Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Al Castello - superpanoramica

Peschici Gargano Puglia

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Het appartement superpanoramica gevestigd in een oud gebouw complex direct in het kasteel van Peschici, en dus op het hoogste punt van het resort. De gebouwen waren alleen in de jaren 2004 - volledig gerestaureerd in 2008 nieuw. Het resulteerde appartementen genieten van al het absolute uitzicht op zee. Op het hoogste niveau is de hier gepresenteerde appartement superpanoramica. Het werd volledig gerenoveerd 2008. Het zal zonder te overdrijven het appartement met de meest verbluffende uitzichten van al Peschici zijn!
De compleet nieuw ingerichte appartement (55 m²) biedt woon-eetkamer. Met FP, een slaapbank en toegang tot een enorm super panoramisch terras, gelegen met uitzicht op de zee en van het deel van een deel van het appartement. Het biedt uitzicht op zee op 3 kanten, diep van binnen is er de haven van Peschici, op een heldere dag het uitzicht strekt zich uit tot de archipel van de Tremiti. Next, het appartement heeft een kitchenette, 2 slaapkamers (een kleine met licht raam naar de woonkamer) en badkamer (douche); ZH (gas).

Het appartement is volledig gerestaureerd, nieuw en goed uitgerust (prachtige tegelvloeren, ...); Een wasmachine is beschikbaar voor alle gasten.

Extra Service: Internet in het gebied van de rechtbank (mobiel via W-Lan)!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.02 km

0.02 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 240 km Bari

240 km

Station 80 km San Severo

80 km

Snelweg-afrit 70 km Poggio Imperiale

70 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartement is gelegen in het kasteel district van het oude historische centrum van de stad, op het hoogste punt van de oude stad -die ook heeft de breedste panoramisch gewaarborgd. Het is ideaal voor alle fans van de oude typische en romantische accommodatie. Naar de zee is bereikbaar via trappen in ongeveer 500 meter, 90 meter hoogte, winkels en restaurants liggen op loopafstand, in de buurt zijn een pizzeria (seizoensgebonden werking) en de all-seasons en aanbevolen Locanda Al Castello. De toegang met de auto is door de relatief smalle oude straatjes (deels beperkte tijd) mogelijk plaatsen beschikbaar op de site.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Lakens op aanvraag: 10 .- / pers. en week,
Pitch op aanvraag: 20, - 30 .- / week,
Airconditioning op aanvraag. 10 .- / week,
Stookkosten extra voor consumptie.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.

meer informatie:

Gargano - de directe Italië
De Gargano heeft waarschijnlijk de meest gevarieerde landschap van Puglia:
Het grootste bos, het Foresta Umbra - meer dan hectare, voornamelijk dennen, grote eiken en beuken - ligt tussen Vico en Monte S. Angelo, pittoreske bergdorpjes. S. Angelo is een belangrijk centrum van de oude berg cultuur en ook de hoogste plaats van de Gargano (800 m). De beroemde heiligdom van S. Michele Arcangelo is sinds oude doel van de gelovigen. Naast een Normandisch kasteel vooral het middeleeuwse centrum perfect bewaard gebleven te bewonderen met zijn karakteristieke gebouwen. Als de hoogte van de zomer, de warmte drukkend op de zee, trekt een reis in deze zomer; panoramische wegen en locaties met echte, lokale gerechten uit te nodigen.
Het westelijke deel van het plateau is kaal en stenig en toont diverse karst fenomenen: de sinkhole Pozzatina, een van de vele, is ook een van de grootste in Italië, de afgrond van Campolato lijkt op een canyon. Van de boeren en herders ware rots landschappen werden gevormd, omdat lage muren omsluiten veel bezittingen.
Bijzonder indrukwekkend is natuurlijk de kust in het noorden, te beginnen met een lange, vlakke zandstranden, slechts onderbroken door kleine rotspartijen en kust meren van Lesina en Varano, gescheiden door een smalle kuststrook met zandduinen en weelderige vegetatie van de zee. Beide meren, elk ongeveer 50 vierkante kilometer, maar slechts een paar meter diep, zijn zeer rijk aan vis en beschermd natuurgebied. Van Rodi Garganico - een antieke plaats en een chique en levendige spa-centrum - de kust steil, ruige en ongelooflijk gevarieerd. Baaien met kl. Zand en grind stranden, die vaak toegankelijk zijn alleen paden of over zee, verlevendigen de groene kustlijn. Pine vaak naar het strand, hun groene kronen vormen een mooi contrast met de helder wit-gele kalkstenen kliffen. De nog steeds geweldig, kristalhelder water is perfect voor alle vormen van watersport; Badseizoen is van mei tot oktober, de meest aangename maanden juni en september, omdat ze niet te warm en druk. Zeker de moeite waard ervaren is de verscheidenheid van de zee grotten, met name tussen Vieste en Mattinata, de glinstering van lichtreflecties in vele kleuren - georganiseerde dagelijks boottochten.
Peschici is zeker een van de mooiste badplaatsen: de middeleeuwse en goed bewaard gebleven centrum met zijn witte huizen hoog pittoreske 90 m hoog op een rots boven de zee. Het idyllische straatjes met vele kl. Winkels en restaurants nodigen u uit voor een ontspannen wandeling. Tussen de huizen met hun karakteristieke koepelvormige daken van oosterse oorsprong, kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de zee. Aan de voet van het dorp is een kleine. Sport en vissershaven en het brede zandstrand dat is ideaal voor kinderen (ondiep water vallen). In een brede, groene embouchure is - meestal ingebed in eeuwenoude olijfbomen - een deel van de waardige toeristische aanbod van de plaats. In Peschici onze appartementen bevinden zich vooral in het centrum, voor een deel direct aan zee.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. E. Kroha

Dhr. E. Kroha

Mijn naam is Ernesto, breng ik veel tijd voor vele jaren in Zuid-Italië. Gewoon om het zuiden van Italië ik goed ken en hou van de manier van leven, de zee, de goede mediterrane gerechten, kunst en duizendjarige cultuur. Je kunt alles wat je wilt weten over uw geplande verblijf in Zuid-Italië, zoals het mij vraagt.


Andere accommodaties van Dhr. E. Kroha


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 70861

Laatst bijgewerkt: 16.11.2023

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/70861.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven