Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis South Beach

Mecklenburgs Merengebied

Max.  5   gasten
75m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
75m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

180 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

180 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Het vakantiehuis "Südstrand" (nieuwbouw 2015/16) biedt met zijn 75 m² woonoppervlak voldoende ruimte voor 2 gasten (met een kleine toeslag tot max. 6 personen)
Open haard, vloerverwarming en sauna maken het verblijf ook op koudere dagen aangenaam. De inrichting van het huis laat niets te wensen over: vaatwasser, wasmachine, broodrooster, koffiezetapparaat, magnetron of andere elektrische apparaten, alles is aanwezig. Een woonkamer met smart tv nodigt u uit om te blijven hangen. Een slaapkamer met tweepersoonsbed en TV, insectenhor, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, insectenhor, 1 alkoof (2 slaapplaatsen in een gezellig hoekje in de woonkamer); badkamer met douche en WC, een haardroger staat voor u klaar. Een reisbedje en een kinderstoel zijn beschikbaar.
Een roeiboot ligt klaar bij de steiger. Vissen, boottochten, zwemmen in het meer (zandstrand)!
In de grote, omheinde tuin is er een houtskoolgrill en veel ruimte om te spelen en te ontspannen.
Twee fietsen staan klaar in de schuur
WLAN: Snel en gratis (50 MBit/s)

Het vakantiehuis "Südstrand" is een rookvrij huis. Handdoeken en beddengoed zijn beschikbaar op aanvraag tegen een huurprijs.
Geen verdere bijkomende kosten, alles inclusief.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Extra bed (140x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Skilift 13 km

13 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 85 km Hamburg

85 km

Station 18 km Schwerin

18 km

Snelweg-afrit 13 km Wittenburg

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis "Südstrand" ligt aan het Dümmer meer in Mecklenburg in een vakantiehuizencomplex met ca. 50 huizen. Het complex is omheind en beveiligd door een elektrisch bediende poort. De weg van het huis naar het meer (badzone met klein zandstrand) is slechts 80m. Er zijn ook de boot- en vissteigers
Er is een winkel op een paar minuten loopafstand (bakkerijproducten, de belangrijkste boodschappen), en de dichtstbijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 10 minuten rijden
Dümmer-meer: ca. 5 km lang en 0,5 tot 1,5 km breed, uitstekende waterkwaliteit. Mooie fiets- en wandelpaden, de natuur laat zich zien met diverse watervogels en oerbos.

Schwerin Merengebied
Vele andere meren en oude kastelen, paleizen en landhuizen zijn in dit gebied te vinden en nodigen uit tot een bezoek. Eerst en vooral zijn er het kasteel van Schwerin en het kasteel van Ludwigslust. Kasteel Willigrad is nu een tentoonstellingscentrum voor hedendaagse kunst
In Mecklenburg-Schwerin staan talrijke molens en watermolens. De beroemdste is ongetwijfeld de maalderij in Schwerin, waar in de buurt van het kasteel marmer werd bewerkt. Tegenwoordig is de molen een museum.

Kasteel Schwerin, gelegen op een eiland in het meer van Schwerin, is een van de belangrijkste gebouwen in Europa. In de oudere gebouwen aan de kant van het meer is op drie verdiepingen het kasteelmuseum gevestigd. De Beletage, de voormalige woon- en sociale kamers van de groothertogin, herbergt nu kunst uit de 18e en 19e eeuw.
De Festeage herbergt de Troonzaal, de belangrijkste banketzaal van het paleis, en de Galerij van de Voorouders. Een architectonisch juweeltje op het kasteelterrein is de renaissancekapel, gebouwd in de 16e eeuw als eerste protestantse kerk in Mecklenburg.
De kasteeltuin werd aangelegd in de stijl van een Engelse landschapstuin. Met zijn zeldzame bomen en struiken, terrasvormige terrein, oranjerie, grot en gazons aan de oever, en uitzicht op het Schweriner Meer, het grootste meer van Mecklenburg, nodigt het uit tot vertoeven.

Paleis Ludwigslust is het centrum van een barok stadscomplex dat vandaag de dag nog volledig bewaard is gebleven. Uitstekende collecties uit de 18e eeuw, waaronder schilderijen, meubels, miniaturen en vergulde decoraties van Ludwigslust karton, een speciaal soort papier-maché, weerspiegelen de hoogtijdagen van de residentie.

Paleis Wiligrad ligt op 15 km van de deelstaathoofdstad Schwerin, direct aan het meer van Schwerin. Ingebed in een prachtig landschap werd het gebouwd tussen 1896 en 1898. Het is een van de jongste kastelen. Sinds 1990 is het kasteel een plaats van kunst en cultuur. Sinds 1996 is in het kasteelpark het "Kunstenaarsmuseum - Beeldenpark Wiligrad" gevestigd.

De maalmolen van Schwerin is een showcase voor de verwerking van grote natuurstenen met behulp van historische technologie. De watermolen werd gebouwd rond 1705. 1755 Verbouwing van de molen tot steenhouwerij. van 1845 tot 1857 deed de maalderij het werk voor de wederopbouw van kasteel Schwerin. in 1985 werd het gebouw omgebouwd tot een 18e-eeuwse showroom als dependance van het Historisch Museum Schwerin

Alpincenter Hamburg - Wittenburg:
Op de overdekte pistes vindt u het hele jaar door eersteklas sneeuwcondities met een luchttemperatuur van een milde -1°C. Er is een extra oefenpiste voor beginners en kinderen.

Meer gevarieerde vrijetijdsactiviteiten vindt u bij de afzonderlijke aanbieders.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij aankomst
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De reserveringskosten zijn een vast tarief voor energiekosten, dat wij vanaf 01.10.2022 in rekening brengen.
Aanvullende diensten
Vissersboot: gratis
Hond: 7,50 EUR/dag/dier, max. 3 dieren op aanvraag
Handdoeken: 7,50 EUR/set (1x kleine, 1x douchehanddoek), max. 6 stuks.
Internet WLan: gratis
Extra persoon 10,00 EUR/dag
Beddengoed: 12,50 EUR/set, max. 6 stuks.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt durch den Mieter a) Der Mieter kann vor Beginn der Mietzeit durch schriftliche Erklärung gegenüber dem Vermieter vom Mietvertrag zurücktreten. Maßgeblich ist der Zeitpunkt des Zugangs der Rücktrittserklärung beim Vermieter. b) Tritt der Mieter vom Mietvertrag zurück, so hat er pauschalen Ersatz für die beim Vermieter bereits entstandenen Aufwendungen und den entgangenen Gewinn in der nachfolgenden Höhe zu leisten: Rücktritt bis zum 45. Tag vor Beginn der Mietzeit: 20 % (mindestens jedoch 50 EURO) Rücktritt bis zum 35. Tag vor Beginn der Mietzeit: 50% danach und bei Nichterscheinen oder vorzeitigem Abbruch des Aufenthalts ist der gesamte Mietpreis fällig. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird dem Mieter empfohlen.

meer informatie:

De eigenaar van het vakantiehuis is te allen tijde bereid verdere vragen te beantwoorden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 04-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.7 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Sabrina C. uit Toppenstedt

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

We zouden weer boeken!

Een mooi schoon huisje, een omheinde tuin, rustige locatie en veel mogelijkheden voor mooie lange wandelingen met de honden. De sauna was een klein hoogtepunt. En de service is top. Zelfs toen de verwarming uitviel was er tot laat in de avond iemand bereikbaar die ervoor zorgde. Heel hartelijk bedankt voor de mooie dagen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie

September 2023

Andreas S. uit Boms

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie met hond

Een geweldige week aan het Dümmermeer ligt achter ons. Geweldige faciliteiten van het huis. De roeiboot was een geweldige tijdsbesteding, ook voor de honden. Tip: eventueel een elektrische motor boeken - het meer is groot ?. We hebben niets gemist, geweldige uitrusting. Ook de honden voelden zich "als een vis in het water". Zwemgebieden waren om de hoek. Het was mooi. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

Juni 2023

Nina T. uit Lindlar

4,6
5 4 5 5 4
Toon Duits

Zeer rustige plek met modern vakantiehuis.

Mooie rustige plek, omringd door weilanden en bossen. Als je wilt genieten van rust, dan zit je daar goed. Het huis is zeer goed uitgerust en modern ingericht, precies wat je van een vakantieverblijf verwacht. Het is ook geweldig voor huisdieren, de tuin is volledig omheind. Voor kleine honden is het zeker goed, maar voor grotere honden kan het wat moeilijk zijn omdat ze over het hek kunnen springen. Supermarkten en tankstations zijn bereikbaar op 15 km afstand, de omgeving is ook erg mooi. Ik zou terugkomen..

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2023

Wolfgang T. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis met luxe-uitrusting

Een huis dat aan alle wensen voldoet: Zeer schoon, geweldig uitgeruste keuken, kleine en fijne sauna, super gezellige slaapplaats en smaakvolle inrichting. Een bakker is op loopafstand bereikbaar, zodat je alles hebt als er van tevoren voorraden zijn ingeslagen. Hier koken en barbecuen is leuk. Men geniet van een hemelse rust als men op het terras zit of ligt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2022

Bärbel Z. uit Rostock

2,6
3 3 2 3 2

Urlaub mit Hindernissen

Wir finden es schon sehr verwunderlich, dass man bei diesem Preis ( 1 Woche = 910,04 € )sei eigene Bettwäsche mitbringen muss, so man nicht pro Person 12,50 € extra bezahlen möchte. Die Kopfkissen sind eine Zumutung ( Klumpen ).
Die Gartenmöbel mussten wir erst von Spinnen säubern.
Die Sauna ist maximal für 2 Personen geeignet. Im Fußbereich wird sie nicht warm, man hat das Gefühl, dass die Tür nicht richtig schließt.
Ganz schlimm fanden wir, so uns das Wetter dazwischen kam, dass wir kein Fernsehsender bekamen. Ständig war kein Signal. Die Satellitenschüssel ist so niedrig ausgerichtet das ein Schuppen sowie eine Baumreihe den Empfang stört. Im Zeitalter der Technik könnte man einen Verstärker zwischen bauen oder auf das Dach des Hauses gehen. Wir haben bei Nachbarn nachgefragt ob es ein generelles Problem ist. Nein dort war alles in Ordnung.
Um auch etwas positives zusagen, das Haus selbst ist sehr schön.
Wir fahren sehr oft in den Urlaub, so dass wir uns ein Urteil bilden können.

Antwoord van Mevr. M. Büttner:

Danke für die Hinweise, einiges können wir sofort ändern.
Es stehen verschiedene Versionen von Kopfkissen zur Verfügung, bitte ggf. nachfragen.
Die Saunatür wird sofort überprüft, bitte auch hier ggf. sofort Bescheid sagen.
Das TV-Signal von der SAT-Anlage hat uns kalt erwischt. Erstmals ist die Baumreihe so hoch, dass mit dem Erscheinen der Blätter das Signal weg war. Auch auf dem Haus ist es nun nicht hoch genug. Für den nächsten Gast werden wir wieder TV haben, sei es über Glasfaser oder DBV-T2.

Juni 2017

Bianca u. Kai B. uit 04179 Leipzig

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie 17 juni

Alles wat je nodig hebt is beschikbaar.
Verhuurder is ter plaatse beschikbaar per telefoon en in persoon. Persoonlijke ontvangst door de verhuurder. Het is mogelijk vragen ter plaatse te verduidelijken. Er is een bakkerij in de buurt die ook op zondag open is. Maar voor grote aankopen moet je wat langer rijden. Vrijetijdsactiviteiten zijn ook een beetje ver weg. Het water is niet ver weg. Maar het is verboden voor honden. Het is echter nog steeds mogelijk op bepaalde plaatsen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Bedrijf MV Urlaubsgestaltung UG
Mevr. M. Büttner

Mevr. M. Büttner

Mijn naam is Jutta Ullrich-Borchert, het verheugt mij u binnenkort als onze gast aan de Dümmer See te mogen begroeten. Wij (mijn man en ik) zijn blij u vanaf de zomer 2016 weer een vakantiehuis te kunnen aanbieden: Naast het in Zweedse stijl gebouwde "Haus Julia" hebben wij nu ook het ernaast gelegen huis "Südstrand" in de verhuur, dat wij u op deze pagina presenteren. Het is onze ambitie dat u een vakantie beleeft volgens uw wensen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 73622

Laatst bijgewerkt: 04.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/73622.htm


«Huis South Beach» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven