klaar om vragen te beantwoorden. Het liefdevol ingerichte en goed onderhouden Hexenhüsli biedt alle gemakken voor een ontspannen vakantie. Binnen maximaal 3 minuten lopen zijn er een slager, bakker, supermarkt en andere kleine winkels beschikbaar. Ondanks de centrale ligging - zelfs de nabijgelegen kerk (klokkenspel) - is het rustig en kun je uitstekend ontspannen. Een groot voordeel is dat fietsen kunnen worden opgeslagen in een afgesloten ruimte. Vanuit het Hexenhüsli heb je alle mogelijkheden om het prachtige Markgräfler Land, het Rijndal, de Breisgau en de Kaiserstuhl te verkennen - te voet, met de fiets, met het openbaar vervoer... Onze conclusie: We komen altijd graag terug naar het Hexenhüsli !!!

Augustus 2019

Familie M. uit Eschenbach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een heerlijke vakantie

We hebben een heerlijke vakantie gehad in de Hexenhüsli. De accommodatie is met veel liefde ingericht en het ontbreekt werkelijk aan niets. Alles is heel schoon. We voelden ons overal op ons gemak.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

November 2018

M. und A. V. uit 41352 Korschenbroich

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Wonen in een prachtige omgeving

Een prachtig historisch huis, met liefde en hart ontworpen tot een all-round feel-good heksenhuisje
Het is zeer centraal gelegen, heeft een eigen parkeerplaats, een royale kamerinrichting, een moderne inrichting en alles wat uw hartje begeert.
We hebben erg genoten van ons verblijf, ook al was het kort, en kijken ernaar uit jullie binnenkort weer te zien.

Augustus 2018

Tim C. uit 28217 Charlotte

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2017

Familie B. uit Hegelsom

4,8
5 5 5 4

Super vakantie in Hexenhüsli te Bad Krozingen (Schwarzwald)

Wij hebben een super vakantie in het Schwarzwald gehad. Ons verblijf in het Hexenhüsli heeft daar zeker toe bijgedragen. Het huisje was van alle gemakken voorzien. In één woord: TOP!
Prima uitvalsbasis om uitstapjes in de omgeving te maken, zeker met de mogelijkheid om gratis met trein en bus te reizen. De ontvangst bij aankomst was allerhartelijkst, we komen graag nog een keer terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

November 2016

Iwan R. uit 3714 Frutigen

4,0
4 4 4 4
Toon Duits

Paar met baby

Ruime en top ingerichte vakantiewoning (2 badkamers, moderne keuken, koffiezetapparaat, TV in de slaapkamer, kinderextra bed etc.) op twee verdiepingen in de directe omgeving van het centrum van Bad Krozingen.Mooie wandelingen met kinderwagens mogelijk in de directe omgeving.

We hebben erg genoten van ons verblijf en bedanken de zeer vriendelijke verhuurders nogmaals voor de vlotte afhandeling!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2016

Reinhard uit Bielefeld

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aanbevolen!

Het Hexenhüsli valt op door zijn unieke gezellige charme en zijn aardige en vriendelijke verhuurders. Een fles wijn voor de avond en wat fruit voor de eerste honger bij aankomst lijken hier vanzelfsprekend als welkomstgeschenk. Over de accommodatie zelf is niets aan te merken. Naast voldoende ruimte voor maximaal vier personen ontbreekt er niets wat je nodig hebt voor een korte of langere vakantie. Voor je geld krijg je een volledig ingericht huishouden, van een Jura-koffiemachine tot verschillende bordspellen voor gezellige avonden. De locatie van het huis is perfect, op loopafstand vind je alle winkels voor de dagelijkse benodigdheden (de bakker zit direct om de hoek) en verschillende restaurants, voor als de keuken eens niet gebruikt wordt. Met andere woorden, het Hexenhüsli is absoluut een aanrader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie

Mei 2016

Erika L. uit 92256 Hahnbach

5,0
5 5 5 5

erholsame Tage

Das Hexenhüsli liegt sehr zentral. Es ist ein wunderschönes Feriendomizil. Zentral und trotzdem sehr ruhig. Die Ausstattung der Wohnung ist toll, alles vorhanden was man so braucht. Der grosse Kaffeeautomat rundes alles noch ab. Die Betten sind super, hatten während des ganzen Aufenthaltes keine Rückenprobleme. Das grosse Studio ist sehr hell, die Sitzgruppe sehr bequem. Ein Rückzugsort bei schlechtem Wetter. Die Fam. Schmidt ist sehr nett uns hilfsbereit.
Wir hatten sehr schöne Tage und würden jederzeit wiederkommen. Können das Haus nur weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Maart 2016

C S. uit 52372 Kreuzau

5,0
5 5 5 5

Toller Familienurlaub in einem Knusperhäuschen

Alle Daumen hoch für Familie Schmidt!!! Allein der Empfang von Familie Schmidt mit Obstkorb, Wein und Obstler aus der Region,sowie Ostersüßigkeiten für die Kinder ist schon eine tolle Idee und haben wir noch in keiner Ferienwohnung so erlebt. Das ganze Haus ist mit viel Liebe zum Detail und modernem Komfort ausgestattet.Alles ist durchdacht (Spiele für Kinder, mehr als ausreichend Handtücher und Bettwäsche,moderne Kücheneinrichtung,WLan und vieles mehr) Wir haben uns direkt zuhause gefühlt. Auch waren viele Unternehmungen, aufgrund der Gästekarte ,für uns kostenlos.(Schwimmen, E-Bikefahren,Zugfahren etc.) Auch die Nachbarschaft hat uns noch gute Tipps für Wanderungen und gute Lokale gegeben. Man ist wirklich herzlich Willkommen und wir werden dort auch noch öfter Urlaub machen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Februari 2016

Christian uit Kiel

5,0
5 5 5 5

Ein Traum im Zentrum von Bad Krozingen

Das Hexenhüsli liegt in super zentraler Lage im Zentrum von Bad Krozingen. Es ist super ausgestattet mit einer geräumigen Küche, allen notwendigen Utensilien und sogar einem Kaffeevollautomaten. Über zwei Stockwerke hat man zwei Schlafzimmer, zwei Bäder und einen liebevoll hergerichteten Dachstuhl als Wohnzimmer.
Vor dem Haus stehen reservierte Parkplätze zur Verfügung, aber aufgrund der zentralen Lage und der Nähe zum Bahnhof kann man auch gut mit den öffentlichen Verkehrsmitteln anreisen.
Nur eine Straße weiter findet man exzellente Möglichkeiten Essen zu gehen (Pizzeria und ein famoser Grieche!) sowie leckere Bäckereien und einen Supermarkt.
Für ausgedehnte Spaziergänge fließt unweit der Fluss Neumagen, dem man bis nach Staufen i.B. folgen kann und der sich für morgendliche Joggingtouren anbietet. Folgt man ihm in die andere Richtung, so kommt man in wenigen Gehminuten in den Kurpark und zu den dortigen Kurangeboten.
Die Gastgeber sind sehr freundlich und hilfsbereit und bemühen sich stets darum, dass man sich als Gast willkommen fühlt und einen angenehmen Aufenthalt hat.
Diese Unterkunft ist nur zu empfehlen und ich freue mich schon auf den nächsten Besuch in Bad Krozingen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2015

Urs K. uit CH-Tafers

4,9
4.5 5 5 5

Goldene Herbstage

Ab dem Empfang bis zur Abreise alles wunderbar, einfach und sympathisch. Top Ausstattung, es fehlt an nichts. Perfekt sauber, sehr guter Zustand der Einrichtungen und Geräte.
Super Betreuung durch Vermieter. Gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2015

Stefan K. uit 36039 Fulda

4,8
5 5 5 4

Anmietung des 's Hexenhüsli, Kirchstr. 5, 79189 Bad Krozingen

Liebe Familie Schmidt,

wir möchten uns ganz herzlich bei Ihnen für den freundlichen Empfang mit einer Flasche Wein und etwas Obst bedanken. Der Empfang war sehr schön. In Ihrem 's Hexenhüsli konnten wir uns einige Tage sehr gut entspannen und vom Alltag ausruhen. Die Küche ist super ausgestattet. Wasserkocher, Kaffeemaschine, Mikrowelle und Spülmaschine erleichterten uns angenehme Urlaubstage. Das Dachstudio ist harmonisch eingerichtet. Auf dem angrenzenden Balkon konnten wir einige ruhige Abendstunden verbringen. Das Zentrum von Bad Krozingen ist von Ihrem 's Hexenhüsli in kurzer Zeit zu erreichen.
Es war eine schöne Woche in Bad Krozingen.
Bis zum nächsten Mal.
Familie Köhler

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2015

B. uit Berlin

4,5
4 5 4 5

Historisches Wohlfühlhaus

Ein sehr geräumiges, nahezu perfekt ausgestattetes (mit WLAN wäre es ganz perfekt), historisches Haus im Zentrum der Stadt und trotzdem sehr ruhig gelegen. Alle Top-Sites in Laufnähe – was aber in Bad Krotzingen kein Wunder ist ;-) Küche super eingerichtet, Balkon sehr groß, Vermieter außergewöhnlich freundlich. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt und kommen in jedem Fall wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. S. Schmidt:

Wir freuen uns, dass es Ihnen gefallen hat. WLAN wird ab voraussichtlich Herbst diesen Jahres zur Verfügung stehen und dann auch in der Anzeige als Ausstattung aufgeführt werden. Gerne begrüßen wir Sie einmal wieder in Bad Krozingen
Nachtrag: Schnelles W-LAN ist seit 2. Oktober nun verfügbar und als Ausstattung in der Hausbeschreibung jetzt auch aufgeführt!


Contactpersoon

Mevr. S. Schmidt

Mevr. S. Schmidt

meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 69476

Laatst bijgewerkt: 26.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/69476.htm


«`s Hexenhüsli» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven